Gość: gosc IP: *.eranet.pl 09.02.09, 12:50 Prosze o info o Credite Polska S.C. Pana Niewiadomskiego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Przemek Re: Credite Polska S.C. IP: *.slupsk.vectranet.pl 06.03.09, 22:24 Hey mozesz sobie sam zawsze firme sprawdzić ale wiem jedno że nie jest to spółka cywilna , nie wiem czemu się tak tytułują Odpowiedz Link Zgłoś
majka-11 Re: Credite Polska S.C. 28.05.09, 07:54 czy to naciągacze?proszę o pomoc bo mam kontakt z jedną pania i chce podpisac ze mną umowe dla invest banku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slazak Re: Credite Polska S.C. IP: *.adsl.inetia.pl 24.10.09, 12:10 Ma cie racje Panstwo ta firma to kpina ,ostatnio w gazecie pomorskiej z 09-10-2009 o tej firmie był artykuł( polecam lekture ) . Nie wypłaciła klientą pieniedzy za odszkodowanie .Warto poczytać .NIE Płacą też swoim współpracownikom są jak narazie dwie sprawy w prokuraturze przeciwko nim , oraz jedna sprawy w sądzie cywilnym o brak wynagrodzenia z tyt umowy wspólpracy .Proponuje aby każdy kto chce z nimi współpracować dokładnie sie zastanowił co robi . Slązak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enon Re: Credite Polska S.C. IP: *.chello.pl 11.03.09, 18:26 Firma krzak - bez adresu siedziby, telefonu stacjonarnego, numeru konta, wpisu w KRS. Omijać dużym łukiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc-bea Re: Credite Polska S.C. IP: *.eranet.pl 13.03.09, 19:42 Dzieki wszystkim za rzetelne info. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa credite polska IP: 91.146.192.* 22.03.09, 03:09 nie zgadzam sie z wami firma jest w porzadku podpisałam z nimi własnie umowe współpracy pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: credite polska 22.03.09, 11:57 Ewa - spójrz łaskawie na swoje IP. Kryptoreklamę też trzeba uprawiać z głową ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: credite polska 22.03.09, 11:59 Bardzo przepraszam z słowo "kryptoreklama". Dopiero teraz doczytałem że sama uczciwie piszesz "podpisałam z nimi umowę". Telemarketing czy płatne od posta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: credite polska IP: 91.146.192.* 24.03.09, 00:20 nikt mi za to nie płaci poprostu uczciwie napisałam Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: credite polska 24.03.09, 08:12 Wierzę. Uczciwie napisałaś że jesteś współpracownikiem tego ziutka. Czy to było przejęzyczenie? Może w takim razie przybliżysz nam na czym polega podpisanie z nim umowy o współpracy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWA Re: credite polska IP: 91.146.192.* 25.03.09, 01:28 Pozyskanie klienta zainteresowanego produktem finansowym banku tj. kredyt gotówkowy, kredyt hipoteczny, kredyt konsolidacyjny, kredyt samochodowy, kredyt oddłużeniowy i inne; Wypełnienie z nim szczegółowo wniosku kredytowego; Wysłanie go do naszej centrali E-mail w celu dalszej weryfikacji; Jeśli jest akceptacja na produkt który chce klient następuje wysłanie umowy kredytowej, którą trzeba podpisać z klientem i zabrać kserokopie odpowiednich dokumentów; Podpisaną umowę wraz z dokumentami pobranymi od klienta włożyć w kopertę tylko formatu A-4 i za pośrednictwem poczty lub kuriera przesłać do centrali ; Na okresie próbnym jest podpisywana umowa agencyjna z wynagrodzeniem prowizyjnym czyli za każdy 1 000 wypłacony klientowi wypłacamy ok. 50 zł prowizji a za jeden kredyt oddłużeniowy max 1 000 zł. Realna kwota dorobienia w skali miesiąca przy nakładzie pracy ok. 6h to ok. 5 000zł. Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Mały Ziutek Corporation. 25.03.09, 10:37 Czy w tej sytuacji twoją opinię można uznać za bezstronną ocenę osoby nie zainteresowanej? Czy raczej jako reklamę osoby osiągającej bezpośrednie korzyści finansowe z przedstawiania tego ziutka jako osoby wiarygodnej? To każdy sam może ocenić ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Credite Polska S.C. IP: 91.146.192.* 25.03.09, 11:44 nie rozumiem ja uwazam ze jest człowiekiem który chce osiagnac cos w zyciu a co robi jest wszystko zgodnie z prawem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niewiadomski Re: Credite Polska S.C. IP: 94.254.254.* 30.03.09, 09:27 Drogi Janie-w o ile masz na imię Jan i drogi Adamie bardzo ładnie się rozwija ta rozmowa czekam na więcej dawno się już tka nie uśmiałem. Jeśli macie Panowie coś ciekawego do napisania proszę s.niewiadomski@creditepolska.pl 791 296 804 Czekam na rozwój sytuacji Pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: Credite Polska S.C. 30.03.09, 12:57 Nawet 30 zł na zamieszczenie uczciwej reklamy jeszcze nie zdołałeś zarobić? Łamiesz regulamin forum i netykietę. Polecam: serwisy.gazeta.pl/linki/1,51561,1944194.html Odpowiedz Link Zgłoś
takajednaania Re: Credite Polska S.C. 07.05.09, 10:19 Jak poprawi Pan na stronie internetowej składnię językową umieszczonego tam tekstu, wyeliminuje błędy ortograficzne, poda adres siedziby firmy i jej oddziałów (o ile istnieją), numer REGON, numer wpisu do KRS, poda konkrety dotyczące Pańskiej oferty, to być może nie będę traktować Pana przedsięwzięcia jak "firmy krzak". Jak na razie to Pańska firma jest raczej zabawna, niż niebezpieczna dla ewentualnych klientów. Tym bardziej,że nie ma Pan szans na konkurowanie z takimi gigantami jak Expander, czy też Open Finance. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brygida Re: Credite Polska S.C. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.09, 17:19 witam mam pytanie do ciebie wlasnie czekam na umowe od credite czy gra warta swieczki czy dostalas jakies pieniadze jak ci sie pracyje mozesz odpisac mi na meila brydzia692 mam pytanie czekam wlasnie od nich na umowe czy gra warta swieczki czy zarobilas juz jakiez pieniadze jak to wyglada mozesz odpisac mi na meila brydzia692@wp.pl dzieki bede wdzieczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Credite Polska S.C. IP: 195.117.239.* 07.05.09, 00:07 Ewa, możesz się ze mną skontaktować na gg? (2291942) Rozważam podjęcie współpracy i mam kilka pytań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Credite Polska S.C. IP: 94.254.248.* 01.04.09, 21:47 Opanujcie się! To solidna Firma nic nie ukrywają nie pobierają opłat. Mało takich firm. Polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: Credite Polska S.C. 01.04.09, 22:59 Jeżeli nie pobiera opłat to bardzo podejrzane. Czy ten pan prowadzi działalność dobroczynną? Dlaczego pomaga Warszawiakom? W Bydgoszczy jest więcej ubogich. Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: Credite Polska S.C. 01.04.09, 23:03 Re: Credite Polska S.C.IP: 94.254.254.* Gość: Niewiadomski 30.03.09, 09:27 Odpowiedz Drogi Janie-w o ile masz na imię Jan i drogi Adamie bardzo ładnie się rozwija ta rozmowa czekam na więcej dawno się już tka nie uśmiałem. Jeśli macie Panowie coś ciekawego do napisania proszę s.niewiadomski@creditepolska.pl 791 296 804 Czekam na rozwój sytuacji Pozdrawiam wszystkich ------------------------------------------------ Re: Credite Polska S.C.IP: 94.254.248.* Gość: Magda 01.04.09, 21:47 Odpowiedz Opanujcie się! To solidna Firma nic nie ukrywają nie pobierają opłat. Mało takich firm. Polecam smile ------------------------------------------------- Taak... Niezwykle solidna. Wiarygodna i godna zaufania. Nie wątpię... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: dobre jan-w! IP: 93.159.0.* 09.11.09, 19:08 Doprawdy żenujące. Firmy na poziomie stać na sklecenie konkretnej oferty pracy. I bez problemu znajdziemy ich NIP, REGON itd. A to to jakaś kpina... Żadna szanująca się firma nie działa w taki sposób. Współczuje tym którzy się na to nabierają.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogdan UNIKAĆ IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.11.09, 18:57 PRACOWAŁEM DLA TEJ FIRMY - NIE POLECAM, BRAK PŁYNNOŚCI FINANSOWEJ, NIE WYPŁACALNOŚĆ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marianna Re: UNIKAĆ IP: *.ip.jarsat.pl 30.11.09, 22:14 moaesz podać kontakt na priv,mam kilka pytan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marianna Re: UNIKAĆ IP: *.ip.jarsat.pl 30.11.09, 22:21 szukam osób,które awiody się na wspolpracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harnaś Re: UNIKAĆ IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.12.09, 20:39 witam, czytam , zgadzam się , szykuję pozew , firma ( s.c.) jest mało poważna. Najgorsze jest jednak wykorzystanie Klientów oraz pośredników . Brak wypłacalności , milczące telefony, kompletnie niepoważni ludzie i nieodpowiedzialni. Szykuję pozew zbiorowy , zapraszam . Odpowiedz Link Zgłoś
aziak Re: UNIKAĆ 05.01.11, 19:32 Zostałam oszukana przez sebastiana niewiadomskiego za chwilę stracę dach nad głową Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mały maruda Re: UNIKAĆ IP: *.dynamic.chello.pl 02.06.11, 22:43 a poda Pan/Pani namiar na siebie? ja tez zostałem oszukany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: UNIKAĆ IP: *.net.lannet.org 25.10.11, 12:05 Witam. Chciałabym się dowiedzieć czegoś konkretnego o Panu Sebastianie Niewiadomskim. Czy rzeczywiście jest oszustem i ludzie zostają pozbawieni swojego dorobku życiowego przez niego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harnaś Re: UNIKAĆ IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.12.09, 20:49 witam , sprawa poważna , proszę pisać na priv . e-mail:ekopatrol@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harnaś Re: UNIKAĆ IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.12.09, 20:44 tak , wiem , znam , to niepoważna firma , myślę że na przestrzeni kilku miesięcy sprawa trafi na kilka wokand. :) to jest Polska właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marianna Re: UNIKAĆ IP: *.ip.jarsat.pl 05.12.09, 00:44 jak wygladala Twoja wspolpraca,udalo Ci sie wogole coś zarobic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. ARTYKUł polecam oszukanym !! IP: *.ip.jarsat.pl 08.12.09, 15:37 aRTYKUL NA TEMAT DZIALALNOŚCI TEJ FIRMY,TEGO CO MOZNA SIE SPODZIEWAĆ.TU LINK DO ARTYKULU. www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20091007/PORADY/834629936 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harnaś Re: ARTYKUł polecam oszukanym !! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.12.09, 17:59 Artykuł obejmuje wycinek po Firmie Zeus , pani redaktor czeka na sygnały , temat rozwojowy ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marianna UNIKAĆ IP: *.ip.jarsat.pl 08.12.09, 16:46 - jak wyglądala Wasza wspólpraca,czy jest chociaz jedna osoba,ktorej udalo sie coś pomyslnie zrealizować? witka130@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harnaś Re: UNIKAĆ IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.12.09, 18:47 Proszę pośredników o podanie nr umowy współpracy , chciałbym ustalić ilość podpisanych umów współpracy oraz określić ogólną skalę w Polsce oszukanych biur i agentów , nie próbuję nawet liczyć klientów . Mój nr umowy 104.08.2009. pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: UNIKAĆ IP: *.ip.jarsat.pl 10.12.09, 12:26 ja nie podpisywalam zadnego weksla.nie wiem tylko ile z nadeslanych wnioskow brzydko mowiąc olali,bo bo inwestor im sie splukal,a ile bylo zrealizowanych,a nic o tym nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: UNIKAĆ IP: *.ip.jarsat.pl 10.12.09, 21:29 polecam profil n-k,gdzie prezes credite polska s.c chwali się bezczelnie nowym nabytkiem,robiąc nas w balona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: UNIKAĆ Firma Global Corporation Biznes Group IP: *.146.182.130.nat.umts.dynamic.eranet.pl 16.04.10, 09:45 Sebastian Niewiadomski zmienił nazwę firmy radzę unikać. E-mail biuro-gcbg@wp.pl GG- 20178070 GSM 883 056 679 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renata Re: UNIKAĆ Firma Global Corporation Biznes Group IP: 78.8.106.* 03.07.10, 12:57 Dlaczego? Jestem klientką i wydaje się być wszystko w porządku. Mylę się? Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: UNIKAĆ Firma Global Corporation Biznes Group 03.07.10, 15:16 Gość portalu: Renata napisał(a): > Dlaczego? Jestem klientką i wydaje się być wszystko w porządku. Mylę > się Może opiszesz dokładniej co jest w porządku? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renata Re: UNIKAĆ Firma Global Corporation Biznes Group IP: 78.8.106.* 03.07.10, 16:31 Firma jak każda posrednicząca w uzyskaniu kredytu, nic dziwnego nie zauwazyłam. A jest cos nie tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renata Re: UNIKAĆ Firma Global Corporation Biznes Group IP: 78.8.106.* 03.07.10, 18:33 Jak coś wiecie to powiedzcie! Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: UNIKAĆ Firma Global Corporation Biznes Group 03.07.10, 22:11 Przeczytaj ten wątek od początku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renata Re: UNIKAĆ Firma Global Corporation Biznes Group IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.07.10, 12:17 Przeczytałam, są tu opinie oszukanych pracowników, ale ani jednej opini od klienta. Jak mnie moga oszukać? Ja sie staram tylko o kredyt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beatka Re: UNIKAĆ Firma Global Corporation Biznes Group IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.10, 12:01 I uzyskała Pani ten kredyt? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damian Re: UNIKAĆ Firma Global Corporation Biznes Group IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.11, 22:08 i jak pani renato dostala pani kredyt bo ja tez sie tam staram o pozyczke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: **** Re: UNIKAĆ Firma Global Corporation Biznes Group IP: *.146.215.1.nat.umts.dynamic.eranet.pl 03.04.11, 21:04 Pewnie i dostała ale większe zadłużenie przez Pana Niewiadomskiego- lub straciła dach nad głową :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bastek00 Re: Credite Polska S.C. IP: *.centertel.pl 16.09.14, 23:25 Dziś dostałem maila, że zbiera na leczenie Ali Lis. Tak napisane, że prawie otwarłem serwis bankowy, ale coś mnie tknęło... Chyba dobrze, że przeczytałem opinie, a jak chce zbierać to niech zrobią najpierw OPP i na koniec roku mogą dostać 1% podatku. Odpowiedz Link Zgłoś