Dodaj do ulubionych

Skanes El Hana

IP: *.leon.com.pl 22.02.08, 13:12
Czy 12 czerwca leci tam może jakaś rodzina z dziećmi?
Obserwuj wątek
    • Gość: Zmirzluch Re: Skanes El Hana IP: *.leon.com.pl 29.02.08, 08:15
      My tam lecimy 2 dorosłych +2 dzieci. Napewno się spotkamy.
      Może ktos mógłby nam cos niecoś opowiedzieć o tym hotelu, bo opinie
      są rózne od najlepszych do najgorszych. W związku z tym nie bardzo
      wiem czego się spodziewać.
      Z góry dziękuję.
      Pozdrawiam.
      • Gość: życzliwy Re: Skanes El Hana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.08, 11:44
        Jeśli możecie to zamieńcie na inny hotel
      • Gość: margo Re: Skanes El Hana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.08, 14:10
        Warto poczytac opinie:
        www.travelzone.pl/hotele/tunezja/skanes-el-hana.html
        • Gość: życzliwy Re: Skanes El Hana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.08, 17:57
          Sorki,Sorki -pomyliłem hotel z El Haną w Sousse ,tam jest tragedia
          ale w tym nie byłem .Wygląda całkiem fajnie ,jedno co mnie
          zastanawia że leżaki są płatne na plaży w opcji all ?
          Jeszcze raz przepraszam za błędną opinie .
    • marrika3 Re: Skanes El Hana 04.05.08, 19:20
      Witaj

My jedziemy do El hana 12 czerwca- my tzn ja, mąż i nasza 2 letnia córeczka.
      Lecim z Poznania . A Wy skąd??
      • Gość: Tattihay Re: Skanes El Hana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.08, 20:04
        Powiem tak- na luksusy nie można się nastawiać ale nie jest źle. Pierwsza rada-
        na pierwszym posiłku będą was przydzielać do jednej z dwóch stołówek. Na 90%
        każą wam iść do tej na dole. Kłóćcie się! Tam jest gorsze jedzenie, mały wybór,
        zimne itd. A poza tym jak w piwnicy! Ja się wykłóciłam mówiąc że mam
        klaustrofobie iźle się tam czula. Przenieśli mnie do głównej stołówki i było ok.
        Pokoje owszem nie najpiekniejsze- jak to niektórzy mówią "Gierek". Ale nie do
        pokoju się jedzie prawda? Sympatyczne animacje, niezapomniane mecze w siatkówkę
        ( naprawde polecam, atmosfera super) możliwość jazdy konnej jakiś tam group
        dance i inne głupotki. Fenomenalna obsługa pod warunkem że podchodzi się do nich
        z szacunkiem.
        Ogólnie spędziłam tam fajne wakacje, może nie luksusowe ale zdecydowanie na plus.
        • marrika3 Re: Skanes El Hana 07.05.08, 20:09
          Tattihay- mam pytanko odnośnie jedzenia- chodziliście na jedzenie poza hotel??to
          jakiejś kanjpki- jak tak mozesz coś polecić?? i czy w pobliżu jest jakiś
          bakomat???czy trzeba podjechać do sousse czy monastiru?będę wdzięczna za odpowiedź
          • Gość: Zmirzluch Re: Skanes El Hana IP: *.leon.com.pl 07.05.08, 20:27
            My lecimy z Katowic z córkami 4 i 5 lat.
            Właśnie jak to jest z tymi knajpkami? mozna gdzieś niedaleko hotelu
            cos zjeść?
            Pozdrawiam.
            • Gość: Tattihay Re: Skanes El Hana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.08, 21:05
              Nie można- skanes to turystyczna dzielnica Monastiru co oznacza nic innego jak
              hotele hotele i jeszcze raz hotele.
              Polecam wyprawy do Sousse - taxi, bardzo tanie. Ja lubie podróżować miejską
              komunikacją- rodzaj folkloru ;P Tylko że nie ma rozkładów jazdy ale autobusy
              kursują nie rzadziej niz jakieś 15-20 minut. Chociaż z dziecmi to raczej polecam
              taxi.
              Monastir jest dla mnie mniej ciekawy niż Sousse ale może to wynikać z
              sentymentu. Aczkolwiek w Sousse na pewno zjecie dobry obiadek jeśli El Hana wam
              nie spasuje. Mimo to powtarzam - ja jestem wybredna jeśli chodzi o jedzenie ale
              głodna w El Hanie na pewno nie chodziłam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka