Dodaj do ulubionych

Dobry weterynarz na Mokotowie?

• Gość: gość Re: Dobry weterynarz na Mokotowie? IP: *.home.aster.pl 24.01.12, 15:57
      animal-center.pl to na ursynowie, ale z mokotowa blisko. Pani dr Adriana Uznańska (Kaczmarska). na prawdę gorąco polecam!
      • anka.grab Re: Dobry weterynarz na Mokotowie? 25.01.12, 10:05
        gorąco polecam - w imieniu moich kotów i znajomego psiny staruszka - dr Rabiegę z ZWM na Stokłosach, ten facet ma szósty zmysł, cudowne podejście do zwierząt i ich właścicieli.
        Nałaziłam się ze swoją kotką-mocz lał się z niej jak z dziurawej butli -po rożnych przychodniach, narobiłam badań, prześwietleń nikt nie potrafił postawić trafnej diagnozy. Rabiega wypytał co, jak, kiedy i okazało sie, że kotkę za wcześnie wysterylizowano w schronisku (ok 6 mies.) . Ustawiona dieta i od czasu do czasu przepłukiwanie przewodów moczowych (kam.struwitowe). Kotka nie przecieka:)
        Polecam Rabiegę.

Gość portalu: gość napisał(a):

> animal-center.pl to na ursynowie, ale z mokotowa blisko. Pani dr Adriana Uznańs
        > ka (Kaczmarska). na prawdę gorąco polecam!
        • Gość: hakurek Re: Dobry weterynarz na Mokotowie? IP: *.adsl.inetia.pl 16.03.12, 00:01
          ja polecam na Mokotowie Dermawet na ul. Goszczyńskiego, wizyty tylko na umówione godziny, bardzo specjalistyczne badania , poza dermatologią zajmują się tam alergiami i kardiologią.
    • Gość: gość Re: Dobry weterynarz na Mokotowie? IP: *.dynamic.chello.pl 11.06.12, 10:08
      animal-center.pl dr Adriana Kaczmarska - nie ma lepszego weta. Ogromna wiedza i wspaniałe podejście. Goraco polecam!
    • Gość: kociarz Re: Dobry weterynarz na Mokotowie? IP: *.warszawa.vectranet.pl 02.10.12, 23:15
      Witam
      Z calego serca polecam Pania Magdalene Girucka, ktora przyjmuje w klinice Marcel2 na woloskiej. Trafilem tam z problemami Kotki. Pani Magda, profesjonalnie sie zajela i dzieki zleconym badaniom nastepnego dnia wiedzialem jaki jest powod ciaglych wymiotow. Jej ciepla osobowosc bardzo pomogla. Serdecznie polecam
    • super_benek Re: Dobry weterynarz na Mokotowie? 18.12.12, 23:07
      Lata mijają a ja dalej z kotem po weterynarzach... Nasz poprzedni lekarz, z Kazimierzowskiej, zapadł się pod ziemię, dzisiaj wypróbowałam nowego, Medicavet, w której jest polecana tu dr Dziubkowska (przyjął mnie akurat inny lekarz, młody chłopak). Trafiłam tam bo kotka zaczęła siusiać w dziwne miejsca, jak nie ona, w końcu dopatrzyłam się śladów krwi. Kot po prostu nas w ten sposób ostrzegał, że się coś dzieje niedobrego i że cierpi. Nie byłam za to w stanie pobrać próbek. U weterynarza pomogli przez masowanie, gdy to nic nie dało, kroplówkę i znowu masowania... Dostała antybiotyk i lek przeciwzapalny, a próbka do badania.
      Atmosfera miła, obsługa fachowa. Jutro kolejna dawka i wyniki badań.
    • Gość: Gosia Re: Dobry weterynarz na Mokotowie? IP: *.adsl.alicedsl.de 10.01.13, 21:18
      24wet.pl Pan Tomasz Gorny
      Nieprofesjonalne podejście do pracy i klienta! Byłam umówiona na konkretną godzinę a zostałam zmuszona do czekania z kotkiem na mrozie 20 min! Nawet nie pofatygował się aby uprzedzić,że się spóżni!
      • Gość: Michał Re: Dobry weterynarz na Mokotowie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.13, 10:24
        To Górny jeszcze funkcjonuje na Racławickiej? O ile widzę-a mieszkam w pobliżu, to NRR (Niewidzialna Ręka Rynku) wymiotła ten "cud medycyny". Nie kopie się leżącego :)
        • Gość: Alicja Re: Dobry weterynarz na Mokotowie? IP: *.dynamic.chello.pl 13.09.13, 21:13
          Ja ostatnio trafiłam do Elwetu w alejach niepodległości ze swoim psem chorym na nerki.
          Fado był od jakiegoś czasu leczony kroplowkami itp, zrobili mu tam hemodialize i mój piesek jak narazie czuje się dobrze i mam nadzieje ze tak zostanie. Pani Doktor która wykonywała hemodializy (lek Magdalena Sadowska) podeszła do mojego Pieska z dużym zaangażowaniem jak rownież Panie doktor które opiekowała się nim w szpitalu. Bardzo dziękuje i polecam!
          • Gość: Ala Re: Dobry weterynarz na Mokotowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.13, 09:19
            Alicja, z psem nerkowym udaj się do Konstancina do specjalistki w nefrologii dr Neski.
    • dolceedamara Re: Dobry weterynarz na Mokotowie? 19.09.13, 22:00
      Absolutnie nie polecam kliniki Elwet i dr. Dagmary Astachow z tej kliniki!!! Doprowadzila mojego krolika do stanu agonalnego. Krolik zachorowal na zoladek. Od biegunki, ktora mial z tego powodu nabawil sie stanu zapalnego na skorze. Do Elwetu chodzilam 2 tygodnie codziennie na lek przeciwbiegunkowy i na kroplowke, Kasowali mnie 30 zl kazdego dnia a krolik z dnia na dzien wygladal coraz gorzej. Chudl, nikl w oczach i olysial na tylnej czesci ciala z brudu. Musialam wstawac o 5 rano przed pojsciem do pracy i myc go, bo brudzil sie wlasnymi odchodami a stan zapalny pogarszal sie. Robilam to tez wieczorem. Pytalam sie sama siebie jak to jest mozliwe, ze lekarka nie podala mu zadenego leku przeciwzapalnego!!! To jest pierwsza rzecz, ktora sie podaje nawet czlowiekowi. Po dwoch tygodniach pseudo leczenia krolik byl tak slaby, ze nie mial sily napiac miesni, a ja bylam bezradna, zrozpaczona i zmeczona cala ta sytuacja. Uratowalam go doslownie w ostatniej chwili zmieniajac weterynarza. Reakcja nowego weterynarza byla taka: To jest jakas masakra! Jeszcze much na nim brakuje!!! Tak wygladalo zwierze po dwoch tygodniach leczenia u doktor Astachow!!! Nowa doktor zanim zaczela sluchac mojej historii umyla krolika golymi rekami, podczas gdy doktor Astachow nie zblizala sie do niego bez rekawiczek. Pierwsze co dostal to silny steryd przeciwzapalny. Jego stan zaczal sie poprawiac w ciagu 24 godzin. Nie zycze nikomu tego, przez co musialam przechodzic dzieki tej doktor!!! Uwazam, ze bylo to robione celowo, tak abym jak najdluzej przychodzila i placila za kazdym razem za to pseudoleczenie. Niewazne bylo, ze zwierze z dnia na dzien ewidentnie slablo. Widac, ze w tej klinice liczy sie tylko kasa. Dobro klienta i przede wszystkim zwierzat jest na ostatnim miejscu.
    • Gość: Marcela Najlepszy wet wawa IP: *.warszawa.vectranet.pl 06.10.13, 18:36
      Ja polecam dr Uznańską, teraz Kaczmarską. od lat leczę u niej mojego kota. bada go zawsze od ogona po pyszczek. wizyty może za długie, ale zawsze dokładne. nie zamieniłabym jej na nikogo innego. przyjmuje na Ursynowie. POLECAM
    • Gość: Przemek Weterynarz Adam Modrzewski IP: *.dynamic.chello.pl 17.03.14, 21:33
      lek. vet. Adam Modrzewski, zmienił adres. Teraz przyjmuje na ul. Czerniakowskiej 18 (obok ZUS). adres strony www.piesikot.waw.pl. Dla tych co szukali ;)
    • Gość: Karolina Re: Dobry weterynarz na mokotowie?? IP: *.play-internet.pl 20.03.14, 12:01
      Ja także nie polecam kliniki przy ul. Gagarina. Byłam tam z moją kotką po badaniach w których wyszło że jest zupełnie zdrowa została zakwalifikowana na zabieg wycięcia narośli która po pierwszej operacji w tej że klinice jej się odnowiła. Głupia byłam, że znowu tam poszłam ale cóż teraz mogę to sobie wyrzucać. Po drugiej operacji pani z rejestracji do mnie dzwoniła że kotka się już wybudza, że wszystko jest w porządku i można po nią przyjechać jednak za jakieś 20 min dzwoniła znowu, żeby poczekać jeszcze chwilę bo cały czas się wybudza. Po czym po paru takich telefonach zadzwoniła że kotka miała problem z płucami i niestety nie dało jej się wybudzić. Miałam do niej tylko jedno pytanie " Jakim cudem miała problem z płucami skoro na badaniach 2 dni przed wszystko było w porządku???" niestety nie umiała mi na to odpowiedzieć... Dlatego BARDZO ODRADZAM TĄ KLINIKĘ!!!

Jednak prosiła bym o pomoc bo aktualnie mam drugą kotkę i chciała bym ją wysterylizować. Po tych przykrych doświadczeniach poszukuję godnej zaufania kliniki która zaopiekuje się moją kotką jak najlepiej. Znacie jakąś taką? Najlepiej w okolicy Mokotowa właśnie ale jak będzie trzeba to podjadę z nią gdzieś dalej.
    • 1-buc SPAM gimbusa 21.03.14, 21:09

• Gość: ewasyl14 Re: Dobry weterynarz na Mokotowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.14, 19:49
      Świetny weterynarz, być może najlepszy nie tylko na Mokotowie - mądry, wrażliwy, z wielką intuicją oraz wiedzą. Uratował zwierzaka w stanie właściwie agonalnym. Spokojnie i z miłością. Ten lekarz naprawdę ma metody na skuteczne leczenie! BARDZO gorąco polecam - ul. Racławicka 29a (parter budynku w drugiej linii od ulicy) - Całodobowa Rzychodnia Weterynaryjna 24wet.pl. I jest naprawdę całodobowa!!
      • Gość: Maciek - sąsiad Re: Dobry weterynarz na Mokotowie? IP: *.dynamic.chello.pl 08.06.14, 14:23
        Interesik kiepsko przędzie? Autoreklamkę żonusia robi doktorkowi?
        • azif Re: Dobry weterynarz na Mokotowie? 09.10.14, 23:24
          www.piesikot.waw.pl/dziekujemy może ktoś coś więcej powiedzieć o tej lecznicy Pies i Kot na Czerniakowskiej ? Jakie są tam ceny kastracji i sterylizacji kotów ?
          • Gość: Ania Re: Dobry weterynarz na Mokotowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.14, 11:21
            a czy ktoś z Was ma opinie na temat weterynarza w centrum handlowym Land? byłam tam bez zwierzaka, spytać o cenę usuwania kamienia nazębnego i przyznam, że zwaliła mnie z nóg. byłktoś z Was w tym gabinecie?
    • Gość: Kasia Re: Dobry weterynarz na Mokotowie? IP: *.elartnet.pl 13.10.15, 09:01
      SZUKAM DOBREGO WETERYNARZ ORTOPEDĘ-CHIRURGA ,MAM JORKA I LEKARZ STWIERDZIŁ ŻE WYSKOCZYŁA MU RZEPKA Z KOLANA .CHCIAŁA BYM POTWIERDZIĆ DIAGNOZĘ INACZEJ CZEKA GO OPERACJA ,PROSZĘ POMÓŻCIE ,...................
      • agatasierpien2015 Re: Dobry weterynarz na Mokotowie? 22.12.15, 14:40
        dr Krzysztof Zdeb - Legwet w Legionowie,
        • 1-buc Re: Dobry weterynarz na Mokotowie? 22.12.15, 15:58
          Legionowo? Na granicy Mokotowa i Ochoty?
          • agatasierpien2015 Re: Dobry weterynarz na Mokotowie? 22.12.15, 17:56
            Po pierwsze ? moja odpowiedź dotyczyła pytania o dobrego WETERYNARZA ORTOPEDĘ-CHIRURGA i w pytaniu nie zostało określone, że wyłącznie z praktyką na Mokotowie,
            A po drugie ? albo zależy ci na dobrym lekarzu albo na jakimkolwiek, byle tyłka daleko nie wozić?
    • Gość: fitre Re: Dobry weterynarz na Mokotowie? IP: *.centertel.pl 14.03.17, 19:57
      El WEt miedzy metrem wierzbno a metrem wilanowska SUPER KLINIKA
    • magicgarden Re: Dobry weterynarz na Mokotowie? 18.10.18, 11:48
      Polecam lekarza lekarza Macieja Wątrobę z przychodni w Animal Care w Wilanowie. Profesjonalne podejście.
      Listę gabinetów wraz z mapą dojazdu znajdziesz na www.woofy.pl/weterynarz-wilanow/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka