romek532 22.06.07, 11:35 Dzień dobry Chciałbym uzyskać jakieś informacje na temat kursów angielskiego 55 + przy Belgradzkiej 4. Dzwoniłem do szkoły wczoraj. Oferta jest ciekawa,ale nie ma to jak informacja z pierwszej ręki. Proszę o komentarze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wyszkow.pl Lingwista 01.07.07, 00:47 Polecam 'Lingwistę' - www.Lingwista.pl Tylko 690 zł za 60 godz lekcyjnych Promocja ważna w: lipcu, sierpniu, wrześniu Placówki: Aleje Ujazdowskie 37, Filtrowa 75, Janowskiego 50, Kopernika 6 --- men.home.pl kuratorium.waw.pl edukacja.warszawa.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mokotowianin Re: Ling IP: *.icm.edu.pl 01.07.07, 02:31 pieprzenie, chcesz nauczyć się j. angielskiego? to proszę bardzo... pierwsze 130 czasowników w różnych formach nauczę cie w miesiąc /3czasy/ reszta w zależności od chłonnści twego umysłu. Kawałek płacisz, a później i metode możesz innym sprzedać. P.S. sposób zaczerpnięty ze starej szkoły dla obsługi PLL LOT lata 70/ [od]stare służby SB a pózniej dopiro przekonasz się , że jadąc do "łangli", w irlandi gadają po irladzku ,w walii po walijsku w szkocji... tak samo w canadie pa francuski , a w australi pa południowo afrykan / angol dla białych no, a american to prawdziwy mexico pa , pa -do zobaczenia :) , mam całe mrowie chcących nauczyć się tego języka. Na pączątku są łzy, a póżniej po paru miesiącach - uśmiech, zadowolenie. W tym wszyskim kiedys zapomniałem podziękować za nauki p.Nastuli , która nie potrafiła mnie nauczyć tego języka osobiście /tak to ta krewna tego olmpijczyka/ znalazła się natomiast inna osoba, przy tym bardzo młoda zaraz po studiach i już na podstawie podania mi ćwiczeń z wielu podręczników w pół roku opanowałem to co wcześniej z oporami szło mi ciężko przez 6 (?) lat. Tłumaczę teraz amatorsko filmy... >>NAPRAWDĘ nie_be(s)pieczne zajęcie........ co-by, to piszcie zalogowani to odpowiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: 55 + angielski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.07, 12:51 polecam Ci Banton Language School przy Puławskiej rog Malczewskiego (zielony budynek) Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: 55 + angielski 01.07.07, 16:51 Jesli masz ponad 55 lat (o to chodzi ?) to najlepszym pomyslem sa prywatne lekcje. Pisze tak na podstawie doswiadczen kogos z mojej rodziny(nieglupiej, ambitnej i zmotywowanej osoby). Chyba ze chodzi o poznanie milego towarzystwa o wspolnych zainteresowaniach a przy okazji zrobienie czegos dla siebie. Mam bardzo dobre doswiadczenia z Lingwista.Pilnuja poziomu lektorow i nie zdzieraja. Odpowiedz Link Zgłoś