misiu_jeden 05.06.12, 12:39 Dzisiaj kropka, nasza adminka, ma imieniny. Z tej okazji robi łaskę i nie usuwa żadnych postów. Macie prawo milczeć i macie prawo składać jej życzenia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: inkwizytor Re: Imieniny adminki IP: *.unknown.vectranet.pl 05.06.12, 13:26 misiu_jeden napisał: > Dzisiaj kropka, nasza adminka, ma imieniny. Nie podpuszczasz? Czyżby nasza Kropka miała na imię Waleria? Mniejsza z tym, każda okazja jest dobra by złożyć życzenia. Proszę zatem, Kropko, przyjmij ode mnie życzenia - dziecinną rymowankę: Nie zerkaj za siebie, Idź śmiało przez życie, Podkochuj się skrycie, Kontroluj swe żądze, Zarabiaj pieniądze, Lekceważ pętaków, Unikaj cwaniaków, Przepisów przestrzegaj, Na sobie polegaj, Lecz przede wszystkim Pokaż im wszystkim! Żebyś zawsze miała z kim, miała gdzie i miała za co... Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: Imieniny adminki 05.06.12, 13:37 to disiaj świetej kropki?????? Odpowiedz Link Zgłoś
trollik.morski Re: Imieniny adminki 05.06.12, 13:41 Może ma imieniny, ale ta wzorowa funkcjonariuszka usuwa:( Mój wątas: "Proszę o opinię - uwiarogodnienie" wywaliła w kosmos, bez powodów! Może była pod wpływem ... - Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Imieniny adminki 05.06.12, 14:01 Wszystkiego najlepszego z tej okazji---ale niech sie przyzna jakie to imię jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
trollik.morski Re: Imieniny adminki 05.06.12, 14:04 voxave napisała: > Wszystkiego najlepszego z tej okazji---ale niech sie przyzna jakie to imię jest Walerciaaaa!!! i wszystko jasne:P Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Imieniny adminki 05.06.12, 14:22 Wśród młodego pokolenia imię rzadkie.Ale jak każde tyż pikne :) Odpowiedz Link Zgłoś
trollik.morski Re: Imieniny adminki 05.06.12, 14:28 Raidzice Wiecha/Wiecheckiego czytali:O Odpowiedz Link Zgłoś
6burakow Re: Imieniny adminki 05.06.12, 14:28 odpowiednie byloby: Sw. Cenzuria i jak potrzebna! Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: Imieniny adminki 05.06.12, 17:03 oj, misiu, misiu. Straszny z Ciebie rozrabiaka :) Walercia? Chyba od waleriany, którą muszę często łykać przez niektórych użyszkodników. Tak czy siak - życzenia przyjmuję i baaaaardzo dziękuję. Tym bardziej, że każde ciepłe słowo na forum jest na wagę złota :)) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej256 znaki diakrytyczne 05.06.12, 18:02 misiu_jeden napisał: ... tej okazji robi łaskę ... Jak to dobrze, ze uzywasz znakow diakrytycznych! W przeciwinym razie adminka by ci chyba nie darowala... Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej256 Re: Jednak nie Walercia 05.06.12, 18:51 voxave napisała: > Jak podaja kłamczuchy forumowe :) To kto? Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Jednak nie Walercia 05.06.12, 18:54 andrzej256 napisał: > voxave napisała: > > > Jak podaja kłamczuchy forumowe :) > > To kto? Nie chce mi sie czytac postów od nowa ale chyba Trollik ? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej256 Re: Jednak nie Walercia 05.06.12, 22:24 voxave napisała: > andrzej256 napisał: > > > voxave napisała: > > > > > Jak podaja kłamczuchy forumowe :) > > > > To kto? > > Nie chce mi sie czytac postów od nowa ale chyba Trollik ? Kto ta kropka jak nie Walercia? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zgred.polarny Re: Jednak nie Walercia 05.06.12, 18:53 Chyba nie Norberta - jak pokazuje kalendarz P/ Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Jednak nie Walercia 05.06.12, 18:56 zgred.polarny napisał: > Chyba nie Norberta - jak pokazuje kalendarz P/ Jeszcze jest Bonifacunia i Walterunia ? Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: Jednak nie Walercia 05.06.12, 21:12 no to wszystkiego najlepszego. i kup se tam co se sama chcesz. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: Jednak nie Walercia 05.06.12, 21:21 a ile kosztuje święty spokój? W hurcie, bo ja tak z tonę bym wzięła... Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Jednak nie Walercia 05.06.12, 21:51 Kropula, porzućcie wszelką nadzieję na święty spokój, wy, ktorzy zostajecie aesami :) Imieniny nie imieniny, najlepszego i łubu dubu. BTW imieniny dziś obchodzą: Bonifacy, Dobrociech, Doroteusz, Ferdynand, Genadiusz, Hildebrand, Hildebranda, Igor, Jakub, Nikanor, Nikanora, Waleria, Walter i Zenaida. Odpowiedz Link Zgłoś
mjot1 Re: Jednak nie Walercia 05.06.12, 22:15 Hm… Hildebranda… qrcze. kto to wymyśla?! Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Jednak nie Walercia 06.06.12, 10:04 Dzisiaj zaś Aleksander, Artemiusz, Benignus, Dominika, Filip, Gerard, Gerarda, Kandyda, Klaudiusz, Laurenty, Marceli, Maria, Norbert, Norberta, Paulina, Sydonia, Wawrzyniec i Więcerad. Więcerad mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Jednak nie Walercia 06.06.12, 16:10 yoma napisała: > Dzisiaj zaś Aleksander, Artemiusz, Benignus, Dominika, Filip, Gerard, Gerarda, > Kandyda, Klaudiusz, Laurenty, Marceli, Maria, Norbert, Norberta, Paulina, Sydon > ia, Wawrzyniec i Więcerad. > > Więcerad mi się podoba. Maria albo Paulina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imieninki_adminki Imieninki adminki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.12, 22:26 Odpowiedz Link Zgłoś