Dodaj do ulubionych

Darski skazany na śmierć

13.10.11, 14:15
Niniejszym obywatel Draski został skazany na śmierć z głodu. Wchodzenie w nim we wszelkie umowy handlowe narusza "zróżnicowaną wrażliwość odbiorców" poprzez "brak poszanowania dla przekonań religijnych" Od dziś Darski nie będzie mógł nic kupić w sklepie, wsiąść do autobusu czy pociągu. Strony wchodzące w nim w umowy handlowe stają się tym samym współodpowiedzialne za upadek tożsamości narodowej i cywilizacji chrześcijańskiej. Jedynie co może to wobec widma głodu oczekiwać katolickiego miłosierdzia w postaci datków dla swej zagubionej duszy.
Amen
Obserwuj wątek
    • piwi77.0 Re: Darski skazany na śmierć 13.10.11, 14:18
      Darski może ich jeszcze postraszyć w nocy, a sądząc po ich reakcjach, chyba już to robi.
    • Gość: kalka Re: ,,, skazany na śmierć IP: *.as13285.net 13.10.11, 14:22
      bliniu, ze tak powiem , ekhem.
      oszol dotrzymal byl slowa i uziemil sie. a Tys niewinny niespostrzegl ze go zastepujesz i kontynuujesz "wiekopomne dzielo" ?,,,
      ze ci tak nie wypomne (oprtunistycznie obrzydliwego donosu) jegoimiennego watku,,,
      • bling.bling Re: ,,, skazany na śmierć 13.10.11, 14:29
        to do cholery o czym mamy tu gadać? O przetworach na zimę kropki?
        Niczego nie zlinkowałem. Napisałem coś w miarę samodzielnie i o własnych przemyśleniach, więc nie rozumiem czemu się czepiasz blinga?
        Mój wątek imienny poświęcony osłowi był osła pożegnaniem.
        • piwi77.0 Re: ,,, skazany na śmierć 13.10.11, 14:35
          Robisz błąd, bo tylko ten co czuje się winny, się tłumaczy.
        • Gość: kalka Re: ,,, skazany na śmierć IP: *.as13285.net 13.10.11, 14:55
          sorry bling, okadzilo Cie i forma, ktora osmieszales u oszoloma, przytloczyla tresc,, powielona z tabloidowych doniesien. dla mnie to wielka szkoda bo mysle, ze w pysze wlasnej coraz szybciej pretendujesz do roli przetworu, tyle , ze nie kropki a "do cholery" ,,, o czym powyzej, pozwolilam sobie zauwazyc.
          co do "pozegnan" z oszo zreflektuj by ci pozniej nie pokazalo zes
          • bling.bling Re: ,,, skazany na śmierć 13.10.11, 15:23
            Formą ośmieszającą u oszołoma było oszołomstwo i totalny brak dystansu do oszołomskiej treści i do siebie samego. Pojechałem tutaj tabliodowo ale czego chcesz dziś po trzech sekundach ludzie zmieniają kanał. Nie czytają dłużej niż trzy zdania. Czytałaś kiedyś klosowskiego do końca?
            Masz wątpliwości, że ja naprawdę wierzę, że Darski zdechnie z głodu? Aż tak źle to chyba formy i treści tego co tu napisałem nie oceniasz.
            A że pożegnałem się z oszłem? A co masz wiadomość że wpadł pod pociąg? Nawet jesli tak to nie znajdziesz u mnie cienia współczucia dla osła. Każdy kiedyś wpadnie pod swój pociąg.
            howgh
            • piwi77.0 Re: ,,, skazany na śmierć 13.10.11, 15:35
              Się nie słuchaj, wal dalej, mnie się podoba.
            • Gość: kalka Re: ,,, skazany na śmierć IP: *.as13285.net 13.10.11, 17:05
              ok rozumiem Twoj waleczny sposob podejscia tak do stylu jak do oszoloma.
              rozumiem ale probuje rozwazyc dlaczemu nie zauwazasz, ze go powielasz i co gorsza utrwalasz tabloidowa ( oszolomska?) taktyke ponizania ludzi. dlaczemu kontunuujesz prostytuowanie wlasciwych ludziom-punktow odniesienia, do ich jakoby co 3 sekundowych bezmyslnych klikniec,,, w pitola?

tak se mysle, ze przez takie "walczenie z oszolomem,, pozbawiamy sie mozliwosci zbudowania konstruktyne krytyki. a skupiajac tylko na tzw humorystycznym charakterze forow tracimu zainteresowanie ludzkim klosem,,,nad czym bardzo jako "dziecko" tego miejsca- boleje.
              • bling.bling Re: ,,, skazany na śmierć 13.10.11, 21:01
                Znaszli ten styl, kalko. To jest forum a nie sklep damsko męski, to nie żadne parlefranse tylko gdakanie ludzi z nadmiarem czasu na gdakanie. Ja bym też chciał by było to więcej dyskusji na poziomie ale ich nie ma tak jak nie ma poziomu w telewizji. Co zrobić z telewizją? Wyłączyć albo zmienić kanał. Tyle że internet to nie telewizja i tutaj program ustalamy sobie sami. Jak nic nie napiszesz to i nic nie znajdziesz. grabage in garbage out jak mawiają amerykańscy indianie.
                Tutaj nawet nie można o kiszeniu ogórków przez kalkę. Też to może być temat kontrowersyjny bo nawet w kiszeniu ogóra są różne zwalczające się frakcje.
                • piwi77.0 Re: ,,, skazany na śmierć 13.10.11, 21:04
                  bling.bling napisał:

Ja bym też chciał by było to więcej dyskusji na poziomie

Ty też? Ja poziomu mam dosyć gdzie indziej, jak i tu zawita, to ja znikam.
                • Gość: kalka Re: ,,, skazany na śmierć IP: *.as13285.net 14.10.11, 14:26
                  wiesz co blingu- nie. nie zgodze sie ,za nic w swiecie, by ktos taki jak Ty, odwal kiche.
                  odwalal bo powszechnie uprawiana -kiche! tez mi argument.

• ultimate.strike Re: ,,, skazany na śmierć 13.10.11, 14:37
        Bling poruszył ważny temat. Okazało się, że młot na czarownice wciąż w Polsce działa.
        • piwi77.0 Re: ,,, skazany na śmierć 13.10.11, 14:38
          To nie żaden młot, tylko telefon z kurii.
          • Gość: kalka Re: ,,, skazany na śmierć IP: *.as13285.net 13.10.11, 15:01
            piwi masz jakas wiedze, a propos telefonow czy mam Cie oswiecic jak sie takie telefoniczne doniesienia, skonczyly dla potentata Murdoccha?

i moze napij sie zimnej wody dla przykladu innym spienionym, nim znowu wytekscisz tzw "antyklerykalizmy".
            • piwi77.0 Re: ,,, skazany na śmierć 13.10.11, 15:04
              Gość portalu: kalka napisał(a):

piwi masz jakas wiedze, a propos telefonow

Chciałabyś założyć i potrzebujesz porady?
              • Gość: kalka Re: ,,, skazany na śmierć IP: *.as13285.net 13.10.11, 15:17
                nie. jednoznacznie napisalam ci bys dal sobie spokoj i zrezygnowal z wprowadzania w watek zabawy w gluchy telefon.

pytania dodatkowe oraz watpliwosci zglos w ,,biurze napraw. tyle w piwitemacie.
          • ultimate.strike Re: ,,, skazany na śmierć 13.10.11, 15:32
            > To nie żaden młot, tylko telefon z kurii.

Pomyśl, kto mógł z kurii o tej porze dzwonić? :)
            • piwi77.0 Re: ,,, skazany na śmierć 13.10.11, 15:33
              Kuria nigdy nie śpi.
              • ultimate.strike Re: ,,, skazany na śmierć 13.10.11, 15:45
                A zwlascza młot, c.b.d.u.
    • lepian4 Re: Darski skazany na śmierć 13.10.11, 14:25
      "Dlaczego rząd ugiął się pod naciskiem dzikiego motłochu? "- rzekl Darski
      Dlaczego obywatel Darski i jemu podobni wybrali ponownie ten nieudolny rzad? Nie mam kurna pojecia. Stagnacja!
      • piwi77.0 Re: Darski skazany na śmierć 13.10.11, 14:37
        lepian4 napisał:

Dlaczego obywatel Darski i jemu podobni wybrali ponownie ten nieudolny rzad?

A o Opatrzności Boskiej nie słyszał?
        • lepian4 Re: Darski skazany na śmierć 13.10.11, 14:44
          No to jest doprawdy cud! Musze przyznac, ze Bog mial kilka tysiecy lat wczesniej lepszy gust.
          Choc z drugiej strony na przywodce narodu wybranego wybral jakale, pozniej przeszli morza, przez 40 lat blakali sie po pustyni... Wybranie PO przy tym to faktycznie maly pryszcz!
          Pora na jakies spektakularne show: plaga szerszeni, krew w rzece zamiast wody... Ergo, trza tych Darskich i Palikotow przykladnie ukarac!
          • piwi77.0 Re: Darski skazany na śmierć 13.10.11, 14:52
            lepian4 napisał:

Pora na jakies spektakularne show: plaga szerszeni, krew w rzece zamiast wody..

Już tylko się uspokój, nie tak dawno mieliśmy powódź tysiąclecia i kilka pomniejszych.
            • lepian4 Re: Darski skazany na śmierć 13.10.11, 16:06
              Stanowczo za malo i zbyt malo spektakularne!
    • ramatoulaye to tak jak Pospieszalski 13.10.11, 15:47
      z tym ,ze Pospieszalski na pewno na to nie zasłużył, a Darski sam tego chciał.
      • ultimate.strike Re: to tak jak Pospieszalski 13.10.11, 15:54
        Pospieszalski prowadził propagandę polityczna, masz jakieś przyklady takiej propagandy ze strony Darskiego?
        • ramatoulaye Re: to tak jak Pospieszalski 13.10.11, 16:01
          ultimate.strike napisał:

> Pospieszalski prowadził propagandę polityczna, masz jakieś przyklady takiej pro
          > pagandy ze strony Darskiego?

co to jest propaganda polityczna? Czy jest to to, co uprawia Tomasz Lis? Jeśli tak, to wolę już propagandę polityczną od pochwał holokaustu i morderstw na tle religijnym
          • Gość: ka_p_pa Re: to tak jak Pospieszalski IP: *.lukman.pl 13.10.11, 16:04
            ramatoulaye napisał:

> ultimate.strike napisał:
            >
            > > Pospieszalski prowadził propagandę polityczna, masz jakieś przyklady taki
            > ej pro
            > > pagandy ze strony Darskiego?
            >
            > co to jest propaganda polityczna? Czy jest to to, co uprawia Tomasz Lis?

Nie, to jest to co uprawiał Pispieszalski.
          • ultimate.strike Re: to tak jak Pospieszalski 13.10.11, 19:58
            > co to jest propaganda polityczna? Czy jest to to, co uprawia Tomasz Lis?

Mniej wiecej. Chociaż on nie robi tego aż tak nachalnie jak zwykł to czynić Pospieszalski.

> Jeśli
            > tak, to wolę już propagandę polityczną od pochwał holokaustu i morderstw na tle
            > religijnym

Lis chwali holokaust?
            • mg2005 Re: to tak jak Pospieszalski 16.10.11, 09:07
              > Lis chwali holokaust?

Darski "Holocausto" chwali mordowanie księży
              • bling.bling Re: to tak jak Pospieszalski 16.10.11, 19:37
                > Darski "Holocausto" chwali mordowanie księży
                udowodnij
    • Gość: ka_p_pa Darski na śmierć skazany. Stacja pierwsza IP: *.lukman.pl 13.10.11, 15:58
      Tytuł skopałeś. Rozważania mogą być.
      • piwi77.0 Re: Darski na śmierć skazany. Stacja pierwsza 13.10.11, 16:14
        Tytuł mrozi krew i dlatego przyciąga uwagę.
        • voxave Re: Darski na śmierć skazany. Stacja pierwsza 13.10.11, 16:34
          Jestem zbulwersowana taka postawą tv---a nie mówilam że z Kosciolem nie ma nikt szans...ja
          k na razie.
          Tam na górze politycy z ojczulkami z jednej miski jedzą.
          • lepian4 Re: Darski na śmierć skazany. Stacja pierwsza 13.10.11, 19:58
            Poziom kulturalny polskiej TV moze znacznie wzrosnac, jesli takie oswiecone bydlo zniknie z ekranu. Kosciol jest do tego niepotrzebny
            • Gość: Wilia Re: Darski na śmierć skazany. Stacja pierwsza IP: *.adsl.inetia.pl 14.10.11, 08:23
              Kościół ma anse do Nergala, kreowanego nie wiedzieć czemu na satanistę, kosciół ma też anse do ks. Natanka - najwiekszego tropiciela "śladów szatańskich". Naprawdę chętnie to zobaczyłabym konfrontację tych dwóch...
              • karbat Re: Darski na śmierć skazany. Stacja pierwsza 14.10.11, 11:47
                voxave napisała:

> Jestem zbulwersowana taka postawą tv---a nie mówilam że z Kosciolem nie ma nikt
                > szans...jak na razie.
                > Tam na górze politycy z ojczulkami z jednej miski jedzą.

tak voxiu ,niestety ... granie w boga na scenie kato- polityczej w katolandzie ,
                dlugo bedzie napawal obrzydzeniem .

jeden Darski z grupka osob sie z nim identyfikujacych ... zagraza katolickiemu Bogu
                ( jego protagonistom ) trzeba mu zalozyc kaganiec ...
                Jedna potargana biblia obraza katolikow , krzyz powieszony noca w Sejmie ...
                ma dodac splendoru katolickim wiercom , ich bogu ....

z goscia marudzacego o diablach ... zrobiono pierwszego szataniste w katolandzie ...
                katoilk to jednak zalosne zjwisko ...
                • lepian4 Re: Darski na śmierć skazany. Stacja pierwsza 14.10.11, 12:06
                  Brak mi w twych wypowiedziach konsekwencji:

Jeden Darski z grupka fanatycznych wyznawcow nie jest zagrozeniem. Zagrozeniem jest jeden Rydzyk z grupka fanatycznych wyznawcow. A czemu to tak?
                  • ultimate.strike Re: Darski na śmierć skazany. Stacja pierwsza 14.10.11, 13:02
                    Gdzie widziałeś tych fanatycznych wyznawców Darskiego? No i co ci wyznawcy wyznają?
                    • mg2005 Re: Darski na śmierć skazany. Stacja pierwsza 16.10.11, 09:10
                      > Gdzie widziałeś tych fanatycznych wyznawców Darskiego?

Na koncercie ?

>No i co ci wyznawcy wyzn
                      > ają?

Nienawiść do Kościoła
                      • ultimate.strike Re: Darski na śmierć skazany. Stacja pierwsza 16.10.11, 19:47
                        > > Gdzie widziałeś tych fanatycznych wyznawców Darskiego?
                        >
                        > Na koncercie ?

Lepian chodzi na koncerty Behemotha?

> Nienawiść do Kościoła

A to ciekawe, możesz rozwinąć?
    • nowa_nudziara Re: Darski skazany na śmierć 14.10.11, 14:04
      Co za bzdury,przecież Adam Darski jest bardzo miłym i kulturalnym człowiekiem.Wbrew temu co zrobił.Ale jako artysta ma różne pomysły,aby się promować,tak jak to robi wielu celebrytów,a w nich nikt nie rzuca kamieniami.Przecież żyjemy w wolnym kraju i jest wolność słowa,pewnie,że to co zrobił nie było zbyt ani mądre,ani grzeczne w stosunku do katolików.Pismo święte,to nie zabawka,która rzuca się gdzie się chce,ani drze na oczach ludzi i depcze.Ale tak zrobił i tego się nie cofnie.A jak będą wszyscy na Niego najeżdżać,to On akurat będzie bardziej robił na złość.I sprawa nigdy nie ucichnie.A Sąd i tak Go uniewinnił,jak zapewne wszyscy wiemy.A to raczej nie te czasy,kiedy się za takie występki kamieniowało. Zresztą jest powiedziane,że kto na ciebie kamieniem,ty na niego chlebem,tak winien postępować katolik,a nie pisać,że Darski nie będzie wpuszczony do żadnego sklepu i umrze głodową śmiercią.Tak katolik nie postępuje.A Darski katolikiem,jak sam powiedział,nie jest.
    • zuzzzzzzzz Re: Darski skazany na śmierć 14.10.11, 14:39
      A fani Nergala się nie poddaja, protestują,
      vipnews.pl/10-lecie-pop-listy-rmf-fm/
    • bling.bling Re: Darski skazany na śmierć 16.10.11, 08:09
      Darski nie może zarabiać pieniędzy jako muzyk bo jest szatanistą. Wszelkie umowy handlowe z tym człowiekiem nie mogą dochodzić do skutku
      wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,10476531,Walczacy_z_sektami_chca_odwolania_koncertu_Nergala.html
    • mg2005 Re: Darski skazany na śmierć 16.10.11, 08:59
      bling.bling napisał:

> Niniejszym obywatel Draski został skazany na śmierć z głodu.

No, nie - może sprzątać ulice. Wtedy przestanie być destrukcyjny dla społeczeństwa

Od dziś Darski nie będzie mógł nic
      > kupić w sklepie, wsiąść do autobusu czy pociągu. Strony wchodzące w nim w umo
      > wy handlowe stają się tym samym współodpowiedzialne za upadek tożsamości narodo
      > wej i cywilizacji chrześcijańskiej.

Bredzisz
      • voxave Re: Darski skazany na śmierć 16.10.11, 09:26
        Grupa przestepcza w sukienkach ma długie ręce i sobie ich nie brudzi.Zalatwia swoje interesy podburzając wiernych i za ich pomoca eliminuje niewygodnych, ze spoleczeństwa.
        Mamy tu kolejny przyklad szantażu duchowieństwa wobec rządzących---wywalcie Nergala bo wam pokażemy itd.Uszanowanie :)
        • mg2005 Re: Darski skazany na śmierć 16.10.11, 19:21
          voxave napisała:

> Grupa przestepcza

A jakie przestępstwo ?...

> eliminuje niewygodnych, ze s
          > poleczeństwa.

Histeryzujesz - brak programu w tv nie oznacza eliminacji

Osoby z marginesu nie powinny prowadzić programów w tv, zwłaszcza publicznej...
          • bling.bling Re: Darski skazany na śmierć 16.10.11, 19:39
            > Osoby z marginesu nie powinny prowadzić programów w tv, zwłaszcza publicznej...

zdefiniuj czym czym jest margines i udowodnij że Darski należy do tej grupy. Uzasadnij dlaczego osoby z marginesu nie powinny prowadzić programów w tv
          • voxave Re: Darski skazany na śmierć 16.10.11, 19:52
            Mguano----nie tobie rozsadzac kto jest czego godzien
      • Gość: ed Re: Darski skazany na śmierć IP: *.xdsl.centertel.pl 16.10.11, 09:29
        tvp jest słaba, wręcz żałosna - kiepskie, niekończące się seriale, kabarety jak w prowincjonalnych cyrkach, stare filmy grane na okrągło, widowiska niczym prace publiczne dla bezrobotnych aktorów i na koniec dyktat klechów na obsadę widowisk
        • voxave Re: Darski skazany na śmierć 16.10.11, 19:53
          Ed----jak rak glejak....
          • Gość: ekologiczny Re: Darski skazany na śmierć IP: *.xdsl.centertel.pl 16.10.11, 22:15
            występuje w nieskażonych, czystych wodach natomiast tvp do kitu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka