ore.ona 17.02.11, 11:49 tym razem męska;) www.w-spodnicy.pl/Tekst/Emocje-i-seks/528931,1,-lekcja-meskiej-anatomii.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
king.james Re: Anatomia 17.02.11, 12:48 Mnie też to zastanawia. Ja takiego nie mam. :) Odpowiedz Link Zgłoś
flissy Re: Anatomia 17.02.11, 12:51 I ja,,,a może on nie ma jaj i sobie zasłonił by się ludzie z niego nie chichrali :) Odpowiedz Link Zgłoś
ore.ona Re: Anatomia 17.02.11, 12:58 pomylił plasterki do depilacji? Ten wygląda na przeciwreumatyczny Odpowiedz Link Zgłoś
flissy Re: Anatomia 17.02.11, 13:00 Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuu,,,to go musi boleć:D Odpowiedz Link Zgłoś
madalenka25 Re: Anatomia 17.02.11, 12:56 dobre się;) puściłam dalej ...w ramach niesienia kaganka oświaty oczywiście;) Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_1 Przepis na ciasto (tylko dla mężczyzn) 17.02.11, 14:55 1. Z lodówki weź 10 jajek, połóż na stole ocalałe 7, wytrzyj podłogę, następnym razem uważaj! 2. Weź sporą miskę i wbij jajka rozbijając je o brzeg naczynia. 3. Wytrzyj podłogę, następnym razem bardziej uważaj! W naczyniu mamy 5 żółtek. 4. Weź mikser i wstaw do niego skrzydełka i zacznij ubijać jajka. 5. Wstaw od nowa skrzydełka do miksera, tym razem do oporu. Zacznij ubijać. 6. Umyj twarz, ręce i plecy. W naczyniu pozostały 2 żółtka, dokładnie tyle potrzeba na szarlotkę. 7. Oklej ściany i sufit kuchni gazetami, meble pokryj folią, będziemy dodawać mąkę. 8. Nasyp 20 dkg mąki do szklanki, pozostałe 80 dkg zbierz z powrotem do torebki. 9. Sprawdź czy ściany i sufit są oklejone szczelnie, przystąp do miksowania. 10. Weź szybciutko prysznic! 11. Weź 4 jabłka i ostry nóż. 12. Idź do apteki po jodynę, plaster i bandaże. Po powrocie zacznij obierać jabłka. Przemyj jodyną kciuk! 13. Potnij jabłka w kostkę pamiętając, że potrzebujemy 2 jabłek więc nie wolno zjeść więcej niż połowę! Przemyj jodyną palec wskazujący i środkowy. 14. Jedyne pozostałe jabłko pocięte w kostkę wrzuć do naczynia z ciastem, pozbieraj z podłogi pozostałe kawałki i przemyj wodą. 15. Wymieszaj wszystkie składniki w naczyniu mikserem, umyj lodówkę bo jak zaschnie to nie domyjesz! 16. Przelej ciasto do foremki, wstaw do piekarnika. 17. Po godzinie jeśli nie widać żadnych zmian włącz piekarnik. 18. Po przebudzeniu nie dzwoń po straż pożarną! Otwórz okno i piekarnik. Po tych przeżyciach nie pozostaje nic innego jak pójść do sklepu i kupić coś z większą zawartością alkoholu. Smacznego !!! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysgreen Re: Przepis na ciasto (tylko dla mężczyzn) 17.02.11, 15:02 kulam się :D Odpowiedz Link Zgłoś
flissy Re: Przepis na ciasto (tylko dla mężczyzn) 17.02.11, 15:05 Szowinistki!!!:P:P:P Wcale tak nie jest:P Odpowiedz Link Zgłoś
madalenka25 Re: Przepis na ciasto (tylko dla mężczyzn) 17.02.11, 15:08 nie.. to może jeszcze ciasto to tej szczawiowej upieczesz;) Odpowiedz Link Zgłoś
flissy Re: Przepis na ciasto (tylko dla mężczyzn) 17.02.11, 16:45 madalenka25 napisała: > nie.. to może jeszcze ciasto to tej szczawiowej upieczesz;) A jaki to problem upiec cisto :) Odpowiedz Link Zgłoś
madalenka25 Re: Przepis na ciasto (tylko dla mężczyzn) 18.02.11, 09:03 czyli szczawiowa a na deser ciasto;) będę w niebie... Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_1 Re: Przepis na ciasto (tylko dla mężczyzn) 17.02.11, 15:09 tak wam się tylko wydaje :P Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysgreen Re: Przepis na ciasto (tylko dla mężczyzn) 17.02.11, 15:12 nie jest i całe szczęście ale znam facetów co tylko wodę w czajniku potrafią ugotować a i to nie zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
ore.ona Re: Przepis na ciasto (tylko dla mężczyzn) 17.02.11, 22:27 > ale znam facetów co tylko wodę w czajniku potrafią ugotować< mój teść :) Gdy przez chwilę mieszkaliśmy razem /teściowa wyjechała do sanatorium/ namiętnie gotował wodę w czajniku. Zastanawiałam się czemu nic nie je, później zrozumiałam że to jedyne co potrafi zrobić w kuchni- herbatę. Przeżył. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysgreen Re: Przepis na ciasto (tylko dla mężczyzn) 18.02.11, 09:02 teraz w epoce gorących kubków to nietrudne Odpowiedz Link Zgłoś
don.giovanni Re: Przepis na ciasto (tylko dla mężczyzn) 17.02.11, 15:17 To śekśizm! Ja coś potrafię. :P :P Odpowiedz Link Zgłoś
madalenka25 Re: Przepis na ciasto (tylko dla mężczyzn) 17.02.11, 15:29 czyli nie wiele;D Odpowiedz Link Zgłoś
don.giovanni Re: Przepis na ciasto (tylko dla mężczyzn) 17.02.11, 15:34 Pomidorową z grzankami, dałem ci przepis; jajecznicę z dowolnym dodatkiem. Więcej nie powiem bez tulenia. :D Odpowiedz Link Zgłoś
madalenka25 Re: Przepis na ciasto (tylko dla mężczyzn) 17.02.11, 15:35 ale ja nie znam tulenia;) ja nie jestem leniwa czasem tylko misie nie che Odpowiedz Link Zgłoś
don.giovanni Re: Przepis na ciasto (tylko dla mężczyzn) 18.02.11, 19:51 Jestem niepocieszony, albo niepocieszny, trudno mi rozeznać. Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_1 Re: Przepis na ciasto (tylko dla mężczyzn) 17.02.11, 15:31 nie wiem co Ty, ale wiem co King potrafi :P opowiedzieć nam skład bąka :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Przepis na ciasto (tylko dla mężczyzn) 17.02.11, 16:32 Mój potrafi prawie nic, ale za to dobry przyjaciel nasz tak ugotuje, że najlepsze restauracje wysiadają :) A jego żona nawet jajka nie ugotuje przysłowiowego. Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_1 Re: Przepis na ciasto (tylko dla mężczyzn) 17.02.11, 20:34 takiej to dobrze :) Mój robi wyśmienitą jajecznicę z salami,, pomidorem, cebulką, serem żółtym...i z czymś jeszcze, ale za cholerę nie chce zdradzić. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Przepis na ciasto (tylko dla mężczyzn) 18.02.11, 09:51 Uhmmm, co to za tajemny składnik, co? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mi-l-ja Re: Przepis na ciasto (tylko dla mężczyzn) 17.02.11, 17:55 Morela :D Ja mam nogę w gipsie, posikam się przez Ciebie! :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_1 Re: Przepis na ciasto (tylko dla mężczyzn) 17.02.11, 20:34 Chciałam uprzejmie zauważyć, ze nogami się nie sika :D Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Anatomia 17.02.11, 17:29 Pytanie za 100 punktów - dlaczego oprócz mnie przeciwpełciowe nie mogły zwykłego naleśnika usmażyć? A to takie proste - po usmażeniu z jednej strony, lekkim ruchem zsuwa się minimalnie naleśnik z patelni, półokrągłym ruchem jednostajnie przyspieszonym podrzuca się naleśnik do góry tak aby powoli się obrócił w powietrzu, szybko podsuwa patelnię pod opadający właściwą stroną naleśnik, ruchem jednostajnie opóźnionym opuszcza się patelnię aby wyhamować energię zderzenia i tłuszcz nie prysnął (stare dzieje, teraz na patelniach piecze się beztłuszczowo), patelnię ponownie starwia się na ogniu i dosmaża... To takie proste. Dlaczego nie mogłem tego nauczyć? Po kilku próbach i zdrapywaniu naleśnika z sufitu lub z podłogi oraz wycieraniu rozpryśniętego tłuszczu ze ścian...zrezygnowałem z prób nauczenia. Sam już smażyłem. Do dziś nie wiem - nauczyciel słaby, uczennice niegramotne czy też...niechętne nauce były? :P Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysgreen Re: Anatomia 17.02.11, 18:27 ech Hardy z tym naleśnikiem to tak jak z parkowaniem po prostu w ruchach jednostajnie przyspieszonych i opóźnionych kobiety zwyczajnie wprawy nie mają Odpowiedz Link Zgłoś
madalenka25 Re: Anatomia 17.02.11, 19:55 ja sobie wypraszam Alasko - ja w ruchach jednostajnie przyspieszonych jestem idealna;) znaczy w parkowaniu i pieczeniu naleśników oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysgreen Re: Anatomia 17.02.11, 22:16 przeczytałam w parkowaniu naleśników ciekawa wizja Odpowiedz Link Zgłoś
madalenka25 Re: Anatomia 17.02.11, 20:00 jakiś figlarny ostatnio jesteś;) wiosna??? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysgreen Re: Anatomia 17.02.11, 18:46 sama prawda. że faceci to sami nie wią czego chcą Odpowiedz Link Zgłoś
tfu.tfu po szkocku :P 17.02.11, 22:28 [img]https://techtriad.com/blogpics/queen1.jpg[/img] Odpowiedz Link Zgłoś
ore.ona Re: po szkocku :P 17.02.11, 22:41 :D:D:D zaraz biedaczek, słodki i szczęśliwy:) [IMG]http://i51.tinypic.com/2wnteuh.jpg[/IMG] Odpowiedz Link Zgłoś