chociemir 17.07.12, 12:32 Chyba jestem tutaj najstarszy. Jeśli ktoś z was jest starszy niż ja, to składam szacuneczek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
narfi Re: Kto jest najstarszy? 17.07.12, 13:36 Noo... Nehsa, zdaje sie kolo 70-ki. Jestes starszy? Szacuneczek:) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Kto jest najstarszy? 17.07.12, 15:12 narfi napisał: > Noo... Nehsa, zdaje sie kolo 70-ki. Jestes starszy? Szacuneczek:) Billi coś się chwalił ze ma z 9 dych, a jeszcze może :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kappa Re: Kto jest najstarszy? IP: *.lukman.pl 17.07.12, 13:53 Spoko, nic nie może przecież wiecznie trwać. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka-007 Ja jestem najmłodsza 18.07.12, 11:26 Nie wiem, kto tu jest najstarszy. Ja jestem najmłodsza. Pasuje? Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: Ja jestem najmłodsza 18.07.12, 11:37 no może nie 9 ale siódmy krzyżyk w połowie. najmłodsza???? pasowałaby mi jakaś milusińska szesnastka. Odpowiedz Link Zgłoś
gienek-antypijak E, dziadziuś 18.07.12, 13:18 billy.the.kid napisał: > no może nie 9 ale siódmy krzyżyk w połowie. > najmłodsza???? > pasowałaby mi jakaś milusińska szesnastka. E, a nie za dziadziuś jesteś dla szesnastki? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Ja jestem najmłodsza 19.07.12, 10:07 billy.the.kid napisał: > no może nie 9 ale siódmy krzyżyk w połowie. > najmłodsza???? > pasowałaby mi jakaś milusińska szesnastka. Zboku pra pra pra wnuki pilnować a nie chędożyć z małolatami :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patryk Re: Ja jestem najmłodsza IP: *.static.espol.com.pl 21.07.12, 09:29 billy.the.kid napisał: > no może nie 9 ale siódmy krzyżyk w połowie. Gratuluję! To tak jak mistrz gitary- Carlos:) muzyka.interia.pl/rock/news/carlos-santana-czyste-emocje,1824104,46 www.youtube.com/watch?v=MXp413NynFk Odpowiedz Link Zgłoś
gienek-antypijak ja 18.07.12, 13:29 Ja. Ja jestem najstarszy. Jestem prawie generałem. Baczność! Odpowiedz Link Zgłoś
narfi Re: ja 18.07.12, 14:35 Nie dojdzie. Jak mozna dojsc takiego wieku bez picia. :D Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: ja 18.07.12, 16:44 naturalnie w gr,ę wchodzi tylko śpyrt i jego przetwory. po dzisiejszej wizycie u dochtórki- cukier w normie, cholesterol-wzorcowy, pikawa-jak w ksiązkach medycznych piszą. miechy ździebko wysiadają-cóż C H.O.CH.P. 50 lat p[alenia dwóch p[aczuszek ekstra mocnych dziennie. zafundowałem najjaśniejszej chyba ze dwa żłobki dla maluchów w postaci akcyzy. TAK TRZEBA DBAĆ O OJCZYZNĘ. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka-007 Re: ja 19.07.12, 08:50 billy, a jak zaczynałeś karierę na forum Warszawa, to byłeś starszy niż teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: ja 19.07.12, 09:22 Billy ma 65 lat co najmniej----pali 50 lat papierosy +15 lat bo wtedy zacząl palić Rocznik 1947---kosmita, bo wtedy w Ameryce wylądowali...... Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: ja 19.07.12, 09:57 voxave napisała: > Billy ma 65 lat co najmniej----pali 50 lat papierosy +15 lat bo wtedy zacząl pa > lić > Rocznik 1947---kosmita, bo wtedy w Ameryce wylądowali...... Szukaj dalej... Ja+Ty=100? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: ja 19.07.12, 10:10 pocoo napisała: > voxave napisała: > > > Billy ma 65 lat co najmniej----pali 50 lat papierosy +15 lat bo wtedy zac > ząl pa > > lić > > Rocznik 1947---kosmita, bo wtedy w Ameryce wylądowali...... > > Szukaj dalej... > Ja+Ty=100? Ta a wiesz ze we Fordach licznik dwa razy kreci :)) Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: ja 21.07.12, 22:20 kolter-xl napisał: > > Ja+Ty=100? > > Ta a wiesz ze we Fordach licznik dwa razy kreci :)) Jak Ci się to udało...nie wiem.Masz rację. Mam 98.Zgadza sie? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: ja 19.07.12, 10:09 voxave napisała: > Billy ma 65 lat co najmniej----pali 50 lat papierosy +15 lat bo wtedy zacząl pa > lić > Rocznik 1947---kosmita, bo wtedy w Ameryce wylądowali...... Zapomniałaś dodać ze w wieku 14 lat został ojcem a dziadkiem jak miał 27 :)) Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: ja 19.07.12, 10:17 no, p[apieroski jak stary jaram od 12 roczku życia. alpażki też wtedy miały boski smak.pijałem takowe juz w cxenie 17 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: ja 19.07.12, 10:26 billy.the.kid napisał: > no, p[apieroski jak stary jaram od 12 roczku życia. Eee mnie z fajkami złapali już w 2 klasie podstawówki. > alpażki też wtedy miały boski smak.pijałem takowe juz w cxenie 17 zł. Jabolów nigdy nie piłem , do dziś mam alergię na wino jako taki fujjjjjjjjjjjjjjjjjjj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka_p_pa Re: ja IP: *.interwan.pl 19.07.12, 11:07 kolter-xl napisał: > billy.the.kid napisał: > > > no, p[apieroski jak stary jaram od 12 roczku życia. > > Eee mnie z fajkami złapali już w 2 klasie podstawówki. O, to wcześnie zdemoralizowany, ja dopiero w piątej zacząłem jarać. > > > alpażki też wtedy miały boski smak.pijałem takowe juz w cxenie 17 zł. > > Jabolów nigdy nie piłem , do dziś mam alergię na wino jako taki fujjjjjjjjjjjjj Żałuj, niepowtarzalne przeżycie. Też tak jakoś koło piątej klasy spróbowałem. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: ja 19.07.12, 11:15 Gość portalu: ka_p_pa napisał(a): > > > > Eee mnie z fajkami złapali już w 2 klasie podstawówki. > > O, to wcześnie zdemoralizowany, ja dopiero w piątej zacząłem jarać. Nigdy świętym nie planowałem zostać . > > Jabolów nigdy nie piłem , do dziś mam alergię na wino jako taki fujjjjjjj > jjjjjj > > Żałuj, niepowtarzalne przeżycie. Też tak jakoś koło piątej klasy spróbowałem. Nie, no kilka razy łyka czy nawet dwa wziąłem. Mówię o systematycznym zaprawianiu się siarką :)) Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: ja 19.07.12, 13:26 było to winko produkowane zgodnie z zasadami wniarskimi. KAŻDE WINO MUSI BYĆ SIARKOWANE. teraz już t6akich win się nie spotyka.mój starszy brat napoił mnie kiedyś winkiem marki STRAWBERRY. kupionym za pieniąchy zostawione przez mameńkę na michę. a dawał mi to z makaronem-jako zupkę owocową. chciaż relacje cenowe są zupełnie inne. flaszeczka okowitki kosztuje tyle co paczka papierosów. wtedy coś 20 paxzek. Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Poco 21.07.12, 18:02 voxave napisała: > Jesteś bardzo młoda.....:) Duchem,czy ciałem? Ile chcesz dodać do setki? Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Poco 21.07.12, 19:33 Wole nic nie dodawac--ja mam tyle lat co Billy.......a Ty ? Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Poco 21.07.12, 22:14 voxave napisała: > Wole nic nie dodawac--ja mam tyle lat co Billy.......a Ty ? Oj,chyba mnie nie przekonalaś.Dlaczego mam przeświadczenie,że masz 43-46? Billy jest rok starszy od mojej starszej siostry.Uwielbiam matematykę ale to liczenie mnie wkurza. Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Poco 22.07.12, 01:21 Zatrzymałam sie w międzyprzestrzeni--nie pasuję nigdzie i to jest moja szarpanina--do tych co maja tyle lat co ja,nie---do tych z którymi sie utożsamiam też nie......taka przestrzeń w oczekiwaniu ,nazywana jest czyśćcem :) Biorę to, co mi dajesz bo to był piękny wiek,ale jestem starsza o 20 lat.....niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Poco 22.07.12, 06:49 voxave napisała: > Zatrzymałam sie w międzyprzestrzeni--nie pasuję nigdzie i to jest moja szarpani > na--do tych co maja tyle lat co ja,nie---do tych z którymi sie utożsamiam też n > ie......taka przestrzeń w oczekiwaniu ,nazywana jest czyśćcem :) No to w tym cholernym czyśćcu chyba mnie znalazlaś i poznalaś.Tak,to ja. Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Złośliwy czas 22.07.12, 07:51 voxave napisała: > Myślę ,że nasz pobyt umilimy sobie jak tylko potrafimy najlepiej.:) Staram się,chociaż czasami potrzebuję solidnego kopa. Dawniej czas szedł,a teraz osiągnął zawrotną prędkość i nijak dogonić go nie mogę chociaż jestem wysportowana.Ale gdzie mi tam do teściowej (81 lat),która bez problemu zrobi szpagat i wędruje kilometrami plażą bez względu na pogodę i porę roku. Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Złośliwy czas 22.07.12, 12:02 Sa takie osoby,genetycznie uwarunkowane,żyjace w dobrych warunkach pod troskliwa opieka lekarska, które dozywaja sędziwych lat w dobrej kondycji.Tylko im zazdrościć. Ja mam w chórze *cywilnym* takiego pana po 9o-tce,który wyglada na góra 60 lat.Spiewa i jeszcze publicznie żwawo tańczy---zawsze mnie to zdumiewa.Z rozmowy wynikło iż cala ta rodzina taka długowieczna. Odpowiedz Link Zgłoś