angelfree 21.09.11, 22:31 Polecam Wam arcydzieło paprotki Kaczyńskiego, paprotka wzniosła się na wyżyny intelektu. Najlepsza przyjaciółka Skomentować trudno. Ale możecie sobie poużywać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bling.bling Re: Paprotka i książęta 21.09.11, 22:38 Skomentować jest rzeczywiście trudno. Ot folklor... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka_p_pa Re: Paprotka i książęta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.11, 22:45 Ona ma jakiś kompleks Czerwonego Kapturka. Albo wilka. Kompleks, znaczy się. Ktoś ją w dzieciństwie dotykał w koszyczek. Odpowiedz Link Zgłoś
sabinac-0 Re: Paprotka i książęta 21.09.11, 22:52 W porownaniu z tym arcydzielem nawet frazy z "Randki w ciemno" byly wybuchami intelektu. Tego sie nie da czytac a co dopiero komentowac. Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Paprotka i książęta 22.09.11, 03:33 Rzecz w tym, że ja nigdy nie spotkalam żywego geja ------znam to tylko z mediów ---obawiam sie że nie spotkam ....nie mam szczęścia . Odpowiedz Link Zgłoś
matylda1001 Re: Paprotka i książęta 22.09.11, 11:30 voxave napisała: > Rzecz w tym, że ja nigdy nie spotkalam żywego geja ------znam to tylko z mediów ---obawiam sie że nie spotkam ....nie mam szczęścia < Jestem pewna, że spotkałaś w życiu wielu, ale widocznie Ty dostrzegasz człowieka i nie rozmieniasz go na drobne. Żeby wszyscy tak potrafili, to świat byłby cudowny. Odpowiedz Link Zgłoś
angelfree Re: Paprotka i książęta 22.09.11, 11:19 Najlepsze, że paprotka kandyduje do Sejmu. Odpowiedz Link Zgłoś
matylda1001 Re: Paprotka i książęta 22.09.11, 11:26 No i cóż? Taka paprotka, jaki... parapet;) Pasują do siebie jak ulał. Odpowiedz Link Zgłoś
angelfree Re: Paprotka i książęta 22.09.11, 21:54 Paprotka robi błyskawiczną karierę. Tylko po co startuje w tych wyborach, skoro jest głupsza i jej miejscem jest dom? Odpowiedz Link Zgłoś