10.11.10, 08:02
S S S
Obserwuj wątek
    • 0sobnick Re: PMcC&MJ 10.11.10, 08:53
      GO-GO!
      • twardycukierek Re: PMcC&MJ 10.11.10, 09:54
        Moralne salto
        • 0sobnick Re: PMcC&MJ 10.11.10, 10:01
          Pętla czasowa.
          • twardycukierek Re: PMcC&MJ 10.11.10, 14:01
            Abstract
            • 0sobnick Re: PMcC&MJ 10.11.10, 14:24
              Bywa różnie
              • twardycukierek Re: PMcC&MJ 11.11.10, 07:58
                Co prawda przesłania w poprzedniej nie łapię, jeśli jakieś jest, ale zagram tak, bo lubię :)
                • 0sobnick Re: PMcC&MJ 11.11.10, 09:51
                  Wytłumaczysz przesłanie Abstraktu to rozjaśnię :)

• twardycukierek Re: PMcC&MJ 11.11.10, 11:22
                    Przesłaniem było, że przesłania poprzedniej nie złapałam! :D

Absolute Beginner
                    • 0sobnick Re: PMcC&MJ 11.11.10, 13:23
                      Jaka niezrozumiała...

Dla zaawansowanych
                    • 0sobnick Re: PMcC&MJ 11.11.10, 13:41
                      A prawda, obiecałem wyjaśnić.
                      Przy takim przesłaniu Abstraktu nie było żadnej myśli w Liberze :)
                      • twardycukierek Re: PMcC&MJ 11.11.10, 15:28
                        A może lepiej w ogóle nie polegać na piosenkach jako nośnikach 'przesłania'?
                        • 0sobnick Re: PMcC&MJ 11.11.10, 15:53
                          A ktoś polega?...
                          • twardycukierek Re: PMcC&MJ 11.11.10, 16:47
                            Właśnie, lepiej niech nikt nie polega :)

Miód i łańcuchy
                            • 0sobnick Re: PMcC&MJ 11.11.10, 16:58
                              A kto by tam za szczerość polegnąć chciał dziś?
                              • twardycukierek Re: PMcC&MJ 11.11.10, 17:40
                                Może jakiś pieprzony romantyk z Mysłowic?
                                • 0sobnick Re: PMcC&MJ 11.11.10, 17:53
                                  Pani zamawia romantyczny wieczór?
                                  • twardycukierek Re: PMcC&MJ 12.11.10, 08:12
                                    Nie, dla mnie potocznie rozumiana romantyka to czerwona płachta na cukierka, nie znoszę tego.

Tak po prostu
                                    • 0sobnick Re: PMcC&MJ 12.11.10, 09:09
                                      Myślisz, że ja jestem typical potoczny men?
                                      A fakt, myślisz.

[img]https://kurde.pl/gfx/randka-przy-swiecach.jpg[/img]

• twardycukierek Re: PMcC&MJ 12.11.10, 09:36
                                        Ejże, a skąd od razu wniosek, że to było o Tobie a nie ogólnie rzucone? :)
                                        Romantyka to taka moja Kartagina, ot co :)
                                        • 0sobnick Re: PMcC&MJ 12.11.10, 10:38
                                          A to nie mnie pisałaś, że mi będzie dobrze tylko jak przede mną padniesz na kolana?

Romantyka to jedno, a romantyzm to co innego. Sama wybrałaś skojarzenie "romantycznego".
                                          • twardycukierek Re: PMcC&MJ 12.11.10, 10:43
                                            Nie :) przed Twoimi argumentami padanie na retoryczne kolana miało być i to samo bym napisała kobiecie, gdyby tu jakaś przypadkiem się zabłąkała...

Tak, znam różnicę. To róże i kolacja przy świecach mnie odrzucają, nie Byron :F
                                            • 0sobnick Re: PMcC&MJ 12.11.10, 10:45
                                              A jak byś chciała zjeść kolację w średniowiecznym zamczysku?
                                              Po ciemku to ewentualnie potem.
                                              • twardycukierek Re: PMcC&MJ 12.11.10, 14:37
                                                To o podróż w maszynie czasu się rozchodzi? Bo nawet Tower ma podłączony prąd już ;P

'Róże i kolacja przy świecach' to jest archetyp i symbol, nie traktuj tego dosłownie :)
                                                • 0sobnick Re: PMcC&MJ 12.11.10, 14:44
                                                  A Krzyżtopór nie.

Uhm, romantyki, nie romantyzmu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka