Dodaj do ulubionych

Apteki na Kabatach

IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 08.12.02, 00:45
Ludzie, czy ktoś mi wyjasni,dlaczego na Kabatach jest tak dużó aptek, na
pewno wiecej niż sklepów z pieczwem.
Obserwuj wątek
    • gale Re: Apteki na Kabatach 08.12.02, 09:59
      Mnie tez fascynuje ten fenomen. Przed ok. 10 laty w Kielcach bylo wiecej
      zakladow pogrzebowych i ksiegarn niz sklepow z pieczywem. Natomiast Kabaty i
      Natolin to istne zaglebie aptekarskie :) Fryzjerow tez nie brakuje...
      \
    • Gość: Ursynowianka Re: Apteki na Kabatach IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 08.12.02, 23:43
      Bo wszyscy mieszkańcy Kabat mają zaciągnięte kredyty i boli ich od tego głowa.
      A tabletki od bólu głowy gdzieś kupić trzeba :-)))
      • Gość: xxx Re: Apteki na Kabatach IP: proxy / 195.94.193.* 09.12.02, 11:46
        Nie wszyscy, bardzo nie wszyscy. Za to ciebie głowa boli jak patrzysz na
        mieszkańców Kabat..........:)
        • Gość: też z Kabat Re: Apteki na Kabatach IP: 193.0.69.* 09.12.02, 12:48
          Gość portalu: xxx napisał(a):

> Nie wszyscy, bardzo nie wszyscy. Za to ciebie głowa boli jak patrzysz na
          > mieszkańców Kabat..........:)
          Głowa to Ciebie boli drogi gościu xxx, gdu chcesz wydostać się w wielki świat i przejeżdżasz przez
          slamsy Ursynowa, niestety lądowiska helikopterów jeszcze nie zbudowali.)))
    • Gość: JK Re: Apteki na Kabatach IP: *.acn.pl 09.12.02, 20:52
      Mysle, ze dlatego, ze sa to jedne z nielicznych mozliwosci prowadzenia punktu
      uslugowego czy handlu, do ktorego nie maja zastrzezen mieszkancy blokow. Apteki
      sa ciche, nie smierdzace, nie maja dostaw towaru bladym switem, sa dosc
      przydatne itp.
    • Gość: kuba Re: Apteki na Kabatach IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 26.12.02, 14:38
      mieszkam tu także.Kiedyś chciałem kupić lekarstwo kosztujące 250 złp.Oblazłem 6
      aptek.I wiecie co - różnica między najwyższą i najniższą wyniosła 34
      grosze.Taka to konkurencja. Apteka to zyskowny interes. Głównie dlatego,że dają
      ci towar w komis. Wiele aptek jest właściwie bankrutami.Popatrz na niektóre z
      nich. Klientów mało , mimo długich godzin pracy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka