Dodaj do ulubionych

przysnil mi sie

14.01.11, 01:00
niedzwiadek dziecko taki z powiklaniami goryla jakby.
to byl muj synek i niewiem czemu sie go balem jak na mnie wlazil sie przytulic
troche mu krew leciala czy cos. i teraz sie boje zasnac ale musze bo juz nie daje rady
jak mi sie znowu przysni to sie zastrzele
Obserwuj wątek
    • twardycukierek Re: przysnil mi sie 14.01.11, 07:57
      'Z powikłaniami goryla'... dobre! Misie śniło coś przerażającego, co pamiętam do dziś a było to w pierwszej klasie LO: sen szedł tak, że obudziłam się w środku nocy wiedząc, że za chwilę będzie wybuch bomby atomowej, cała rodzina spała, postanowiłam ich nie budzić... z wyjątkiem psa. Wzięłam go na kolana i przytuliłam, potem nakarmiłam go szynką z lodówki, potem był ten wybuch i już nic nie było.
      • redundant Re: przysnil mi sie 14.01.11, 13:04
        U ciebie był to pies, bo jeszcze nie miałaś konia. :)
        I bomba atomowa dlatego, że stara opresyjna szkoła wkładała do głowy jakieś wiadomości. A dzisiejszego piętnastolatka przerasta nawet tabliczka mnożenia, bo przecież jest Google i prawa ucznia.
        • twardycukierek Re: przysnil mi sie 14.01.11, 14:25
          2XTAK :)
          Uczono nas postępowania w razie wybuchu danej bomby, na innej lekcji pani z fizyki mówiła, żeby raczej się przemykać na najbliższy cmentarz.
      • numu Re: przysnil mi sie 14.01.11, 18:14
        chodzilas potem i ogladalas nic czy sie od razu obudzilas? bo niewiadomo czemu we snach jak cos sie konczy wybucha albo sie spadnie to juz jest koniec snu
        chcoiaz mi sie czesto dalszy ciag sni np za kilka miesiecy bo we snie wiem ze juz tu kiedys bylem tzn w tym snie.
        niedzwiadek milczy.
        ale zobaczylem dzis wiadomosc o tym niedzwiadku w tatrach zabitym ze wypchali do muzeum czy cos.
        moze to on.
        • twardycukierek Re: przysnil mi sie 15.01.11, 10:50
          Wiesz, że tego akurat nie pamiętam, ale w podobnych momentach zawsze się budzę, więc tak musiało być, inaczej bym tego snu nie pamiętała.
          Tak się śni, zunam to: seriami, ten sam sen, często bez 'zakończenia', człowiek się tylko czymś męczy, do cezgoś dąży, a potem się budzi i nic się nowego nie okazało.
          Właśnie, była wiadomość i krew mnie zalała na samo wspomnienie tamtych 'ludzi'... a może oglądałeś tu kilka dni temu taki odlotowy klip z niedźwiadkiem i kotem? Może to stąd? :)
          O, tu był...
          • numu Re: przysnil mi sie 16.01.11, 12:29
            zajebisty filmik
            przekochany ten niedzwiad maly. takiego synka mugl bym miec.
            • twardycukierek Re: przysnil mi sie 16.01.11, 12:34
              Przesłodki, nie? :) tak się garnie do kota i ma respekt, bo kot starszy... żal mi tego misia, nie wiadomo dlaczego jest u ludzi zamiast w lesie. :/
              • numu Re: przysnil mi sie 16.01.11, 12:35
                moze mu tam lepiej tak jak niekturym ludziom by w lesie lepiej bylo
                • twardycukierek Re: przysnil mi sie 16.01.11, 12:37
                  Może... ale jak widać cierpi na brak kumpli do zabawy, a kot nie ma aż tak mocnych nerwów :P
    • don.giovanni Re: przysnil mi sie 14.01.11, 11:37
      Ja bym tam zastrzelił swojego lekarza, ale nie mam takowego na zbyciu.
    • morelka_1 Re: przysnil mi sie 14.01.11, 11:48
      O ja też miałam dziwny sen. Pod szkołą syna było pełno koni, ja zwróciłam szczególną uwagę na jednego, bo był wielki i piękny (pewnie anglik). Trzymałam ogromnego psa, który mi sięgał do pasa. Pies wyrwał mi się, ale był nad wyraz łagodny ino ciekawski. I ten psiak podszedł do tego konia, a ten koń przemówił do mnie ludzkim głosem, ostrzegając mnie by ten pies się nie zbliżał do niego.
      • don.giovanni Re: przysnil mi sie 14.01.11, 12:57
        :D
      • twardycukierek Re: przysnil mi sie 15.01.11, 11:30
        Przesłodkie... wyobrażam sobie całą scenę ;)
        • leziox Re: przysnil mi sie 15.01.11, 11:38
          Jakbyscie calá noc,tak jak ja,dzisiaj,musieli walczyc z wampirami,to moglibyscie dopiero powiedziec ze byl to wypoczynek aktywny.
          Teraz walcze ze zméczeniem.
          • morelka_1 Re: przysnil mi sie 15.01.11, 13:38
            Vampiry są seksi! też chcę taki aktywny sen :P
    • lolcia-olcia Re: przysnil mi sie 15.01.11, 14:31
      A mi się śniło, że zrzucili mnie nad saharą i pić mi się chciało, obudziłam się i pić mi się chciało nadal, to był dopiero sen :D
      • don.giovanni Re: przysnil mi sie 15.01.11, 14:37
        TTm, to nie jest sen, to jest kac!
        • lolcia-olcia Re: przysnil mi sie 15.01.11, 15:05
          haha ale kacowyzwalacza nie piłam ;p
          • leziox Re: przysnil mi sie 15.01.11, 16:01
            Lolcia,mowilem ci juz ze cie kocham za twoja sygnaturke?Nie?No to mowie teraz.Co i rusz doprowadza mnie do perwersyjnego rechotu.
            • lolcia-olcia Re: przysnil mi sie 15.01.11, 23:06
              haha Leziu specjalnie dla Ciebie będę wiecej pisała, ale może już nie dzisiaj ;p
          • don.giovanni Re: przysnil mi sie 15.01.11, 16:07
            To pewnie wina pogody, albo sąsiadów. ;)
            • leziox Re: przysnil mi sie 15.01.11, 16:09
              Co ty,pogoda u mnie git,ponad 10 w plusie,a sasiedzi tradycyjnie jak wszyscy,nosza nazwisko Kutasinscy.Chociaz oni tam zawsze czemus winni sá,swolocz podla i oborowa trzoda.
              • don.giovanni Re: przysnil mi sie 15.01.11, 16:15
                U nas nie, syf i syf. No ja miałem na myśli sąsiadów Olci, tych którzy wychodzą zapalić. :D Bo to moja ulubiona sygnaturka.
                • leziox Re: przysnil mi sie 15.01.11, 18:14
                  Ach,tych co to po sasiedzkim seksie wychodza zapalic.Hozumim.
                  • don.giovanni Re: przysnil mi sie 15.01.11, 22:39
                    Chciałbym być sąsiadem Olci.
                    • lolcia-olcia Re: przysnil mi sie 16.01.11, 00:04
                      :D
                • lolcia-olcia Re: przysnil mi sie 15.01.11, 23:09
                  ej noooo sygnaturka, a nie ja ? szkoda.. ;/
              • lolcia-olcia Re: przysnil mi sie 15.01.11, 23:08
                A gdzie mieszkasz, bo tak losuję gdzie się przeprowadzić ;)
              • mi-l-ja Re: przysnil mi sie 15.01.11, 23:14
                trzoda jest chlewna, jeśli już :D :D
            • lolcia-olcia Re: przysnil mi sie 15.01.11, 23:07
              Sąsiedzi zaraz po papierosie po udany seksie udali się na spoczynek co dalej się działo - nie wiem, za cienkie mam ściany ;p
              • twardycukierek Re: przysnil mi sie 16.01.11, 10:58
                Musimy Cię zahipnotyzować, wtedy wszystko wyśpiewasz, Lolek ;P :D
    • fallen86 Re: przysnil mi sie 16.01.11, 21:00
      Nie pij mleka przed snem - wywołuj koszmary - a niby takie zdrowe :|
      • twardycukierek Re: przysnil mi sie 16.01.11, 23:49
        Mleko to totalne zło.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka