gazeta_mi_placi 04.09.10, 21:06 Czy jesteś stanu wolnego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anatemka Re: Prywata do Lernakow. 07.09.10, 09:09 zapewne nieźle wygladasz na zdjeciu w profilu ;) Lernakow, nie mam konta na fb, ale dziekuję za zaproszenie. Odpowiedz Link Zgłoś
lernakow Re: Prywata do Lernakow. 07.09.10, 09:20 anatemka napisała: > zapewne nieźle wygladasz na zdjeciu w profilu ;) > [skromnie] Moi? > Lernakow, nie mam konta na fb, ale dziekuję za zaproszenie. > Konta są zakładalne. Choć oczywiście nie wszyscy muszą chcieć gdzieś się logować, czy ujawniać. Odpowiedz Link Zgłoś
angelfree Re: Prywata do Lernakow. 07.09.10, 21:40 A ja się dopisalam, chociaż na razie nie bardzo wiem, co to ma być. ; ) Dziękuję za zaproszenie. Odpowiedz Link Zgłoś
lernakow Re: Prywata do Lernakow. 07.09.10, 21:55 angelfree napisała: > A ja się dopisalam, chociaż na razie nie bardzo wiem, co to ma być. ; ) > Świetnie! Będzie to, co zrobimy. Nie napiszę, bo sam jeszcze nie wiem, a Ty się nie dowiesz, tylko współspowodujesz co to będzie. Odpowiedz Link Zgłoś