Dodaj do ulubionych

Profanacja Słonika Szpilowego

25.08.10, 12:27
¤.¤

[img]https://static.polityka.pl/_resource/res/path/4f/dd/4fdd957b-2a7d-4d60-8849-486e422439ed_665x665[/img]
Obserwuj wątek
    • gyubal_wahazar Re: Profanacja Słonika Szpilowego 25.08.10, 12:30
      Szable do boju, lance w dłoń
      Wykształciucha goń, goń, goń !
      • twardycukierek Re: Profanacja Słonika Szpilowego 25.08.10, 12:57
        Kupą mości panowie! I bigosować! :D
        • gyubal_wahazar Re: Profanacja Słonika Szpilowego 25.08.10, 12:59
          Cuksik :)

A co to za rozogniony i zmutowany faluś Ci tam u dołu dynda ? ;)
          Powiedz że to nie taki jak myślę, puhleeze !
          • twardycukierek Re: Profanacja Słonika Szpilowego 25.08.10, 13:13
            Gdzie, co, kto? Misie nic nie dynda... no może to Ipod :D
            Bo co?
            • gyubal_wahazar Re: Profanacja Słonika Szpilowego 25.08.10, 13:26
              No faluś i 2 nabiały się kręco w ciemnościach. Czerwono-czarni wszyscy
              tacy. I jakasik aureolka taka je okala.

Od wczoraj nic nie brałem.

PS No prawie nic
              • twardycukierek Re: Profanacja Słonika Szpilowego 25.08.10, 15:45
                Co brałeś i ile? :D

Nic mi nie dynda, nawet w aureoli ;)

A to, o co pytasz to symbol imperium narodu Klingon. Ze Star Trek :)
                • gyubal_wahazar Re: Profanacja Słonika Szpilowego 25.08.10, 15:59
                  Licealistki. Dwie

Klicośtam ? Też bym się tak tłumaczył :)
                  • twardycukierek Re: Profanacja Słonika Szpilowego 26.08.10, 08:07
                    Good for you! ;)))

Logo Alfa Romeo też Ci się z seksem kojarzy? ;O
        • szwagier_z_niemodlina Re: Profanacja Słonika Szpilowego 25.08.10, 13:08
          Podklad muzyczny - nic innego
          niz to

• szwagier_z_niemodlina Re: Profanacja Słonika Szpilowego 25.08.10, 13:09
            I Anuski na wysiegnikach, no cudo!!
        • lupus76 Re: Profanacja Słonika Szpilowego 25.08.10, 13:11
          twardycukierek napisała:

> Kupą mości panowie!

A tak! W obrzucaniu gównem, to oni są mistrzami.
          • twardycukierek Re: Profanacja Słonika Szpilowego 25.08.10, 13:38
            Taaaa, PiS to Cloaca Maxima, przepraszam Rzymian za krzywdzące porównanie...
            • hardy1 Re: Profanacja Słonika Szpilowego 25.08.10, 13:51
              Za późno przeprosiłaś. Już najbliższy Legion nadciąga...pewnie
              obudził się w Lesie Teutońskim po iwekach drzemki...
              • twardycukierek Re: Profanacja Słonika Szpilowego 25.08.10, 15:13
                Mówisz, że już wygrzebują się spod Limes? ;) Olaboha!
                • hardy1 Re: Profanacja Słonika Szpilowego 25.08.10, 16:03
                  Wygrzebują? Spod ziemi się wygrzebali a Limes dawno przekroczyli! A
                  jak chrzęszczą...aż w uszach chrobocze...;)

PS.Podobno bardzo spragnieni...hmmm hmmm..."dźwięków" Waszych,
                  mówiąc anagramowo...na razie tylko XVII legion...niewiele 6.000
                  chłopa...ale te dwa millennia przymusowej ascezy...:D

Nie dziwię się twemu "Olaboha!" :D Mnie tam nie ruszą...;)
                  • twardycukierek Re: Profanacja Słonika Szpilowego 26.08.10, 08:11
                    A pomyślałeś o tym, że dla nich ja to barbarka, nie mylić za barbórką jestem? Hę? :D
                    Kurna, jak tu się przebrać za Niemkę??? :D
                    • hardy1 Re: Profanacja Słonika Szpilowego 26.08.10, 18:16
                      ...po prostu się rozbierz z Polki :D

Zresztą...jak legionista głodny to nie będzie przepytywał ze
                      znajomości języka...tylko oceniał umiejętności języka :D

A po pierwsze to Rzymianie też barbarzyńce som! Też
                      mówiom "nieludzkim językiem"...Jakże to nie znać jedynej ludzkiej,
                      helleńskiej mowy...;)
                      • twardycukierek Re: Profanacja Słonika Szpilowego 26.08.10, 18:49
                        > ...po prostu się rozbierz z Polki :D

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

I rest my case :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Cudne!

Reszta też dobra, powiem Ci że mnie do tych Rzymian nie ciągnie, raczej schowam się w haszczach pod tym Limes, może mnie nie zauważą?
                        Niestety mój obraz tych ludzi został twardo wykuty przez Roberta Gravesa oraz serial I Claudius :D
                        • hardy1 Re: Profanacja Słonika Szpilowego 26.08.10, 21:05
                          ...a Ty mnie nie zmuszaj do szukania tłumaczenia idiomów, dobrze? :D

Wolę swojskie, moje osobiste : cbdu(co było do
                          udowodnienia) :D

Ten "wykuty" obraz Rzymian - to i tak było dużo lepsze życie niż
                          poza limes rzymskim się działo...;)
                          Radzę więc - wyjdź z tych chaszczów...;)
                          • twardycukierek Re: Profanacja Słonika Szpilowego 27.08.10, 07:52
                            Oj dobrze, angielski wyrzucam za okno ;)

Mam wielką mieszankę językową w głowie, ale powinnam nad nią lepiej panować.

Cha, cha, chaszczów ;F ale plama :D

Dobra, to wychodzę... napiszę na murze 'Rzymianie, idźcie do domu!' na dobry początek tej relacji ;D
                            • hardy1 Re: Profanacja Słonika Szpilowego 27.08.10, 09:15
                              "cha cha, cha cha"..."mądrej głowie dość dwie słowie" ;) (to
                              polski idiom!:D)

Aha, wychodzisz? Rozumiem. Więc dopisz "sama do was
                              przyjdę"
                              :D
                              • flissy Re: Profanacja Słonika Szpilowego 27.08.10, 09:21
                                hardy1 napisał:

> "cha cha, cha cha"..."mądrej głowie dość dwie słowie" ;) (to

Raczej,,,dać po głowie,,,żeby tak mądra już nie była :D:D:D
                                • hardy1 Re: Profanacja Słonika Szpilowego 27.08.10, 17:56
                                  flissy napisał:
                                  Raczej,,,dać po głowie,,,żeby tak mądra już nie była :D:D:D

Mnie nie wolno "dawać po głowie". Mam zakaz bo rękę mam
                                  za "lekką" :) Ale mądrą głowę zawsze można pogładzić...niech sobie
                                  będzie mądra. Mnie nie przeszkadza ;)

Po drugie - tatuńcio tak mnie wychował że ja zawsze Panie puszczam
                                  przodem, nawet mądre...
                                  PS. ....zwłaszcza przez pole minowe...:>
                              • twardycukierek Re: Profanacja Słonika Szpilowego 27.08.10, 10:13
                                Raczej przysłowie, ale ja się nie znam :D

Wychodzę jak ten Mamoń z kina :D

Dopisałabym, ale wiadomo, że to życie dopisuje najlepsze zakończenia dramatów, wyjątkiem jest Shakespeare, Beckett i Jacek Kurski :D
                                • flissy Re: Profanacja Słonika Szpilowego 27.08.10, 12:16
                                  Szekspir to mój kumpel z podstawówki,siedział dwie ławki za mną;)
                                  • twardycukierek Re: Profanacja Słonika Szpilowego 27.08.10, 14:32
                                    Aaaaa-cha, to od Ciebie to wszystko ściągnął? :D
                                    • hardy1 Re: Profanacja Słonika Szpilowego 27.08.10, 17:47
                                      ...a od kiedy ośla ławka stała z tyłu a nie z przodu? :D
                                      • twardycukierek Re: Profanacja Słonika Szpilowego 28.08.10, 06:59
                                        Nie wiem, ja widziałam tylką panią Stefanię i tablicę ;))))))
                                        • hardy1 Re: Profanacja Słonika Szpilowego 28.08.10, 09:36
                                          Oooo...i wszystko jasne...znaczy się na tablicy widoczne :D
                                          • twardycukierek Re: Profanacja Słonika Szpilowego 29.08.10, 10:11
                                            Jak Polam tylko ten duński, nieparlamentarny :D
                                • hardy1 Re: Profanacja Słonika Szpilowego 27.08.10, 18:01
                                  twardycukierek napisała:
                                  > Raczej przysłowie, ale ja się nie znam :D

I przysłowie i idiom, Cukierko :) Dwa w jednym. Spróbuj
                                  przetłumaczyć dosłownie na angielski...:D
                                  Dla wprawki możesz jeszcze przetłumaczyć "poszły konie po
                                  betonie", "wyszedł jak Zabłocki na mydle" ;) Niech się Angole
                                  męczą :D
                                  O! Albo "wyskoczył jak filip z konopi" - z małej litery "filip" a
                                  nie dużej :D
                                  • twardycukierek Re: Profanacja Słonika Szpilowego 28.08.10, 06:58
                                    Ooooo, to racja :) słaba jestem w te metodologiczne klocki.
                                    A przetłumaczyć przetłumaczę, jutro Ci walnę tłumaczenie na biurko, cieszysz
                                    się? :DDD
                                    • hardy1 Re: Profanacja Słonika Szpilowego 28.08.10, 09:35
                                      ...aż się oblizuję na tłumaczenie :D :D :D
                                      • twardycukierek Re: Profanacja Słonika Szpilowego 29.08.10, 10:10
                                        No no... już możesz przestać...

:DDD
                                        • hardy1 Re: Profanacja Słonika Szpilowego 29.08.10, 21:33
                                          Już przestałem.
                                          Ale czas ucieka...jeszcze 2 i pół godziny...;)
                                          • twardycukierek Re: Profanacja Słonika Szpilowego 30.08.10, 07:46
                                            Gulp ;F cas minął, kruca bąba. Dasz mi przedłużony termin? :D
                                            • hardy1 Re: Profanacja Słonika Szpilowego 30.08.10, 09:10
                                              Wyjątkowo. Do 20-tej dzisiaj ;)
                                              • twardycukierek Re: Profanacja Słonika Szpilowego 30.08.10, 10:11
                                                MASH w osobistym wątku, Łaskawco! :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka