szwagier_z_niemodlina 01.12.09, 11:06 Wypełnianie próżni PRem. Strumieniem fotoszoponów, np. Nie mylić z PRóżnością. Por. Kaziobel. PS. jakie ja mam klopotz y ta polska cycionka, to tzlko ja wiem. Np. jak chce sie slowo Yanyibar napisac>/( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niski.oktan Re: PRóżnia 01.12.09, 11:10 > PS. jakie ja mam klopotz y ta polska cycionka, to tzlko ja wiem. - Przepraszam, czy to ulica Lakowa? - Nie, Lakowa. :D Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: PRóżnia 01.12.09, 11:20 Zolw krazyl w kolko i w kolko. Cze:-) Odpowiedz Link Zgłoś
niski.oktan Re: PRóżnia 01.12.09, 11:52 Yaiste intrzgujaca dzchotomia krzje sie w tzm szmbolu Zin-Zang. :D Odpowiedz Link Zgłoś
niski.oktan PS. Jeszcze jedno! Big, big difference!!! 10.12.09, 16:41 A mianowicie - czy kobieta robi ci laske, czy laske? :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: PS. Jeszcze jedno! Big, big difference!!! 10.12.09, 16:54 Co niektóre potrafią 2w1 :D Odpowiedz Link Zgłoś
niski.oktan Re: PS. Jeszcze jedno! Big, big difference!!! 11.12.09, 13:18 Co zresztą nie zawsze negatywnie rzutuje na efekt. Tu decydują raczej talent i umiejętności techniczne, niż podbudowa ideologiczna. Jak w sztuce - gdyby po Mozarcie pozostały tylko rzeczy pisane ad hoc i ewidentne chałtury, i tak byłyby więcej warte, niż to, co jakiś kleiner meister pracowicie płodził całymi latami latami w oparciu o swe najgłębsze przemyślenia. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: PS. Jeszcze jedno! Big, big difference!!! 11.12.09, 13:56 Ehmmm :) Co do pierwszego się zgadzam, nawet jeśli laska z laski to nie tyle brak 'ideologii' co zaangażowania, a to jest jednak ważne. Co do analogii... nie sądzę aby Wolfie pisał z 'głęęębi serca' i jaśnie pieprzonej ideologii, ale na mur nie pisał z łaski :D I uwielbiał to, co robił a to jest bardzo sexy :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: PRóżnia 01.12.09, 11:25 szwagier_z_niemodlina napisał: > Wypełnianie próżni PRem. Strumieniem fotoszoponów, np. Iiiiiii co mi zrobisz, jak mnie złapiesz??? :DD ¤.¤ PS No dalej, próbuj... poddajesz się, tak bez walki? ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: PRóżnia 01.12.09, 12:58 PRoton = PR - oto on! Cukierku, poglaskac cie? :-) Masz: tinyurl.com/ykrkxf9 Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: PRóżnia 01.12.09, 13:46 PRoverbiorum... vanitas! ;& Taaaak, PRoszę ;) Dziękuję, PRawie w siódmym niebie jestem :) Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: PRóżnia 01.12.09, 14:01 Dopieszczam wiec dalej: www.youtube.com/watch?v=7k_Rnx4oSf4&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: PRóżnia 01.12.09, 12:55 Dziala. Ale ja nie dzialam :-( Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: PRóżnia 01.12.09, 13:59 Come on!!! Skoro ja mogę, to Ty też! :D Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: PRóżnia 01.12.09, 14:09 Nie, bo ze znanego nazwiska znanego historyka "Zyzak" robi mi sie "Yzyak" a on na pewno by sobie tego nie zyczyl:-) Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Itu 01.12.09, 14:18 Powstaje pytanie zasadnicze, albowiem pomijając całkowicie meritum, nie można przejść do porządku dziennego nad zagadnieniem - "Kto by chciał, u diabła, pisać słowo Yanyibar!" Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Itu 01.12.09, 14:29 To pomysl jak sie musi poczuc "Ragazzo" jak sie go napisze na innej klawiaturze. "Forya Italia", poza tem. Juz o Gazpromie nie mowie. Odpowiedz Link Zgłoś
niski.oktan Re: Itu 01.12.09, 14:37 > Juz o Gazpromie nie mowie. Albo o demonicznym Gazputinie. :D Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Itu 01.12.09, 14:37 No, ci panowie z promu to mogliby się z lekka wnerwić. A oni zdaje się uzbrojeni są, z lekka ponad prawem, no i nie maja poczucia humoru. Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Itu 01.12.09, 14:40 I sa poprawni politycznie tylko w mysl wlasnej polityki. A w ogole, to zamiana szantazu gazrura(om) na alternatywe innej klawiatury, to juz zupelnie inny wymiar stylu politycznego. PS. Strefa Gazy to tylko w polskiej pisowni. Odpowiedz Link Zgłoś