sensi_spring 12.02.10, 22:30 A tak jakoś się zasłuchałam... www.youtube.com/watch?v=aY8OrU6E4M0&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
scorro Re: Gyongyhaju lany 12.02.10, 23:07 Nieśmiertelny Gong na haju i glany. :D Odpowiedz Link Zgłoś
sensi_spring Re: Gyongyhaju lany 12.02.10, 23:13 scorro napisał: > Nieśmiertelny Gong na haju i glany. :D I czasomierz Omega? :D Odpowiedz Link Zgłoś
sensi_spring Re: Gyongyhaju lany 12.02.10, 23:19 lolcia-olcia napisała: > Poproszę na @ streszczenie;) A myślisz, że czym się teraz zajmuję? :D Odpowiedz Link Zgłoś
sensi_spring Re: Jakie ładne słowa 12.02.10, 23:19 milleniusz napisał: > Coś znaczą? :] A takie tam znaczki ;) Możesz sobie refrenik pośpiewać :)) Igen, él egy gyöngyhajú lány, Álmodtam, vagy igaz talán, Gyöngyhaj azóta rég Mély tengerbe ért, Igen, él egy gyöngyhajú lány, Álmodtam, vagy igaz talán... Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Jakie ładne słowa 12.02.10, 23:23 Ooo, one mają kropki i kreski nad sobą! Okaleczyłaś na początku. :] Trcohę wygląda na węgierski. Po węgiersku to znam tylko gulasz i chyba na tym poprzestanę, bo to nie przypomina żadnego ludzkiego języka! Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Jakie ładne słowa 12.02.10, 23:31 No właśnie mam jakiś dziwny stan w środku tam. Nie powinienem spać w dzień. Teraz pewnie zasnę dopiero po trzeciej. :] Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: Jakie ładne słowa 12.02.10, 23:35 Hehehe w dzień się pracuje w nocy śpi;p do 3 hmmm ja po poobiedniej drzemce z reguły mam całą noc z głowy...;p Odpowiedz Link Zgłoś
sensi_spring Re: Jakie ładne słowa 12.02.10, 23:31 milleniusz napisał: > Ooo, one mają kropki i kreski nad sobą! Okaleczyłaś na początku. :] Milluś, proszę Cię, jam nie jest stworzona do kaleczeń ;)) > > Trcohę wygląda na węgierski. Po węgiersku to znam tylko gulasz i chyba na tym > poprzestanę, bo to nie przypomina żadnego ludzkiego języka! Wystarczyło ładnie poprosić i poza gulaszem mógłbyś błyskać perlistowłosą ;D "...every day for us something new...open mind for a different view...and nothing else matters..." Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Jakie ładne słowa 13.02.10, 00:10 > Wystarczyło ładnie poprosić i poza gulaszem mógłbyś błyskać > perlistowłosą ;D Ładnie prrroszę. To już? Gdzie ten gulasz? :] Odpowiedz Link Zgłoś
sensi_spring Re: Jakie ładne słowa 13.02.10, 00:22 milleniusz napisał: > > > Wystarczyło ładnie poprosić i poza gulaszem mógłbyś błyskać > > perlistowłosą ;D > > Ładnie prrroszę. > Wyczuwam nutkę niecierrrpliwości ;)) > To już? Gdzie ten gulasz? :] To ja się pytam gdzie? Tekst za pyszności (mam nadzieję;D) Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Jakie ładne słowa 13.02.10, 00:24 > To ja się pytam gdzie? Tekst za pyszności (mam nadzieję;D) Nie odpowiada się pytaniem na pytanie, nie? :] Odpowiedz Link Zgłoś
sensi_spring Re: Jakie ładne słowa 13.02.10, 00:27 milleniusz napisał: > > > To ja się pytam gdzie? Tekst za pyszności (mam nadzieję;D) > > Nie odpowiada się pytaniem na pytanie, nie? :] Poprawiam się ;) Tekst za pyszności (mam nadzieję;D) Pytam się więc, gdzie gulasz? :D Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Jakie ładne słowa 13.02.10, 00:29 No dobra. Gulaszu nie ma. Ale jest wino. :] Odpowiedz Link Zgłoś
sensi_spring Re: Jakie ładne słowa 13.02.10, 00:30 milleniusz napisał: > No dobra. Gulaszu nie ma. Ale jest wino. :] Hmmm, czy aby na pewno mnie satysfakcjonujące? :) Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Jakie ładne słowa 13.02.10, 00:32 No już nie rób scen. Nie płyn się liczy, a towarzystwo. Zasadniczo. :D Odpowiedz Link Zgłoś
sensi_spring Re: Jakie ładne słowa 13.02.10, 00:39 milleniusz napisał: > No już nie rób scen. No masz... Zaraz się okaże, że zupa była za słona ;) Nie płyn się liczy, a towarzystwo. Zasadniczo. :D Aaa... wdzięczna więc powinnam być niewymownie, że dostąpiłam zaszczytu? :D Ok, tak więc, poproszę winko :D I już ani mru mru :D P.S. Ale pośpiewać pośpiewamy? po węgiersku? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Jakie ładne słowa 13.02.10, 00:42 Po paru winach, to nawet po mandaryńsku z akcentem kantońskim. A zaszczyt obustronny, ma-się-rozumieć (powiedziane z nieznośną manierą wiedzenia-lepiej, a'la Miś Uszatek). No. A teraz naprawdę znikam! Dozoba. :] Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Gyongyhaju lany 13.02.10, 09:48 spoko zespół, niedawno grali w Polsce i mają wiele więcej fajnej muzyki niz ta "dziewczyna..." Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Gyongyhaju lany 13.02.10, 09:55 żeby nie gadać po próżnicy:) Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: Gyongyhaju lany 13.02.10, 10:19 Przykłady to coś co forumki i forumkowie lubią najbardziej:D Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: Gyongyhaju lany 13.02.10, 10:25 A ja tam się na tym nie znam :) Pewnego razu Słońce tak się zmęczyło, że zasnęło na łonie zielonego jeziora Ludzi zaś bolała ta ciemność Ona się zlitowała, przyszła do nas Tak, przyszła Perlistowłosa śniłem, czy też była to jawa Ziemia znów zielona była I Niebo tak niebieskie jak dawniej Wstał świt, ona wrociła do domu, Za niebieską górą,pośród kwiecia Trochę zmęczona snuła bajkę W jej pięknych perlistych włosach drzemie swiatło Tak, przyszła Perlistowłosa śniłem, czy też była to jawa Odtąd perliste włosy żyją w głębokim niebieskim morzu Kiedy jesteś bardzo samotny Spada do ciebie mała gwiazda śnieżnobiałe perły niechże cię prowadzą Jak dobrego wędrowca białe kamienie obudź się Perłowłosa dziewczyno śniłem, czy też była to jawa Lampy perła prowadzi cię Pomiędzy Niebem a Ziemią Odpowiedz Link Zgłoś
sensi_spring Re: Gyongyhaju lany 13.02.10, 10:36 flisy napisał: > A ja tam się na tym nie znam :) > I tak sobie przy śniadaniu coś tam po węgiersku nucę ;D Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: Gyongyhaju lany 13.02.10, 10:38 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,,,,ja przy śniadaniu wolę nucić po wietnamsku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sensi_spring Re: Gyongyhaju lany 13.02.10, 10:40 flisy napisał: > Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,,,,ja przy śniadaniu wolę nucić po wietnamsku ;) No to dajesz :D www.youtube.com/watch?v=60bAwdPtZaA&feature=PlayList&p=8A27BB5313461F02&index=0&playnext=1 Odpowiedz Link Zgłoś
sensi_spring Re: Gyongyhaju lany 13.02.10, 10:53 flisy napisał: > BOSKIE :D:D:D No to możesz tak bosko nucić aż do następnego językowego olśnienia :D Odpowiedz Link Zgłoś
sensi_spring Re: Gyongyhaju lany 13.02.10, 11:08 flisy napisał: > Przy obiedzie nucę po eskimosku ;) :D Nie masz przy tym problemów z jedzeniem? :D:D:D www.youtube.com/watch?v=v6VgNcG5VcI Odpowiedz Link Zgłoś
sensi_spring Re: Gyongyhaju lany 13.02.10, 10:35 lolcia-olcia napisała: > Przykłady to coś co forumki i forumkowie lubią najbardziej:D Na ten przykład na przykład? :D Odpowiedz Link Zgłoś
sensi_spring Re: Gyongyhaju lany 13.02.10, 10:35 forumowicz_pospolity napisał: > żeby nie > gadać po próżnicy:) Dzięki :) Odpowiedz Link Zgłoś
sensi_spring Re: Gyongyhaju lany 13.02.10, 10:34 forumowicz_pospolity napisał: > spoko zespół, niedawno grali w Polsce > i mają wiele więcej fajnej muzyki niz ta "dziewczyna..." Utkwili mi z perlistą na długo, długo :)) I przyznaję, z niczego więcej ich nie znam, ale jak się okazuje, zaraz nadrobię zaległość ;) Odpowiedz Link Zgłoś