szwagier_z_niemodlina Re: Hit the road Jack! 09.03.10, 19:42 Bylo, zniklo, jest. Mam zwidy jak Srukarka na strychu :-) Flisy, pytanie: kojarzysz jakiego programu telewizyjnego za PRL to byl sygnal? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: Hit the road Jack! 09.03.10, 19:48 No,magazyny rolnicze,,,chyba dokładnie to sie zwało "Przypominamy radzimy" najpierw po DTV a potem w południe:) Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Hit the road Jack! 09.03.10, 20:10 Tak jest. Co ciekawe, duzo pozniej odkrylem "Hit the road, Jack" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: Hit the road Jack! 09.03.10, 20:14 No to teraz ty powiedz jaki program tym sie zaczynał?:) www.youtube.com/watch?v=iW_qGMRmJAw Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Hit the road Jack! 09.03.10, 20:18 Hmm... " Ten film wideo zawiera treść od partnera Sony Music Entertainment. Obecnie nie jest on już dostępny w Twoim kraju. " Poprosze o druga linke. Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: Hit the road Jack! 09.03.10, 20:23 To moze to www.youtube.com/watch?v=6U-ZEO3lzDU ps.to jest Vangelis - Spiral,,może tobie sie uda znaleźć:) Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Hit the road Jack! 09.03.10, 20:27 To samo. To? dodo1977.wrzuta.pl/audio/3wjvttKXsai/vangelis_-_spiral Wiesz, nie wiem. Jakies dalekie skojarzenia mam, ale nic konkretnego. Odpowiedz Link Zgłoś