Dodaj do ulubionych

Spajro-Dżaro i jego światek

12.12.10, 11:18
Prez Dżaro się wywnętrznił dla Newsweeka.

Z okazji niedzieli bywa, że nikomu się nie chce tego czytać, więc ja streszczę. Według Dżara jest tak:

Putin dobrze to rozegrał: nienawidzi mnie więc wymyślił sobie Tuska i tego drugiego pana, aby mi dokopać. Tusk i ten drugi pan istnieją tylko jako wirtualne kreacje Putina, Mumia Europejska wie o tym ale nie ingeruje powołując się na 'słabe serwery'.
Postanowiłem nie ściskać się z Komotuskoputinem, premier Cameron pogratulował mi tej decyzji a nawet mnie nie uścisnął. Jestem obrońcą prawa, demokracji, kultury osobistej i wzorem zgody. Oczekuję propozycji. Tylko po polsku.

Chlap chlap
Obserwuj wątek
    • twardycukierek Re: Spajro-Dżaro i jego światek 14.12.10, 11:41
      Dżaro- Zawiadowca o sygnałach dla prokuratury
    • king.james Re: Spajro-Dżaro i jego światek 14.12.10, 11:44
      Ma dobrego dilera, zdecydowanie.
      • twardycukierek Re: Spajro-Dżaro i jego światek 14.12.10, 11:48
        JADwiga dostarcza koksu, śniegu i szminki? ;)
        • king.james Re: Spajro-Dżaro i jego światek 14.12.10, 11:51
          I tworzy magiczną aurę.
          • twardycukierek Re: Spajro-Dżaro i jego światek 14.12.10, 13:38
            Chwilami nawet aureolę :P
    • twardycukierek Cham i kłamca 14.12.10, 12:13
      Matter of factlly ;)
      • redundant Re: Cham i kłamca 14.12.10, 13:54
        Poszło w świat i Dziesiątka musiała się odezwać. W naszym peryferyjnym języku w naszym peryferyjnym kraiku możemy sobie bajdurzyć, co nam się podoba, ale amerykański Newsweek to inna rozmowa.

A Niedoszły wszystko zrzuci na tłumaczy - tego, który tłumaczył jego odpowiedzi na angielski, oraz tego, który tłumaczył na polski tekst przysłany przez redakcję do autoryzacji.
        Że mało prawdopodobna koincydencja? Nie takie cuda się zdarzają w kraju JPII. Biegli sądowi, na ten przykład, pisząc ekspertyzy cytują całkowicie nieświadomie obszerne fragmenty dokumentów cudzego autorstwa. klik
        • twardycukierek Re: Cham i kłamca 14.12.10, 14:22
          Wielki Strateg ani przez chwilę, zaślepiony megalomanią, nie pomyślał, w jakiej sytuacji stawia Camerona, puszczając taką bzdurę w obieg pozaradiomaryjny.

> A Niedoszły wszystko zrzuci na tłumaczy

Spodziewam się albo tego albo w ogóle braku odzewu na dementi z 10. Wiadomo, że jest mało znaczącą figurą i nikt go nie będzie ścigał domagając się wyjaśnienia.

Jak zawsze zwali wszystko na innych, Wielki Niezrozumiany, bez cienia winy, skrzywdzony. Banality of Ego.
          • redundant Re: Cham i kłamca 14.12.10, 14:58
            > ... nie pomyślał, w jakiej sytuacji stawia Camerona, ...

Nothing personal - Dave to jedyny zagraniczny człowiek, z jakim Niedoszły spotkał się po 10 kwietnia. :)
            • twardycukierek Re: Cham i kłamca 14.12.10, 17:56
              Oooo, a miał taką dobrą okazję: Nick Herbert MP był wysłany przez Davida na Pride do Warszawy ;)
              Można było zaprosić na tea and buns.

;)
              • redundant Re: Cham i kłamca 14.12.10, 18:54
                Widać, że nie dość silne były te psychotropy, co łykał je garściami podonczas. :D
                • twardycukierek Re: Cham i kłamca 15.12.10, 09:13
                  Hot buns miałam napisać, ech ;P

:D
                  • don.giovanni Re: Cham i kłamca 22.01.11, 14:22
                    Dobre!
      • rozczochrany_jelonek Re: Cham i kłamca 14.12.10, 18:41
        Re: Cham i kłamca

nie dziwię się Cameronowi, w takiej sytuacji nie wypada nie kłamać :)
        • twardycukierek Re: Cham i kłamca 15.12.10, 09:06
          Jasne, ja bym na jego miejscu w ogóle zdementowała spotkanie z Jarkaczem :D
      • redundant Re: Cham i kłamca 15.12.10, 08:31
        Wydłuża się krótka lista Niedoszłego: www.rp.pl/artykul/578866.html
        • twardycukierek Re: Cham i kłamca 15.12.10, 09:05
          :)

Niepoważny, awanturnik, megaloman, niezbyt wyrafinowany, nie rozumie co się do niego mówi.
          Taaaak, po co mi Mozart? :D
    • twardycukierek Te zniknięte dusze zewrą jeszcze bardziej... 16.12.10, 12:12
      Nasze szeregi...

'- Odchodzą elementy słabsze, które nie wytrzymują ciśnienia bycia w opozycji. Ta naturalna selekcja wzmocni i scementuje PiS - mówi poseł Karol Karski (PiS). - Zapowiadane przejścia do warszawskiego PJN to śladowe liczby. Potwierdzają nasze obserwacje, że projekt istnieje w mediach, a nie w terenie.'

Casus Madonna :)
      • redundant Re: Te zniknięte dusze zewrą jeszcze bardziej... 16.12.10, 17:45
        Ujął mnie ten "element". :) Poczułem się jakoś tak... swojsko. Dawnych wspomnień czar.
        F-shag Melex to zasłużony zsypowiec. :)
        • twardycukierek Re: Te zniknięte dusze zewrą jeszcze bardziej... 16.12.10, 17:52
          Taaaa, Element Antysocjalistyczny :) EA w klapie.
          Widać też, że barejizmy dotarły w jakiś sposób i do świadomości betonu.
          • redundant Re: Te zniknięte dusze zewrą jeszcze bardziej... 16.12.10, 17:59
            Bolszewia i przesycenie PRL-em to z ich starszego pokolenia co i raz wyłazi, a to we frazeologii (GW jako "organ PO"), a to w instynktownym używaniu rusycyzmów ("łżeelita").
            • hardy1 Re: Te zniknięte dusze zewrą jeszcze bardziej... 16.12.10, 18:14
              Zaistniał problem. "Stamtąd" oficjalnie zaprzeczyli aby premier C. pogratulował Niedoszłemu postawy odmowy Putinowi...pewnie premier C. stanie się następnym osobistym wrogiem naszego JotKa...no jak tak mógł zaprzeczyć...
              • twardycukierek Re: Te zniknięte dusze zewrą jeszcze bardziej... 16.12.10, 18:17
                Nie ma takiego premiera 'C'.

Logiczne, bo nie ma takiego miasta 'Londyn'. Dżaro bardzo jest dumny ze swojej wyższej logiki, podobno jest tak bystry, że odróżnia nawet imię David od Goliat ;)
                DAVID, to kto to może być? :D
                • hardy1 Re: Te zniknięte dusze zewrą jeszcze bardziej... 16.12.10, 18:29
                  Nie jestem tak bystry jak pis-prezes. Nie odróżniam :D Jak mówi że nie ma to nie ma. Komuś cza wierzyć, no nie? ;)

Tylko ten cholerny kłamliwy artykuł...i jak Dżaro ma się nie wnerwić? :P
                  www.tvn24.pl/0,1686399,0,1,kaczynski-cameron-mi-pogratulowal,wiadomosc.html
                  • twardycukierek Re: Te zniknięte dusze zewrą jeszcze bardziej... 21.01.11, 13:46
                    To jest tak: hippokryta i kłamca jeśli jest w miarę normalny psychicznie, zna granice i nie przegina, natomiast chory psychicznie zatraca wszelkie proporcje i brnie coraz głębiej we własne kłamstwa. Licząc jednocześnie na to, że otoczenie składa się z idiotów a w najlepszym razie ludzi kompletnie pozbawionych pamięci :D

O, popatrz Hardy, ile to czasu minęło a moja odpowiedź nie straciła na aktualności, wręcz zyskała :D
                    • hardy1 Re: Te zniknięte dusze zewrą jeszcze bardziej... 21.01.11, 16:09
                      ...bo nasz Niedoszły jest tak niezmienny w oświadczeniach...że możesz w ciemno typować co powie dzisiaj, jutro, za miesiąc...;)
    • redundant A w "Rzepie"... 17.12.10, 13:10
      ... chłopaki dalej trzeźwieją. Przynajmniej niektórzy.

blog.rp.pl/gursztyn/2010/12/16/putin-i-schetyna-chca-przejac-pis/
    • twardycukierek On już nie zasługuje na osobny wątek... 21.01.11, 13:40
      Dżaro listy pisze... zwykłe, popieprzone.
    • twardycukierek Cham chamem... 30.01.11, 14:06
      KLIK
      • hardy1 Re: Cham chamem... 30.01.11, 19:45
        Sacreble! Tfu!
        Nie lubię spluwać...ale "są takie momenty w życiu mężczyzny że musi komuś dać w mordę". Mleczko miał rację.
        • twardycukierek Re: Cham chamem... 30.01.11, 19:47
          Są takie momenty w życiu kobiety też... obym nigdy nie stanęła z tym chamem buź w buź bo tylko wariackie papiery mu wtedy pomogą.
      • don.giovanni Re: Cham chamem... 31.01.11, 09:54
        W sumie to ja jestem winny śmierci tych posłów, bo mogłem ich lekko potrącić na skrzyżowaniu, ale się nie wywiązałem.
        • hardy1 Re: Cham chamem... 31.01.11, 10:53
          Fakt. Ja też mogłem jakoś zapobiec ale przez lenistwo nic nie zrobiłem aby ich zatrzymać...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka