kolter-xxl 28.05.10, 08:35 Ilu z was korzysta z netu w prywatnych sprawach, np szerząc wartości Toruńskie na forum ! w czasie godzin pracy za które ktoś wam płaci ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
teletoobis Re: Złodzieje ! 28.05.10, 09:35 Ciekawe, czy wegeterrorysci i niedopiszeczony poeta tez z pracy pisza...? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Złodzieje ! 28.05.10, 11:22 teletoobis napisał: > Ciekawe, czy wegeterrorysci i niedopiszeczony poeta tez z pracy pisza...? :) Najwięcej pewno tacy co na dzień dobry gęby mają pełne WC wartości . Odpowiedz Link Zgłoś
matylda1001 Re: Złodzieje ! 28.05.10, 12:36 E...tam... zależy jaką się ma pracę. Mnie tez się zdarza w pracy, ale tylko w nocy, gdy akurat nic się nie dzieje i mogę sobie na to pozwolić, no i żeby nie zasnąć. W ciągu dnia to nie jest możliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Złodzieje ! 28.05.10, 13:22 matylda1001 napisała: > E...tam... zależy jaką się ma pracę. Mnie tez się zdarza w pracy, ale > tylko w nocy, gdy akurat nic się nie dzieje i mogę sobie na to > pozwolić, no i żeby nie zasnąć. W ciągu dnia to nie jest możliwe. Cicho ... to wątek tylko dla bozowierców :)) Odpowiedz Link Zgłoś
matylda1001 Re: Złodzieje ! 28.05.10, 16:35 kolter-xxl napisał: > Cicho ... to wątek tylko dla bozowierców :))< Oni piszą w ciągu dnia;) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Złodzieje ! 28.05.10, 20:27 matylda1001 napisała: > kolter-xxl napisał: > > > Cicho ... to wątek tylko dla bozowierców :))< > > Oni piszą w ciągu dnia;) raczej w godzinach urzędowania :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: farfus1973 Re: Złodzieje ! IP: *.aster.pl 28.05.10, 12:48 Oni kradną tu moje wiersze. Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Złodzieje ! 28.05.10, 13:07 wywalaja tylko twoj grafomanski spam. I dobrze czynia Odpowiedz Link Zgłoś
farfus1973 Re: Złodzieje ! 28.05.10, 13:11 Nienawidzę ciebie bardziej od internetu. Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Złodzieje ! 28.05.10, 13:12 siejesz nienawisc, a to jest naruszenie regulaminu. Kosz Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Złodzieje ! 28.05.10, 13:24 teletoobis napisał: > siejesz nienawisc, a to jest naruszenie regulaminu. Kosz Nie lepiej do worka i w rzece utopić ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kieprze_paczynsch Re: Złodzieje ! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.05.10, 13:13 > Ilu z was korzysta z netu w prywatnych sprawach, np szerząc wartości Toruńskie > na forum ! w czasie godzin pracy za które ktoś wam płaci ? Wielu. Zauważ, że oszołom nie udzielał się w dni wolne od pracy. Większość pisiąt również. Odpowiedz Link Zgłoś
farfus1973 Re: Złodzieje ! 28.05.10, 13:17 Bardzo mi przykro, siewco zła i głupoty. Nienawiść przynajmniej oczyszcza Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Złodzieje ! 28.05.10, 13:26 farfus1973 napisał: > Bardzo mi przykro, siewco zła i głupoty. Nienawiść przynajmniej > oczyszcza Może zrób sobie dobrze ręką ? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Złodzieje ! 28.05.10, 13:26 Gość portalu: kieprze_paczynsch napisał(a): > Wielu. Zauważ, że oszołom nie udzielał się w dni wolne od pracy. Większość > pisiąt również. Akurat mi nie przeszkadza na forum ktoś kto pisze z pracy , byleby mnie nie uświadamiał tu swoimi katolickimi wartościami :)) Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Złodzieje ! 28.05.10, 13:28 To raz, a po drugie reprezentuje tu NFZ utrzymujac sie rowniez z moich pieniedzy. A ja nie zycze sobie, by za moje pieniadze ktos pispropagande robil Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Złodzieje ! 28.05.10, 13:43 teletoobis napisał: > To raz, a po drugie reprezentuje tu NFZ utrzymujac sie rowniez z moich pieniedz > y. > A ja nie zycze sobie, by za moje pieniadze ktos pispropagande robil Znów kradnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Złodzieje ! 28.05.10, 13:44 Tym razem chyba napiszę do NFZ, Min. Zdrowia i Rzecznika praw pacjenta :) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Złodzieje ! 28.05.10, 13:48 teletoobis napisał: > Tym razem chyba napiszę do NFZ, Min. Zdrowia i Rzecznika praw pacjenta :) Najpierw napisz do taty z Torunia czy toleruje wśród swoich wiernych kundelków złodzieja ? Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Złodzieje ! 28.05.10, 14:45 To miedzy nimi jest jakas roznica? To zlodziej i to zlodziej Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Złodzieje ! 28.05.10, 14:52 teletoobis napisał: > To miedzy nimi jest jakas roznica? > To zlodziej i to zlodziej Jest różnica w klasie ! gwałcić księżniczki, kraść miliony :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Złodziejaszek wrócił :)) 28.05.10, 13:42 forum.gazeta.pl/forum/w,721,111924013,112130778,Re_Posc_i_pros_Maryje_o_laske_dla_J_Senyszyn.html?wv.x=2 Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Złodziejaszek wrócił :)) 28.05.10, 14:16 kieprze_paczynskich napisał: > Na chwilę. Znów uciekł :))) Odpowiedz Link Zgłoś
lepian4 Re: Złodzieje ! 28.05.10, 15:05 Dla mnie zlodziejem jest tez ten, ktory po wielu latach nauki powszechnej przymiotniki pisze duza litera. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Złodzieje ! 28.05.10, 20:26 lepian4 napisał: > Dla mnie zlodziejem jest tez ten, ktory po wielu latach nauki powszechnej > przymiotniki pisze duza litera. On kradnie czy zmusili go do tego ? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Złodzieje ! 28.05.10, 21:02 yoma napisała: > A to wbrew pozorom dobre pytanie jest. Które Siostro ? Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Złodzieje ! 28.05.10, 21:11 Czy ten, który po wielu latach nauki etc. kradnie, czy zmusili go do tego. Bo jak wspomnę moją nauczycielkę, która kazała pisać Ślązk, bo Ślązacy, i ogurek... Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Złodzieje ! 28.05.10, 21:16 yoma napisała: > Czy ten, który po wielu latach nauki etc. kradnie, czy zmusili go do tego. > > Bo jak wspomnę moją nauczycielkę, która kazała pisać Ślązk, bo Ślązacy, i ogurek... Tuman sugerował ze dziecko które nie nabyło w szkole odpowiednich kwalifikacji kradnie !! Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Złodzieje ! 28.05.10, 21:32 teletoobis napisał: > Moze to blizniak Polubu? :) Siostra ? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Złodzieje ! 28.05.10, 21:39 yoma napisała: > Siostra Basen. Czy Siostro ? Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Złodzieje ! 28.05.10, 21:27 Kradnie, ale tylko wtedy, kiedy nauczyciel dobrze uczy, bo inaczej kradnie nauczyciel. A w ogóle dziecko nie umie pisać nie dlatego, że jest głodne, tylko dlatego, że zostało okradzione, czy jakoś tak. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Złodzieje ! 28.05.10, 21:33 yoma napisała: > Kradnie, ale tylko wtedy, kiedy nauczyciel dobrze uczy, bo inaczej kradnie > nauczyciel. > > A w ogóle dziecko nie umie pisać nie dlatego, że jest głodne, tylko dlatego, że > zostało okradzione, czy jakoś tak. No dobra !! wszyscy to kradzieje !!! Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Złodzieje ! 28.05.10, 21:35 To swoją drogą, ale poważnie, jak ci nauczyciel każe pisać ogurek, to nie kradnie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Złodzieje ! 28.05.10, 21:40 yoma napisała: > To swoją drogą, ale poważnie, jak ci nauczyciel każe pisać ogurek, to nie > kradnie? :) To wariactwo jest z tą ich ortografią :(( Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Złodzieje ! 28.05.10, 21:42 A jak głosły wew Sejmie uchwalają ustawę, która się sama znosi, to nie kradną? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Złodzieje ! 28.05.10, 21:44 yoma napisała: > A jak głosły wew Sejmie uchwalają ustawę, która się sama znosi, to nie kradną? Dodatkowo w ramach bonusu tyż gwałcą Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Złodzieje ! 29.05.10, 20:31 yoma napisała: > Co ty, im tylko na mównicy staje. Tego nie wie nikt :) Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Złodzieje ! 29.05.10, 20:32 Ja wiem!: www.youtube.com/watch?v=dmN1iynbnRk Odpowiedz Link Zgłoś