broneknotgeld Re: Ślonsko dusza 29.09.03, 21:20 Ślonsk w UE Słyszołch co posły PO w Warszawie Chcom żeby Ślonzek był teroz w prawie Wybrać do UE posłow we kupie Zaroz mi serce do tego klupie A jaki pomysł w SLD majom? Opole z Wrockym tam prziłonczajom Dyć to kolejny jest krok do zadku Niy chciołbych wcale tego przipadku. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Ślonsko dusza 29.09.03, 21:20 Kto to jest Gorol? Jakby dogrzebać sie cołki prowdy Gorol na Ślonsku był chyba zowdy Niyjedyn zresztom pod naszym łokym Stoł sie nom tukej richtig Ślonzokym. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Ślonsko dusza 29.09.03, 21:21 "Perła w koronie" Dlo nos ta perła jest richtig szworno Dlo inkszych jednak yno jest czorno Bioło czy czorno? Cynniejszo kero? Wszyskich sie pytom tukej jo teroz. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Ślonsko dusza 29.09.03, 21:21 Dlo mnie wongel jest jak perła Wprawioł bych go jo do berła. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Ślonsko dusza 29.09.03, 21:22 Marudom Marudzynie nic nom niy do Psu na buda to sie przido Ślonzok po to mo galoty By sie chytoł durś roboty A tyj przeca durś ubywo Take momy polske dziwo Jak tu paczeć na Warszawa? Dyć to czynsto jeji sprawa Polski burdel tyż na Ślonsku Zaszczypiyli go w tym konsku I wyrosła piyknie flanca Mynczy teroz nos ta franca Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Ślonsko dusza 29.09.03, 21:23 Trza by... Trza by coś blysło nom przez ciaplyta Silesia - gryfno to jest kobiyta Nych bydzie teroz idejom naszom I na pohybel tym co to gaszom Drugom idejom jest naszo wiara Siyły z niyj czeba - to pełno czara Z kery codziynnie wiela spijomy A ciyngiym pełno w niyj przeca momy Tego wystyknie - to nom pomoże Jo ło to rzykom do Ciebie Boże I do Twyj iskry we ślonskim ludzie Brać trza "hercowy" a wszysko pódzie. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Ślonsko dusza 30.09.03, 21:52 Miodkowi Kamrat mi tyż jedyn pedzioł Jak jo czegoś żech niy wiedzioł Na pierona ci ta godka Jak mosz problym idź do Miodka. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Ślonsko dusza 01.10.03, 23:03 Godka pisano Jedny literki brak we klawiyrze Łona by lepi łotwarła dzwiyrze. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Ślonsko dusza 01.10.03, 23:06 Zygor ze Szwarcwaldu na ścianie mi łazi A Szwarcwald to tyż jest przeca Ruda Ślonska Chyba na tym forum nikt sie niy łobrazi Jak jo go pozdrowia ze Europy konska. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Ślonsko dusza 01.10.03, 23:09 Za bajtla Za bajtla godka wy mie tympiyli Ło mało z gowy by jom wybiyli Dyć naszo gwara durś jo rozumia A tukej pisza tela co umia. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Ślonsko dusza 01.10.03, 23:10 Szczyńściym terozki je w szkołach lepi Za ślonski rechtor pały niy wrzepi Czasym sie asić idzie tom godkom Konkursy gwary kwitnom czelodkom. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Ślonsko dusza 01.10.03, 23:20 Ważne że forum pryndzy sie kryńci No i do rymow mom jo durś chyńci Czuja wyraźnie że ślonsko dusza Pisać te fraszki niy musi zmuszać Bo przeca niy jest to jakiś garb Jak tu zaglondom macom nasz skarb. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Ślonsko dusza 02.10.03, 18:25 Dyć sie tukej ciesza z tego Pomyślunku fajnistego Że my momy tako sztela Dlo mie jest to richtig wiela Bestoż suja tu co umia Bo wiym jedno - to rozumia Że to ślonski jest kaganek Łon rozświytli nowy ranek Niebo bydzie już jaśniejsze Wszysko ździybko choć piykniejsze To bych ciyngiym jo chcioł wspiyrać Jak już moga se wybiyrać. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Ślonsko dusza 02.10.03, 19:04 Spolszczony Ślonzok czy ślonski Polok Dlo jednych wrzod jest dlo inszych bolok Ale na swoje konto tu grzesza I z tego tyż sie pieronym ciesza. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Ślonsko dusza 02.10.03, 19:06 Jo wiym że jednak jaśni tu bydzie Jak sami szarpnymy do przodka Ślonzok Ślonskowi pomoże w biydzie Ło tym mo tu być tyż godka Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Ślonske wiatry 02.10.03, 20:40 Jakoś tu wiotry wszystke wywioło Cicho sie tukej na trocha stoło A joch pomyśloł sie - Do pierucha Przidałaby sie nom zawierucha. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Ślonske wiatry 02.10.03, 20:41 Wioło nom ciyngym we jedna strona Był z tego ostflug że do pierona Kery Ślonzokow wywioł stond mocka Jo zostoł coby tu na nich poczkać. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Ślonske wiatry 02.10.03, 20:41 Trza by sie teroz mocno nom głowić Jako te wiotry łobrocić Jak tych z zachodu na Ślonsk zaś złowić Kery z nich bydzie chcioł wrocić. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Ślonsko dusza 02.10.03, 23:17 Ciepło wspominom podstawowka Wtedy to żech mioł życie Pamiyntom jedny rechtorki głowka Cudo - Czy mi wierzycie? Pamiyntom inszy rechtorki nogi We mini kecce w kratka Wpodoł żech bez nie w nastroj błogi Tako żech z tym mioł gratka Cycuszki łod ni do dzisioj widza Bez haltra choć we cwitrze Tych wspomniyń wcale sie niy wstydza To z mózgu sie niy wytrze. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Ślonsko dusza 02.10.03, 23:18 I zaś we Rudzie Na Rozamundzie we familoku Dopod żech gryfno dziołcha na boku Chycioł żech pewnie za te drażniontka I mi została po ni pamiontka Bo jak mi machła prawym siyrpowym Znak mi sie łostoł na łuku brwiowym. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Ślonsko dusza 12.10.03, 15:47 To dlo Ślonska robia Że fraszkom go szkrobia. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Ślonsko dusza 12.10.03, 15:54 Warszawiokom odpor dowom Niy kijokym yno gowom. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Ślonsko dusza 14.10.03, 19:06 Jednak... Jednak Ślonska niy capnyli Łon durś przeca nom tu kwili Z ziymi z duszy ciyngym woło Wiym że niy jest za wesoło Dyć to ważne że słyszymy Yno mało z tym robiymy. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Ślonsko dusza 19.10.03, 09:36 Te moje szkryflanie Z ortografiom jo problymy łod lot szkolnych richtig mom Durś rechtorka mi godała - Bronek ty mosz w polskim krom Dyć wiedziała dobrze ło tym - niy wytympi cołkym godki Choćby zamkła jom głymboko łona zowdy wyńdzie z klotki. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Ślonsko dusza 24.10.03, 22:02 Po ślonsku To jest jynzyk żywy Bestoż tyż prawdziwy. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Ślonsko dusza 26.10.03, 12:50 Na tym forum siedzieć lubia Piorka ślonski gyńsi szkubia. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Ło godce 27.10.03, 21:33 A dyć godka z serca płynie Na Podhalu i na Ślonsku Łona nigdy niy zaginie Bo jest w kożdym naszym konsku Jak żes duldoł matki mlyko Bajtlym bawioł se na placu W tyj intyncji ktoś fest rzykoł Byś już nigdy jom niy stracioł. Odpowiedz Link