funny_game 12.01.11, 13:09 [img]https://fabrykakocyka.blox.pl/resource/szpulki.jpg[/img] :F Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
woda.na.mlyn Re: Słoik Szpulkowy 12.01.11, 13:22 Eksmisja? Terror ołówków? Ogłosiły upadłość? Cosiestało, osochosi? :D ;) Odpowiedz Link Zgłoś
woda.na.mlyn Re: Słoik Szpulkowy 12.01.11, 15:25 A to widać koleżanka dzieł profesora mniemanologii stosowanej nie zna - polecam uzupełnić wykształciuszą wiedzę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
woda.na.mlyn Re: Słoik Szpulkowy 12.01.11, 16:14 Dawno, dawno temu był za ś.p. komuny taki program "Zezem" w telewizorni, w którym prof. mniemanologii stosowanej JTStanisławski kształcił Polaków w różnych aspektach :D Między innymi dla podniesienia kultury, sugerował (w erze predinternetowej!) bluzganie przy użyciu skrótów - MPWD (mam pana/panią w dupie), JWP (ja wam pokaże!) itp. Niestety, wraży imperialistyczny wywiad Siajej i inne Mossady skradły pomysł polskiej myśli technicznej, i tak powstały LOL, ROFL, LMAO oraz WTF. cnd... Odpowiedz Link Zgłoś
sru_karka Re: Słoik Szpulkowy 12.01.11, 14:12 A ja muszę się przyznać, że mierna ze mnie krawcowa (niestety!) a przełożenie nici przez igłę graniczy z cudem i powoduje fLustrację, dlatego szyje mój prawie mąż ;) TTM? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
woda.na.mlyn Re: Słoik Szpulkowy 12.01.11, 14:24 No wiadomo, chłop musi umieć trafiać do dziurki Odpowiedz Link Zgłoś
don.giovanni Re: Słoik Szpulkowy 12.01.11, 14:39 I to dopiero prawie mąż! :D Obraza boska na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
sru_karka Re: Słoik Szpulkowy 12.01.11, 14:45 Łups! Powinnam była napisać prawiemonsz - może mniej by się rzucało w oczy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
don.giovanni Re: Słoik Szpulkowy 12.01.11, 14:49 Takimi chwytami nie oszukasz zagorzałych czytelników tego forum z Torunia. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sru_karka Re: Słoik Szpulkowy 12.01.11, 14:56 Znaczy, że muszę się bardziej wysilić? ;) Lepiej daj piernika! Luuubię pierniczki :) Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Słoik Szpulkowy 12.01.11, 18:13 Tu oprócz ojca derechtora nie ma żadnych pierników. Tu som same młode :D Odpowiedz Link Zgłoś
sru_karka Re: Słoik Szpulkowy 12.01.11, 14:57 Trafna uwaga! Na czymś trzeba ćwiczyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Słoik Szpulkowy 12.01.11, 14:38 Flustrację i schizofremię :F Za to Ty gotujesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
sru_karka Re: Słoik Szpulkowy 12.01.11, 14:44 Yhm :D A gotujemy na zmianę :) Na wyłączność mam prasowanie, odkurzanie i kurze :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Słoik Szpulkowy 12.01.11, 14:47 To kto u Was leży na kanapie???!! :D Taki ważny domowy obowiązek bez przydziału zostawić, phi! Mille Ci da, jak przyjdzie, zobaczysz ;D Odpowiedz Link Zgłoś
sru_karka Re: Słoik Szpulkowy 12.01.11, 14:54 Czizas Fany, TY mi o kanapie a ja od razu o kanapce ;/ To już ten stan :D [img]https://www.bawimordka.eu/pliki/obrazki/oferta/kanapka.jpg[/img] Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Słoik Szpulkowy 12.01.11, 15:05 Patrz, jaka głupia kanapka potrafi być ładna :) Podgryzam marchewkę, popijam zieloną herbatą z pomarańczą i kwiatem lotosu. Pożarłabym pizzę z rukolą, parmezanem i jakimś dojrzewającym ścierwem :/ Odpowiedz Link Zgłoś
sru_karka Re: Słoik Szpulkowy 12.01.11, 15:12 Ja mam zieloną herbatę z pigwą, bardzo dobra :) Niedawno zjadłam jogurt z musli, ale mam ochotę na KONKRET ;) chodzi za mną ryba, mam w domu dorsza, ale chciałabym zrobić jakoś inaczej (zazwyczaj zapiekam ze szpinakiem i np. serem pleśniowym, albo z warzywami, a czasem tylko z dużą ilością pieprzu, cytryny i koperku)...coś bym pokombinowała może z pomidorami, no nie wiem? Podpowiesz? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Słoik Szpulkowy 12.01.11, 15:21 Hehe :) szukaj.gazeta.pl/forumSearch.do?&s.sm.title=&s.sm.forumXx=777&y=0&s.sm.author=&x=0&sf=tresc&s.sm.query=dorsz To o której mogę przyjść na tego dorsza? Z własną miską :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Słoik Szpulkowy 12.01.11, 15:23 No jak dla Ciebie wymyślone i jeszcze Krycha fajnie pisze! fotoforum.gazeta.pl/72,2,777,106421176,106421176.html Odpowiedz Link Zgłoś
sru_karka Re: Słoik Szpulkowy 12.01.11, 17:06 Funitko, właśnie o takie cuś mje chodziło :* Wygląda wyśmienicie a jak jeszcze polecasz ;) Już mi język do odwłoka ucieka, ale to dopiero jutro :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Słoik Szpulkowy 12.01.11, 14:39 Ołowiany to kołnierzyk. Taka bajka była. I Brzydkie kociątko. Odpowiedz Link Zgłoś
don.giovanni Re: Słoik Szpulkowy 12.01.11, 14:45 No ale te szpulki nie są w słoiku. Porządek ma być, nie? Zbirek i Mąciworek? Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Słoik Szpulkowy 12.01.11, 14:49 don.giovanni napisał: > No ale te szpulki nie są w słoiku. Porządek ma być, nie? Nie, a po co? > Zbirek i Mąciworek? Czerwony Kangurek. Odpowiedz Link Zgłoś
don.giovanni Re: Słoik Szpulkowy 12.01.11, 14:52 Bo lubię: jestem szpulowym neurotykiem. :D Wprawdzie nie na temat, ale gdzieś tu czytałem: nie kupuj kota w Tworku! Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Słoik Szpulkowy 12.01.11, 15:06 I umiesz coś znaleźć w tym całym porządku? Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Słoik Szpulkowy 12.01.11, 15:36 Ładnie :) te dwie szpule najbliżej Słonika, obok tej dużej czarnej, to moje ulubione odcienie niebieskiego... :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Słoik Szpulkowy 12.01.11, 15:40 Aha, to są: szatański błękit i lazur oczny :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Słoik Szpulkowy 12.01.11, 15:43 :DDD Aaaaa, kocham się tak śmiać :D Na deser bezkalorycznie sobie zerknę w Twój wątek tam na górze. Totalny kop kreatywny tam czeka. Lepiej daje niż white russian molotov :D Odpowiedz Link Zgłoś
woda.na.mlyn Re: Słoik Szpulkowy 12.01.11, 16:30 A widziałyscie te SZARE? O.o Ekstrawagancka Szarość Szarawarów i Eklezjastycze Szampańskie Szardone? :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Słoik Szpulkowy 13.01.11, 07:37 Nie gadaj tyle, tylko odpalaj z gwinta Montracheta! :D :F Odpowiedz Link Zgłoś