Dodaj do ulubionych

Donosicielstwo

17.02.12, 12:10
Donosicielstwo jest zawsze niemiłe, ale w uzasadnionych przypadkach wskazane.
Na przykład tutaj, na forum, wskazanym jest donosić: "Szanowny adminie, uprzejmie donoszę, że nick (np. strike) spamuje, podaję link ..."
Eleganckie to jest, że hej, hej :(

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114883,11161746,Uprzejmie_zawiadamiam__ze____czyli_jak_donosza_sasiedzi.html
Ps. A jak skarbowy ma skutecznie pilnować wszelkich cwaniaczków unikających płacenia podatków? Najlepiej jest pielęgnować donosicielstwo.
Obserwuj wątek
    • Gość: ka_p_pa klik IP: *.interwan.pl 17.02.12, 12:17
    • massaranduba Re: Donosicielstwo 17.02.12, 12:19
      Nie mialabym problemu,zeby doniesc,ze sasiedzi katuja dziecko.Natomiast ich stan posiadania zupelnie mnie nie interesuje.A forum jest tylko wirtualne,wiec mam duzy dystans do tego co tu czytam,spamerow niech admin sledzi sobie sam,bez mojego udzialu ;-)
      • aborcyjnokoncepcyjnalustracja Re: Donosicielstwo 17.02.12, 12:23
        massaranduba napisała:

> spamerow niech admin sledzi sobie sam,bez mo jego udzialu ;-)

Brawo :)
        • voxave Aborcja 17.02.12, 12:27
          Co ty takiego przeskrobalas,że pokutujesz na tym forum ?
          Druga opcja--nie wstyd ci brać pieniadze za prześladowanie sióstr i braci ?
          • aborcyjnokoncepcyjnalustracja Re: Aborcja 17.02.12, 12:44
            voxave napisała:

> Co ty takiego przeskrobalas,że pokutujesz na tym forum ?

Co przeskrobałaś, że pokutujesz na tym forum?
            • voxave Re: Aborcja 17.02.12, 15:53
              Aborcja-----ty nawracasz jak członek sekty--ciągle spamujesz to samo.Ja pisze dla przyjemności i nikogo nie nawracam:)
              Nie widzisz różnicy--idź do okulisty.
    • ultimate.strike Po co tak poważnie? 17.02.12, 13:45
      Wątek jest ze swej natury komiczny, weganie wielokrotnie moje wątki słusznie, czy niesłusznie wyklikiwali, sami mają w tym względzie dużo za uszami. Jedyna różnicxa polega na tym, że wyklikanie mnie oznacza, że bede musiał założyć nowego nicka, a nicki wegańskie są nieśmiertelne, bo reprezentują religię jedynie słuszną.
      • filippa.pippa Re: Po co tak poważnie? 17.02.12, 14:24
        Nożyce się odezwały, bo w stół uderzono?
        A swojądrogą, jaki ty jesteś kupi, striku :)
        • ultimate.strike Re: Po co tak poważnie? 17.02.12, 14:29
          Znowu brak nawiązania do tematu, czy to wina Twojej diety? Pomyśl nad jej zmianą, zawsze można sobie wybrać religię, która nie szkodzi.
    • klosowski333 Re: Donosicielstwo 19.02.12, 21:48
      My nigdy w donosicielstwie nie osiagniemy takiej perfekcji jaka swego czasu osiagneli nasi bracia, Niemcy. Daleko nam tez pod tym wzgledem np. do Holendrow czy Dunczykow.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka