mabiwy 11.09.09, 00:17 jakby co, sam sobie nastukam ;) przynajmniej nikt nie musiałby komentować statystyk ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mabiwy Re: looknąłem.. blisko jestem.. 11.09.09, 00:23 no i dobra.. w ciszy i mp3 (nie moja piosenka, bajka też nie) kolejny klik sobie pocyniam.. i dążę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kriss67 Re: mniej 11.09.09, 12:48 Matko śfienta, o pierwszej w nocy:) Toż ja za trzy godziny byłem juz na nogach:) Odpowiedz Link Zgłoś
nawrotka1 Re: mniej 11.09.09, 20:45 Trzeba na tym forum wyregulować cykl, aby takie uroczyste momenty przypadały w bardziej przyjaznych porach :D Odpowiedz Link Zgłoś
nawrotka1 Re: mniej 11.09.09, 21:59 O ile skutki uboczne nie będą zbyt drastyczne :D Odpowiedz Link Zgłoś
zielononiebiesko Re: mniej 11.09.09, 23:50 Ordynuję dopaminę.Bo dzięki niej będzie: skłonna do poszukiwania nowości, optymistyczna, entuzjastyczna, kreatywna :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: mniej 12.09.09, 00:05 Ty sobie gorzkiej czekolady łyknij.. tam ponąć serotonina.. efekt podobny i dobrze smakuje.. jak , kto lubi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zielononiebiesko Re: mniej 12.09.09, 00:26 Jeśli tak - gotowam do poświęceń! A potem - na podstawie doświadczeń własnych przygotuję dysertację na temat zależności pomiędzy poziomem serotoniny zielononiebiesko a dobowym cyklem forumowym! Odpowiedz Link Zgłoś
zielononiebiesko Re: mniej 12.09.09, 00:43 Już?! Dopiero jedną dawkę zaaplikowałam, a to jeszcze nie jest wystarczająca próba badawcza! Będę się obserwować - mierzyć, ważyć, prowadzić dzienniczek wahań nastrojów... Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: mniej 12.09.09, 00:48 a termometr? taki skomplikpwany sprzęt posiadsz? jeśli nie, to kicha! Absolutnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zielononiebiesko Re: mniej 12.09.09, 01:13 Posiadam. Nie będzie kichy. Do badań naukowych podchodzę rzetelnie. A może należałoby rozszerzyć obszar badań o inne korelacje. Chociażby pomiędzy poziomem testosteronu i zdolnością realistycznej oceny sytuacji dobowej aktywności szpilkowych forumowiczów? Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: mniej 12.09.09, 10:21 UUuuuuuuu!! :D piękna szpila teza wyszła Ci po tej pierwszej czekoladowej porcji :D Ciekaw jestem dowodu, że już nie wspomnę o wniosku :D. Jeśli mogę podopwiedzieć, ciekwe także byłoby zbadanie wpływu poziomu estrogenu na wskazaną przez ciebie aktywność lub jej brak, a także argumentacja na rzecz wyższości typu sowy nad typem skowronka, albo odwrotnie :) Licząc, że przykładasz się do prac badawczych, życzę smacznego :) Odpowiedz Link Zgłoś
zielononiebiesko Re: mniej 12.09.09, 12:19 Proces badawczy w toku, czuję, że będzie długotrwały. W trosce o obiekt badany i jednocześnie badający, należy znaleźć alternatywne źródła serotoniny. W związku z proponowaną przez Ciebie dodatkową problematyką badawczą, uważam za właściwe przedstawienie sugerowanych tematów kolegium naukowemu Instytutu Szpil Wysokich i poddanie pod głosowanie. Decyzje takie w trosce o spełnienie wysokich standardów badawczych powinny być podejmowane kolegialnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: mniej 13.09.09, 01:34 Z wielkim ukontentowaniem śledzę postępy prac i zaangażowanie badacza. Jako opcjonalne żródła serotoniny wskazać mogę brokuły, banan, taniec. Gdyby nastąpiło wyczerpanie zasobów, albo wyjątkowy głód, zawsze w odwodzie są endorfiny. Obawiam się, że w badaniach , póki co nie zyskasz ani pomocy ani quorum, przynajmniej jeszcze przez jakiś czas. Co ma i swoje dobre strony, bo wiadomo, że gdzie dwa nicki tam dziesiątki szpil. Odpowiedz Link Zgłoś
zielononiebiesko Re: mniej 13.09.09, 13:37 Zespół badawczy wyraża zadowolenie z powodu zainteresowania przebiegiem prac. W ramach eksperymentu postanowiono zwiększyć dzienną dawkę hormonów, zwielokrotniając potencjalny efekt, poprzez wielogodzinny taniec połączony ze spożywaniem sałatki brokułowo-bananowej. Zespół badawczy ubolewa nad niechęcią do przyłączenia się do eksperymentu, co stanowi niewątpliwie spore zubożenie próby badawczej. Należy jednakże wyrazić przekonanie, iż niedostatki osobowe nie umniejszą potencjału intelektualnego i nie odbiją się na jakości prowadzonych badań. Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: mniej 13.09.09, 23:19 jestem pod wrażeniem zarówno inicjatywy zespołu badawczego, jak teżbezwzględnego podporządkowania się rygorom procesów badawczych. Obawiam się jednak, że niedobór osobowy, a więc materiału badawczego spowoduje, iż badana, jednoosobowa grupa okaże się niereprezentatywna. Aktualnie dysponuję nadmiarem adrenaliny wywołanej emocjami sportowymi. Tę nadprodukcję jestem gotów altruistycznie przekazać na cele badawcze. Odpowiedz Link Zgłoś
zielononiebiesko Re: mniej 13.09.09, 23:27 Szef(owa) zespołu, prof.(in spe) szpilkologii hormonalnej stosowanej pragnie podziękować za postawę godną badacza. Przyjmuje Jego nadprodukcję adrenaliny z wdzięcznością, dołączając swoją (wywołaną tym samym zdarzeniem). Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: mniej 13.09.09, 23:46 cała przyjemność.. bonus: nmspk.wrzuta.pl/audio/2EgCfu7yBFC/08_adrenalina Odpowiedz Link Zgłoś