Dodaj do ulubionych

Gold Gym- czy ktoś z was zapisał się tam

IP: *.crowley.pl 26.08.08, 13:17
troszkę sie obawiam tej umowy. trzeba podpisac na rok z góry i podac
nr karty kredytowej,bo oni sami sciągają co miesiac opłatę. Karnet
open na siłownie ,fitnes, basen, sauna to koszt obecnie 200 zł (więc
warto).
Obserwuj wątek
    • yavorius Re: Gold Gym- czy ktoś z was zapisał się tam 26.08.08, 14:14
      No to skoro warto, to o co chodzi?
      • monia323 Re: Gold Gym- czy ktoś z was zapisał się tam 26.08.08, 14:20
        otwieraja dopiero w listopadzie, a teraz chcą pozyskac klientów.
        Jedyny minus to taki ,że trzeba im podac nr karty kredytowej i oni
        sami beda sciagac płatności co miesiac.
        Drugi minus to że umowe trzeba podpisac z nimi na rok.
        dlatego tez mam pytanie do osób które podpisały taka umowę czy się
        nie boja a co jesli firma ta nie otworzy klubu?
        • yavorius Re: Gold Gym- czy ktoś z was zapisał się tam 26.08.08, 14:33
          Rany, numer karty kredytowej teraz się wszędzie podaje...
        • jan-w Re: Gold Gym- czy ktoś z was zapisał się tam 26.08.08, 14:35
          Pomijając szczegóły merytoryczne, każdą wypłatę z karty kredytowej możesz
          zablokować, nawet w pewien czas po jej dokonaniu. W każdej chwili możesz też
          wycofać autoryzacje dla konkretnego odbiorcy. Tu akurat nie ma problemu. Ja bym
          się tylko zastanawiał czy warto w lecie podpisywać umowę całoroczną na
          korzystanie od jesieni z siłowni która jeszcze nie istnieje (o ile dobrze
          rozumiem twój post).
          • monia323 Re: Gold Gym- czy ktoś z was zapisał się tam 26.08.08, 14:41
            tak dobrze rozumiesz. W momencie jak otworza cena ma byc 350 zł za
            miesiąc. więc teraz jest cena korzystna. Za 200 zł masz
            basen ,siłownie, fitnes i saune.
            Kurczę ale ma dylemat?
            • Gość: x ściema, przeczytaj dlaczego IP: *.warszawa.supermedia.pl 26.08.08, 15:49
              w tej chwili nawet nie wiesz, jaki będzie basen i sprzęt, ile będzie stanowisk,
              ile miejsca, jakie sauny. Nie wiadomo nawet, jaki będzie kolor ścian, bo
              właściciel się jeszcze nie zdecydował, na razie robi sobie tylko biuro. To co
              prawda normalna procedura zbierania zapisów, ale podpisywanie umowy, jak jeszcze
              nawet wnętrza nie możesz obejrzeć, to paranoja. Obiecają Ci np. 30 maszyn a
              będzie 10 i tłok, i co wtedy? Wiesz, ile będzie cardio? Wszystko to kupowanie
              kota w worku. jak holmes place zbierał zapisy to chociaż klub pokazywał. A co do
              tzw. opłacalności - nie daj się w cos takiego wmanewrować
              • Gość: monia Re: ściema, przeczytaj dlaczego IP: *.aster.pl 26.08.08, 22:43
                dzięki wielkie. Tak sobie przemyslałam i faktycznie masz rację.
                Kupuję kota w worku. Kolezanka tam pojechała i podobno jest to
                bardzo małe i jest tam ciasno. Mają juz podpisanych ok 60 umów
                (wszystkie sa numerowane więc mniej więcej mozna sie domyślec).
                Poczekam i poszukam jeszcze innej alternatywy.
                Dziekuję bardzo.
                • Gość: x dokładne dane IP: *.warszawa.supermedia.pl 27.08.08, 09:33
                  powierzchnia to tylko 2900mkw (holmes np. to 9000), od tego trzeba odjąć biura.
                  żadnego Spa tam nie będzie, bo po prostu nie ma na nie miejsca.
                  Basen na pewno nie więcej niż 12-15 m, czyli brodzik.
                  Sauna i łaźnia tylko zapewne jedna. Razem z prysznicami, szatniami i basenem
                  daje to ok. 1000m. No chyba że szatnie będą mikroskopijne.
                  Jeśli dodasz salę cardio (min. 400m), odejmiesz powierzchnię biurową,
                  komunikację, recepcję itp. na salę z maszynami zostanie 700-900m. Czyli 25x30
                  powiedzmy. Do tego niski strop czyli norka.
                  No i jeszcze jedno - ten budynek to nie jest open space, a zespół wąskich budynków.
                  Ale chętni pewnie będą, bo to jedyne miejsce w okolicy...
                  minimalny zwrot przy 400-500 karnetach, czyli tłok jak na Marszałkowskiej.
                  Podobny problem i tłok jest np. w Radissonie na Grzybowskiej, można zajrzeć koło
                  20.00 i zobaczyć, jak jest ciasno. powierzchnia podobna.
                  • Gość: Golds Gym Re: dokładne dane IP: *.aster.pl 27.08.08, 12:10
                    Witam,
                    Klub otwiera się 10 listopada. Członkostwa, które sprzedajemy
                    obecnie są dużo tańsze niż będą po otwarciu bo takie są reguły
                    przedsprzedaży. To nie pierwszy klub, który się w ten sposób otwiera
                    i jest to po prostu świetna szansa na członkostwo za pół ceny dla
                    tych, którzy mają odpowiedni refleks. Po prostu. Jeżeli chodzi o
                    kupowanie kota w worku - każde członkostwo ma 10 dniową gwarancję
                    zwrotu wpłaconych środków co oznacza, że do 10 dni po otwarciu
                    klubu, po jego zobaczeniu i sprawdzeniu każdy klubowicz może podjąć
                    decyzcję o tym czy zostać czy wziąć swoje pieniądze i pójść gdzie
                    indziej bo nie odpowiada mu kolor kafelków w szatni. Gold's Gym jest
                    największą na świecie siecią klubów fitness (ponad 650 klubów w
                    ponad 30 krajach), obecną również w "sąsiedztwie" (Rosja, Czechy,
                    Węgry)i jestem przekonany, że może być wiarygodny jak żadna inna
                    firma na rynku fitnesowym.
                    Przyjęte przez nas sposoby płatności i długoterminowe członkostwa to
                    konieczność i jedyny sposób na zagwarantowanie odpowiedniego poziomu
                    obsługi po otwarciu. Stawiamy jakość przed dostępnością i nigdy nie
                    będziemy mieli takich opcji "członkowskich" jak gminne ośrodki
                    sportu czy kluby osiedlowe. Oferujemy po prostu inny produkt z pełną
                    świadomością, że nie każdy się na niego zdecyduje. Na tym polega
                    urok wolnego rynku - podejmujemy decyzje zależności od swoich
                    oczekiwań, możliwości i celów. Z drugiej strony uważam, że
                    oszczędzanie na fitnesie (a dzieję się to prawie zawsze ze szkodą
                    dla celów treningowych) jest średnim pomysłem. Czy poszlibyście do
                    dentysty tylko dlatego, że jest tani? Wyrywanie tylko 9,99 od zęba +
                    kolejny gratis?
                    W komentarzu do ostatnoiego posta , w którym ktoś bardzo dokładnie
                    wyliczył powierzchnie naszego i innych klubów to szczerze się
                    uśmiałem bo takiego nagromadzenia zwykłych i niezwykłych bzdur już
                    dawno nie widziałem (szczególnie ubawiło mnie 9000 mkw Holmesa). Za
                    długo by trwało prostowanie wszystkiego więc krótko - nic nie jest w
                    nim prawdziwe + wszelkie wyliczenia nie mają nic wspólnego z
                    fitnessową czy biznesową rzeczywistością.
                    Tak czy siak - zapraszamy wszystkich do Golds Gym (www.goldsgym.pl ;
                    www.goldsgym.com, stoisko informacyjne w Sadyba Best Mall).
                    Kiedykolwiek nie zdecydujecie się dołaczyć do nas będziecie ciepło
                    przyjęci.
                    Pozdrawiam i do zobaczenia!
                    • jan-w Re: dokładne dane 27.08.08, 18:44
                      Gość portalu: Golds Gym napisał(a):
                      > każde członkostwo ma 10 dniową gwarancję
                      > zwrotu wpłaconych środków co oznacza, że do 10 dni po otwarciu
                      > klubu, po jego zobaczeniu i sprawdzeniu każdy klubowicz może podjąć
                      > decyzcję o tym czy zostać czy wziąć swoje pieniądze i pójść gdzie
                      > indziej
                      200 złotych * 500 klientów = 100 tysięcy złotych darmowego kredytu.
                      Z jakim oprocentowaniem zwracacie pieniądze wycofującym się i w jakim terminie? Podobna siłownia do dzisiaj nie zwróciła wpłat. A może będą one pomniejszone o tzw koszty manipulacyjne?

> Gold's Gym jest największą na świecie siecią klubów fitness (ponad > 650 klubów w ponad 30 krajach), obecną również w "sąsiedztwie"
                      > (Rosja, Czechy,> Węgry)
                      Hmm. Tak... A Białoruś i Mołdowa?

> Stawiamy jakość przed dostępnością i nigdy nie
                      > będziemy mieli takich opcji "członkowskich" jak gminne ośrodki
                      > sportu czy kluby osiedlowe. Oferujemy po prostu inny produkt z pełną
                      > świadomością, że nie każdy się na niego zdecyduje. Na tym polega
                      > urok wolnego rynku - podejmujemy decyzje zależności od swoich
                      > oczekiwań, możliwości i celów. Z drugiej strony uważam, że
                      > oszczędzanie na fitnesie (a dzieję się to prawie zawsze ze szkodą
                      > dla celów treningowych) jest średnim pomysłem. Czy poszlibyście do
                      > dentysty tylko dlatego, że jest tani? Wyrywanie tylko 9,99 od zęba +
                      > kolejny gratis?

Czy ty dotychczas nie byłeś akwizytorem odkurzaczy Rainbow po 12500, albo szmate Raypath po 2500zł do zapłaty 3 letnim kredytem bankowym?
                      Wyraźnie rozpoznaję ich typową zagrywkę socjotechniczną:
                      Jeżeli pan uważa że nasz odkurzacz jest za drogi, to cóż... Niektórym wystarcza maluch, inni wolą Mercedesa. Nasz odkurzacz nie jest dla wszystkich, a tylko dla elit.
                    • Gość: x zabawne IP: *.warszawa.supermedia.pl 28.08.08, 13:42
                      podajcie więc konkretne dane liczbowe, nie ma się co wstydzić.
                      A pokazywanie folderów ze zdjęciami klubów z innych krajów to żaden argument.
                      A więc pytania - ile metrów ma basen? Ile jest łaźni? Ile saun? Ile metrów mają
                      przebieralnie?
                      Jeśli moja opinia jest nietrafna, niech przemówi do was opinia z postu wyżej -
                      "koleżanka była i jest ciasno".
                      Każdy, kto widział wasze budynki, i każdy, kto widział wasze plany (a takich
                      osób jest sporo, choćby w Warbudzie) dokładnie wie, jaką macie powierzchnię.
                      A co do holmesa - jak pokażesz mi że wasz klub jest większy, to chętnie
                      skorzystam. Wielkość i brak tłoku jest dla wielu osób podstawowym kryterium.
                    • Gość: joz Re: dokładne dane IP: *.gprs.plus.pl 15.11.08, 13:49
                      No i jak - klub otwarty? Bo miał być otwarty 10 listopada.
      • Gość: fwefwef Re: Gold Gym- czy ktoś z was zapisał się tam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.08, 15:23
        bym sie zapisal ale to zlodzieje
    • Gość: Maja Re: Gold Gym- czy ktoś z was zapisał się tam IP: *.chello.pl 27.08.08, 15:27
      Ja bym się na coś takiego nie zdecydowała. Coś podobnego robił Reinhold - klub
      jeszcze nie powstał, a już przyjmowano zapisy z opłatą z góry za cały rok,
      oczywiście bardzo korzystną. I co? I klub się nie otwiera. Przypuszczam, że
      zwrócą pieniądze wszystkim, którzy je wpłacili, ale to jednak zamrożenie sporej
      kwoty (około 1000 zł) na dłuższy czas.
      • Gość: x masz rację IP: *.warszawa.supermedia.pl 28.08.08, 13:47
        po prostu nie wiedzą, ilu będą mieli członków, dodatkowo próbują się skredytować.
        A cóż takiego będzie tam lepszego niż w Radissonie, Sheratonie, holmesie, Shape
        czy też w hyattcie?
        Bardzo jestem ciekawy:). Instruktorzy i tak będą podbierani innym klubom, więc
        gadanie o wyjątkowym poziomie to bujda.
        • Gość: Michal Re: masz rację IP: *.aster.pl 07.11.08, 12:40
          coż jest lepszego hmm ja wolalbym miec klub fitness blisko domu a
          nie jezdzic i stac w korkach. Poza tym instruktorzy i ludzie tam
          pracujący nie są dla siebie tylko dla innych a czlonkostwa 12
          miesieczne wlasnie po to aby kazdy mogl cos ze soba zrobic a nie dac
          sie nabrac ze w 3 miesiace zmieni swoje cialo.
          Ja skorzystalem z oferty i jestem zadowolony znam instruktorow
          ktorzy tam bedą pracowac i wiem ze można z nimi trenowac na
          najwyzszym poziomie i caly czas isc do przodu a nie cofac sie.
          Ale oczywiscie kazdy klub ma swoich zwolennikow i jakos osoby ktore
          lubią aktywny tryb zycia powinnismy wspierac takie kluby a nie ganić.
      • Gość: Monia Re: Gold Gym- czy ktoś z was zapisał się tam IP: *.128.10.130.static.crowley.pl 10.12.08, 11:16
        Czy fitness jest juz otwarty?
        • Gość: . otwarty IP: *.eranet.pl 27.12.08, 23:49
          dno, wodorosty i dwa metry mułu
          • Gość: monia Re: otwarty IP: *.aster.pl 30.12.08, 01:20
            rozumiem że jeszcze nie
    • Gość: Monia Re: Gold Gym- czy ktoś z was zapisał się tam IP: *.crowley.pl 16.09.08, 14:40
      up
      • Gość: Anna Maria a może taniec? IP: *.gprs.plus.pl 02.11.08, 23:15
        Obok tego "wielkiego" Gold's Gym istnieje od kilku lat mała szkoła tańca
        (www.taniec.us).
        może za część miesięcznej kwoty Goldsa warto zapisać się ze swoim facetem na
        prywatne lekcje tańca.
        Chociaż w dzisiejszych czasach trudno tych facetów na cokolwiek namówić ;)
        • Gość: vsop22 Re: a może taniec? IP: *.bioton.pl 09.01.09, 15:12
          Raczej nie. Weź się uderz w głowę.
        • Gość: nn Re: a może taniec? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.09, 22:09
          o rany, to trzeba byc chorym psychicznie...
          • Gość: moni Re: a może taniec? IP: *.acn.waw.pl 11.01.09, 19:15
            i co kaska fraejrów przepadła:)?
    • Gość: zapisana Re: Gold Gym- czy ktoś z was zapisał się tam IP: *.aster.pl 15.02.09, 22:29
      klub otwarty, tłoku nie ma, sala cardio ogromna, siłownia - 4
      sale :), basen 20m, studio cycling, dwie sale zajęć grupowych i
      spa... Cena jak na to co oferują to smiech 280 zł, za 300zł
      chodziłam do osiedlowego klubu i nie miałam połowy tego co oferuje
      Gold
      • Gość: gosc Re: Gold Gym- czy ktoś z was zapisał się tam IP: 198.178.236.* 20.02.09, 14:31
        Dowiadywalam sie i rzeczywiscie sporo tego jest w karnecie - basen,
        silka, fitnesy, ale to chyba dla tych co chca tam spedzac cale
        popoludnia, zeby wykorzystac ten karnet do cna. Jak mnie interesuje
        2 razy w tyg. to sie kompletnie nie oplaca. No i ta umowa na rok...
        Ja sie tam nie zapisze.
        • Gość: Ania a mi wczoraj obrobili samochód IP: *.eranet.pl 22.02.09, 21:52
          aktówka z siedzenia, laptop z bagażnika. Wiem, wiem, ale okolica wyglądała na
          spokojną.
          Podobno jest parking podziemny. Ale nie dostałam na niego namiarów.
        • Gość: . a mi wczoraj obrobili samochód IP: *.eranet.pl 22.02.09, 21:53
          aktówka z siedzenia, laptop z bagażnika. Wiem, wiem, ale okolica wyglądała na
          spokojną.
          Podobno jest parking podziemny. Ale nie dostałam na niego namiarów..
        • Gość: klubowiczka Re: Gold Gym- czy ktoś z was zapisał się tam IP: *.chello.pl 18.04.09, 08:10
          Witam.
          Nie opłaca się wydać 2.900 za rok lub 290 za m-c jeżeli chcesz przychodzić tam tylko 2 razy w tygodniu.
          Ogólnie klub jest świetny,ale bardzo niekorzystne warunki dla "klienta" w umowie;
          -klub nie ponosi odpowiedzialności za nic !!!
          Ani za rzeczy tam zostawione-nawet w szafkach,ani za to jak coś Ci się stanie no i coś co narusza Twoją prywatność.-Podpisując umowę wyrażasz zgodę na robienie Ci zdjęć i publikowanie ich w broszurach,bilbordach itp.
          Ja się tam zapisałam,ale na moich warunkach.Warto przyjść na podpisanie umowy z kimś kto zna prawo -ja tak zrobiłam :)

Jak płacę 2900 zł. to wymagam - to moja zasada :)
          • prawdziwyhepatus1 Re: Gold Gym- czy ktoś z was zapisał się tam 26.06.09, 12:51
            To znaczy na jakich warunkach....mogła byś trochę
            podpowiedzieć/odpowiedzieć, co i jak?!
            Wynegocjowałaś inne warunki....np:umowa nie na rok????
      • Gość: ćfficzek Re: Gold Gym- czy ktoś z was zapisał się tam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.09, 09:04
        Za 300 zł do osiedlowego klubu? Chyba go-go...

Nie ośmieszaj się kobieto - Holmes Place (vel Shape) to 199pln/mies
        niewiele więcej kosztuje Pure - na pewno najbardziej wypaśny klub w
        Polsce więc te 280pln to...
        A lokalizacja na pewno tańsza niż Złote Tarasy...

No i w Pure mozna nawet na 3miesiace czlonkostwo podpisac... po co
        na 3 miesiace? Bo jestem mloda, mobilna osoba... pracuje w biznesie
        w ktorym spedzam czas zagranica - np. wiem, ze za pol roku wyjezdzam
        na 3-4 miesiace poza Polske, wiec po co mam placic za ten okres
        1000PLN???????????????????????????????????

A gdyby tak mieli 3 i 6 miesieczne czlonkostwo to na pewno bym do
        nich wracala...

Obecnie taka opcje ma tylko Pure... i pomimo, ze mam daleko chyba na
        niego sie zdecyduje... Holmes na Mokotowie jest swietny tyle, ze
        zrazili mnie do siebie jak musialam sie przeprowadzic na projekt w
        poludniowa czesc Polski i po dwóch latach członkostwa probowalam się
        wypisac... powiem tak: nie bylo to latwe i kosztowalo mnie 400zł i
        godzinną rozmowe i b. wku...ającą laską na temat tego dlaczego chce
        od nich odejsc i zebym zostala (sic!) Poza tym pogardliwie
        poinformowała mnie, ze skoro nie bedzie ciaglosci czlonkostwa to
        bede musiala znowu wplacic 300 wpisowego jak zechce do nich wrocic.
        Chcialam... ale przy takim podejsciu nie wroce.

Poszukuje fajnego klubu w okolicach Mokotowa (najchętniej
        górnego)/Wilanowa, który oferuje półroczne czlonkostwo i jest
        uczciwy (marzenie ściętej glowy)

Idę obejrzeć dzisiaj ten Gold Gym - podzielę się sostrzeżeniami.

Pozdrawiam.
        • jan-w Re: Gold Gym- czy ktoś z was zapisał się tam 10.12.09, 12:15
          A na projekt na południe wyjeżdżasz mobilnie czy z wypaśną laską??????????????
    • Gość: maciek Re: Gold Gym- czy ktoś z was zapisał się tam IP: *.acn.waw.pl 10.11.09, 10:33
      Wszystko zależy od Twojego zaangażowania, tz jeżeli jesteś w stanie
      chodzić 3 razy w tygodniu to bardzo polecem, mam znajomych, którzy
      się zapisali i nie byli tam od 2 miesięcy. Ja chodzę jak tylko mogę
      i jest super bo masz tam wszystko czego trzeba od ćwiczeń grupowych
      aeroby, siłka, rowery kock-boxing, joga i co najważeniejsze basen
      sauny i jacuzzi. Jak nudzi Ci się jedna forma ćwiczeń możesz zająć
      się czymś innym. Ja chodzę od 4 miesięcy i jestem bardzo zadowolony.
      Ja płaciłem z góry za rok i dostałem lepszą cenę i 3 miesiące gratis
      Pozdro
      • Gość: X Re: Gold Gym- czy ktoś z was zapisał się tam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.09, 11:06
        Faktycznie, musisz być bardzo zadowolony, żeby po 5 miesiącach
        wyciągnąć wątek...
        • 160i60 Re: Gold Gym- czy ktoś z was zapisał się tam 18.11.09, 16:23
          MOja kumpela tam chodzi i mowi, ze bez fajerwerkow, ale jest spoko. Raz zapomniala wziac reklamowke z zakupami z tylnego siedzenia auta, ale nic sie nie stalo.
          • jan-w Re: Gold Gym- czy ktoś z was zapisał się tam 18.11.09, 21:48
            Mój kumpel tam chodzi i mówi że bywa różnie. Raz upadło mu mydło pod prysznicem,
            schylił się i ....
            • jan-w Re: Gold Gym- czy ktoś z was zapisał się tam 18.11.09, 21:49
              ... i nie mógł się wyprostować.
      • Gość: ana Re: Gold Gym- czy ktoś z was zapisał się tam IP: *.lot.pl 14.12.09, 11:51
        ja mam niestety bardzo złe zdanie o gold gym... byłam czlonkiem tego
        klubu, umowe zawarłam na rok w czasie kiedy klub nie miał jeszcze
        kafelek w basenie.. za który z góry też zapłaciłam,tym samym
        okazując swoje zaufanie,dobrą wole i wyrozumiałość jednocześnie
        licząc na to samo z drugiej strony, jak już wiecie miało miejsce
        opóznienie otwarcia klubu przekładane zrsztą kilkakrotnie, w
        końcowym rezultacie powiadomienie o otwarciu zostało wysłane w
        ostatniej chwili i od tego momentu liczyło się 10 dni o których tak
        obficie rozpisał się przedstawiciel klubu w trakcie którego można
        bez problemu oczekiwać zwrotu pieniędzy..niestety jeśli kogoś nie
        było w tym czasie w W-wie czy jeśli był chory czy cokolwiek
        innego..nawet jeśli klubu nie widział a minęlo 10 dni nie miał szans
        na odzyskanie pieniędzy tak jak było w moim przypadku. Kiedy
        zgłosiłam się do gold gym pierwszy raz było już to po 10 dniach od
        otwarcia klubu. Jednak od podpisania umowy do otwarcia klubu moja
        sytuacja uległa zmianie i wiedziałam że nie będę mogła uczęszczać na
        siłownie o czym poinformowałam gold gym, nie było mowy o zwrocie
        pieniędzy nawet nie chcieli o tym słyszeć, więc chciałam przesunąć
        uaktywnienie mojego członkostwa chociaż o pół roku też nie chciano
        się na to zgodzić, właściciel nie chciał pójśc na żaden kompromis i
        tak gold gym dostał odemnie darowiznę, po roku pod koniec
        obowiązywania mojej umowy zadzwoniono do mnie czy chcę podpisać nową
        umowę na następny rok.. Pozostawię to bez komentarza..
        • gosc.wrt Jak można podpisać coś na przyszlość 13.01.10, 10:28
          i podać nr karty kredytowej i do tego dobrowolnie. Juz czytałem o
          klopotach z zablokowaniem opłacaniem składek w innym przypadku. Po
          co się spieszyc , lepiej poczekać , może coś się zmieni. Ostrożnie,
          choc nie odradzam.
    • koliberaa Re: Gold Gym- czy ktoś z was zapisał się tam 14.01.10, 18:45
      To w Gold Gym się paliło dziś w południe, prawda?
      • Gość: 1ds1 tak, paliło. Pzdr dla właścicieli karnetów na rok: IP: *.aster.pl 29.01.10, 19:09
      • fitteur Re: Gold Gym- czy ktoś z was zapisał się tam 10.02.10, 15:13
        No i tak to jest jak się kupuje karnet na rok... Pewnie będą zwracać koszty, bo
        nie może tak być, że siłownia nie funkcjonuje, a karneciarze nie mają co zrobić
        ze sobą.
        Dobrze, że w fitnesspark nigdy nic się nie działo. Mają 3 siłownie (w Agorze, w
        Mercury i w Warszawiance), ja chodzę akurat na Warszawiankę (nad basenem).
        Recepcjonistka, pani Ania to mistrzyni świata :) Tak sympatycznej osoby ze
        świecą szukać.
        • Gość: Kamila Re: Gold Gym- czy ktoś z was zapisał się tam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.10, 20:44
          Przecież Golds Gym funkcjonuje normalnie, już następnego dnia po akcji ze strażą pożarną widziałam ludzi na siłowni więc nic strasznego na szczęście się nie stało.
        • Gość: Marcin_M Re: Gold Gym- czy ktoś z was zapisał się tam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.10, 13:43
          Ja chodzę do Mercurego - tam honorują karty mutlisport. Ale też jest bardzo
          okej. I faktycznie fitnesspark jest bardzo fajny. Miła obsługa, a jak
          zapomniałem sobie zabrać wodę, to się okazało, że oni mają za free. Także warto,
          zwłaszcza z tą kartą MS.
    • Gość: marek Re: Gold Gym- czy ktoś z was zapisał się tam IP: *.jjs-isp.pl 26.02.10, 21:44
      polecam naprawdę warto, jestem klubowiczem już ponad rok, ale płacę
      jednorazowo za cały rok i zapominam o temacie.
    • Gość: Klinika Urody fryzjerstwo, kosmetyka profesjonalna IP: *.acn.waw.pl 12.03.10, 11:16
      Witam,
      W dniu 8 marca 2010 roku otworzylismy Klinike Urody, miejsce prestizowe i
      wyjatkowe zarazem. Nasz personel stanowia wybitne jednostki. Proponujemy pelna
      game uslug fryzjerskich (dla dzieci, Pan i Panow) oraz zabiegi z zakresu
      kosmetyki profesjonalnej (w niedalekiej przyszlosci rowniez z zakresu medycyny
      estetycznej). Zwazywszy na klimat starego loftu, unikalny wystroj wnetrza oraz
      nasze wyjatkowe podejscie do Klienta, kazdy przezyje wyjatkowe chwile. A to
      wszystko przy bardzo konkurencyjnych cenach. Gwarantuje!

Serdecznie zapraszam,
      Aleksandra Szumczyk

klinika-urody.eu

ul. Kostki Potockiego 2/1
      1 pietro nad silownia Gold's Gym
      • jan-w Spam nieprofesjonalny. 12.03.10, 21:57
        Czyli "Klinika Urody" zaprasza, a niedługo nawet zatrudni profesjonalistów? Na
        razie personel to panie czyszczące glazurę i robotnicy budowlani?
      • habitacion Re: fryzjerstwo, kosmetyka profesjonalna 18.07.10, 16:05
        Taaaa, polecam klimat starego loftu bez klimatyzacji w trakcie farbowania wlosow
        przy tempwraturze 40stopni. Zapach amoniaku tak otepil mi zmysly, ze nawet nie
        zauwazylam etapu pielegnacji moich wlosow, ktore pani fryzjerka skwapliwie i bez
        slowa doliczyla do ceny. Usluga bez-paragonowa:-). Prestiz miejsca podkreslaja
        walajace sie wlosy na stoliku do serwowania wody. Wiem, jestem megazlosliwa, ale
        pierwszy raz w zyciu fryzjer tak zepsul mi humor. W obliczu takiego
        profesjonalizmu wyszlam bez slowa, ale czytajac dzis te zachete tutaj nie
        potrafilam sie powstrzymac:-)Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka