Gość: joa IP: *.*.*.* 31.01.02, 11:11 Szukam kawalerki do wynajecia (Mokotów Ursynów) najlepiej bezpośrednio!!! No ale może ktoś moze polecic rzetelna agencję nieruchomości z ciekawymi i niezbyt drogimi ofertami!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Michał Re: kawalerka IP: *.ztm.waw.pl 31.01.02, 12:00 Ja mógłbym polecić kawalerkę w al. Niepodległości, którą wynajmuję od zaprzyjaź- nionego właściciela. Zamierzam się bowiem wyprowadzić do własnego mieszkania. Niestety budowa się przeciąga i przeprowadzka zamiast w najbliższym czasie, nastąpi prawdopodobnie na jesieni. To pewnie nie będziesz tak długo czekać, joa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joa Re: kawalerka IP: *.*.*.* 31.01.02, 13:56 No raczej nie, jestem skazana w takim razie na szukanie, szukanie, szukanie!!! Tym bardziej, że odzew jak widzisz raczej kiepski!!! Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: kawalerka 31.01.02, 14:36 Kiepski, bo my na ogół mamy swoje mieszkania, więc wynajmem nie interesujemy sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2222 Re: kawalerka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.02, 14:39 aaaaaaaaaa , a ja myślałem,że kawalerka szuka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: kawalerka IP: *.ztm.waw.pl 01.02.02, 09:09 eela napisała: > Kiepski, bo my na ogół mamy swoje mieszkania, więc wynajmem nie interesujemy si > e Nie poznaję Ciebie Eelu. Ta wypowiedź to jakby kogoś zupełnie innego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joa Re: kawalerka IP: *.*.*.* 01.02.02, 11:20 Wypowiedz jest beznadziejna!!!! Chyba z ciebie eelu jest niezła snobka!!!. A tak wogóle to nie życzę Tobie abyś kiedykolwiek znalazła się na takim miejscu jak ja i musiała szukać mieszkania. Pomimo twoich beznadziejnych wypowiedzi wszystkiego dobrego w TWOIM WŁASNYM MIESZKANKU Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: kawalerka 01.02.02, 11:55 Joa, źle mnie zrozumiałaś na spółkę z Michałem. Nie miałam nic złego na mysli. Napisałam dokładnie to, co napisałam. Nie jestem zadna snobką. Po prostu nie potrafie pomóc, bo nie znam nikogo, kto mógłby wynająć. I równiez z tego powodu, ze mam własne, nie potrafię polecić żadnej agencji nieruchomości. Przepraszam, nie chciałam Cie urazić, ani nie swiadczy to o mojej obojętności. :) Byc może, że odpowiadajac, uzyłam niewłasciwych słów Odpowiedz Link Zgłoś