twardycukierek 25.08.10, 12:27 ¤.¤ [img]https://static.polityka.pl/_resource/res/path/4f/dd/4fdd957b-2a7d-4d60-8849-486e422439ed_665x665[/img] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gyubal_wahazar Re: Profanacja Słonika Szpilowego 25.08.10, 12:30 Szable do boju, lance w dłoń Wykształciucha goń, goń, goń ! Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Profanacja Słonika Szpilowego 25.08.10, 12:57 Kupą mości panowie! I bigosować! :D Odpowiedz Link Zgłoś
gyubal_wahazar Re: Profanacja Słonika Szpilowego 25.08.10, 12:59 Cuksik :) A co to za rozogniony i zmutowany faluś Ci tam u dołu dynda ? ;) Powiedz że to nie taki jak myślę, puhleeze ! Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Profanacja Słonika Szpilowego 25.08.10, 13:13 Gdzie, co, kto? Misie nic nie dynda... no może to Ipod :D Bo co? Odpowiedz Link Zgłoś
gyubal_wahazar Re: Profanacja Słonika Szpilowego 25.08.10, 13:26 No faluś i 2 nabiały się kręco w ciemnościach. Czerwono-czarni wszyscy tacy. I jakasik aureolka taka je okala. Od wczoraj nic nie brałem. PS No prawie nic Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Profanacja Słonika Szpilowego 25.08.10, 15:45 Co brałeś i ile? :D Nic mi nie dynda, nawet w aureoli ;) A to, o co pytasz to symbol imperium narodu Klingon. Ze Star Trek :) Odpowiedz Link Zgłoś
gyubal_wahazar Re: Profanacja Słonika Szpilowego 25.08.10, 15:59 Licealistki. Dwie Klicośtam ? Też bym się tak tłumaczył :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Profanacja Słonika Szpilowego 26.08.10, 08:07 Good for you! ;))) Logo Alfa Romeo też Ci się z seksem kojarzy? ;O Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Profanacja Słonika Szpilowego 25.08.10, 13:08 Podklad muzyczny - nic innego niz to Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Profanacja Słonika Szpilowego 25.08.10, 13:09 I Anuski na wysiegnikach, no cudo!! Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Profanacja Słonika Szpilowego 25.08.10, 13:11 twardycukierek napisała: > Kupą mości panowie! A tak! W obrzucaniu gównem, to oni są mistrzami. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Profanacja Słonika Szpilowego 25.08.10, 13:38 Taaaa, PiS to Cloaca Maxima, przepraszam Rzymian za krzywdzące porównanie... Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Profanacja Słonika Szpilowego 25.08.10, 13:51 Za późno przeprosiłaś. Już najbliższy Legion nadciąga...pewnie obudził się w Lesie Teutońskim po iwekach drzemki... Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Profanacja Słonika Szpilowego 25.08.10, 15:13 Mówisz, że już wygrzebują się spod Limes? ;) Olaboha! Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Profanacja Słonika Szpilowego 25.08.10, 16:03 Wygrzebują? Spod ziemi się wygrzebali a Limes dawno przekroczyli! A jak chrzęszczą...aż w uszach chrobocze...;) PS.Podobno bardzo spragnieni...hmmm hmmm..."dźwięków" Waszych, mówiąc anagramowo...na razie tylko XVII legion...niewiele 6.000 chłopa...ale te dwa millennia przymusowej ascezy...:D Nie dziwię się twemu "Olaboha!" :D Mnie tam nie ruszą...;) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Profanacja Słonika Szpilowego 26.08.10, 08:11 A pomyślałeś o tym, że dla nich ja to barbarka, nie mylić za barbórką jestem? Hę? :D Kurna, jak tu się przebrać za Niemkę??? :D Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Profanacja Słonika Szpilowego 26.08.10, 18:16 ...po prostu się rozbierz z Polki :D Zresztą...jak legionista głodny to nie będzie przepytywał ze znajomości języka...tylko oceniał umiejętności języka :D A po pierwsze to Rzymianie też barbarzyńce som! Też mówiom "nieludzkim językiem"...Jakże to nie znać jedynej ludzkiej, helleńskiej mowy...;) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Profanacja Słonika Szpilowego 26.08.10, 18:49 > ...po prostu się rozbierz z Polki :D :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD I rest my case :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Cudne! Reszta też dobra, powiem Ci że mnie do tych Rzymian nie ciągnie, raczej schowam się w haszczach pod tym Limes, może mnie nie zauważą? Niestety mój obraz tych ludzi został twardo wykuty przez Roberta Gravesa oraz serial I Claudius :D Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Profanacja Słonika Szpilowego 26.08.10, 21:05 ...a Ty mnie nie zmuszaj do szukania tłumaczenia idiomów, dobrze? :D Wolę swojskie, moje osobiste : cbdu(co było do udowodnienia) :D Ten "wykuty" obraz Rzymian - to i tak było dużo lepsze życie niż poza limes rzymskim się działo...;) Radzę więc - wyjdź z tych chaszczów...;) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Profanacja Słonika Szpilowego 27.08.10, 07:52 Oj dobrze, angielski wyrzucam za okno ;) Mam wielką mieszankę językową w głowie, ale powinnam nad nią lepiej panować. Cha, cha, chaszczów ;F ale plama :D Dobra, to wychodzę... napiszę na murze 'Rzymianie, idźcie do domu!' na dobry początek tej relacji ;D Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Profanacja Słonika Szpilowego 27.08.10, 09:15 "cha cha, cha cha"..."mądrej głowie dość dwie słowie" ;) (to polski idiom!:D) Aha, wychodzisz? Rozumiem. Więc dopisz "sama do was przyjdę" :D Odpowiedz Link Zgłoś
flissy Re: Profanacja Słonika Szpilowego 27.08.10, 09:21 hardy1 napisał: > "cha cha, cha cha"..."mądrej głowie dość dwie słowie" ;) (to Raczej,,,dać po głowie,,,żeby tak mądra już nie była :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Profanacja Słonika Szpilowego 27.08.10, 17:56 flissy napisał: Raczej,,,dać po głowie,,,żeby tak mądra już nie była :D:D:D Mnie nie wolno "dawać po głowie". Mam zakaz bo rękę mam za "lekką" :) Ale mądrą głowę zawsze można pogładzić...niech sobie będzie mądra. Mnie nie przeszkadza ;) Po drugie - tatuńcio tak mnie wychował że ja zawsze Panie puszczam przodem, nawet mądre... PS. ....zwłaszcza przez pole minowe...:> Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Profanacja Słonika Szpilowego 27.08.10, 10:13 Raczej przysłowie, ale ja się nie znam :D Wychodzę jak ten Mamoń z kina :D Dopisałabym, ale wiadomo, że to życie dopisuje najlepsze zakończenia dramatów, wyjątkiem jest Shakespeare, Beckett i Jacek Kurski :D Odpowiedz Link Zgłoś
flissy Re: Profanacja Słonika Szpilowego 27.08.10, 12:16 Szekspir to mój kumpel z podstawówki,siedział dwie ławki za mną;) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Profanacja Słonika Szpilowego 27.08.10, 14:32 Aaaaa-cha, to od Ciebie to wszystko ściągnął? :D Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Profanacja Słonika Szpilowego 27.08.10, 17:47 ...a od kiedy ośla ławka stała z tyłu a nie z przodu? :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Profanacja Słonika Szpilowego 28.08.10, 06:59 Nie wiem, ja widziałam tylką panią Stefanię i tablicę ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Profanacja Słonika Szpilowego 28.08.10, 09:36 Oooo...i wszystko jasne...znaczy się na tablicy widoczne :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Profanacja Słonika Szpilowego 29.08.10, 10:11 Jak Polam tylko ten duński, nieparlamentarny :D Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Profanacja Słonika Szpilowego 27.08.10, 18:01 twardycukierek napisała: > Raczej przysłowie, ale ja się nie znam :D I przysłowie i idiom, Cukierko :) Dwa w jednym. Spróbuj przetłumaczyć dosłownie na angielski...:D Dla wprawki możesz jeszcze przetłumaczyć "poszły konie po betonie", "wyszedł jak Zabłocki na mydle" ;) Niech się Angole męczą :D O! Albo "wyskoczył jak filip z konopi" - z małej litery "filip" a nie dużej :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Profanacja Słonika Szpilowego 28.08.10, 06:58 Ooooo, to racja :) słaba jestem w te metodologiczne klocki. A przetłumaczyć przetłumaczę, jutro Ci walnę tłumaczenie na biurko, cieszysz się? :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Profanacja Słonika Szpilowego 28.08.10, 09:35 ...aż się oblizuję na tłumaczenie :D :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Profanacja Słonika Szpilowego 29.08.10, 10:10 No no... już możesz przestać... :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Profanacja Słonika Szpilowego 29.08.10, 21:33 Już przestałem. Ale czas ucieka...jeszcze 2 i pół godziny...;) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Profanacja Słonika Szpilowego 30.08.10, 07:46 Gulp ;F cas minął, kruca bąba. Dasz mi przedłużony termin? :D Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Profanacja Słonika Szpilowego 30.08.10, 09:10 Wyjątkowo. Do 20-tej dzisiaj ;) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Profanacja Słonika Szpilowego 30.08.10, 10:11 MASH w osobistym wątku, Łaskawco! :D Odpowiedz Link Zgłoś