Dodaj do ulubionych

Jasnowidz się zreflektował

14.04.10, 11:07
Artur Górski przeprasza...

Czasem nawet jasnowidzący besserwisser potrafi powiedzieć to proste słowo: przepraszam.
Obserwuj wątek
    • kolczasty_nemo Re: Jasnowidz się zreflektował 14.04.10, 11:10
      Różne bywają reakcje, na niektórych przychodzi ...otrzeźwienie.
      Oby więcej takich..
      • twardycukierek Re: Jasnowidz się zreflektował 14.04.10, 12:35
        Oby. Każdy może się pomylić.
    • kriss67 Re: Jasnowidz się zreflektował 14.04.10, 11:19
      Kiedyś kolegowałem sie z Arturem Górskim, studiowalismy na jednej
      uczelni i troche wspólnie działalismy..
      • vertigo5 Re: Jasnowidz się zreflektował 14.04.10, 11:21
        Byłeś w KZM ?
        • kriss67 Re: Jasnowidz się zreflektował 14.04.10, 11:35
          Nie, formalnie nie byłem, ale cos tam dla nich robiłem.
          • szwagier_z_niemodlina Re: Jasnowidz się zreflektował 14.04.10, 11:44
            Zawsze wiedzialem, Kriss, ze chlopaki z Pragi maja dziwnych znajomych, ale ze az
            tak... :-)

• kriss67 Re: Jasnowidz się zreflektował 14.04.10, 11:58
              Troche takich przycietych inaczej jest:)
          • vertigo5 Re: Jasnowidz się zreflektował 14.04.10, 12:01
            ,kriss67 napisał:

> Nie, formalnie nie byłem, ale cos tam dla nich robiłem.

Ha, to zabawne, bo ja podobnie... Sporo ludzi znałem z tego
            środowiska...
            Gdzieś w domowych archiwach mam cieniutką broszurę AG "O autorytet
            władzy" z dedykacją, mam kilka pierwszych numerów PFReL wydanych
            jeszcze w II obiegu... Stare dzieje...
            • drzejms-buond jackowski 14.04.10, 12:32
              w sobotę przypomniałem sobie o jackowskim.
              jak się okazało nie tylko ja...
              to co mówi w innych wywiadach jest jeszcze bardziej przerażające
              www.youtube.com/watch?v=6pireGr_EPM
              • twardycukierek Re: jackowski 14.04.10, 13:07
                Drzimi... masz może do niego numer, zawsze mnie ciekawiło, gdzie leży Jimmy
                Hoffa oraz z czego można uzyskać złoto...

Co za świr. Kolejny, który zawsze ma rację.
                • drzejms-buond Re: jackowski 14.04.10, 13:09
                  twardycukierek napisała:

> Drzimi... masz może do niego numer, zawsze mnie ciekawiło, gdzie leży Jimmy
                  > Hoffa oraz z czego można uzyskać złoto...
                  >
                  > Co za świr. Kolejny, który zawsze ma rację.

eeee- eee. tu bym się z koleżanką nie zgodził,
                  on od lat współpracuje z policją na całym świecie
                  w brew logice-Z SUKCESAMI.

• twardycukierek Re: jackowski 14.04.10, 13:11
                    Trudno w to uwierzyć słuchając go... ale jak tak mówisz, to wiesz :)
            • kriss67 Re: Jasnowidz się zreflektował 14.04.10, 12:54
              Vertigo, materiałów prasowych i róznych wydawnictw z tamtego okresu
              mam spory zbiór. Zresztą przez pewien czas w tym samy okresie i
              Artur Górski i ja pisywaliśmy do 'Najwyższego Czasu" Pana Janusza
              Korin Mikke.
              • drzejms-buond Re: Jasnowidz się zreflektował 14.04.10, 13:04
                kriss67 napisał:
                Zresztą przez pewien czas w tym samy okresie i
                > Artur Górski i ja pisywaliśmy do 'Najwyższego Czasu" Pana Janusza
                > Korin Mikke.

ooo, fak!
                ;[
                • kriss67 Re: Jasnowidz się zreflektował 14.04.10, 13:10
                  Drzejms, czemu fak?:)
                  • drzejms-buond Re: Jasnowidz się zreflektował 14.04.10, 13:22
                    kriss67 napisał:

> Drzejms, czemu fak?:)

nooo, nie chciałem używać nadużywanego ostatnio słowa
                    -SZOK!
                    znane mi są poglądy Korwina...powiem delikatnie...
                    zgoła inne od moich.
                    Fajnie, ze na forum pisują ludzie o różnych poglądach politycznych
                    no ale TU się zdziwiłem.

• szwagier_z_niemodlina Re: Jasnowidz się zreflektował 14.04.10, 13:16
                Dziecieca choroba prawicowosci? :-)
              • vertigo5 Re: Jasnowidz się zreflektował 14.04.10, 13:44
                Ożesz, Kriss...

Witaj kolego z redakcji !!! :-)
                • twardycukierek Re: Jasnowidz się zreflektował 14.04.10, 13:51
                  I rówieśnik... prorokowałam, że się tu odnajdziesz, ale żeby aż tak? ;)))

Razem z Drzejmsem zamieniam się w zdziwienie.
                  • vertigo5 Re: Jasnowidz się zreflektował 14.04.10, 14:01
                    E, tam zaraz "odnajdziesz"; warcholstwo jeno uskuteczniam i
                    pewnikiem któregoś dnia mnie zbanujesz ;-) Raczej wcześniej niż
                    później ;-)
                    • twardycukierek Re: Jasnowidz się zreflektował 14.04.10, 14:07
                      Jak widzisz paleta lub jak woli miłośnik kolarstwa: peleton politycznych
                      przekonań tu szeroki, ale nie skaczemy sobie do gardeł. :)

Nawet ten bardzo trudny czas udało nam się przetrwać. Uff. ;)
                      • szwagier_z_niemodlina Re: Jasnowidz się zreflektował 14.04.10, 14:09
                        twardycukierek napisała:

> Nawet ten bardzo trudny czas udało nam się przetrwać. Uff. ;)

To sie jeszcze okaze :-DDDD
                        • twardycukierek Re: Jasnowidz się zreflektował 14.04.10, 14:18
                          A jednak, sądzę, że nawałnica emocji minęła. Tfu, tfu :)
                          • szwagier_z_niemodlina Re: Jasnowidz się zreflektował 14.04.10, 14:21
                            Tyle ze te emocje szly w jednym kierunku. Teraz sie robi wir emocjonalny, bo juz
                            sie usiluje kierowac je w jedynie slusznych, wzajemnie sprzecznych kierunkach.
                            Jak tak patrzylem to od "Wawelu" temperatura podskoczyla.

Masz @.
                            • twardycukierek Re: Jasnowidz się zreflektował 14.04.10, 14:27
                              O nie, nie zgadzam się, że szły w jednym kierunku... może nie czytałeś dyskusji
                              z poniedziałku, zresztą to było i minęło. :)

Moja opinia o Wawelu jest znana, co do innych, mają prawo do własnej.

Dzięki, wiem i odpowiem :)
                              • szwagier_z_niemodlina Re: Jasnowidz się zreflektował 14.04.10, 14:28
                                Teraz bedzie weselej :-)
                                • twardycukierek Re: Jasnowidz się zreflektował 14.04.10, 14:36
                                  Pożyjemy... a swoją drogą najpiękniejsze dla mnie jest to, że ludzie, których tu
                                  forumowo dłuższy czas znam zachowali się tak, jak się spodziewałam. Nawet
                                  jeśli nie wszyscy się zgadzali.
                                  • szwagier_z_niemodlina Re: Jasnowidz się zreflektował 14.04.10, 14:40
                                    No, bo internet daje dobre dosc oszacowanie kto jaki jest. To tak z moich
                                    doswiadczen typu: znalem z internetu, poznalem w realu potem.
                                    • twardycukierek Re: Jasnowidz się zreflektował 14.04.10, 15:27
                                      O patrz, a wszędzie słyszy się głosy, że jest odwrotnie! Od zawsze powtarzam, że
                                      jestem tutaj dokładnie taka jak w życiu poza netem :D Kilku może to nawet
                                      poświadczyć, ale nie powiem którzy to ;DDD
                      • kolczasty_nemo Re: Jasnowidz się zreflektował 14.04.10, 14:21
                        > Nawet ten bardzo trudny czas udało nam się przetrwać. Uff. ;)

hehe, niepoprawna optymistka..:)
                        • twardycukierek Re: Jasnowidz się zreflektował 14.04.10, 14:24
                          Powoli wracam do swojej prawidłowej natury :)

Ale Nemo, my tu nigdy nie rzucamy się adwersarzom do gardeł, prawda? ;)
                          • kolczasty_nemo Re: Jasnowidz się zreflektował 14.04.10, 14:30
                            Hmm, forum utrzymuje ....wysoki poziom...:)

• twardycukierek Re: Jasnowidz się zreflektował 14.04.10, 14:33
                              Ludzie przychodzą tu, by Ciebie czytać, mam tego dowody :)

A od zawsze nazywam Ciebie Kolczastym Dyplomatą, więc teraz się pławię w
                              znajomości ludzkiej natury :D
                              • kolczasty_nemo Re: Jasnowidz się zreflektował 14.04.10, 14:40
                                Żartujesz...ale to miłe..:)
                                • twardycukierek Re: Jasnowidz się zreflektował 14.04.10, 14:45
                                  Nie żartuję. Ile to razy Twoje teksty w ostatnich dniach były chwalone jako głos
                                  rozsądku!?
                                  Po szoku bywa tak, że rozmowa kręci się w kółko, ciągle to samo... wtedy
                                  potrzeba kogoś, kto to błędne koło zatrzyma. Za to wielkie dzięki Tobie :*
                                  • kolczasty_nemo Re: Jasnowidz się zreflektował 14.04.10, 14:59
                                    Jeśli tak, to przynajmniej na coś się przydałem...

Ktoś to wiadro z zimną wodą musi ..obsługiwać..:)

• twardycukierek Re: Jasnowidz się zreflektował 14.04.10, 15:33
                                      Hmmm, przypomniało mi się nasze logo na Lany Poniedziałek :)
                                      Zimna woda pomogła oraz nieczytnie innych forów.
                      • kriss67 Re: Jasnowidz się zreflektował 14.04.10, 14:28
                        Do gardła to najlepiej pasuje nasz drogi Lupus:)
                        • twardycukierek Re: Jasnowidz się zreflektował 14.04.10, 14:31
                          A on to sama łagodność ;) Ja też, jako cukierek, gotowam stanąć w gardle :)))
                          • szwagier_z_niemodlina Re: Jasnowidz się zreflektował 14.04.10, 14:44
                            Ale Stanislaw Michalkiewicz to nie jest sama lagodnosc :-))
                          • kriss67 Re: Jasnowidz się zreflektował 14.04.10, 14:52
                            No tak, fakt:)
                            • twardycukierek Re: Jasnowidz się zreflektował 15.04.10, 10:20
                              Staram się jak mogę, aby nie :)
                • kriss67 Re: Jasnowidz się zreflektował 14.04.10, 13:53
                  O żesz..:)

Vertigo, pisywałes albo pisujesz w NCZ?:)
                  • vertigo5 Re: Jasnowidz się zreflektował 14.04.10, 14:04
                    No owszem, owszem, tak z 10 lat to trwało ;-)
                    • kriss67 Re: Jasnowidz się zreflektował 14.04.10, 14:27
                      To przybij piatke, prawą reką oczywiście:)

Ja w latach 1995 - 2002.
                      • vertigo5 Re: Jasnowidz się zreflektował 14.04.10, 14:28
                        Ja zacząłem 1999 albo 2000, już dokładnie nie pamiętam ;-) Zatem
                        może nawet po sąsiedzku zdarzało nam się na łamach bywać ;-)
                        • kriss67 Re: Jasnowidz się zreflektował 14.04.10, 14:33
                          Pewnie tak:)

Najmilej wspominam współprace z Panem Stanisławem Michalkiewiczem.
                          Ech, uwielbiałem z nim przesiadywać, gadać.

Zresztą jako dozywotni i samozwańczy prezez Bródnowskiego Klubu
                          Ciemnogrodzian (skrót Be-kac, przyp.Kriss67) zorganizowałem z Panem
                          Stanisławe ponad 20 spotkań publicznych. Tłumy były takie, że szok:)
                          • vertigo5 Re: Jasnowidz się zreflektował 14.04.10, 15:12
                            Zacności gawędziarz, kapitalny felietonista !
                            Wdałem się z nim przed laty w długi spór na jakimś spotkaniu.
                            Bardzo byłem wtedy z siebie zadowolony, ale czas pokazał, że to on
                            miał rację a nie ja ;-)
                            • kriss67 Re: Jasnowidz się zreflektował 14.04.10, 15:33
                              Fakt, na spotkaniach z publicznością jest niezrównany:)

Pisujesz do NCz w dalszym ciągu?
                              • drzejms-buond Re: Jasnowidz się zreflektował 14.04.10, 16:06
                                kriss67 napisał:

> Fakt, na spotkaniach z publicznością jest niezrównany:)
                                >
                                > Pisujesz do NCz w dalszym ciągu?

...i tu WSZYSCY WSTRZYMALI ODDECH...
                                no odpowiedz, nooo....
                                • vertigo5 Re: Jasnowidz się zreflektował 14.04.10, 20:37
                                  No dobra, dobra...stop. I tak już za dużo napisałem :-D
    • lupus76 Re: Jasnowidz się zreflektował 14.04.10, 13:40
      No i dobrze, że się zreflektował. Punkt dla niego.
      Dobrze, że potrafił.
      • twardycukierek Re: Jasnowidz się zreflektował 14.04.10, 13:51
        Też mi jakby optymizmu po tej wiadomości przybyło.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka