mysza33 17.01.02, 03:21 Nie mogę spać, może ktoś mi opowie bajkę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: PTee Re: Noc na Ursynowie IP: *.bresa.com.pl 17.01.02, 03:25 mysza33 napisał(a): > Nie mogę spać, może ktoś mi opowie bajkę? biblioteka.pac.pl/bajki_wiersze/Konopnicka_krasnoludki/start.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PTee Re: Noc na Ursynowie IP: *.bresa.com.pl 17.01.02, 03:34 A nie ma za co... Polecam się ewentualnie na przyszłość... O ile akurat będę pracował na nocnej zmianie, a ty będziesz cierpiała na bezsennośc... ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mysza33 Re: Noc na Ursynowie 17.01.02, 03:37 Bardzo sliczne bajeczki, ale je wszystkie znam niestety, może mi cos opowiesz jak się juz tak polecasz :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PTee Re: Noc na Ursynowie IP: *.bresa.com.pl 17.01.02, 03:43 Uuuuuuuuu... Ciężko będzie.. O tej porze, to ja jestem "obecny (prawie) nieprzytomny", bo od 07.00 rano na nogach, a w tej chwili to marzy mi się bajeczka o najlepszym czworonożnym przyjacielu człowieka... łóżku... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mysza33 Re: Noc na Ursynowie 17.01.02, 03:49 jest to niewatpliwie dobry przyjaciel człowieka, też lubie spać, ale dzisiaj coś nie mogę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Noc na Ursynowie 17.01.02, 09:10 Na sen bardzo dobra melisa, działa uspokajająco, a jeśli jesteś już pełnoletnia to polecam piwko na gorąco z korzonkami :)) Odpowiedz Link Zgłoś