Gość: monia IP: 213.31.229.* 26.04.06, 10:42 Prosba o info która jest najlepsza! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zonaniezona1 Re: Gimnazja okolice Stegny, Sadyba, wilanów 26.04.06, 18:27 Też jestem zainteresowana tym wątkiem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Gimnazja okolice Stegny, Sadyba, wilanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 07:21 bardzo dobra jest szkola integracyjna przy bonifacego. Napewno bym nie probawala z gimnazjum przy sobieskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
zonaniezona1 Podchorążych gimnazjum 01.05.06, 17:34 tam też są klasy integracyjne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Podchorążych gimnazjum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 07:59 ale co innego cala szkola, a co innego tylko kilka klas. Odpowiedz Link Zgłoś
zonaniezona1 Re: Podchorążych gimnazjum 25.10.06, 20:22 Szkoła jest doskonała, niezły poziom klas integracyjnych, dobrzy nauczyciele o ogólna atmosfera wspierajaca ucznia. W szkole organizowane są wycieczki i rajdy. Zachwycona jestem szkołą! Do tej pory moje dziecko chodziło do szkół prywatnych. o dziwo , jestem o wiele bardziej zadowolona z tej szkoły niż z prywatnej .... A nie spałam po nocahch - co ja dobrego robię zabierając dziecko z prywatnej oświaty do państwowej ... CZasem można się zdziwić ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dywanowyjoe Re: Gimnazja okolice Stegny, Sadyba, wilanów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.06, 20:33 nie ma takich Odpowiedz Link Zgłoś
wafek1 Re: Gimnazja okolice Stegny, Sadyba, wilanów 29.05.06, 14:56 nie polecam SP300 na Gubinowskie, a zwłaszcza gimnazjum! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --- Re: Gimnazja okolice Stegny, Sadyba, wilanów IP: *.chello.pl 31.05.06, 16:05 do ucznia trzysetki: widać, że Cię nawet poprawnej składni nie nauczyli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Gimnazjum przy Podchorążych IP: *.stegny.2a.pl 27.10.06, 21:34 Też wysoko oceniam gimnazjum "Przy łazienkach Królewskich" . Wszystko tak, jak pisze zona. Przede wszystkim dzieci w tej szkole są bezpieczne...nauczyciele sa wrażliwi na kazdy przejaw przemocy. Odpowiedz Link Zgłoś