Dodaj do ulubionych

Kloss wraca

20.06.11, 20:09
słynny szpieg J-23 Hans Kloss warca na ekrany.
Teraz dalszy ciag najstarszego serialu bedzie miał nazwę--<,Stawka wieksza niz smierć>
Będa grac ci sami aktorzy a do nich dołączy Daniel Olbrychski który do wcześniejszego serialu sie nie załapał---uwaga odgrzewaja stare kotlety.
A swoja droga funkcjonuje w spoleczeństwie powiedzenie----Bruner,ty świnio.
Dobranoc państwu :)
Obserwuj wątek
    • liiona Re: Kloss wraca 20.06.11, 20:27
      Bardzo się z tego powodu cieszę że będzie kontynuacja kultowego serialu "Stawka większa niż życie" dla mnie to wyrażenie szacunku dla aktorów Stanisława Mikulskiego i Emila Karewicza.
      Reżyserem jest Patryk Vega twórca "Pitbulla" ten film też dla mnie jest już kultowy.
      Czekam, cieszę się że kręcą film, i że aktorzy doczekali się kontynuacji. Brawo:-)
      • Gość: Jojo Re: Kloss wraca IP: *.dip.t-dialin.net 20.06.11, 21:08
        Harrison Ford juz sie rozlozyl na kontynuacji kultu,wbrew prawom natury .Mikulski tez moze,jak chce.
    • bling.bling Re: Kloss wraca 20.06.11, 21:56
      to jest sprawdzona wiadomość czy czerwcowy prima aprilis?
      Jeśli to prawda to wróżę masakrę. Taki projekt nie może się skończyć dobrze. Jest zbyt wiele przykładów które to potwierdza. Hollywood też wielokrotnie się na tym przejechał więc kraksa na bananie w wydaniu polskim jest więcej niż pewna.
      Idę o zakład że ten 'miś' będzie finansowany ze środków publicznych.
      • voxave Re: Kloss wraca 20.06.11, 22:06
        Widzialam to w tv na wlasne oczy pokazali Mikulskiegoi i cieszacego sie Olbrychskiego----może to jaja sa.Ja osobiscie nie lubie odgrzewanych kotletow bo nie sa smaczne niestety i bedzie to paskudny klops.
      • matylda1001 Re: Kloss wraca 20.06.11, 22:08
        bling.bling napisał:

> to jest sprawdzona wiadomość czy czerwcowy prima aprilis?<

Sprawdzona wiadomość, i też uważam, że to nie może się udać.
        • Gość: ka_p_pa Re: Kloss wraca IP: *.net 20.06.11, 22:13
          Nie ma już NKWD, Kloss bez zaplecza. Chyba że do blackwater się zapisze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka