sensi_spring 24.02.10, 23:55 :D [img]https://mainhg.demotywatory.pl/uploads/1253697283_by_MBA_500.jpg [/img] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
z_malej_litery Re: Tulimisie :) 25.02.10, 00:09 ... o jej, jakie to ładne :) po prostu ładne :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
sensi_spring Re: A misie 25.02.10, 00:44 milleniusz napisał: > Nietuli. A to pech! A jakaż to przyczyna nietulipecha? Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: A misie 25.02.10, 00:50 Nietuligoda. Cokolwiek to znaczy, brzmi ładnie. Zresztą, mam nawet jedną hipotezę odnośnie znaczenia. :] Odpowiedz Link Zgłoś
sensi_spring Re: A misie 25.02.10, 00:53 milleniusz napisał: Zresztą, mam nawet jedną hipotezę odnośnie > znaczenia. :] No już dobrze, rozwiń proszę myśl... tak, tak, bom ciekawa ;D Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: A misie 25.02.10, 00:55 Nietuligoda to mogłaby być pogoda nie sprzyjająca czułościom (w sensie, że wieje w poślady i wilka można złapać). :] Odpowiedz Link Zgłoś
sensi_spring Re: A misie 25.02.10, 01:00 milleniusz napisał: > Nietuligoda to mogłaby być pogoda nie sprzyjająca czułościom (w sensie, że wiej > e > w poślady i wilka można złapać). :] Mogłaby :) Albo: Nietuli(z)goda ;) Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: A misie 25.02.10, 01:09 Wymyśliłem w międzyczasie, że lepiej się zająć drugim końcem skali jednak. I tu mam dwa kolejne neologizmy: tulimia, oraz zespół tulactwa biernego. Brzmią trochę jak patologie, no ale nic na to nie poradzę, że i Sade mi się skojarzył inny niż trzeba. :D Odpowiedz Link Zgłoś
sensi_spring Re: A misie 25.02.10, 01:16 milleniusz napisał: > Wymyśliłem w międzyczasie, że lepiej się zająć drugim końcem skali jednak. I tu > mam dwa kolejne neologizmy: tulimia, oraz zespół tulactwa biernego. Brzmią > trochę jak patologie, no ale nic na to nie poradzę, że i Sade mi się skojarzył > inny niż trzeba. :D :D To może jeszcze do kompletu tulibiozę dorzucimy? :D Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: A misie 25.02.10, 01:18 Zależy z kim ten komplet, no i co konkretnie ta -bioza znaczy. Bo chyba mam brak w obyciu klasycznym, tak bez zaglądania w Gógla, czy gdzieś. Ale w sumie też byłbym skłonny się zgodzić. :D Kolorowych. :] Odpowiedz Link Zgłoś
sensi_spring Re: A misie 25.02.10, 17:03 milleniusz napisał: > Zależy z kim ten komplet, no i co konkretnie ta -bioza znaczy. Bo chyba mam bra > k > w obyciu klasycznym, tak bez zaglądania w Gógla, czy gdzieś. Ale w sumie też > byłbym skłonny się zgodzić. :D > Tulibioza jest formą ścisłej zależności tulimisiowej między kompletami (klasycznymi bądź nie) :D Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: A misie 25.02.10, 18:26 > Tulibioza jest formą ścisłej zależności tulimisiowej między > kompletami (klasycznymi bądź nie) :D Wow, zrozumiałem, ale z godzinę mi to zabrało. Teraz się zdrzemnę. :] Odpowiedz Link Zgłoś
sensi_spring Re: A misie 25.02.10, 19:10 milleniusz napisał: > > Wow, zrozumiałem, ale z godzinę mi to zabrało. Teraz się zdrzemnę. :] Masz rację, niech Ci się nowe słownictwo utrwala :) Ale drzemiesz jak tulimiś czy tulibiont? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
sensi_spring Re: Tulimisie :) 25.02.10, 01:04 fallen86 napisał: > :D :D :D > To nie są żarty z żartów :D Ucz się na błędach doświadczonych :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Tulimisie :) 25.02.10, 08:08 :DDDDDDDDD Każda baba zadająca to pytanie ma niedobrze w głowie ;DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
sensi_spring Re: Tulimisie :) 25.02.10, 17:05 twardycukierek napisała: > :DDDDDDDDD > > Każda baba zadająca to pytanie ma niedobrze w głowie ;DDDD > Misia nieuświadomiona była :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Tulimisie :) 25.02.10, 17:28 Dawaj ją na Szpile, tutaj twarda szkoła życia ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
sensi_spring Re: Tulimisie :) 25.02.10, 17:33 twardycukierek napisała: > Dawaj ją na Szpile, tutaj twarda szkoła życia ;DDD Nie mogę, bo na Szpilach popadnie w kompleksy w temacie snu misiowego :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Tulimisie :) 25.02.10, 17:36 Popadanie w kompleksy przy nas to normalka ;DDD W końcu jesteśmy Gwiazdy, każdy, co do jednego ;) Aaaa, misia niech nie boja, nie musi wisieć w Cafe ;D Odpowiedz Link Zgłoś