Gość: taka jedna IP: *.leon.com.pl 22.02.08, 13:12 Czy 12 czerwca leci tam może jakaś rodzina z dziećmi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zmirzluch Re: Skanes El Hana IP: *.leon.com.pl 29.02.08, 08:15 My tam lecimy 2 dorosłych +2 dzieci. Napewno się spotkamy. Może ktos mógłby nam cos niecoś opowiedzieć o tym hotelu, bo opinie są rózne od najlepszych do najgorszych. W związku z tym nie bardzo wiem czego się spodziewać. Z góry dziękuję. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: życzliwy Re: Skanes El Hana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.08, 11:44 Jeśli możecie to zamieńcie na inny hotel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margo Re: Skanes El Hana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.08, 14:10 Warto poczytac opinie: www.travelzone.pl/hotele/tunezja/skanes-el-hana.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: życzliwy Re: Skanes El Hana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.08, 17:57 Sorki,Sorki -pomyliłem hotel z El Haną w Sousse ,tam jest tragedia ale w tym nie byłem .Wygląda całkiem fajnie ,jedno co mnie zastanawia że leżaki są płatne na plaży w opcji all ? Jeszcze raz przepraszam za błędną opinie . Odpowiedz Link Zgłoś
marrika3 Re: Skanes El Hana 04.05.08, 19:20 Witaj My jedziemy do El hana 12 czerwca- my tzn ja, mąż i nasza 2 letnia córeczka. Lecim z Poznania . A Wy skąd?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tattihay Re: Skanes El Hana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.08, 20:04 Powiem tak- na luksusy nie można się nastawiać ale nie jest źle. Pierwsza rada- na pierwszym posiłku będą was przydzielać do jednej z dwóch stołówek. Na 90% każą wam iść do tej na dole. Kłóćcie się! Tam jest gorsze jedzenie, mały wybór, zimne itd. A poza tym jak w piwnicy! Ja się wykłóciłam mówiąc że mam klaustrofobie iźle się tam czula. Przenieśli mnie do głównej stołówki i było ok. Pokoje owszem nie najpiekniejsze- jak to niektórzy mówią "Gierek". Ale nie do pokoju się jedzie prawda? Sympatyczne animacje, niezapomniane mecze w siatkówkę ( naprawde polecam, atmosfera super) możliwość jazdy konnej jakiś tam group dance i inne głupotki. Fenomenalna obsługa pod warunkem że podchodzi się do nich z szacunkiem. Ogólnie spędziłam tam fajne wakacje, może nie luksusowe ale zdecydowanie na plus. Odpowiedz Link Zgłoś
marrika3 Re: Skanes El Hana 07.05.08, 20:09 Tattihay- mam pytanko odnośnie jedzenia- chodziliście na jedzenie poza hotel??to jakiejś kanjpki- jak tak mozesz coś polecić?? i czy w pobliżu jest jakiś bakomat???czy trzeba podjechać do sousse czy monastiru?będę wdzięczna za odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zmirzluch Re: Skanes El Hana IP: *.leon.com.pl 07.05.08, 20:27 My lecimy z Katowic z córkami 4 i 5 lat. Właśnie jak to jest z tymi knajpkami? mozna gdzieś niedaleko hotelu cos zjeść? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tattihay Re: Skanes El Hana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.08, 21:05 Nie można- skanes to turystyczna dzielnica Monastiru co oznacza nic innego jak hotele hotele i jeszcze raz hotele. Polecam wyprawy do Sousse - taxi, bardzo tanie. Ja lubie podróżować miejską komunikacją- rodzaj folkloru ;P Tylko że nie ma rozkładów jazdy ale autobusy kursują nie rzadziej niz jakieś 15-20 minut. Chociaż z dziecmi to raczej polecam taxi. Monastir jest dla mnie mniej ciekawy niż Sousse ale może to wynikać z sentymentu. Aczkolwiek w Sousse na pewno zjecie dobry obiadek jeśli El Hana wam nie spasuje. Mimo to powtarzam - ja jestem wybredna jeśli chodzi o jedzenie ale głodna w El Hanie na pewno nie chodziłam. Odpowiedz Link Zgłoś