anna_wu 08.10.02, 18:03 Czy ktos juz probowal przygotowac cos z tego owocu? Do czego mozna go dodac? W jakiej postaci jest najlepszy? Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anma Re: Granat:) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.10.02, 18:15 Najlepszy jest oczywiście jako samodzielne danie:-) Oczywiście musi być dojrzały. Ale używam go również do sałatki owocowej, zwłaszcza zimą robi za czerwone porzeczki :-) Wyglądem naturalnie, bo jest o wiele słodszy w smaku. Smacznego Odpowiedz Link Zgłoś
anna_wu Re: Granat:) 08.10.02, 18:18 Chyba nie mam dojrzalej do konca sztuki:). Jem teraz te czerwone kuleczki i lekko mnie skreca. Czy wiesz moze czym sugerowac sie kupujac te owoce? Jak moge poznac slodkosc ukryta w srodku pod skorka? Odpowiedz Link Zgłoś
aka10 Re: Granat:) 08.10.02, 21:22 Wysusz pestki,wsadz do ziemi.Wyrosnie piekne kwitnace drzewko.Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kluba1 Re: Granat:) IP: *.we.client2.attbi.com 08.10.02, 22:31 anna_wu napisała: > Chyba nie mam dojrzalej do konca sztuki:). Jem teraz te czerwone kuleczki i > lekko mnie skreca. Czy wiesz moze czym sugerowac sie kupujac te owoce? Jak moge > > poznac slodkosc ukryta w srodku pod skorka? Nie wiem, jak poznac slodkosc . Ja na ogol kupuje w sezonie i trzymam w torebce przez jakies 2-3 dni. Kwasne te kuleczki sa zawsze , ale takie kwasno- slodkie powinny byc. Pycha !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kluba1 Re: Granat:) IP: *.we.client2.attbi.com 08.10.02, 22:51 anna_wu napisała: > Czy ktos juz probowal przygotowac cos z tego owocu? Do czego mozna go dodac? > W jakiej postaci jest najlepszy? > > Pozdrawiam:) Zerknij na " Pomegranates" powyzej !!!! Odpowiedz Link Zgłoś