Dodaj do ulubionych

Zaczarowany Ołówek

23.10.09, 20:00
Chcielibyście mieć ?
Obserwuj wątek
    • z_malej_litery Re: Zaczarowany Ołówek 23.10.09, 20:50
      ja! ja pragnę mieć takie cudo :) i jest to pragnienie od wielu, wielu lat...
      • flisy Re: Zaczarowany Ołówek 23.10.09, 20:51
        no to powiedz co byś sobie narysowała?:)
        • z_malej_litery Re: Zaczarowany Ołówek 23.10.09, 20:55
          oooooooo:)

tak od razu mam się zadeklarować?
          • flisy Re: Zaczarowany Ołówek 23.10.09, 20:59
            Pewnie im szybciej tym lepiej:)
            • z_malej_litery Re: Zaczarowany Ołówek 23.10.09, 21:04
              a wiesz - dziwne.... tak od razu to naprawdę nie umiałabym "narysować" sobie
              upragnionej rzeczy? może nie rzeczy się pragnie? ...a sytuacji?
              • flisy Re: Zaczarowany Ołówek 23.10.09, 21:06
                No właśnie narysować rzecz to pryszcz,ale narysować sytuację,wyczarować to juz
                trudniej :)
                • z_malej_litery Re: Zaczarowany Ołówek 23.10.09, 21:11
                  kiedyś malowałam, tak prawdziwie, akwarele, olejne... ale to już naprawdę dawno.
                  kilka rzeczy wisi mi na ścianie, oprawione. pamiętam, że byłam szczęśliwa
                  trzymając pędzel i tubkę :) nie nie nie, zaden Matejko ze mnie, ale dawało radość :)
                  • flisy Re: Zaczarowany Ołówek 23.10.09, 21:13
                    Ale co malowałaś?,,,Może Spichrza w Bydzi?:)
                    • z_malej_litery Re: Zaczarowany Ołówek 23.10.09, 21:16
                      nie :) w Bydgoszczy podoba mi się jedynie ta kępa na Brdzie z kościółkiem :)

a co malowałam? kopiowałam głównie Bronisławę Rychter Janowską i prof. Zina :)
                      • flisy Re: Zaczarowany Ołówek 23.10.09, 21:20
                        Jak kępa za jakim kościólkiem?może to?

[img]https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/hc/wd/atyx/Z7BCQfdakfe6BDbreX.jpg[/img]
                        • z_malej_litery Re: Zaczarowany Ołówek 23.10.09, 21:23
                          chyba tak :) znam widok z mostu od Placu :)
                          • flisy Re: Zaczarowany Ołówek 23.10.09, 21:27
                            Tylko,,,to i tak dużo:)

[img]https://www.bydgoszcz.pl/binary/Bdgoszcz_Lotu_02_tcm29-22603.JPG[/img]

[img]https://images23.fotosik.pl/77/b6d8cb6e7a9622edmed.jpg[/img]
                            • z_malej_litery Re: Zaczarowany Ołówek 23.10.09, 21:31
                              jakoś nie widzę tego na zdjęciu? podpowiem tak - chodzi o ten most, przez który
                              przechodzi się na Dworcową, czy do Hotelu Polonia :)
                              • flisy Re: Zaczarowany Ołówek 23.10.09, 21:40
                                No to ja juz nic nie łapie,,,wiem gdzie jest ul Dworcowa,,, ale gdzie w Bydzi
                                hotel Polonia jest,,,zabij nie wiem,,,chyba nie ma:)
                                • z_malej_litery Re: Zaczarowany Ołówek 23.10.09, 21:48
                                  może ja placzę? mniejsza o to:) Bygdoszcz w miarę znam :)
                                  • flisy Re: Zaczarowany Ołówek 23.10.09, 21:51
                                    Cha ch,no to miło,,,na pewno plączesz bo w Bydzi nie ma hotelu Polonia:),,,,ale
                                    to nic,nic nie szkodzi:)
                                    • z_malej_litery Re: Zaczarowany Ołówek 23.10.09, 22:02
                                      a ulica Poloni? och, mniejsza to :) Najlepiej znam Dworcową, przesiedziałam tam
                                      w jednym urzędzie miesiace :)

Flisy, uciekam, dobranoc :)
    • twardycukierek Re: Zaczarowany Ołówek 24.10.09, 10:52
      No masz... ;P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka