oszolom-z-radia-maryja
10.08.10, 10:50
byłem dzisiejszej nocy przed pałacem prezydenckim pod tym krzyżem. Widziałem z bliska tych rozmodlonych zatroskanych o Polske ludzi oraz ziejących jadem nienawisci wrogów krzyża, przeciwników symboli religijnych w miejscu publicznym. Widziałem ich transparenty typu "mohery na stos". Rozumiem że tego mozemy się spodziewać jesli ateistyczna formacja dojdzie w Polsce do władzy. To co oni ci ateisci ci młodzi wykorzenieni ludzie wykrzykiwali w stronę modlących się urągało wszelkim zasadom przyzwoitości. Szukajac historycznych analogii nasuneła mi się jedna - kryształowa noc
Poczułem się tak jak czuli sie Żydzi w Hitlerowskich Niemczech tuż przed wybuchem wojny. To bardzo niebezpieczne bo jesli w tym kierunku ma to wszystko iść to jeszcze u progu trzeciego dziesięciolecia XXI wieku mozemy się spodziewać katolickiego holocaustu zgotowanego przez ateistów. Nasi ojcowie walczyli i ginęli za krzyż by ten mógł być w miejscach publicznych a dziś wyrodni synalkowie chcą ten krzyż wyrzucić na śmietnik a ich obrońców unicestwić wyeksterminować. A więc chca powtórzyć najgorsze błedy średniowiecznego kościoła. Mało wam krwi było w wieku XX?
Apeluje do wszystkich ludzi dobrej woli pomni historycznych doświadczeń -powstrzymajmy to szaleńdtwo zanim będzie za późno. Badźmy mądrzy przed szkodą. zapobieżmy ponurej powtórce z historii. Zduśmy w zarodku te ateistyczną rebelię!Młodzi powinni wiedzieć że ateizm stał u podstaw dwóch krwawych systemów totalitarnych faszyzmu i komunizmu które łącznie przyniosły swiatu śmierć prawie 200 mln ludzi na całym świecie! Nie musicie chodzić do koscioła ale zostawcie w spokoju tych którzy tego chcą i chcą publicznie manifestowac swoje przywiązanie do wiary!