Dodaj do ulubionych

Jadzia mowi

07.10.10, 13:11
- On w tych ludziach z SLD, którzy zginęli, również widział ofiary i przestał widzieć wrogów - przywrócił im godność. To było autentyczne z jego strony. Po tych środkach on nie pamięta, dlaczego to powiedział. Kaczyński nie kłamie, tylko mówi to, co w danej chwili myśli.

Juhuuuuu! :-DD

wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/staniszkis-ziobro-jest-takim-samym-maminsynkiem-ja,1,3725821,wiadomosc.html
Obserwuj wątek
    • king.james Re: Jadzia mowi 07.10.10, 13:17
      Właśnie miałem to wkleić.

I jeszcze:

Zbigniew Ziobro jest takim samym maminsynkiem jak Kaczyński czy Rokita.

Ja się już gubię. Ona chce pomóc PiSowi czy zaszkodzić? Bo na razie robi PiSowi krecią robotę.

PS. Jarek robi większą. ;)
      • king.james Re: Jadzia mowi 07.10.10, 13:32
        I jeszcze to jest dobre:

On wciąż może zostać premierem Polski, chociaż jest typem, który, jak mi się wydaje, woli walczyć o władzę niż ją sprawować.
        • twardycukierek Re: Jadzia mowi 07.10.10, 14:27
          Oooo, to tak jak retoryka za komuny: walka o pokój! Póki o pokój się walczy, nie ma o nim mowy!

:D
    • woda.na.mlyn Re: Jadzia mowi 07.10.10, 13:38
      Niech mi ktoś podpowie, czy Jadzia zapomniała wziąć leki, czy też wzięła za silne?
      • twardycukierek Re: Jadzia mowi 07.10.10, 14:10
        Obawiam się, że to nie na moje neurotransmitory, już wolę posłuchać Edzi i Dody zmiksowanych z Anulą na wizji...
    • der_wanderer Re: Jadzia mowi 07.10.10, 13:41
      Fascynacja Staniszkis Jarkiem ciągnie się co najmniej od końca lat 80. I jak każda zafascynowana widzi w Jarku to co chce widzieć, a jej komentarze są rzeczywiście czasem niezamierzonie komiczne. Ręce opadają jednak gdy pisze dlaczego mężczyznom podoba się Ziobro bo co by nie powiedzieć o Jarku to jednak przy Ziobrze jest kimś. Jeżeli Staniszkis swą fascynacją zaczyna także obdarowywać Ziobrę to ewidentny dowód, ze się bardzo postarzała i traci kontakt z rzeczywistością.
      • twardycukierek Re: Jadzia mowi 08.10.10, 08:24
        Amen. :)
    • twardycukierek Re: Jadzia mowi 07.10.10, 14:08
      Kaczyński nie kłamie, tylko mówi to, co w danej chwili myśli.

Nie kradnę, biorę tylko to, co misie w tej chwili podoba.

To jest ten sam typ osobowościowy, którym kobiety chcą się opiekować, a równocześnie oni formują się w liderów poprzez zadanie, które na siebie biorą.

Wypraszam sobie, durna neo-neandertalska babo!

• szwagier_z_niemodlina Re: Jadzia mowi 07.10.10, 14:24
        Jej jezyk jest rewelacyjny. Kobieta, ktora kiedys uzywala niebywalego zargonu socjotechnologicznego ("kartelizacja wladzy z kontrolowana iloscia wejsc"), teraz leci jakas psychologia niedorozwojowa zwiazkow damsko-meskich, na poziomie dyskusji nastolatkow srednich. Do tego stosuje skroty myslowe.
        Bomba to jest!
        • twardycukierek Re: Jadzia mowi 07.10.10, 14:30
          Przyznam się, Szwagrze, że majaczenia Jadzi wywołują u mnie 'instant PMS' ;O
          Do tego ta retoryka imperatorska: on ludziom przywrócił godność! Może w ogóle ich uczłowieczył?
          Od dziś można powiedzieć: zrobić komuś jadzią przysługę...
          • szwagier_z_niemodlina Re: Jadzia mowi 07.10.10, 14:43
            Bo to jest jezyk socjotechnika ktory w szoku postklimakteryjnym doznal emocjonalizacji myslenia, Wyobraz sobie cos w rodzaju komputera, ale na skraju histerii. Jezyk komunikatow Windowsa mieszajacy sie z Mniszkowna.
            • twardycukierek Re: Jadzia mowi 07.10.10, 14:48
              Wyobraz sobie cos w rodzaju komputera, ale na skraju histerii. Jezyk komunikatow Windowsa mieszajacy sie z Mniszkowna.

Doskonałe!!!

Naciskam Esc by wylogować się z przepastnych głębin jej kobiecej, otulonej sobolami duszy.ixi.

;F
              • szwagier_z_niemodlina Re: Jadzia mowi 08.10.10, 09:38
                Wyspianski, Witkacy i wizja Wielkiej Narodowej Kozetki. Schadenfreude rozumiane jako freudowskie szkody :-)
    • twardycukierek A.leje Ujadziowskie n/t 08.10.10, 09:34

• szwagier_z_niemodlina Re: A.leje Ujadziowskie n/t 08.10.10, 09:38
        Z dala od Woli i Ochoty, jak w starym dowcipie.
        • twardycukierek Re: A.leje Ujadziowskie n/t 08.10.10, 09:48
          Lata świetlne...

A Anula to w ogóle inna galaktyka ;P
          • szwagier_z_niemodlina Re: A.leje Ujadziowskie n/t 08.10.10, 09:53
            Mnie to, wiesz, fascynuje, ich fascynacja tym ruchem. Przeciez te dwie damy to naprawde malo co wspolnego maja. Ja nie sadze zeby Anula chciala by ja ktos z Dziunia widzial, nawet.
            • twardycukierek Re: A.leje Ujadziowskie n/t 08.10.10, 14:09
              Anula to talibanka, Ujadzia to wannabe but never gonna be pani minister propagandy...
    • milleniusz Re: Jadzia mowi 08.10.10, 14:12

> - On w tych ludziach z SLD, którzy zginęli, również widział ofiary i przestał
      > widzieć wrogów

Dobry czerwony, to martwy czerwony - w sumie nic nowego pod Słońcem, tylko podmiot w tym zdaniu się zmienia w zależności od czasów i wodza, który ma życzenie je wypowiadać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka