twardycukierek 14.04.10, 11:07 Artur Górski przeprasza... Czasem nawet jasnowidzący besserwisser potrafi powiedzieć to proste słowo: przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kolczasty_nemo Re: Jasnowidz się zreflektował 14.04.10, 11:10 Różne bywają reakcje, na niektórych przychodzi ...otrzeźwienie. Oby więcej takich.. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Jasnowidz się zreflektował 14.04.10, 12:35 Oby. Każdy może się pomylić. Odpowiedz Link Zgłoś
kriss67 Re: Jasnowidz się zreflektował 14.04.10, 11:19 Kiedyś kolegowałem sie z Arturem Górskim, studiowalismy na jednej uczelni i troche wspólnie działalismy.. Odpowiedz Link Zgłoś
kriss67 Re: Jasnowidz się zreflektował 14.04.10, 11:35 Nie, formalnie nie byłem, ale cos tam dla nich robiłem. Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Jasnowidz się zreflektował 14.04.10, 11:44 Zawsze wiedzialem, Kriss, ze chlopaki z Pragi maja dziwnych znajomych, ale ze az tak... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kriss67 Re: Jasnowidz się zreflektował 14.04.10, 11:58 Troche takich przycietych inaczej jest:) Odpowiedz Link Zgłoś
vertigo5 Re: Jasnowidz się zreflektował 14.04.10, 12:01 ,kriss67 napisał: > Nie, formalnie nie byłem, ale cos tam dla nich robiłem. Ha, to zabawne, bo ja podobnie... Sporo ludzi znałem z tego środowiska... Gdzieś w domowych archiwach mam cieniutką broszurę AG "O autorytet władzy" z dedykacją, mam kilka pierwszych numerów PFReL wydanych jeszcze w II obiegu... Stare dzieje... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond jackowski 14.04.10, 12:32 w sobotę przypomniałem sobie o jackowskim. jak się okazało nie tylko ja... to co mówi w innych wywiadach jest jeszcze bardziej przerażające www.youtube.com/watch?v=6pireGr_EPM Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: jackowski 14.04.10, 13:07 Drzimi... masz może do niego numer, zawsze mnie ciekawiło, gdzie leży Jimmy Hoffa oraz z czego można uzyskać złoto... Co za świr. Kolejny, który zawsze ma rację. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: jackowski 14.04.10, 13:09 twardycukierek napisała: > Drzimi... masz może do niego numer, zawsze mnie ciekawiło, gdzie leży Jimmy > Hoffa oraz z czego można uzyskać złoto... > > Co za świr. Kolejny, który zawsze ma rację. eeee- eee. tu bym się z koleżanką nie zgodził, on od lat współpracuje z policją na całym świecie w brew logice-Z SUKCESAMI. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: jackowski 14.04.10, 13:11 Trudno w to uwierzyć słuchając go... ale jak tak mówisz, to wiesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
kriss67 Re: Jasnowidz się zreflektował 14.04.10, 12:54 Vertigo, materiałów prasowych i róznych wydawnictw z tamtego okresu mam spory zbiór. Zresztą przez pewien czas w tym samy okresie i Artur Górski i ja pisywaliśmy do 'Najwyższego Czasu" Pana Janusza Korin Mikke. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Jasnowidz się zreflektował 14.04.10, 13:04 kriss67 napisał: Zresztą przez pewien czas w tym samy okresie i > Artur Górski i ja pisywaliśmy do 'Najwyższego Czasu" Pana Janusza > Korin Mikke. ooo, fak! ;[ Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Jasnowidz się zreflektował 14.04.10, 13:22 kriss67 napisał: > Drzejms, czemu fak?:) nooo, nie chciałem używać nadużywanego ostatnio słowa -SZOK! znane mi są poglądy Korwina...powiem delikatnie... zgoła inne od moich. Fajnie, ze na forum pisują ludzie o różnych poglądach politycznych no ale TU się zdziwiłem. Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Jasnowidz się zreflektował 14.04.10, 13:16 Dziecieca choroba prawicowosci? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
vertigo5 Re: Jasnowidz się zreflektował 14.04.10, 13:44 Ożesz, Kriss... Witaj kolego z redakcji !!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Jasnowidz się zreflektował 14.04.10, 13:51 I rówieśnik... prorokowałam, że się tu odnajdziesz, ale żeby aż tak? ;))) Razem z Drzejmsem zamieniam się w zdziwienie. Odpowiedz Link Zgłoś
vertigo5 Re: Jasnowidz się zreflektował 14.04.10, 14:01 E, tam zaraz "odnajdziesz"; warcholstwo jeno uskuteczniam i pewnikiem któregoś dnia mnie zbanujesz ;-) Raczej wcześniej niż później ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Jasnowidz się zreflektował 14.04.10, 14:07 Jak widzisz paleta lub jak woli miłośnik kolarstwa: peleton politycznych przekonań tu szeroki, ale nie skaczemy sobie do gardeł. :) Nawet ten bardzo trudny czas udało nam się przetrwać. Uff. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Jasnowidz się zreflektował 14.04.10, 14:09 twardycukierek napisała: > Nawet ten bardzo trudny czas udało nam się przetrwać. Uff. ;) To sie jeszcze okaze :-DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Jasnowidz się zreflektował 14.04.10, 14:18 A jednak, sądzę, że nawałnica emocji minęła. Tfu, tfu :) Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Jasnowidz się zreflektował 14.04.10, 14:21 Tyle ze te emocje szly w jednym kierunku. Teraz sie robi wir emocjonalny, bo juz sie usiluje kierowac je w jedynie slusznych, wzajemnie sprzecznych kierunkach. Jak tak patrzylem to od "Wawelu" temperatura podskoczyla. Masz @. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Jasnowidz się zreflektował 14.04.10, 14:27 O nie, nie zgadzam się, że szły w jednym kierunku... może nie czytałeś dyskusji z poniedziałku, zresztą to było i minęło. :) Moja opinia o Wawelu jest znana, co do innych, mają prawo do własnej. Dzięki, wiem i odpowiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Jasnowidz się zreflektował 14.04.10, 14:28 Teraz bedzie weselej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Jasnowidz się zreflektował 14.04.10, 14:36 Pożyjemy... a swoją drogą najpiękniejsze dla mnie jest to, że ludzie, których tu forumowo dłuższy czas znam zachowali się tak, jak się spodziewałam. Nawet jeśli nie wszyscy się zgadzali. Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Jasnowidz się zreflektował 14.04.10, 14:40 No, bo internet daje dobre dosc oszacowanie kto jaki jest. To tak z moich doswiadczen typu: znalem z internetu, poznalem w realu potem. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Jasnowidz się zreflektował 14.04.10, 15:27 O patrz, a wszędzie słyszy się głosy, że jest odwrotnie! Od zawsze powtarzam, że jestem tutaj dokładnie taka jak w życiu poza netem :D Kilku może to nawet poświadczyć, ale nie powiem którzy to ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
kolczasty_nemo Re: Jasnowidz się zreflektował 14.04.10, 14:21 > Nawet ten bardzo trudny czas udało nam się przetrwać. Uff. ;) hehe, niepoprawna optymistka..:) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Jasnowidz się zreflektował 14.04.10, 14:24 Powoli wracam do swojej prawidłowej natury :) Ale Nemo, my tu nigdy nie rzucamy się adwersarzom do gardeł, prawda? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kolczasty_nemo Re: Jasnowidz się zreflektował 14.04.10, 14:30 Hmm, forum utrzymuje ....wysoki poziom...:) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Jasnowidz się zreflektował 14.04.10, 14:33 Ludzie przychodzą tu, by Ciebie czytać, mam tego dowody :) A od zawsze nazywam Ciebie Kolczastym Dyplomatą, więc teraz się pławię w znajomości ludzkiej natury :D Odpowiedz Link Zgłoś
kolczasty_nemo Re: Jasnowidz się zreflektował 14.04.10, 14:40 Żartujesz...ale to miłe..:) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Jasnowidz się zreflektował 14.04.10, 14:45 Nie żartuję. Ile to razy Twoje teksty w ostatnich dniach były chwalone jako głos rozsądku!? Po szoku bywa tak, że rozmowa kręci się w kółko, ciągle to samo... wtedy potrzeba kogoś, kto to błędne koło zatrzyma. Za to wielkie dzięki Tobie :* Odpowiedz Link Zgłoś
kolczasty_nemo Re: Jasnowidz się zreflektował 14.04.10, 14:59 Jeśli tak, to przynajmniej na coś się przydałem... Ktoś to wiadro z zimną wodą musi ..obsługiwać..:) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Jasnowidz się zreflektował 14.04.10, 15:33 Hmmm, przypomniało mi się nasze logo na Lany Poniedziałek :) Zimna woda pomogła oraz nieczytnie innych forów. Odpowiedz Link Zgłoś
kriss67 Re: Jasnowidz się zreflektował 14.04.10, 14:28 Do gardła to najlepiej pasuje nasz drogi Lupus:) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Jasnowidz się zreflektował 14.04.10, 14:31 A on to sama łagodność ;) Ja też, jako cukierek, gotowam stanąć w gardle :))) Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Jasnowidz się zreflektował 14.04.10, 14:44 Ale Stanislaw Michalkiewicz to nie jest sama lagodnosc :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Jasnowidz się zreflektował 15.04.10, 10:20 Staram się jak mogę, aby nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kriss67 Re: Jasnowidz się zreflektował 14.04.10, 13:53 O żesz..:) Vertigo, pisywałes albo pisujesz w NCZ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
vertigo5 Re: Jasnowidz się zreflektował 14.04.10, 14:04 No owszem, owszem, tak z 10 lat to trwało ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kriss67 Re: Jasnowidz się zreflektował 14.04.10, 14:27 To przybij piatke, prawą reką oczywiście:) Ja w latach 1995 - 2002. Odpowiedz Link Zgłoś
vertigo5 Re: Jasnowidz się zreflektował 14.04.10, 14:28 Ja zacząłem 1999 albo 2000, już dokładnie nie pamiętam ;-) Zatem może nawet po sąsiedzku zdarzało nam się na łamach bywać ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kriss67 Re: Jasnowidz się zreflektował 14.04.10, 14:33 Pewnie tak:) Najmilej wspominam współprace z Panem Stanisławem Michalkiewiczem. Ech, uwielbiałem z nim przesiadywać, gadać. Zresztą jako dozywotni i samozwańczy prezez Bródnowskiego Klubu Ciemnogrodzian (skrót Be-kac, przyp.Kriss67) zorganizowałem z Panem Stanisławe ponad 20 spotkań publicznych. Tłumy były takie, że szok:) Odpowiedz Link Zgłoś
vertigo5 Re: Jasnowidz się zreflektował 14.04.10, 15:12 Zacności gawędziarz, kapitalny felietonista ! Wdałem się z nim przed laty w długi spór na jakimś spotkaniu. Bardzo byłem wtedy z siebie zadowolony, ale czas pokazał, że to on miał rację a nie ja ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kriss67 Re: Jasnowidz się zreflektował 14.04.10, 15:33 Fakt, na spotkaniach z publicznością jest niezrównany:) Pisujesz do NCz w dalszym ciągu? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Jasnowidz się zreflektował 14.04.10, 16:06 kriss67 napisał: > Fakt, na spotkaniach z publicznością jest niezrównany:) > > Pisujesz do NCz w dalszym ciągu? ...i tu WSZYSCY WSTRZYMALI ODDECH... no odpowiedz, nooo.... Odpowiedz Link Zgłoś
vertigo5 Re: Jasnowidz się zreflektował 14.04.10, 20:37 No dobra, dobra...stop. I tak już za dużo napisałem :-D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Jasnowidz się zreflektował 14.04.10, 13:40 No i dobrze, że się zreflektował. Punkt dla niego. Dobrze, że potrafił. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Jasnowidz się zreflektował 14.04.10, 13:51 Też mi jakby optymizmu po tej wiadomości przybyło. Odpowiedz Link Zgłoś