funny_game 06.01.10, 09:25 Teraz na okrągło hummus własnej roboty i DVD koncertowe The Pixies. A Wy co teraz na okrągło? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
voker Re: Na okrągło 06.01.10, 09:32 [img]https://maadzia94.blox.pl/resource/MMS.jpg[/img] Odpowiedz Link Zgłoś
evva78 Re: Na okrągło 06.01.10, 09:33 Ja chwilowo Miłość Uwaga Ratunku Pomocy - na okragło :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Na okrągło 06.01.10, 09:41 O właśnie, dzięki za natchnienie do następnego "na okrągło" :) Odpowiedz Link Zgłoś
evva78 Re: Na okrągło 06.01.10, 09:42 wkręca potwornie i nie mogę sobie darować, że nie poszłam na ich koncert w grudniu, gdy grali w katowicach. spóźniony zapłon, ot co! Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Na okrągło 06.01.10, 09:45 Na pewno gdzieś blisko wkrótce ich dorwiesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Na okrągło 06.01.10, 09:50 A mnie szczerze mówiąc ta poetyka "Heya" nie leży. Zdecydowanie bardziej podobają mi się ich wcześniejsze dokonania, ze szczególnym uwzględnieniem "Ho" Odpowiedz Link Zgłoś
evva78 Re: Na okrągło 06.01.10, 12:47 Lubię od zawsze (będzie już z 14 lat - szokujące odkrycie - doprawdy) a teraz wyjątkowo trafili w mój stan duszy! Mnie kupili w 100%. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Na okrągło 06.01.10, 09:36 Jakkolwiek gópio to nie zabrzmi - kolejny raz HoI mnie wchłonął. Po polskiemu "Europa Universalis II Wojna Światowa" Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Na okrągło 06.01.10, 09:44 Yyyyyyyyy :) Wypadałoby powiedzieć, że się akurat jakiegoś białego kruka nosem wciąga, popijając mieszanką manuskryptu z inkunabułem :D, ale niestety. Nadal męczę po kawałku "Zmierzch". Nie wiem, co mnie na niego napadło, ale już nie mogę :D Wczoraj znowu nie umiałam się odnaleźć w księgarni :( Księgarnie internetowe zabiły już chyba we mnie umiejętność szperania na półkach. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Na okrągło 06.01.10, 09:54 A ja sobie jednocześnie sączę "Przypadki Idziego Blasa" Lesage'a i "Moje pierwsze samobójstwo" Pilcha. Ale to tak nie więcej, niż pół godziny dziennie :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Na okrągło 06.01.10, 10:27 Też zaczynam cierpieć na skurczenie czasu, a jeszcze właśnie obczajam w sieci bydgoskie pływalnie z uwzględnieniem aqua aerobicu... Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Na okrągło 06.01.10, 11:34 Z czasem to u mnie aż tak krucho nie jest :) Ja zaczynam myśleć o podyplomówce, ale na razie - sza! :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Na okrągło 06.01.10, 11:50 Ooooo, Sza! zbankrutowało, więc mów po dobroci, co to będzie? Lepienie ślusek kląskich, taniec góralski czy w politykę idziesz jednak? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Na okrągło 06.01.10, 12:02 W polityce się jest, kluski nauczyli mnie w szkole kulać, a tańczyć nie cierpię :) A jak (jeśli) zacznę te studia, to Ci powiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Na okrągło 06.01.10, 12:41 O, jaki mądraliński. Na pewno chodzi o podyplomówkę z tańca z politykami wśród klusek, o! Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Na okrągło 07.01.10, 09:56 Ale masz w trąbę w czerwcu!!! :D Roztańczony Wilkołak! :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Na okrągło 07.01.10, 09:56 funny_game napisała: > Ale masz w trąbę w czerwcu!!! :D > Roztańczony Wilkołak! :D > Z Wiejskiej!!! :F Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Na okrągło 07.01.10, 10:16 Nie, ulicy. I nie pisz "Sezamkowej", bo nie wyczymię, PMS mam :D Kiedyś W. Mann stwierdził, że miód jest niezdrowy dla zębów, a sezam zdrowy, więc sezamki są neutralne dla zębów :D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Na okrągło 07.01.10, 10:48 A dla Pigalle'a najlepsze są kasztany, o! Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Na okrągło 07.01.10, 10:50 A dla Kasztanki najlepsze są sułtanki :F Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Na okrągło 07.01.10, 10:49 To tylko te stare, Kluseczko Nie-Śląska :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Na okrągło 07.01.10, 10:52 Albo te, które umiejętnie zarobiły w trąbę, której nie mają, Pulpeciku W Sosie Wilczokłowym ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Na okrągło 07.01.10, 10:55 Coś jedziesz platońskim typem idealnym, albo nawet kartezjańskim krytycyzmem, Pyzuniu :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Na okrągło 07.01.10, 11:07 Aczkolwiek bynajmniej, to zwykły emergentny strukturalizm, Pączusiu :D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Na okrągło 07.01.10, 11:16 Ty mnie tu Szmatką nie wyganiaj, Wuzetko :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Na okrągło 07.01.10, 13:43 Ja Cię nie wyganiam, ja Cię kuszę, ja wiem, że Ty jesteś DZIWNY, Rogaliku Drożdżowy! :D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Na okrągło 07.01.10, 19:11 Traktujesz mnie z kuszy, Ptysiu? To ja lepiej sobie pójdę:) Odpowiedz Link Zgłoś
cieplanata Re: Na okrągło 06.01.10, 09:42 ja na okrągło nic nie robię, tylko podglądam Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Na okrągło 06.01.10, 09:46 Nie ma sprawy, lubię być podglądana :D Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_1 Re: Na okrągło 06.01.10, 09:53 Na okrągło biorę książki i zeszyty do ręki i zaraz potem je odkładam...Jednym okiem wpada, drugim wypada...no nic do tego pustego łba nie włazi :/ Zaraz znów to zamierzam zrobić... Odpowiedz Link Zgłoś
voker Re: Na okrągło 06.01.10, 09:59 Ech, znowu nie wyjęłaś mózgu ze szklanki,dlatego jest tam tak pusto.., ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_1 Re: Na okrągło 06.01.10, 10:37 postaram się go włożyć na czas, bo w sobotę i niedzielę jest mi baaaaaaardzo potrzebny! Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_1 Re: Na okrągło 06.01.10, 10:55 egzaminY aż 4 ;) ustne...pisemne mam już za sobą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_1 Re: Na okrągło 06.01.10, 12:35 poprawi mi się w niedzielę, bo idziemy opijać :) to oznacza, ze nie ma opcji "zawaliłam " :D Odpowiedz Link Zgłoś
cieplanata Re: Na okrągło 06.01.10, 14:36 morelka_1 napisała: > postaram się go włożyć na czas, bo w sobotę i niedzielę jest mi baaaaaaardzo > potrzebny! ale przedtem koniecznie do szklanki z mózgiem wrzuć tabletkę corega tabs podobno czyści wszystko z siłą wodospadu Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Na okrągło 06.01.10, 11:12 Hummmm, hummusss... mmmm ;) Tu tuńczyk, Allo Allo i coś % ale nie powiem, co ;& Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Na okrągło 06.01.10, 11:58 twardycukierek napisała: > Hummmm, hummusss... mmmm ;) Hummus ma niski IG i można, juhu, juhu :)))) Wczoraj zrobiłam hummus z kolendrą świeżą, bo w końcu udało mi się kupić i prażonymi orzeszkami piniowymi. Pożeram z kromeczką fit-chlebka :/, ale trzy razy grubiej, niż samego chlebka :D i ze słuszną porcją kiełków rzodkiewki, mmmmmm! Pożeram to zły czas, pożarłam na śniadanie i teraz tyko marzę o następnym, jutro :D > > Tu tuńczyk, Allo Allo i coś % ale nie powiem, co ;& > Łaj? :F Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Na okrągło 06.01.10, 15:01 ale trzy razy grubiej, niż samego chlebka :D Tym samym metodem lecę z chlebem WASA ;P nie znoszę go, ale co mi kurna pozostało? ;DDD Jak wyjdę z fazy tuńczykowej zrobię hummusa :) > Łaj? :F Prosecco ;P Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: Na okrągło 06.01.10, 11:53 Zgadnijcie co? Mała podpowiedź :) [b][color=purple]Bez winy trwonisz swój czas na odległym pustkowiu Tylko mętnie świadomy unoszącego się w powietrzu niepokoju Lepiej bądź czujny Wokół mogą czaić się psy Spojrzałem za Jordan i zrozumiałem Rzeczy nie są takie, jak o nich myślałem Co masz z udawania, że niebezpieczeństwa nie są prawdziwe Łagodnie i posłusznie podążasz za przywódcą Dobrze znanymi korytarzami w kierunku stalowej kotliny To niespodzianka! W twoich oczach śmiertelny wstrząs Bo teraz widzisz rzeczy, jakimi są naprawdę Nie, to nie jest zły sen PAN JEST MOIM PASTERZEM I NIC MI NIE TRZEBA ZMUSZA MNIE DO KŁAMSTW POPRZEZ ZIELONĄ TRAWĘ PROWADZIŁ MNIE JAK CICHĄ WODĘ UWOLNIŁ MĄ DUSZĘ BŁYSZCZĄCYMI NOŻAMI KAZAŁ MI WISIEĆ NA HAKACH NA WYSOKOŚCI NAWRÓCIŁ MNIE NA BARANINĘ SPÓJRZCIE. MA WIELKĄ MOC I WIELKI GŁÓD GDY NADEJDZIE CZAS W KOŃCU ZABECZYMY POPRZEZ CICHE ZAMYŚLENIE I WSZECHOBECNE PRZEZNACZENIE MISTRZ SZTUKI KARATE POWSTAŃMY WIĘC I SPRAWMY, BY W OCZACH KRETYNÓW POJAWIŁY SIĘ ŁZY Gadając i becząc z wrzaskiem uderzam go w kark Fala za falą obłąkanych mścicieli Wesoło maszeruje z zapomnienia dalej do snów Czy słyszałeś wieści? Psy już zdechły Lepiej zostań w domu I rób jak ci kazali Wynoś się z drogi, jeśli chcesz dorosnąć[/color][/b] Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: Na okrągło 06.01.10, 12:37 YES,,,super kawałek,,,ale bardziej chodziło mi o wykonawcę,,,Album ANIMALS jest moim ulubionym,najczęściej słuchanym,,,oczywiście po za THE WALL,który jest ponad wszystkim i nie podlega żadnym rankingom jako najświętrza świętość ze wszystkich świętości :) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Na okrągło 07.01.10, 09:57 Ja w sumie rzadko słucham The Wall, bo to bodaj jedyna znana mi płyta, której absolutnie trzeba słuchać w całości, bo słuchanie na wyrywki nie ma sensu. Poza tym do The wall trzeba mieć odpowiedni nastrój :) Płytą Floydów, której często słucham, to Ummagumma, a najczęściej z głośników w ostatnim czasie sączy mi się Iron Maiden :) Odpowiedz Link Zgłoś
sru_karka Re: Na okrągło 06.01.10, 12:11 Funitka, a Ty się przeniEsłaś? :> Ostatnio na okrągło kawa zbożowa ("normalna" kawa poszła w odstawkę) i kości, w sensie gra :> Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Na okrągło 06.01.10, 12:44 sru_karka napisała: > Funitka, a Ty się przeniEsłaś? :> Nie, ja i tu i tu i tam i ówdzie, z różnym natężeniem :) > > Ostatnio na okrągło kawa zbożowa ("normalna" kawa poszła w odstawkę) i kości, w > sensie gra :> Bardzo lubię kawę zbożową, czym wzbudzam taki dziwny rodzaj podziwu wśród znajomych, taki rodzaj przypisany kompletnym głupkom robiącym coś szkodliwego i żyjącym dalej :D Zdaniem M. kawa zbożowa truje! Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Na okrągło 06.01.10, 12:46 Nalesniki z syropem klonowym, "Ksiazki najgorsze" Baranczaka i Coltrane: www.youtube.com/watch?v=XlU7CGYYXvI Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Na okrągło 06.01.10, 12:50 Ale normalne naleśniki czy pankejksy? Co do reszty, nie mam pytań ani żadnego si, ani nawet ke :) Kiedyś sobie jeszcze raz "W drodze" przeczytam, to będę miała książkę i muzykę w jednym. Tylko co jeść do tego? Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Na okrągło 06.01.10, 12:57 Raz takie, raz takie. Baranczak tu opisany: niedoczytania.pl/?p=4048 Ksiazki, w ktorej jedna z recenzji zaczyna sie tak: "Juz od pierwszej strony ogarnia nas atmosfera typowej powiesci milicyjnej: 'Lekarz zobaczywszy trupa, lezacego pod oknem, nie pozwolil mu chodzic ani niczego dotykac slusznie uwazajac ze to sprawa milicji' No bo co bedzie tak trup lazil po miejscu zbrodni?" -takiej ksiazki sie tak latwo nie zapomina. :-DD Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Na okrągło 06.01.10, 13:11 szwagier_z_niemodlina napisał: > Raz takie, raz takie. > > Baranczak tu opisany: > niedoczytania.pl/?p=4048 > Ksiazki, w ktorej jedna z recenzji zaczyna sie tak: > > "Juz od pierwszej strony ogarnia nas atmosfera typowej powiesci milicyjnej: > > 'Lekarz zobaczywszy trupa, lezacego pod oknem, nie pozwolil mu chodzic ani > niczego dotykac slusznie uwazajac ze to sprawa milicji' > > No bo co bedzie tak trup lazil po miejscu zbrodni?" > > -takiej ksiazki sie tak latwo nie zapomina. :-DD O, faktycznie, to lepsze, niż "zabili go i uciekł" :D Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Na okrągło 06.01.10, 23:22 > A Wy co teraz na okrągło? Ja na okrągło jedną rzecz tylko robię. No chyba, że akurat mam dyspepsję. To wtedy żadnej. :D Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Na okrągło 07.01.10, 11:15 No nie, nie chodziło mi o jedzenie, choć byłaś blisko. :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Na okrągło 07.01.10, 13:44 Ale w sensie, że bierzesz coś do buzi i ja mam zgadywać co? :F Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Na okrągło 07.01.10, 19:18 No nie zupełnie nie. Pomyliłaś się o 100% i o drugie 100%. Zupełnie złym tropem poszłaś. Jestem zawiedziony. :D Odpowiedz Link Zgłoś