Dodaj do ulubionych

Tvn,top model

22.09.11, 09:55
ja tę stację omijam od pewnego czasu szerokim łukiem. I co się dziwić, że głupota i puszczalstwo są tak rozpowszechniona? ta stacja ma chyba już tylko ogłupianie młodzieży poprzez pokazywanie marginesu społeczno-intelektualnego, zdolnego do wszystkiego w drodze do celu. Wywalono programy publicystyczne, nie ma żadnego programu historycznego, przyrodniczego czy kulturowego, za to wciąż serwuje się nam papkę w postaci durnych seriali z Muchą i innymi beztalenciami, zrujnowane polskie edycje showów dla ubogich intelektualnie typu Taniec z pseudogwiazdami, ju kę dęs, X Factory czy Mam Talenty, w kółko gada się TYLKO o modzie, urodzie i gotowaniu czy to w Guten Morgen TVN czy w programach autorskich, np. "Trinny i Susannah uczą ludzi, że najważniejsze w życiu to modnie wyglądać", w Rozmowach w Toku (gdzie regularnie pokazuje się pokemony i dzieci emo) czy u Wojewódzkiego wciąż prowadzi się rozmowy o rynsztoku i seksie, z olbrzymią dawką prostactwa, wulgarności i prymitywizmu, wieczorami nie zabraknie oczywiście kinowych 'hitów-miazg' czyli komedii romantycznych, koniecznie produkcji TVN. I czego oni wymagają od młodych? o to przecież tu chodzi, żeby dzieci były najgłupsze jak się da, bo jak wyrosną na nowe pokolenie wyborców, to takimi przygłupami i nieukami bardzo łatwo sterować, manipulacje TVN Faktów będą chłonąć jak gąbka wodę, no żyć nie umierać z tępym społeczeństwem, który zachwyca się szmirą i nijakością w najgorszym wydaniu oraz tępymi promowanymi na siłę celebrytami.. od razu lepiej się pracuje w tv, bo nie trzeba się starać i udawać oczytanych inteligentów z klasą, jak to dziś nieudolnie robią wszystkie gwiazdki tvnu..
Obserwuj wątek
    • Gość: Jojo Re: Tvn,top model IP: *.dip.t-dialin.net 22.09.11, 10:39
      prywatna kasa prywatne gusta, zawsze mozesz na"twoje"misyjno-abonentowe MjM czy Plebanie przeskoczyc
      • Gość: Michał Nie żadna prywatna kasa. IP: *.dynamic.chello.pl 22.09.11, 23:51
        Odpowiadasz na:
        Gość portalu: Jojo napisał(a):

> prywatna kasa prywatne gusta, zawsze mozesz na"twoje"misyjno-abonentowe MjM c
        > zy Plebanie przeskoczyc

Prywatna kasa byłaby wtedy gdyby te "prywatne" stacje miały sygnał kodowany dostępny przez płatne dekodery.Drenowanie naszych kieszeni jest o tyle perfidne że za idiotyczne reklamy,z których te stacje żyją płacimy wszyscy niezależnie od tego czy oglądamy te programy czy też nie więc zmiana kanału nic nie da.
    • misiu-1 Re: Tvn,top model 22.09.11, 10:47
      Bo tylko świnie siedzą w TVN-ie?
      • pocoo Re: Tvn,top model 22.09.11, 10:54
        misiu-1 napisał:

> Bo tylko świnie siedzą w TVN-ie?
        >
        Ot,powiedział co wiedział.Szczęsciem dla ciebie,że tylko tyle udało się ciebie nauczyć.
        • pocoo Re: Tvn,top model 22.09.11, 10:55
          pocoo napisała:

> misiu-1 napisał:
          >
          > > Bo tylko świnie siedzą w TVN-ie?
          Chyba walnęłam gafę bo nie zauważyłam znaku zapytania.Przepraszam.
    • bling.bling Re: Tvn,top model 22.09.11, 11:03
      wyłącz telewizor jeśli czy szkodzi
      • nehsa Re: Tvn,top model 22.09.11, 12:41
        TVN, to część konsekwentnie budowanego w Polsce imperium medialnego, pozostającego we władaniu żydowskiego środowiska.

Priorytetowym zadaniem zatrudnionych w TVN-ie najemników, jest kształtowanie opinii publicznej w Polsce, pod kątem ochrony szeroko rozumianych interesów żydowskiej części polskiego społeczeństwa.

O tym, że każdy przejaw egoizmu, jest faktem samo karania się, najemnicy nie wiedzą.
        Trzeci program TVP, jest o wiele lepszy.
        • bling.bling Re: Tvn,top model 22.09.11, 13:06
          absolutnie się mylisz, TVN to placówka obcych z kosmosu planujących wkrótce inwazję na zienie. Ich celem jest zapewnienie sobie poparcia w momencie inwazji. Realizowane jest to przez działającą podprogowo transmisjię ukrytego sygnału składającego się z wzorów geometrycznych które działają na przysadkę i trzustkę wyzwalając specjalny enzym genotypowy nazywany trailchem.
          Ja jestem bezpieczny bo nie rozstaję się z ubraniem ochronnym
          berkeley.intel-research.net/arahimi/helmet/ali2.jpg
          • nehsa Re: Tvn, top model 22.09.11, 13:14
            A już myślałem, że byłem nieobiektywny w ocenie.
            • bling.bling Re: Tvn, top model 22.09.11, 13:19
              jesteś po prostu nieuważnym obserwatorem i łatwo wyciągasz niepoprawne wnioski.
              • nehsa Re: Tvn, top model 22.09.11, 20:14
                bling.bling napisał:

> jesteś po prostu nieuważnym obserwatorem i łatwo wyciągasz niepoprawne wnioski.

***Media, odgrywają istotna rolę w kształtowaniu opinii publicznej, i tym większą, im społeczeństwo głupsze.
                Aby na polskim, medialnym rynku, zaistniały Polsat i TVN, dobroczyńcy Narodu potraktowali Telewizję Publiczną, jak przechodzoną dziwkę, którą rzucono na żer kablarzom, a pośrednio Solorzowi i Walterowi, bezpłatnie. I ta sytuacja trwa.

Ostatnie dwadzieścia lat, to nieustanna wyprzedaż interesów narodowych. Bezczelna, prostacka, wręcz agenturalna. Polska, staje się, co najwyżej terytorium tranzytowym pod protektoratem UE. Zdolności inwestycyjne państwa - zerowe. Bo rządzą plugawi chciwcy, i złodzieje.

Nie dostrzegłem w czasie ostatnich dziesięciu lat, aby telewizje komercyjne, stanęły w obronie ważnych interesów społeczeństwa, na którym żerują.
                Złodzieje, wymusili podział rynku medialnego, bo byli zainteresowani dochodami z rynku reklam. Tym samym, ograniczyli zdolności inwestycyjne=modernizacyjne TVP.

Dzisiaj, jak gawiedź w TVN-ie nie ma forsy, to "dziennik-aż" może se dorobić na rynku reklam w swojej telewizyji, dla siebie.
                Oni, są niepotrzebni, są nieużytecznymi, jeszcze jednymi chciwcami.
                • bling.bling Re: Tvn, top model 22.09.11, 20:40
                  absolutnie nieprawda.
                  Solorz to kosmita. Sprowadzony na ziemię w celu opanowania mediów w kraju nad wisłą a przybył statkiem kosmicznym Satopol. Popatrz na jego nazwisko -Solorz -Sol -słońce -ojciec światło!!! Sol (or) z. To zet to od Zelda- gwiazdozbór w obłoku Mediana. Walter pochodzi z planety o dwóch księżycach! Ziemia też kiedyś miała dwa ale jakiś łobuz ukradł. Podobno syn ojca światła bo mu w nocy spać niedało. Waterius Marius tak nazywa się orginalnie Walter i jest potomkiem wielkiego Klaata szefa wszystkich szefów z Kryptonitu. Bo to są krypto-ludzie. Zombie.
                  Bush też jest kosmitą.
                  • nehsa Re: Tvn, top model 22.09.11, 20:48
                    BLING.BLING!
                    Zaskoczyłeś mnie po raz drugi. Ależ ty masz rewelacyjne informacje!
                    • bling.bling Re: Tvn, top model 22.09.11, 21:22
                      mam specjalną starą księgę, przyniesioną mi przez istoty niebieskie w czasie ich postoju na orbicie okołoziemskiej jakiś czas temu. To wszystko jest prawda i kwestionując ją obrażasz moje uczucia religijne. Istoty te nadal krążą na orbicie a ich statek nazywa się Rasselus Teapotter
                      • nehsa Re: Tvn, top model 22.09.11, 21:54
                        Szanowny Rodaku!
                        "Kręcisz sznur na swoją szyję", bo nic bardziej nie jest infiltrowane przez służby, niż internet.
                        Twoja wylewność, ściągnie na Ciebie kłopoty. CIA, nie jest nigdzie na świecie lepiej zakotwiczona, niż w Polsce.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka