Dodaj do ulubionych

looknąłem.. blisko jestem..

11.09.09, 00:17
jakby co, sam sobie nastukam ;)

przynajmniej nikt nie musiałby komentować statystyk ;)
Obserwuj wątek
    • mabiwy Re: looknąłem.. blisko jestem.. 11.09.09, 00:23
      no i dobra.. w ciszy i mp3 (nie moja piosenka, bajka też nie)
      kolejny klik sobie pocyniam.. i dążę ;)
      • mabiwy Re: looknąłem.. blisko jestem.. 11.09.09, 00:33
        i sam muszę i CHCĘ ;)
        • mabiwy 4 11.09.09, 00:34

• mabiwy Re: 3 11.09.09, 00:38

• mabiwy mniej 11.09.09, 00:40

• kriss67 Re: mniej 11.09.09, 12:48
                Matko śfienta, o pierwszej w nocy:)

Toż ja za trzy godziny byłem juz na nogach:)
                • nawrotka1 Re: mniej 11.09.09, 20:45
                  Trzeba na tym forum wyregulować cykl, aby takie uroczyste momenty przypadały w bardziej przyjaznych porach :D
                  • zielononiebiesko Re: mniej 11.09.09, 21:28
                    Kuracja hormonalna?
                    • nawrotka1 Re: mniej 11.09.09, 21:59
                      O ile skutki uboczne nie będą zbyt drastyczne :D
                      • mabiwy Re: mniej 11.09.09, 23:36
                        doba rodzaj żeński, co proponujecie?
                        ;)
                        • zielononiebiesko Re: mniej 11.09.09, 23:50
                          Ordynuję dopaminę.Bo dzięki niej będzie: skłonna do poszukiwania nowości,
                          optymistyczna, entuzjastyczna, kreatywna :-)
                          • mabiwy Re: mniej 12.09.09, 00:05
                            Ty sobie gorzkiej czekolady łyknij.. tam ponąć serotonina.. efekt
                            podobny i dobrze smakuje.. jak , kto lubi ;)
                            • zielononiebiesko Re: mniej 12.09.09, 00:26
                              Jeśli tak - gotowam do poświęceń! A potem - na podstawie doświadczeń własnych
                              przygotuję dysertację na temat zależności pomiędzy poziomem serotoniny
                              zielononiebiesko a dobowym cyklem forumowym!
                              • mabiwy Re: mniej 12.09.09, 00:39
                                pięknie!! idawaj :D
                                • zielononiebiesko Re: mniej 12.09.09, 00:43
                                  Już?! Dopiero jedną dawkę zaaplikowałam, a to jeszcze nie jest wystarczająca
                                  próba badawcza! Będę się obserwować - mierzyć, ważyć, prowadzić dzienniczek
                                  wahań nastrojów...
                                  • mabiwy Re: mniej 12.09.09, 00:48
                                    a termometr? taki skomplikpwany sprzęt posiadsz? jeśli nie, to
                                    kicha! Absolutnie ;)
                                    • zielononiebiesko Re: mniej 12.09.09, 01:13
                                      Posiadam. Nie będzie kichy. Do badań naukowych podchodzę rzetelnie.
                                      A może należałoby rozszerzyć obszar badań o inne korelacje. Chociażby pomiędzy
                                      poziomem testosteronu i zdolnością realistycznej oceny sytuacji dobowej
                                      aktywności szpilkowych forumowiczów?
                                      • mabiwy Re: mniej 12.09.09, 10:21
                                        UUuuuuuuu!! :D piękna szpila teza wyszła Ci po tej pierwszej
                                        czekoladowej porcji :D Ciekaw jestem dowodu, że już nie wspomnę o
                                        wniosku :D.
                                        Jeśli mogę podopwiedzieć, ciekwe także byłoby zbadanie wpływu
                                        poziomu estrogenu na wskazaną przez ciebie aktywność lub jej brak, a
                                        także argumentacja na rzecz wyższości typu sowy nad typem skowronka,
                                        albo odwrotnie :) Licząc, że przykładasz się do prac badawczych,
                                        życzę smacznego :)
                                        • zielononiebiesko Re: mniej 12.09.09, 12:19
                                          Proces badawczy w toku, czuję, że będzie długotrwały. W trosce o obiekt badany
                                          i jednocześnie badający, należy znaleźć alternatywne źródła serotoniny.
                                          W związku z proponowaną przez Ciebie dodatkową problematyką badawczą, uważam za
                                          właściwe przedstawienie sugerowanych tematów kolegium naukowemu Instytutu Szpil
                                          Wysokich i poddanie pod głosowanie. Decyzje takie w trosce o spełnienie wysokich
                                          standardów badawczych powinny być podejmowane kolegialnie.
                                          • mabiwy Re: mniej 13.09.09, 01:34
                                            Z wielkim ukontentowaniem śledzę postępy prac i zaangażowanie
                                            badacza. Jako opcjonalne żródła serotoniny wskazać mogę brokuły,
                                            banan, taniec. Gdyby nastąpiło wyczerpanie zasobów, albo wyjątkowy
                                            głód, zawsze w odwodzie są endorfiny. Obawiam się, że w badaniach ,
                                            póki co nie zyskasz ani pomocy ani quorum, przynajmniej jeszcze
                                            przez jakiś czas. Co ma i swoje dobre strony, bo wiadomo, że gdzie
                                            dwa nicki tam dziesiątki szpil.
                                            • zielononiebiesko Re: mniej 13.09.09, 13:37
                                              Zespół badawczy wyraża zadowolenie z powodu zainteresowania przebiegiem prac.
                                              W ramach eksperymentu postanowiono zwiększyć dzienną dawkę hormonów,
                                              zwielokrotniając potencjalny efekt, poprzez wielogodzinny taniec połączony ze
                                              spożywaniem sałatki brokułowo-bananowej.
                                              Zespół badawczy ubolewa nad niechęcią do przyłączenia się do eksperymentu, co
                                              stanowi niewątpliwie spore zubożenie próby badawczej. Należy jednakże wyrazić
                                              przekonanie, iż niedostatki osobowe nie umniejszą potencjału intelektualnego i
                                              nie odbiją się na jakości prowadzonych badań.
                                              • mabiwy Re: mniej 13.09.09, 23:19
                                                jestem pod wrażeniem zarówno inicjatywy zespołu badawczego, jak
                                                teżbezwzględnego podporządkowania się rygorom procesów badawczych.
                                                Obawiam się jednak, że niedobór osobowy, a więc materiału badawczego
                                                spowoduje, iż badana, jednoosobowa grupa okaże się
                                                niereprezentatywna.
                                                Aktualnie dysponuję nadmiarem adrenaliny wywołanej emocjami
                                                sportowymi. Tę nadprodukcję jestem gotów altruistycznie przekazać na
                                                cele badawcze.
                                                • zielononiebiesko Re: mniej 13.09.09, 23:27
                                                  Szef(owa) zespołu, prof.(in spe) szpilkologii hormonalnej stosowanej pragnie
                                                  podziękować za postawę godną badacza. Przyjmuje Jego nadprodukcję adrenaliny z
                                                  wdzięcznością, dołączając swoją (wywołaną tym samym zdarzeniem).
                                                  • mabiwy Re: mniej 13.09.09, 23:46
                                                    cała przyjemność..
                                                    bonus:

nmspk.wrzuta.pl/audio/2EgCfu7yBFC/08_adrenalina

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka