30.04.11, 12:38
dolaczam do Was
zaczelam od testu, wyszlo ze musze zgubic jakies 8 kg
niby niewiele a jednak....

mam tyle lat ze metabolizm slabnie a jedrnosc ciala staje sie bez cwiczen marzeniem
nie jem wiecej niz kiedys a jednak tyje
slodycze jem sporadycznie a jednak tyje
chodze pieszo bo sprzedalam auto a jednak tyje
nie jem tlusto a jednak tyje

tak wiec zaczelam po patrzeniu z zazdroscia na znajome marzy o tym zeby znow wazyc 58 kg
tak wiec do schudniecia jest 10 kg

niestety jest tak ze ja na tych pierwszych dniach, ktroych ma byc 5 nie jestem w stanie wyzyc bez warzyw.... chocby te kilka dni
moj organizm ma awersje do miesa i nabialu bez surowki

jak to przezyc w pierwszej fazie?????

poradzcie cos

pozdrawiam serdecznie
Obserwuj wątek
    • melani5 Re: czesc 30.04.11, 14:23
      Rok temu schudlam 12kg w 2m-ce nie robiac pierwszej fazy,tylko caly czas pw.Staralam sie jednak zeby na talerzu przewazaly proteiny no i pamietalam o otrebach.Przewaznie rano jadlam(i jem nadal) jajka,obiad mieso,kolacja ryby, do tego surowki. W miedzy czasie podjadalam paluszki krabowe(prawdziwe),jogurty ,serki.Jadlam naprawde duzo a waga spadala,teraz nie jem mniej a nie przytylam.Tylko ze te 12kg to bylo pociazowe,dwa lata zbieralam sie zeby je stracic. Masz malo do stracenia,wiec sprobuj moze bez dni proteinowych.Jak waga nie bedzie spadac to mozesz przejsc na system 1/1.
      • mankatoja Re: czesc 30.04.11, 14:56
        dziekuje :)
        chyba bedzie tak najrozsadniej
        jak wynika z Twojego doswiadczenia to tez powinno zaskutkowac
        tym bardziej ze zamierzam jesc posilki co 3 godziny i jak cos podjem to zapewne ogorka aobo pomidorka wiec zadna kaloryczna bomba
        otreby jem z jogurtem na sniadanie
        a jaja na kolacje...ale chyba bedzie faktycznie zdrowiej rybe...
        no i
        warzywa ktore sa dla mnie jak dla niektorych slodycze.... swieze ogorki, pomidory, kapustka, dymka .....codziennie musze salatke jakas
        no i owoce sezonowe, ale tez bez przesady co do ilosci

ps. ja mam dodatkowo niedoczynnosc tarczycy wiec metabolizm slabszy takze od tego, tak wiec i rowniez dlatego od dlugiego czasu nie jem duzych posilkow ani tzw. pelnego obiadu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka