Gość: ania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 15:33 Bardzo proszę o opinię państwa,czy przedszkole "Tęczowy Ogród "na ul. Miłobędzkiej jest warte swojej ceny i jest bliskie ideałowi??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: duran Re: Odpowiada- PRZEDSZKOLE TĘCZOWY OGRÓD IP: *.home / *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.01.06, 14:19 Dzieciaki mojej przyjaciółki tam chodzą i są zachwycone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terenia Re: Odpowiada-teczowy ogrod Raclawicka IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.03.06, 10:13 moi znajomi maja bardzo przykre doswiadczenia z filia tego przedszkola na Raclawickiej. Podobno dzieci po godz. 18stej zostaja ze studentkami, ktorych kompetencje pedagogiczne sa na bardzo niskim poziomie. Slyszalam rowniez,ze dyrektorka tego przedszkola ma trudnosci w rozwiazywaniu konfliktow - prezentuje postawe wybitnie defensywna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ella Re: PRZEDSZKOLE TĘCZOWY OGRÓD IP: 81.210.86.* 05.02.06, 22:31 znajomi polecali to przedszkole. Ja poszłam z córką na sobotnie zajęcia adaptacyjne w październiku, prowadziły je Panie, które mają zajmować się najmłodszą grupą od września. Moje spostrzeżenia: generalnie podczas tych zajęć (a byłam dwukrotnie) Panie nie zajmowały się za bardzo dziećmi, Pani przeczytała 6 wersowy wierszyk z kartki (moim zdaniem był prosty i powinna go będąc przedszkolanką znać, nie nawiązała bliższego kontaktu z moim dzieckiem, poza tym była ubrana w bardzo krótkie biodrówki i krótką bluzkę (za każdym razem gdy kucała było jej widać pośladki. Ja jestem na nie i swojej córki tam nie poślę, chyba że inne Panie będą zajmować się najmłodszą grupą. Moją opinię podziela również koleżanka, która również szuka przedszkola dla swojego dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
edyta774 Re: PRZEDSZKOLE TĘCZOWY OGRÓD 14.02.06, 05:11 Czy ktoś posyła tam swoje dzieci? Proszę o opinie nt. tego przedszkola. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kadwa Re: przedszkole tęczowy ogód IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 01.03.06, 18:45 Moj synek chodzil pol roku do nowootwartej fili na raclawickiej, po czym musielismy go czym predzej ewakuowac. Bylo fajnie, dopoki nie zaczalem otwarcie mowic o niedociagnieciach przedszkola: kuchnia nie ma odpowiedniej wentylacji i po dniu w przedszkolu ubranie i wloski dziecka byly przesiakniete menu z calego dnia; przy zapisie obiecywano rodzicom nowa sale gimnastyczna, ale na obietnicach koniec; nie ma zajec dodatkowych dla dzieci z mlodszych grup. Ktos tu pisal na forum o studentkach zostajacych z dziecmi po poludniu - ja raz zastalem dziecko z pania od sprzatania. A od studentki, kiedy zwrocilem jej uwage, ze u placzacego dziecka jego emocje trzeba wyciszyc zamiast powtarzac jak katarynka, ze "dziecko nie umie powiedziec przepraszam" uslyszalem jako argument "Pan nie ma racji". Poprosilem wiec o pilny kontakt Pania Dyrektor, ktora zanim zadzwonila do mnie, wykonala kilka telefonow do mojej eks malzonki (jestesmy w separacji) informujac ja - na przyklad - ze wielokrotnie odbieram dziecko o 19 (czemu wczesniej tego nie sygnalizowala?! czemu nie bylo tego w ocenie dziecka wystawionej przez wychowawczynie?!). Na spotkaniu zagrozila mi telefonem na niebieska linie (sic!), ale odrzucila moja prosbe doproszenia na spotkanie wlasciciela przedszkola. Na ten telefon na niebieska linie pewnie sie nie doczekam, bo wtedy oszolomstwo Pani Dyrektor ujrzaloby swiatlo dzienne, a tym czasem nasz synek chodzi do przedszkola gdzie nikomu nie przychodzi do glowy "rozgrywanie" rodzicow w separacji, a ja juz nigdy nie podpisze sie pod anonimowa ankieta dla rodzicow, bo szkoda dziecka i nerwow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ogródek Re: przedszkole tęczowy ogód IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.06, 16:27 hahahah jaki twój synek trza sie nim opiekować a nie zwalać na innych............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inezik Re: przedszkole tęczowy ogód IP: *.chello.pl 16.03.06, 19:43 Ooo,może ktoś w końcu zajmie się tym dzieckiem i tą rodziną... Odpowiedz Link Zgłoś