Gość: ana Likwidacja Boiska (Sluzew N. Dolinka)-kto przeciw IP: *.chello.pl 14.05.07, 22:30 Uwaga, spoldzielnia osiedla Sluzew Nad Dolika ma zamiar zlikwidowac ostatnie prawdziwe boisko znajdujace sie miedzy blokami Bacha 26, 26b, 22. Zamierzaja tam wybudowac 12 pietrowy blok z 4 poziomowym garazem!!! Prezes osiedla wrecza dyplomy mlodym sportowcom na rozmaitych imprezach spotrowych, a jednoczesnie likwiduje miejsce kultu mlodych ludzi. Nie pyta mieszkancow!!! Jestem przeciwna takiemu postepowaniu. Prosze o Wasze glosy. Sprawa zostala zgloszona do Gazety Wyborczej. Majac odpowiednie poparcie mozemy jeszcze cos z tym zrobic. Pozdrawiam wszystkich! Ana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tw Re: Likwidacja Boiska (Sluzew N. Dolinka)-kto prz IP: 88.82.74.* 15.05.07, 06:39 inne boisko niedaleko - koło wydziału zarządzania UW, jest właśnie zabudowywane na parking. I tak nie bardzo mam gdzie chodzić z dzieckiem na spacery, jak podrośnie to nie będzie miał gdzie biegać.... chyba że po parkingu. Nasza okolica w niedługim czasie zostanie betonową dżunglą zastawioną samochodami z wielopasmowymi drogami dookoła. Odpowiedz Link Zgłoś
19751975m Re: Likwidacja Boiska (Sluzew N. Dolinka)-kto prz 18.05.07, 22:55 Gość portalu: ana napisał(a): > Uwaga, spoldzielnia osiedla Sluzew Nad Dolika ma zamiar zlikwidowac ostatnie > prawdziwe boisko znajdujace sie miedzy blokami Bacha 26, 26b, 22. Zamierzaja > tam wybudowac 12 pietrowy blok z 4 poziomowym garazem!!! > Prezes osiedla wrecza dyplomy mlodym sportowcom na rozmaitych imprezach > spotrowych, a jednoczesnie likwiduje miejsce kultu mlodych ludzi. Nie pyta > mieszkancow!!! > Jestem przeciwna takiemu postepowaniu. > Prosze o Wasze glosy. Sprawa zostala zgloszona do Gazety Wyborczej. Majac > odpowiednie poparcie mozemy jeszcze cos z tym zrobic. > Pozdrawiam wszystkich! > Ana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: Likwidacja Boiska (Sluzew N. Dolinka)-kto prz IP: *.chello.pl 20.05.07, 23:14 A co w tym zelgo ze wystawilam 2 wpisy? Sprawa wymaga aktywnosci a nie czepieia sie na wzajem. Jesli istnienie boiska jest Ci obijetne to leserez moi S.V.P. mercie! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kakunia2003 Re: Likwidacja Boiska (Sluzew N. Dolinka)-kto prz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 18:53 Jestem mieszkanką Bacha 26B. O planach wybudowania kolejnego betonowego klocka przed moimi oknami dowiedziałam się na ostatnim zebraniu członkowskim. Jestem oburzona, że panowie prezesi bez konsultacji z nami mieszkańcami bloków 22, 26 i 26b postanowili zlikwidować ten wspaniały teren rekraacji dla dzieci i nie tylko... Nie mówiąc już o 30 letnich kasztanowcach, które tam rosną. W zamian mamy dostać piętrowiec, smród wyziewów z klimatyzacji podziemnych parkingów i dodatkowe zagęszczenie i tak wąskiej już uliczki Bacha. Wpisujmy się przeciwko, aby było nas jak najwięcej. Pozdrawiam wszystkich zainteresowanych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec bacha Re: Likwidacja Boiska (Sluzew N. Dolinka)-kto prz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 21:55 Stanowczo sprzeciwiam się budowie wieżowca przed naszymi oknami!!!! Po 32 latach mieszkania nasza wspaniała Spółdzielnia chce nam zgotować istny horror. Zamiast oglądać mecze naszej młodzieży będziemy oglądać okna sąsiadów!!!! oraz wdychać spaliny z pomieszczeń garażowych. Mówimy stanowcze NIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lokator Re: Likwidacja Boiska (Sluzew N. Dolinka)-kto prz IP: *.chello.pl 23.05.07, 23:59 Prezesie baranowski - albo pan nie jest siwadom albo slepy!!! Jus pana dni sa policzone. Mieszkancy skrzykneli sie przeciw Panu. Sa lepsi kandydaci. Mlodsi, ze zdrowszymi znajomosciami, bez nalecialosci korupcyjnych, bez tego lekcewazacego tonu i stosunku do mieszkancow. poprostu profesjonalni. wiem ze pan to czyta. Wiem (bo widac z logow) ze Panscy klakierzy (sztucznie aktywowani) udzielaja tzw. dummy wpisow. Ale to wszystko widac w trace_logach audytowych. To te same komutery. Tylko zalogowane inaczej. Po co sie Ludzic. Zegnamy Pana, Panie Baranowski. Uroczyscie..? Hm.. No bez przesady. Poprostu z ulga. Nie ma Pan juz to nic do roboty. Mieszkanie dla corki gotowe. Kasa na koncie odpoczywa. Coz. Czekaj Pan na prokuratora.. I z Bogiem.. Ino szybciorem. Switch the light off man!! See U on Friday! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JANWAR Re: Likwidacja Boiska (Sluzew N. Dolinka)-kto prz IP: *.chello.pl 24.05.07, 09:05 Kto wypisuje te bzdety? Mieszkańcy Osiedla nie dajcie się wodzić za ... tej niedożecznej i obłąkanej b.- opozycji przeciw wszystkiemu co pożyteczne i dobre. Pytajcie o fakty, i nie wypisujcie swoich wydumanych "racji". Pozdrowienia dla ludzi rozumnych i pozytywnie oceniających działalność Zarządu Spóldzielni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pani znajomy sbek Re: Likwidacja Boiska (Sluzew N. Dolinka)-kto prz IP: *.centertel.pl 28.05.07, 01:38 Pani doktor Kraczuk z PZPZR co też Pani wypisuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rena Re: Likwidacja Boiska (Sluzew N. Dolinka)-kto prz IP: 80.72.34.* 24.05.07, 22:33 to skandal - kolejne budynki - teraz juz nie ma chodnikow do chodzenia, sa nowe parkingi wzdluz juz budynkow istniejacych - a i obok ogromne nowe osiedle Melodia - wiec wciskanie jeszcze 12 pietrowego budynku w tak mala strukture jest NIEMOZLIWE I SPRZECZNE Z LOGIKA - chcemy miec tez troche zieleni i chodnika a nie parking z ktorego opary wydostawac sie beda na przeciw mieszkan i balkonow - to trucizna !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkanka osiedla Re: Likwidacja Boiska (Sluzew N. Dolinka)-kto prz IP: 64.236.188.* 28.05.07, 14:06 Witam wszystkich, Niestety szanowni przedstawiciele mając za nic zdanie mieszkańców w czwartek na zebraniu przegłosowali wspaniałe pomysły naszych panów prezesów... A panom prezesom w to graj. Zostało zaakceptowanych 17 nowych inwestycji. I jeśli z każdej z nich dostaną odpowiednią premię (tak jak z nowo budowanego bloku przy zbiegu Bacha/Puławskiej: 0,75% od wartości inwestycji 60 mln, dla panów Baranowskiego i Jakubca) to nie dziwmy się, że nie mamy szans w kulturalnych protestach. Wiadomo kasa się liczy i tylko to. Nie ważne jest, że na tak dużym osiedlu jak nasze nie ma odpowiedniej infrastruktury. Na pewno panowie prezesi nie pomyśleli o tym, że jak przybędzie kilka tysięcy nowych mieszkańców to będą olbrzymie kłopoty ze żłobkiem, przedszkolem, szkołą, ośrodkiem zdrowia. Już teraz dostanie się do jedynego przedszkola na naszym osiedlu graniczy z cudem - moja córka nie została przyjęta i byłam zmuszona wozić ją do innej dzielnicy. Proponuję wybudować brakujące przedszkola i żłobek na jednym z parkingów - będą miały dzieci wspaniałe miejsce do dalszego rozwoju... O sklepach nie wspomnę - pozostaną nam jedynie delikatesy w Landzie (o ile jeszcze będą istniały). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bach26 Re: Likwidacja Boiska (Sluzew N. Dolinka)-kto prz IP: *.chello.pl 28.05.07, 18:46 Calkowicie popieram poprzedni wpis. Preze z zastepcz oblupili sie za nasze pieniadze. Ludzie!!! Likwiduja nasze boisko. Buduja tam blok. Z budowy bloku 0,75% wartosci bloku leci do ich kieszenie. NIECH KTOS POWAZNY SIE TYM ZAINTERESUJE!! NIE WIERZE ZE NIE ZNACIE NIKOGO Z TV, JAKIEJS GAZERY. RATUJMY SIE!!! Nie mam zamiaru byc wciaz oszukiwany. Place moje ciezko zarobione pieniadze. Tu powinien wkroczyc prokurator!!! Baranowski i Jakubiec - wasza wladza smierdzi!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bacha 26b Re: Likwidacja Boiska (Sluzew N. Dolinka)-kto prz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 20:43 ciekaw jestem czy klakierzy naszych prezesów już śpiewają: "Łubu dubu, łubu dubu niech żyje nam prezes naszego klubu"... wiadomym było od samego początku, że nie liczy się opinia nas mieszkańców, którzy tworzą tę spółdzielnię i którzy płacą na pensyjki naszych prezesików. Liczy się tylko mamona i fakt "czym ten miś droższy"... tym więcej kaski wpadnie do portfeli - lecz nie naszych drodzy państwo! Dość już z tymi wielkimi planami "rozwoju". Najpierw niech spółdzielnia zapewni naszym blokom i drogom dojazdowym jako taki stan. Stanowcze NIE dla bloku z garażem na boisku! Jeśli już tam coś trzeba zbudować, niech będzie to 2 piętrowy budynek, w którym będzie Dom kultury oraz przedszkole z prawdziwym placem zabaw! I nic więcej!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stanowcze_nie Re: Likwidacja Boiska (Sluzew N. Dolinka)-kto prz IP: *.chello.pl 29.05.07, 23:28 Popieram - niech bedzie przedszkole. BLOKU MA NIE BYC BARANOWSKI! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Likwidacja Boiska (Sluzew N. Dolinka)-kto prz IP: *.chello.pl 29.05.07, 23:35 Ludzie ktorzy tutaj piszecie jestescie niektorzy beszczelni.Ja nie moge tego czytac.Brak kultury.Widac tutaj jaki poziom prewentujecie. Odpowiedz Link Zgłoś
adam81w Re: Likwidacja Boiska (Sluzew N. Dolinka)-kto prz 20.07.07, 04:18 tez jestem przseciw. nie dajmy zabudowac kazdego skrawka wawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bravo Re: Likwidacja Boiska (Sluzew N. Dolinka)-kto prz IP: *.chello.pl 01.08.07, 00:15 tak jest, trezba miec swoje zdanie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazik Re: Likwidacja Boiska (Sluzew N. Dolinka)-kto prz IP: *.aster.pl 14.05.07, 23:33 Debilizm naszych samorządowców nie zna granic, prawie zawsze stoi za tym korupcyjna "propozycja", by "racje" były po stronie wydajacych decyzje , choć normalny czlowiek wie ,że tylko idiota może je wydać. Przypominam urzędowym debilom ( przepraszam zwykłych obywateli ,ale trzeba pewne rzeczy nazywać po imieniu , a nie udawać ,że wszystko jest w porządku). W UE np. w Paryżu , Londynie niemal każda szkoła , dzielnica ma minimum dwa pełnowymiarowe boiska do piłki nożnej ze sztuczną trawą- u nas robi się na pokaz mini klitki dla NIKOGO ! W centrum Paryża - tuż przy wieży Eifela jest stadionik dla wszystkich i ktoś kto chciałby go zlikwidować niechybnie trafiłby na oddział dla nieuleczalnie chorych - u nas to "sponsor czegoś tam". Nagłaśniajmy sprawę , a szczególnie ujawniajmy nazwiska tych cyników samorządowców , którzy gotowi za pare zł "pod stołem" sprzedać wszystko. Ci sami urzedowi debile "dziwią' sie ,że mamy tak słabo zdrowotnie młodzież, tylu rencistów. Tylko debili u nas dostatek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszko Re: Likwidacja Boiska (Sluzew N. Dolinka)-kto prz IP: *.chello.pl 14.05.07, 23:51 Nazwisko: Pan prezes spoldzielni Stanislaw Baranowski :) ktos jeszcze..? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzeg43 Re: Likwidacja Boiska (Sluzew N. Dolinka)-kto prz IP: *.chello.pl 15.05.07, 19:35 jestem w szoku. Chyba nie mowicie o boisku tym gdzie sa bramki do pilki noznej i kosze przy ul Bacha. Niedaleko smrodki. Jesli to to boisko, to bede protestowac w spoldzielni. To SKANDAL!!!! Przeciez oni tak sie chwala ze roziwjaja sport wsrod mlodziezy. Potwierdzcie prosze. Grzegorz bacha 22 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kit_man Re: Likwidacja Boiska (Sluzew N. Dolinka)-kto prz IP: *.chello.pl 15.05.07, 23:44 slyszalem ze likwiduja bo bedzie blok!!!! chyba sie wyprowadze. mieszkam tam i nikt mnie nie pytal!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sąsiad Re: Likwidacja Boiska (Sluzew N. Dolinka)-kto prz IP: 212.180.146.* 17.05.07, 20:57 To jest chore pan Baranowski jak stał się czlonkiem Platformy Obywatelskiej i poczuł wiatr w zaglach to chciałsprzedac ziemię pod Landema teraz ma nowe pomysły. Nie dajmy mu tego zrealizowac. To boisko jest nam potrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Protestujacy ReLikwidacja Boiska (Sluzew N. Dolinka)-Protest! IP: *.chello.pl 17.05.07, 22:46 Uwaga!!! Wlasnie sie dowiedzialem ze rusza protest!!! Super! No i znalazlem to forum! Licze ze ktos z gazety sie tym zainteresuje. Wszyscy przekazcie Waszym sasiadom o tej inicjatywie. Niech sie tu wpisuja. Prezes popelnia bledy...(!!!) Nie bedzie boiska! Pozdrawiam sasiadow!!! Trzymac sie ludziska razem!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bach Re: Likwidacja Boiska (Sluzew N. Dolinka)-kto prz IP: *.chello.pl 18.05.07, 22:42 Likwidacja Landu, boiska - to duzo za duzo panie prezesie Baranowski!!! Mam nadzieje ze prasa juz puka do drzwi!!! Niech ktos w koncu powie dosc ekipie Baranowskiego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
19751975m Re: Likwidacja Boiska (Sluzew N. Dolinka)-kto prz 18.05.07, 22:53 Czytajac te posty zauwazylam ze wiekszosc postow pisana jest przez te sama osobe,nie wiem dlaczego,to staje sie nieciekawe naprawde.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaka [...] IP: *.aster.pl 18.05.07, 23:22 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
garr_anonim Re: Likwidacja Boiska (Sluzew N. Dolinka)-kto prz 21.05.07, 09:01 Hm, cos konstruktywnego: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=47363&w=62600542&a=62600542 pozdrawiam, Łukasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: Likwidacja Boiska (Sluzew N. Dolinka)-kto prz IP: *.chello.pl 21.05.07, 23:27 Trzeba cos szybko zarzadzic z mieszkancami przy Bacha!!!. Dokumenty ok. Ale boiska moze nie byc nim zaczniemy czytac te strony. Trezba przemowic prezesowi spoldzielni do rozsadku. A najlepiej go jakos odwolac!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Batuty Re: Likwidacja Boiska (Sluzew N. Dolinka)-kto prz IP: *.chello.pl 21.05.07, 23:42 Mlody czlowieku ktory piszesz te posty sadze ze ciebie trzeba odwolac zebys przestal wypisywac glupotyi ublizac i obrazac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszko Re: Likwidacja Boiska (Sluzew N. Dolinka)-kto prz IP: *.chello.pl 22.05.07, 19:13 Jestem oburzony opieszaloscia i zaklamaniem wladz spoldzielni!!! Od lat nas nabieraja. Ktos powinien skontrolowac ich majatki. Ich dzieci maja sie coraz lepiej a oni udaja ze sa nadal mieszkancami osiedla. Nie wiem dokladnie, ale cos sie dzieje w temacie usuniecia prezesa na osiedlu. Slyszalem ze jest szansa.. Potrezba tylko czasu i poparcia wniosku o odwolanie. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpion Re: Likwidacja Boiska (Sluzew N. Dolinka)-kto prz IP: *.centertel.pl 28.05.07, 01:41 Małecki Tepichcie zostałeś namierzony i zlokalizowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieszkaniec bacha Re: Likwidacja Boiska (Sluzew N. Dolinka)-kto prz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 14:39 To jest granda ,żeby likwidować nam pod oknami to boisko. Dzieci nie będą miały gdzie grać w piłkę ,a pozatym jest to prawdziwa oaza, gdzie jest mnóstwo pięknych i starych drzew. JESTEŚMY PRZECIW LIKWIDACJI!!!! ZOSTAWCIE NAM BOISKO !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkanka Bacha Re: Likwidacja Boiska (Sluzew N. Dolinka)-kto prz IP: *.chello.pl 23.05.07, 14:53 Mnie naprawde nie przeszkadza likwidacja tego boiska.Mieszkam tutaj i widze ze nikt nie korzysta.Sa boiska na osiedlu z ktorych korzystaja dzieci ale akurat nie tutaj.Wola inne miejsca.Dowiadywalam sie drzewa zostaja nie tkniete.PAZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sąsiad bacha Re: Likwidacja Boiska (Sluzew N. Dolinka)-kto prz IP: *.chello.pl 23.05.07, 17:26 drzewa na 12 piętrze? a może w garażu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieszkanka Re: Likwidacja Boiska (Sluzew N. Dolinka)-kto prz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 18:42 Jestem oburzona likwidacją boiska!!! Największym plusem osiedla Służew nad Dolinką są duże przestrzenie między blokami i dużo zieleni. Od jakiegoś czasu komuś najwidoczniej zaczęło to przeszkadzać i nie dość, że zezwolono na dewastację okolic Smródki i zamiast zrobić tam park z prawdziwego zdarzenia zaczynynają budować bloki (i to wcale nie niskie tylko takie które skutecznie zasłonią mieszkańcom bloków Bacha 22, 26B i 26 widok na zieleń) to jeszcze między tymi 3 blokami wybudują kolejny betonowiec. Tylko czemu przez pazerność władz spółdzielni na nowe pieniądze muszą cierpieć dotychczasowi mieszkańcy??? Jesteśmy gorsi??? Proszę o infomację jak można pomoc i przeciwstawić się budowie tego bloku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieszkani.Bacha26B Re: Likwidacja Boiska (Sluzew N. Dolinka)-kto prz IP: *.centertel.pl 24.05.07, 09:57 Jestem zywo zainteresowany tym azeby tuz przed moim blokiem w ktorym mieszkam dopiero od 2002 roku nie powstal na miejscu obecnego boiska zaden nowy blok! Kupilem mieszkanie na tym osieldlu z tego wzgledu ze jest duzo zieleni i duzo przestrzeni pomiedzy blokami bo to daje oddech a nie tak jak jest nackane blokami na nowych osiedlach ze ludzie doslownie przy otwartych oknach nie wychylajac sie przez nie moga ze soba rozmawiac bo jest tak blisko! Skandal! Jestem przeciw nowemu blokowi! Ma zostac tak jak jest i lapy precz od tego terenu! Tylko pieniadze i pieniadze sie licza a nie ludzie! Ciekawe czy ktos z osob ktore podejmuja decyzje o tym zeby na miejscu boiska postawic nowy blok mieszkaja w bliskim sasiedztwie. Sadze ze NIE! Maja pewnie piekne wille w podwarszawskich lasach i jest im to obojetne! Chamstwo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dozo Re: Likwidacja Boiska (Sluzew N. Dolinka)-kto prz IP: *.chello.pl 24.05.07, 17:00 STANOWCZE NIE ekipie BARANOWSKIEGO!!! BOISKO MA ZOSTAC BOISKIEM, TU GDZIE JEST !!! Uwaga: To baranowski wpisuje te pochwaly na forum (dla siebie hehe!) usluzny mi powiedzial.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Batuty lokatorka Re: Likwidacja Boiska (Sluzew N. Dolinka)-kto prz IP: *.chello.pl 24.05.07, 17:15 Jak mozna tak szargac czyjims nazwiskiem.Opamietaj sie.Idz trzymac dyzur. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chrześcijanka Re: Likwidacja Boiska (Sluzew N. Dolinka)-kto prz IP: *.chello.pl 25.05.07, 10:15 Kolejny raz w naszym katolickim kraju zwycięża mamona! Ciekawe, czy prezes Baranowski się z tego spowiada... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: Likwidacja Boiska (Sluzew N. Dolinka)-kto prz IP: *.chello.pl 24.05.07, 22:20 Jak widac Pan Prezes ma za nic mieszkancow osiedla. Osiedle szczycilo sie tym, ze jest na nim zielono i ma duzo przestrzeni ale coz,kogo obchodzi na pewno nie Pana Prezesa najwazniejsze,ze jest kasa do wyrwania... To nie jedyna kontrowersyjna inwestycja - na miejscu obecnego parkingu wzdluz Pulawskiej ma powstac niby parking podziemny na ktorym zapewne wyrosnie 12 pietrowy blok. Mieszkancy nie moga zmienic prawa wlasnosciowego do lokalu w odrebna wlasnosc bo Pan prezes boi sie, ze powstana wspolnoty mieszkaniowe i bedzie po nim. Czas na zmiane prezesa!!!!!!!!!!! Nie siedzmy w domach uczestniczmy w kazdym zebraniu mieszkancow, protestujmy, wezmy sprawy w swoje rece. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szymoński - Bacha Re: Likwidacja Boiska (Sluzew N. Dolinka)-kto prz IP: *.chello.pl 25.05.07, 10:12 Jestem głęboko wstrząśnięty pomysłem budowania parkingu na miejscu boiska! to wbrew zdrowemu rozsądkowi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danuta Re: Likwidacja Boiska (Sluzew N. Dolinka)-kto prz IP: *.chello.pl 25.05.07, 17:49 Uwazam ze to bardzo dobry pomysl.Nareszcie moje autko nie bedzie stalo pod chmurka.Bedzie mialo swoje miejsce ochrone przed deszczem i wandalizmem.Ktos naprawde dobrze pomyslal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szycha Re: Likwidacja Boiska (Sluzew N. Dolinka)-kto prz IP: *.chello.pl 26.05.07, 00:20 Pani Danuto (Jakubiec), a gdzie rozum? Czasem pomaga zalozenie glowy naszyje. No comments. So fotosy.., bedzie sprawa.. Odpowiedz Link Zgłoś
koral.21 Re: Likwidacja Boiska (Sluzew N. Dolinka)-kto prz 25.05.07, 19:01 JANWAR zamiast bronic Prezesa, ktory chce likwidowac boisko, pownien najpierw nauczyc sie posac po polsku!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bacha Re: Likwidacja Boiska (Sluzew N. Dolinka)-kto prz IP: *.aster.pl 28.05.07, 20:13 Jestem przeciwna wybudowaniu parkingu na miejscu boiska !!! co to jest za głupota !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blok Re: Likwidacja Boiska (Sluzew N. Dolinka)-kto prz IP: *.chello.pl 29.05.07, 23:39 Pani KRACZUK PZPR caly czas tutaj grasuje i maci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszk Re: Likwidacja Boiska (Sluzew N. Dolinka)-kto prz IP: *.chello.pl 29.05.07, 23:46 Tak to sie zgadza, Kraczuk tutaj przewraca w glowach KOMUNISTKA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stanowcze_nie Re: Likwidacja Boiska (Sluzew N. Dolinka)-kto prz IP: *.chello.pl 30.05.07, 00:05 nie wwem co to i kto to Kraczuk czy jakos tam. Ale wiem ze boisko to pomysl Baranowskiego. I za to go nie lubie. A boiska ma nie byc. Proste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOK Re: Likwidacja Boiska (Sluzew N. Dolinka)-kto prz IP: *.chello.pl 30.05.07, 00:19 Sadze ze to wielka strata nie wiedziec kto to jest doktor Kraczuk PZPR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stanowcze_nie Re: Likwidacja Boiska (Sluzew N. Dolinka)-kto prz IP: *.chello.pl 30.05.07, 00:45 czy opcja polityczna ma tu wlasciwie znaczenie? Nie wiem skad jest Baran. I Jakub., nie wiem skad inni ludzie z rady. To moze mnie tak bardzo nie interesuje.. Nie wchodzmy w dyskusje o polityce. mamy problem lokalny. Najwazniejsze jest boisko. Nie moze nam go zabraknac. Jesli tez tak sadziesz LOK (i wszystkie poprzednie pseudonimy) to ciesze sie z Twojego glosu. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lokator Re: Likwidacja Boiska (Sluzew N. Dolinka)-kto prz IP: *.chello.pl 30.05.07, 08:01 Wlasnie te osoby bardzo dobrz zarzadzaja spoldzielnia. Sluzew nad dolinka to najlepsza spoldzielnia.Bardzo duzy jest tutaj popyt na mieszkania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sąsiad Re: Likwidacja Boiska (Sluzew N. Dolinka)-kto prz IP: 217.8.161.* 30.05.07, 12:08 > Bardzo duzy jest tutaj popyt na mieszkania. Tak bo to zielone osiedle, z blokami w dużej odległości od siebie i z trawą i trzewami a nie parkingami jak na innych osiedlach. Wystarczy jednak dogeścić je 10 piętrowcami, wprowadzić duży ruch i parkowanie samochodów wewnątrz osiedla i już nie będzie tak pięknie. Oczywiście nie życzę tego Służewowi, ale jak widać taki jest trend - boiska i sklepy osiedlowe zostaną zabudowane wysokimi budynkami z wielkimi parkingami, Land znacznie powiększony, KEN zwiększy hałas i ilość spalin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutna Re: Likwidacja Boiska (Sluzew N. Dolinka)-kto prz IP: *.chello.pl 30.05.07, 21:12 smutno mi sie robi jak pomysle o tej bezmyslnie niszczonej zieleni.. :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wacek Re: Likwidacja Boiska (Sluzew N. Dolinka)-kto prz IP: *.chello.pl 31.05.07, 23:43 Podobno budowe mozna zatrzymac. Sa podpisy mieszkancow przeciwnych inwestycji. Jest mozliwosc. Wladze zdebieja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxxxxxxxxxxx Re: Likwidacja Boiska (Sluzew N. Dolinka)-kto prz IP: *.dag.pl 01.06.07, 17:55 dokad będzie ten skład rady nadzorczej to tak będzie nie liczcie na nic innego. Zebrania Przedstawicieli są świetnie przygotowane .Trzeba być idiotą żeby tego niezuważyć. Pewna grupa przedstawicieli przychodzi tylko po to aby zagłosować za .Nawet niewiedzą co mają w materiałach ich wogóle nie intersuje co tam jest napisane.Reprezentują wyłącznie swój egoistyczny pogląd nie biorąc pod uwagę opinii tych którzy ich wybrali!!. Zarząd i rada nadzorcza dawno wiedzieli o planowanych inewstycjach ,więc dlaczego wcześniej nie wywiesili w budynkach szczegółowej informacji wraz z mapką sytuacyjną aby mieszkańcy mogli się zapoznać wyrazić swoją opinię poprzez komitety domowe .Ale po co Zarzadowi taka opinia -spytać członka o opinię to dla zarządu chyba hańba .Ale wysyłać druki o wydanie opinii o zastosowaniu ISO to na to zarząd stać -ciekawe czy wszyscy mieszkańcy taki druk dostali do wypełnienia czy tylko wybrani. Czyli opinia w sprawie ISO jest ważniejsza niż opinia mieszkańców w sprawie inwestycji SKANDAL!!! Tak duże zagęszczenie naszego osiedla jest nie do przyjęcia . POnadto dlaczego zarząd na grupach człnokowskich nie poinformował zebranych że na skutek projektowanych zmian w ustawie o spółdzielniach mieszkaniowych lokale będą mogły być przyznawane na warunkach odrębnej własności gdyż ustawodawca ma znieść własnościowe prawo do lokali -wtedy lokale przyznane na warunkach odrębnej własności nie będą stawnowiły majątku spółdzielni .Taki budynek może przekształcić się we wspólnotę mieszkaniową i tak może być z budynkami nowo powstałymi .Czyli nie będą one stanowiły majątku spni. Grunt pod tymi budynkami będzie sprzedany.Projekt uchwały dużo wcześniej przed grupami członkowskimi winien być wywieszony w każdym budynku. Osiedle nasze zostało wybudowane wg projektu i mówienie przez zarząd że istnieje zagrożenie odebrania nam gruntów niezabudowanych przez miasto to jakeś nieporozumienie.Odebranie nam gruntów mogłoby nastąpić w przypadku gdyby przez dolinkę miała przebiegać autostrada ale wtedy miasto musiałoby wypłacić odszkodowania. Ponieważ sprawa inwestycji na zebraniach była kontrowersyjna i na Zebraniu Przestawicieli również ,uchwały tej nie należało podejmować na tym zebraniu można było przesunąć do nastepnego zebrania a w tym czasie zobowiązać zarząd do zasięgnięcia opinii mieszkańców poprzez komitety domowe.Takich głosów z sali- choć były- wogóle nie brano pod uwagę.!.Pośpiech prezesów tej sparwie z obawy że zebranie przedstawicieli zostanie zastąpione walnym /a wtedy byłaby trudność w przegłosowaniu każdej sprawy stawianej na walnym/ był przedwczwesny,bo choć Sejm taki projekt przegłosował to Senat chce zachować prawo do zebrań przedstwicieli i myślę że tak się stanie. Boiska i wszystkie tereny zielone miały i mają służyć mieszkańcom i ich pociechom w dobrym wypoczynku po trudach każdego dnia .Nie wszyscy mają gdzie wyjeżdżac za miasto wiele rodzin spędza wolne dni właśnie na terenie swoje osiedla .Toteż dogęszczanie osiedla poprzez tak liczną zabudowę jest absurdem .Nie wszystko Ponowie Prezesi i Szanowna Rado Nadzorcza należy w życiu przeliczać na pieniądze.Jest coś ważniejszego w życiu co powinno być ważne w życiu każdego człowieka a tym ważnym jest drugi CZŁOWIEK jego dobro .A więc przedszkola tak .Dom klutury ?-gyby nie zamierzenia nowego inwestora Landu to byłabym za ale skoro o rozwój kultury na naszym osiedlu ma zadbać Hedland Holdings gdyż ma zamiar stworzyć w Landzie kino .oraz wypełnić funkcje społeczne i kulturalne na rzecz lokalnej społeczności gdzie będą się odywały imprezy atrystyczne ,kulturlane i sportowe to budowie domu kultury mówię nie. Garaże owszem są potrzebne ale tę sprawę należło właściwie omówić z mieszkańcami.Szanowni mieszkańcy przychodżcie liczniej na zebrania grup członkowskich ,przecież grupy członkowskie stanowią wszyscy członkowie spółdzielni a nie tylko wybrani- wybrani są tylko przedstawiciele którzy powinni reprezentować również wasze opinie ,przekazywać wasze wątpliwości z grup członkowskich na zebraniu ale tak się nie dzieje .Boisko należy zostawić w spokoju niech służy dobremu rozwojowi naszych dzieci . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Likwidacja Boiska (Sluzew N. Dolinka)-kto prz IP: *.lask.sdi.tpnet.pl 30.05.07, 10:01 To że powstanie tam blok to jeszcze pikuś... Tych bloków na osiedlu ma powstać 11 (jedenaście), m. in: do wyburzenia sklep Marcpol przy Landzie, do wyburzenia sklep Marcpol przy Noskowskiego... (informacja pochodzi od osoby blisko związanej ze spółdzielnią...) Tu trzeba całe osiedle postawić na nogi żeby się rozejrzało wokół własnych budynków i jezeli jest dużo zieleni to własnie tam może powstać kolejny blok... Poza tym kolejnym skandalem będzie to że nowe bloki, jesli powstaną, to nie będa miały architektury dotychczas wybudowanych (chociażby charakterystyczne balkony). Służew ma swój niezapomniany klimat... Obawiam się że budowy wszystkich bloków będa poprzedzone wydarzeniami jakie miały miejsce podczas budowy Landu... ech... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: popieram xxxxxxxxx Re: Likwidacja Boiska (Sluzew N. Dolinka)-kto prz IP: *.chello.pl 01.06.07, 23:06 Calkowicie popieram to co napisal xxxxxxxxx. Na zebraniach za prezesem glosuja Ci co najprawdopodobniej cos z tego maja. Trudno mi uwierzyc ze mogli by byc tacy bezmyslni i glosowac tak po prostu. Spojrzcie na niektore bloki. Juz w nich rozgrzwaja sie podzialy i konflikty. Wszystko dosyc podejrzane. Dlaczego blok 26 jest tak obojetny.. Dlaczego polowa 22 jest kompletnie niezainteresowana losem boiska skoro nowy blok ma stac 40, od okien mieszkancow 22.. Zasloni zachod i poludnie. Duzo ludzi nie maja czasu na angzowanie sie, a przeciez tak niewiele potrzeba. Mlodzi, ktorzy wydali na mieszkania swoje kredyty nie rozumieja ze to w ich interesie wystepujemy z protestem. To oni skazuja swoje dzieci na choroby, spaliny, halas. Spada wartosc ich mieszkan. Nie sprzedadza ich juz atrakcyjnie jesli osiedle bedzie zabudowane nowymi blokami. Osiedle traci na wartosci. Spoldzelnia traci majatek pozbywajac sie dobr wspolnych. Za kilka lat nie bedzie kasy na remonty, bo obecnie zarobiona zostanie przejedzona. Wtedy beda juz wspolnoty bo spoldzielnie maja zniknac. I wtedy okret zacznie tonac, ale prezesa juz tu nie bedzie. Ma wille.. Moze Nas zaprosi... NIE BOJMY SIE PROTESTOWAC!!!!!!! PRZEKAZCIE SASIADOM!!!! POTRZEBNA SILA NASZYCH GLOSOW!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szyja Re: Likwidacja Boiska (Sluzew N. Dolinka)-kto prz IP: *.chello.pl 06.06.07, 23:47 Czy da sie jeszcze cos z tym zrobic? Jak sie dogadac z zarzadem zeby nie robili tego boiska? pozdro, szyjka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala1104 Re: Likwidacja Boiska (Sluzew N. Dolinka)-kto prz IP: *.chello.pl 11.06.07, 22:46 Mieszkancy, podobno jest szansa na zatrzymanie budowy! Ma nas poprzec zarzad miasta. Ha, prezes jest z innej opcji! Do milego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kakunia2003 Re: Likwidacja Boiska (Sluzew N. Dolinka)-kto prz IP: 64.236.188.* 18.06.07, 13:36 Mam nadzieję, że się uda... oby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szkutnik Re: Likwidacja Boiska (Sluzew N. Dolinka)-kto prz IP: *.chello.pl 18.06.07, 23:43 Ratujmy Boisko!!! Popieram protest! JurasK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kakunia2003 Re: Likwidacja Boiska (Sluzew N. Dolinka)-kto prz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 21:32 w najnowszym numerze osiedlowej gazetki propagandowej prezesów nie ma już mowy o boisku, tylko o zapleczu budowy!!! Skandal. Osoby nie zorientowane w całym problemie nie zwrócą uwagi, że sprawa dotyczy BOISKA! tylko jakiegos bliżej nie znanego i nie mającego znaczenia miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieszkaniec 26B Re: Likwidacja Boiska (Sluzew N. Dolinka)-kto prz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 23:02 W zupełności popieram Kakunie ze Gazetka "Nad Dolinką" służy do wychwalania Panów Prezesów a nie pisze o ich drugiej stronie działania na niekorzyść członków spółdzielni. Widzimy to na przykładzie boiska"zaplecze budowy". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masterV Re: Likwidacja Boiska (Sluzew N. Dolinka)-kto prz IP: *.chello.pl 25.06.07, 22:34 prezesiczku odpowiesz jeszcze.. Dyzma nie prezes!! Odpowiedz Link Zgłoś
mamamisiulka Re: Likwidacja Boiska (Sluzew N. Dolinka)-kto prz 27.06.07, 09:11 I co z tym blokiem w miejscu boiska? Coś dzieje się w sprawie protestu? Mieszkanka bacha 22 Odpowiedz Link Zgłoś
mamamisiulka Re: Likwidacja Boiska (Sluzew N. Dolinka)-kto prz 28.06.07, 09:57 Na stronie spółdzielni jest plan osiedla z nowymi inwestycjami. Blok w miejscu boiska faktycznie jest zaplanowany, wzdłuż ulicy, 7 pięter + 3 podziemnie poziomy parkingu. Kurcze, przeciez niższe pietra naszego bloku będą całkiem zacienione!!! Podobno miszkancy przygotowali juz jakis protest i nawet zbierali podpisy. To prawda? Ktos cos wie na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Bacha Re: Likwidacja Boiska (Sluzew N. Dolinka)-kto prz IP: 212.160.99.* 29.06.07, 10:54 Prezes Baranowski funduje nam betonową pustynię. Likwidacja jednego z boisk w tak dużym osiedlu jest skandalem. Zwróćcie uwagę, że w przedstawionym planie inwestycji przy Wałbrzyskiej róg Puławskiej (na miejscu obecnego Mokpolu) nie została przedstawiona wysokość zabudowy. Czyżby zamierzali zafundować mieszkańcom 15-20 pietrowe blokowisko? Przecież zagęszczenie wysokich budynków należy do jednych z największych w Warszawie. A ilu mieszkańcom zostanie ograniczony dostęp do światła słonecznego, ile wycietej zieleni i gdzie ci wszyscy ludzie bedą robić zakupy, posyłać dzieci do szkół, przedszkoli etc. A jakie z tego korzyści będzie miała spółdzielnia rozumiana jako wspólnota mieszkańców, a nie prywatny folwark panów prezesów. Mieszkańcy nie pozwólmy, aby prezesi zawłaszczyli nasz majatek. Protesty werbalne nic nie dadzą. Odwołajmy obecny zarząd i wybierzmy taki, który bedzie realizował nasze interesy. Bądźmy aktywni! Uczestnicmy w zebraniach, zaskarżajmy uchwały do sądu, patrzmy Prezesom na ręce: jak wydawane są nasze pieniadze. Sprawdźmy w jakim trybie i po jakich stawkach wybrano firmy przeprowadzające obecne remonty. Każdy z nas ma mozliwość wgladu w dokumenty spółdzielni i oni mają obowiązek nam je udostępnić. I nie dajmy się uprawianej na osiedlu propagandzie sukcesu. Słyszymuy w spółdzielni: pomożecie? Pomóżmy sobie sami! Zachęcam do działania. W pojedynkę nic nie zrobimy, ale jeżeli bedziemy aktywni, zjednoczeni i nie damy się zmanipulować wiele możemy osiągnąć. Pozdrawiam wszystkich mieszkańców Służewia nad Dolinką. Nie pozwółmy, aby dorobek naszej małej ojczyzny został zmarnowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkanka Re: Likwidacja Boiska (Sluzew N. Dolinka)-kto prz IP: *.spray.net.pl 29.06.07, 21:21 Czlowieku w jakim swiecie zyjez.Co chcesz osiagnac.Sadze ze chcesz zajac stanowisko prezesa w spoldzielni,a wtedy na pewno bedzie gorzej.Spoldzielnia jest najlepsza spoldzielnia w Polsce.Wczoraj wlasnie zajela pierwsze miejsce. Sadze z Czlowieku co chcesz osiognac wypisujac takie bzdury.Sadze ze stanowisko prezesa chodzi ci po glowie.Chcesz zajac miejsce ale wtedy na pewno bedzie gorzej.Widzisz zeby zarzadzac taka spoldzielnia trzeba miec odpowiednie wyksztalcenie i praktyke.Tak sie sklada ze obecny prezes to wszystko posiada.Jest bardzo dobrym gospodarzem.Potwierdza to ze spoldzielnia jest najlepsza spoldzielnia w Polsce,zajela pierwsze miejsce.Wczoraj byla uroczystosc wreczenia statuetki.Wlasnie dzisiaj widzialam w telewizji.Dlatego wkurza mnie takie oczernianie.Wiem ze chodzi ci o stolek i o nic wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uwaga mieszkanka Re: Likwidacja Boiska (Sluzew N. Dolinka)-kto prz IP: *.chello.pl 01.07.07, 16:28 Panie mieszkanak niezle tu miesza ma tym forum. Duzo wpisow. Wszystkie w jednym tonie. Najlepsze jest to, ze juz wiem kto to jest.. No comments. Nie czytajcie po prostu wpisow spod znaku taniej propagandy. jesli chodzi o odwolanie zarzadu. Tak, jest to mozliwe. Spoldzielnia to nie wladza podyktowana odgornie. Przez kogos anonimowego. To twor o ktorego istnieniu decyduja mieszkancy. Dlaczego - bo spoldzielnia dysponuje pieniedzmi. czyimi? - Mieszkancow. W Polsce panuje mylne wyobrazenie nt. spoldzeilni mieszkaniowych. Przeciez to mieszkancy unduja zarzadowi spoldzielni pensje, premie. Bycie prezesem to nic trudnego. Przeciez dysponuje sie NIE SWOIMI pieniedzmi. Jest to niewatpliwie duze udogodnienie. Powiedzialbym zasadnicze jesli np. porownamy managerow prowadzacych wlasne firmy i inwestujacych, zarzadzajacych wlasnymi prywatnymi srodkami. Tu, w przypadku spoldzieli mieszkaniowej takiego problemy nie ma. Nie sadze aby srednio inteligentna osoba nie mogla byc prezesem spoldzielni. A osoba: mieszkanaka - pewnie ma silne kompleksy i boi sie wszystkiego. A dodatkowo wydaje sie tej osobie ze prezes to jakis mnich/bog, ogolnie niedoscigniony i pzecudowny. Nic z tych rzeczy sa lepsi. I juz czekaja od kilku tygodni. Bedzie roszada.. No to milego popoludnia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Noskowskiego 2 Re: Likwidacja Boiska (Sluzew N. Dolinka)-kto prz IP: *.static.ip.netia.com.pl 22.07.14, 14:14 Podpisuję się pod protestem. Gdy zobaczyłam ogrodzenie stawiane wokół boiska, miałam jeszcze nadzieję, że tylko je remontują. NIE dla prezesa B i tej inwestycji!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JC Re: Likwidacja Boiska (Sluzew N. Dolinka)-kto prz IP: *.dynamic.chello.pl 29.08.14, 10:20 Protest jest absurdalny, należałoby zapoznać się z problematyką powodu urządzenia tymczasowego parkingu na czas budowy budynku mieszkalnego i garażu przy ul. Mozarta. Prezesa B. już nie ma w SMSND. Z pozdrowieniami. JC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halo Re: Likwidacja Boiska (Sluzew N. Dolinka)-kto prz IP: *.chello.pl 02.07.07, 00:19 ...taaak, i za te pieniadza prezesi spoldzielni niezle zyja, ich rodziny tez. Volkswagen Passat, Audi... To ich marki.. Zobaczcie sami. Czasem podjezdzaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maskara Re: Likwidacja Boiska (Sluzew N. Dolinka)-kto prz IP: *.chello.pl 05.07.07, 20:14 te bloki melodia czy jakos tak maja byc z pieniedzy mieszkancow spoldzielni. Szkoda ze mieszkancy w prezencie traca boisko.. :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cytat Re: Likwidacja Boiska (Sluzew N. Dolinka)-kto prz IP: *.chello.pl 05.07.07, 23:07 Witam, jest wspaniała publikacja: wspolnota-mieszkaniowa.zlotemysli.pl/edwardstanislaw.php dotyczy wspólnot mieszkaniowych, ale można tam wyszukać bardzo dużo rad na radykalne rozwiązanie trudnych problemów mieszkaniowych. Radzę zamówić - to się zawsza przyda: wspolnota-mieszkaniowa.zlotemysli.pl/edwardstanislaw.php Pozdrawiam cytat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rapid Re: Likwidacja Boiska (Sluzew N. Dolinka)-kto prz IP: *.chello.pl 08.07.07, 23:21 strona o wspolnotach dobra. Tylko czy ktos to wyprobowal..? A boisko narazie wylaczone z uzytku bo prezes postawil budy na budowe. Rapid Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bq Re: Likwidacja Boiska (Sluzew N. Dolinka)-kto prz IP: *.chello.pl 09.07.07, 08:31 Nikogo to nie interesuje.Sa lepsze boiska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stef_bacha Re: Likwidacja Boiska (Sluzew N. Dolinka)-kto prz IP: *.chello.pl 10.07.07, 20:01 Sa lepsze boiska??? hehe? Chyba we Wloszech chlopie! Tutaj juz nie ma lepszych bo spoldzielnia Sluzew Nad Dolinka je zlikwidowala!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ptaki Re: Likwidacja Boiska (Sluzew N. Dolinka)-kto prz IP: *.chello.pl 17.07.07, 00:20 ..i likwiduje nadal... z partyjmym pozdrowieniem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ano z tym boiskiem to dziwna sprawa IP: 165.72.200.* 06.08.07, 05:10 Bo jak od czasu do czasu przyszły dzieciaki piłkę pokopac to zaraz spóldzielnia zalana była skargami, że dziatwa drze morde i nie mozna w spokoju mieszkac. Jak likwidują boisko to tez się skargi sypią...ot taka nasza służewiecka "dolina rospudy" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też zdziwiona Re: z tym boiskiem to dziwna sprawa IP: *.chello.pl 08.08.07, 18:45 rzeczywiście tak było, kilka lat temu zbierano podpisy za likwidacją boiska, bo podobno przeszkadzało mieszkańcom okolicznych budynków - były tam jamkieś rozgrywki, teraz zbierali żeby nie likwidowali; takie już jest nasze społeczeństwo, zawsze musi protestować przeciwko czemuś, a boisko jako było tak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kakunia2003 Re: Likwidacja Boiska (Sluzew N. Dolinka)-kto prz IP: 217.153.94.* 17.08.07, 11:07 Witam wszystkich, Czy ktoś wie, na jakim "etapie" jest nasz prostest? Czy ktoś składał gdzieś jakieś dokumenty? Czy protestujemy sobie tylko tu na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Likwidacja Boiska (Sluzew N. Dolinka)-kto prz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.07, 19:16 chyba nic się niedzieje, jak zwykle sprawa umarla... i będziemy mieli blok pod nosem... Odpowiedz Link Zgłoś