Dodaj do ulubionych

Fajnie jest na Poczcie

IP: 195.94.193.* 24.02.05, 13:43
Jak tam działają Wasze urzędy pocztowe. Ja wczoraj bylam na ul.
Niepodległości przy Dąbrowskiego i na odbiór listu poleconego czekałam około
1 godziny. A panie, które tam pracują gotowe były zatłuc tych, którzy tam
przychodzą.
Obserwuj wątek
    • Gość: Danusia Re: Fajnie jest na Poczcie IP: *.ca.pw.edu.pl 25.02.05, 08:47
      Mieszkam obok od 50 lat, to był kiedys przyzwoity urzad pocztowy. Teraz unikam
      go jak zarazy, zdecydowanie lepszy jest urząd na Kazimierzowskiej przy
      Madalińskiego. Radzę również korzystać z poczty na Rakowieckiej, naprzeciwko
      koscioła.Pozdrawiam.
      • Gość: katie Re: Fajnie jest na Poczcie IP: *.sg.gov.pl / 195.116.32.* 25.02.05, 09:00
        popieram zmianę poczty;-))
        nie dość ze tam czeka sie bardzo długo w kolejce, to panie rzeczywiście
        zachowują się grubiańsko..nawet w stosunku do starszych osób...byłam w szoku!
        • Gość: modraczkova Re: Fajnie jest na Poczcie IP: 213.25.91.* 25.02.05, 12:47
          A ja wlasnie wybieram zawsze te poczte, zeby z rana zaplacic rachunki, bo na
          sasiednich (Woronicza, i Malczewskiego) to jest dopiero horror - kto nie byl na
          ktorej z tych dwoch nie zaznal prawdziwej zgrozy pocztowej.Ja wrocilam na
          Niepodleglosci z ulga. Rzeczywiscie najgorzej jest przy okienkach A, do paczek,
          ale unikam go jak ognia, i zawsze ide do ktoregos z okienek B. Tu jest rano na
          prawde super szybka obsluga.
          A najbardziej wkurzajacy bank jest PKOBP na woloskiej. Tu zawsze bialko mi sie
          scina, jak musze cos zalatwic. Radze takze unikac jak ognia.
          • Gość: ja Re: Fajnie jest na Poczcie IP: *.aster.pl 13.03.05, 20:55
            przy PKOBP jest fajnie od rana
            otwieraja o 8.00 a od 7.40 stoi tlum emerytow-no bo przeciez oni MUSZA rano
            wszystko zalatwic
            na poczcie jest podobnie - jak juz musze to ide rano, bo po poludniu to mnie
            trafia - ale i tak nie zdazam bo juz przed 8 stoi tlumek...emerytow
          • Gość: Maja Re: Fajnie jest na Poczcie IP: *.chello.pl 20.03.05, 19:38
            O, to mamy podobne doświadczenia. Na pocztę na Modzelewskiego/Malczewskiego
            najlepiej wybierać się z rana, koło 8, bo później jest rzeź. Panie w okienkach w
            większości uprzejme - ciężka atmosfera robi się raczej przez klientów w wieku
            70+ (tu ktoś przegapił swój numerek, próbuje się przepychać, ktoś oskarża kogoś
            innego o wepchanie się na chama - tragedia).
            A PKO na Wołoskiej odwiedziłam raz i mi przeszło.
      • Gość: nikt Re: Fajnie jest na Poczcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 09:17
        Gość portalu: Danusia napisał(a):

> Mieszkam obok od 50 lat, to był kiedys przyzwoity urzad pocztowy. Teraz
        unikam
        > go jak zarazy, zdecydowanie lepszy jest urząd na Kazimierzowskiej przy
        > Madalińskiego. Radzę również korzystać z poczty na Rakowieckiej, naprzeciwko
        > koscioła.Pozdrawiam.

Nie żartuj. Tej poczty, o której mówicie, co prawda nie znam, ale na
        Rakowieckiej też jest niczego sobie. Sterczeć można w kolejce nawet 40 minut, a
        panieneczki za okienkami chamskie bywają niemiłosiernie.
    • dagal moj sposob 25.02.05, 14:01
      a ja zwykle chodze na poczte tuz przed zamkniecie i wtedy Panie maja takie
      przyspieszenie ze 20 klientow w 5 min obsluguja
      polecam
      • zabnica Re: moj sposob 25.02.05, 20:05
        ja sie peprowadzilam ulice dlaej i juz nalez do innej poczty. bylam na
        niepodleglosci teraz jestem na modzelewskiego (malczewskiego) obie okropne. jak
        musze cos wyslac to chodze na poczte glowna na swietokszyska. kolo mojej pracy
        jest fajna poczta strasznie mile panie az sie dziwie a przynosze im zawsze stosy
        listow z pracy ale to juz srodmiescie Zelazna.
        • jan-w Poczta Malczewskiego/Modzelewskiego 28.02.05, 20:48
          Ta poczta o tej porze roku, to nie problem. Najwyżej godzina czekania na odbiór
          paczki. "Zabawnie" jest dopiero w lecie. Mimo niedawno remontu, nie
          zainstalowano wentylacji, a lokal jest mocno przeszklony od południa !
    • sir_fred A poczta w Landzie na Wałbrzyskiej? 28.02.05, 15:36
      Po co im te numerki, skoro wyświetlają się bez związku z obsługą? Zdarza się,
      że w trakcie obsługi jednego klienta przelecą ze trzy.
    • krzyszaczek Re: Fajnie jest na Poczcie 12.03.05, 11:38
      u mnie jest oki wysyłam dziennie nawet 10 paczek i nikt nie narzeka
      :)
    • darek12345 Re: Fajnie jest na Poczcie 12.03.05, 17:45
      Gość portalu: Anula napisał(a):

> Jak tam działają Wasze urzędy pocztowe. Ja wczoraj bylam na ul.
      > Niepodległości przy Dąbrowskiego i na odbiór listu poleconego czekałam około
      > 1 godziny. A panie, które tam pracują gotowe były zatłuc tych, którzy tam
      > przychodzą.

Nie wiem jak działają teraz bo unikam firmy PP jak ognia, dawno już nie byłem.
      Wrrrr. wk....a mnie praktycznie każda placówka. Ostatnie niemiłe doświadczenia
      miałem z pocztą na ul. Chełmskiej (niedaleko Belwederskiej).

Darek
    • Gość: psoota Re: Fajnie jest na Poczcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 11:22
      a ja byłam wczoraj na poczcie na modzelewskiego, do okienka po odbiór
      poleconych było w kolejce ............. 63 osoby !!!!!!!!!!!!! to jakas paranoja
    • Gość: Anula Re: Fajnie jest na Poczcie IP: 195.94.193.* 01.04.05, 15:41
      Ja po ostatniej wizycie przeniosłam wszystko co możliwe na ul. Kazimierzowską
      nie chcę mieć nic wspólnego z UP na Niepodległości. Najgorsze jest to, że pewne
      rzeczy trzeba załatwieć na poczcie jak na przykład odbierać paczki czy listy
      polecone a wkurza mnie brak jakiejkolwiek konkurencji dla tej cholernej firmy.
      Modle się żebym nie musiała po nic chodzić na pocztę nawet listy polecone
      kazałam wrzucać do skrzynki na własną odpowiedzialność bo listonosz ma również
      problemy z trafieniem w odpowiednią dziurę.
      • jan-w Re: Fajnie jest na Poczcie 01.04.05, 20:46
        Dzięki Bogu, listy polecone można mieć wrzucane do skrzynki. Trzeba to zgłosić
        na poczcie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka