kriss67 10.09.09, 14:48 szpilki kaput. Cukierku, wracaj szybko z tych wywczasuf:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kriss67 Re: No tak, Cukierka niet... 10.09.09, 15:13 Aha, prodókcja nam spada, i statyski na pysk lecom:( Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: No tak, Cukierka niet... 10.09.09, 17:02 ej krissu, krissu.. to nadinterpretacja faktów :D,zpewne wszystko da się racjonalnie wytłumaczyć :D. Mnie na przykład słodkie, acz niespodziewane nieróbstwo i letni dzień wkręcił off line. I tak mi z tym dobrze,że niebawem będę kontynuował. Cukierka nie wzywaj nadaremno, niech siły zbiera co by jak się spowrotem pojawi zaspokoić tych z listy nieobecności ;) Z taką samą przyjemnością krzyżuję z Tobą posty pod nieobecność, miłościwie nam panującej, tylko , co już ustalone, rytm biologiczny mamy całkiem inny :D No, już nie martw się tak,zleci jak ze szpli trzasł, głowa do góry!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Kriss i Mabiwy 10.09.09, 22:22 Kriss, czolem! No i co sie porobilo, Szpile spadly na, mowiac czysto po polsku: pysk! Nie desperuj tylko sluchaj Mabiwego, on zawsze ma racje ;)) I nawet bez patrzenia w dlon prawde Ci powie. Mabiwy: masz racje! ;D oficjalnie przyznaje, ze kiedy mnie nie ma, forum lekko pada bez spadochronu, niektorym nie chce sie zlamanej szpili wetknac ;/ Tak jest i juz Ci nie bede negowac. Ot, zywot cukierka ;P Spodziewalam sie spadu, ale nie az tak nisko. Na szczescie forsy na to nie postawilam ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: Kriss i Mabiwy 10.09.09, 22:25 No ja czasem coś pyknę, a kiedy Morelka dobije do mnie, to furkoczemy obydwie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: a ja skromnie... 10.09.09, 22:31 Lipcu - a co to jest?????????????? to: :/ niby cwierć usmiechu? Odpowiedz Link Zgłoś
17lipiec1976 Gapuchna 10.09.09, 22:41 a ja dzisiaj słuchalam tego:D :D:D ale kicha:D Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: Gapuchna 10.09.09, 23:07 U mnie nie lepiej, tylko ja niczego nie słucham. Znów wpadłam w ciszę. Dobrze mi w niej. od tygodnia chyba nie usłyszałam zadnego dzwięku.... Mogę ci jakoś pomóc? Odpowiedz Link Zgłoś
17lipiec1976 Re: Gapuchna 10.09.09, 23:19 wiesz co, jakies koszmary ostatnio miewam. od paru miesiecy nie mialam zadnych snow, a teraz nagle cos mi sie sni, pamietam to z detalami:/ sa to negatywne sny. ciekawe dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: Gapuchna 10.09.09, 23:30 Och, Lipcu, nie znam się na snach. Ja biorę znów stilnox. Nie chce rozmyslać, chcę odlecieć w 5 minut. I nic nie śnię. Nie mam ani pięknych snów, ale też nie mam koszmarnych. nie mam żadnych. Odpowiedz Link Zgłoś
17lipiec1976 Re: Gapuchna 10.09.09, 23:34 stilnox to dobry lek nasenny, bierzesz caly czy polowke? dawno temu pracowalam w pewnym miejscu i ten lek byl wtedy nowoscia:) ale jaki skuteczny:) Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: Gapuchna 10.09.09, 23:36 Cały. ja naprawdę chce odlecieć. połówka to takie lekkie ululanie. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: a ja skromnie... 10.09.09, 22:42 Gapuchno, Lipcu... Usmiechnijcie sie szeroko, dziewczyny, bardzo Was prosze :)) Mabiwy do mnie juz dawno pil, a ja sie bronilam, i wyszlo na to, ze on ma racje. Niedlugo wracam i juz sie ciesze, serio ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
17lipiec1976 Re: a ja skromnie... 10.09.09, 22:48 [img]https://perelki.blox.pl/resource/usmiech_kwiaty.jpg[/img] Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: a ja skromnie... 10.09.09, 23:06 Wróć, kiedy naprawdę wypoczniesz. Jeśli są ludzie, którzy ciebie - i o miejsce naprawdę lubią, to wrócą tu. Lub odmilkną :) Pamiętaj o sobie. Jeśli ty nie bedziesz myślała o sobie - kto pomyśli? Taka ciutka zdrowego egoizmu :) Odpowiedz Link Zgłoś
17lipiec1976 Re: a ja skromnie... 10.09.09, 23:07 o rany:( a ja wlasnie zaczelam watek, ale chyba go nie wkleje. Odpowiedz Link Zgłoś
17lipiec1976 Re: a ja skromnie... 10.09.09, 23:09 a tam, takie moje gadanie:/ chyba niewarte uwagi:? Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: a ja skromnie... 10.09.09, 23:12 twardycukierek napisała: > Gapuchno, Lipcu... Usmiechnijcie sie szeroko, dziewczyny, bardzo Was prosze :)) > Mabiwy do mnie juz dawno pil, a ja sie bronilam, i wyszlo na to, ze on ma racje > . > Niedlugo wracam i juz sie ciesze, serio ;)) nie do Ciebie, do faktów, nie pił(a szkoda) tylko stwierdzał.. oczy szeroko otwarte.. bez słodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: Kriss i Mabiwy 10.09.09, 23:07 hossę sobie, bez Kozery, możesz sobie przypisać ale to nie moja rzecz :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Kriss i Mabiwy 10.09.09, 23:28 ? Ale co to znaczy 'nie mieszaj'? Jesli to do mnie bylo... Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: Kriss i Mabiwy 10.09.09, 23:32 i owszem.. bywam.. i na istotną listę nie mógłbym się wpisać. Póki co Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Kriss i Mabiwy 11.09.09, 00:03 Ja serio o wyjasnienie prosilam. Teraz juz nic nie wiem: na jaka liste? Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: Kriss i Mabiwy 11.09.09, 00:10 cholera, na jakieś lekcje jasnego formułowania myśli muszę się udać! co tu tłumaczyć? przejrzyj sobie forumowe statystyki , z ostatnich jakiś trzech tygodni i wszystko Polam ;). Ale to po urlopie. Jeśli w ogóle ;) Póki co, nie ustawaj w rozrywkach :) Odpowiedz Link Zgłoś
kriss67 Re: No tak, Cukierka niet... 11.09.09, 12:28 No dobra, nie będe wzywał miłościwie nam panującego Cukierka Nadaremno. A co tam, nie sie wywczasowywuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
kriss67 Re: No tak, Cukierka niet... 11.09.09, 09:03 No tak, szpila wetknieta i do razu "Szpilki" siup do góry:) Odpowiedz Link Zgłoś