Gość: z Wąwozowej IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 08.12.02, 00:45 Ludzie, czy ktoś mi wyjasni,dlaczego na Kabatach jest tak dużó aptek, na pewno wiecej niż sklepów z pieczwem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gale Re: Apteki na Kabatach 08.12.02, 09:59 Mnie tez fascynuje ten fenomen. Przed ok. 10 laty w Kielcach bylo wiecej zakladow pogrzebowych i ksiegarn niz sklepow z pieczywem. Natomiast Kabaty i Natolin to istne zaglebie aptekarskie :) Fryzjerow tez nie brakuje... \ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ursynowianka Re: Apteki na Kabatach IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 08.12.02, 23:43 Bo wszyscy mieszkańcy Kabat mają zaciągnięte kredyty i boli ich od tego głowa. A tabletki od bólu głowy gdzieś kupić trzeba :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Apteki na Kabatach IP: proxy / 195.94.193.* 09.12.02, 11:46 Nie wszyscy, bardzo nie wszyscy. Za to ciebie głowa boli jak patrzysz na mieszkańców Kabat..........:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też z Kabat Re: Apteki na Kabatach IP: 193.0.69.* 09.12.02, 12:48 Gość portalu: xxx napisał(a): > Nie wszyscy, bardzo nie wszyscy. Za to ciebie głowa boli jak patrzysz na > mieszkańców Kabat..........:) Głowa to Ciebie boli drogi gościu xxx, gdu chcesz wydostać się w wielki świat i przejeżdżasz przez slamsy Ursynowa, niestety lądowiska helikopterów jeszcze nie zbudowali.))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JK Re: Apteki na Kabatach IP: *.acn.pl 09.12.02, 20:52 Mysle, ze dlatego, ze sa to jedne z nielicznych mozliwosci prowadzenia punktu uslugowego czy handlu, do ktorego nie maja zastrzezen mieszkancy blokow. Apteki sa ciche, nie smierdzace, nie maja dostaw towaru bladym switem, sa dosc przydatne itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Apteki na Kabatach IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 26.12.02, 14:38 mieszkam tu także.Kiedyś chciałem kupić lekarstwo kosztujące 250 złp.Oblazłem 6 aptek.I wiecie co - różnica między najwyższą i najniższą wyniosła 34 grosze.Taka to konkurencja. Apteka to zyskowny interes. Głównie dlatego,że dają ci towar w komis. Wiele aptek jest właściwie bankrutami.Popatrz na niektóre z nich. Klientów mało , mimo długich godzin pracy. Odpowiedz Link Zgłoś