Dodaj do ulubionych

złote myśli idioty

17.07.12, 19:02
taki jest właściwy tytuł tego forum po powrocie ozrm z bułgarii. nich że on nie jeździ już za granicę, po gdzie nie pojedzie to się intensywniejszy robi po powrocie.
Obserwuj wątek
    • torado Re: złote myśli idioty 17.07.12, 19:24
      paco_lopez napisał:
      > taki jest właściwy tytuł tego forum po powrocie ozrm z bułgarii. nich że on nie
      > jeździ już za granicę, po gdzie nie pojedzie to się intensywniejszy robi po po
      > wrocie.

no cóż no cóż nabiera dystansu to widzi więcej ;-) :-D
    • Gość: ka_p_pa Re: złote myśli idioty IP: *.interwan.pl 17.07.12, 19:27
      spoko, bardziej się awanturował jak z tajgi wrócił.
      • bling.bling Re: złote myśli idioty 17.07.12, 20:15
        ale z Węgier wrócił z podkulonym ogonem
    • karkowiak2plus Re: złote myśli idioty 17.07.12, 20:05
      Spoko. W przszłym roku pojedzie do Ugandy i go zjedzą za głoszone poglądy.
    • Gość: inkwizytor Odczep się IP: *.warszawa.vectranet.pl 17.07.12, 20:12
      Odczep się od Oszołoma.
      Nie chcesz uczestniczyć w jego wątkach, to zakładaj swoje. Kto Ci broni?
      • pocoo Re: Odczep się 19.07.12, 07:46

Gość portalu: inkwizytor napisał(a):

> Odczep się od Oszołoma.
        > Nie chcesz uczestniczyć w jego wątkach, to zakładaj swoje. Kto Ci broni?

Słuszna uwaga.Ja już od dawna olewam zakładane przez niego wątki.
    • piwi77.0 Protestuję. 17.07.12, 20:26
      Nie zgadzam się na nazywanie któregokolwiek z tu obecnych idiotą. Poza tym oszołom nie jest idiotą. Jego podejście czy poglądy mogą się nie podobać, ale należy mu się przynajmniej uznanie za poziom w jaki je prezentuje. Życzyłbym sobie, aby nikt z tu piszących nie schodził poniżej niego. A niestety zdarza się i to często.
      • migreniasta Re: Protestuję. 17.07.12, 20:34
        Wprowadzasz nowy standard? No no no...... czyli jak ktoś walnie babola to napiszesz,że spisał się na 0,78 Oszołka?
        • voxave Re: Protestuję. 17.07.12, 20:44
          A może to my jesteśmy coś nie tego ....
        • massaranduba Re: Protestuję. 17.07.12, 20:53
          migreniasta napisała:

> Wprowadzasz nowy standard?

Standardy wyznaczaja sami uzytkownicy forum. Po tym jak ktos ostatnio zamieszczal filmiki, na ktorych ludzie oddawali kal w sklepie, czy do basenu, dodajac do tego niewybredny komentarz, to juz nic nie jest w stanie mnie zdziwic... :-(
          • karkowiak2plus Jesteś niesprawiedliwa i zapatrzona 17.07.12, 21:32
            we własną prawdę.
            Tym osobnikiem umieszczającym owe filmiki byłem ja. To pamiętasz. Ale głucho milczysz o ewentualnych powodach dla których tak się zachowałem.
            Nie wspominasz słowem o wegiantach uporczywie i nachalnie zamieszczających filmiki ociekające krwią. Filmy ,a nie dokumenty filmowe. Pełne efektów specjalnych i fałszujące rzeczywistość. Dostrzegasz li tylko skutek zapominając o przyczynie. Dlaczego nie piętnujesz tych,którzy zainicjowali nowy standard,tylko czepiasz się mnie? Ja wiem dlaczego.
      • bling.bling Re: Protestuję. 17.07.12, 20:48
        musisz tylko bardziej precyzyjnie opisać ten poziom a będziemy wiedzieli jaki standard ci odpowiada najbardziej.
        • piwi77.0 Re: Protestuję. 17.07.12, 21:09
          Poziom tyczy się nie tego co kto pisze, ale tego jak to robi. Można pisać cokolwiek, nawet największe bzdury (dla jednego bzdury, dla innego nie), ale chciałbym, żeby to robiono bez niepotrzebnej zajadłości pod adresem innych i to mam na myśli pisząc o poziomie.
          • angelfree Re: Protestuję. 17.07.12, 21:36
            On nie ma poglądów, tylko misję ewangelizacyjną.
          • bling.bling Re: Protestuję. 17.07.12, 22:17
            To nie masz wysokich wymagań do poziomu. Podobają ci się najwyraźniej opinie, które są oględne i beznamiętne, nie wzbudzające kontrowersji. Forma ponad treścią.
            • piwi77.0 Re: Protestuję. 17.07.12, 22:26
              bling.bling napisał:

To nie masz wysokich wymagań do poziomu.

Nie, nie mam.

Podobają ci się najwyraźniej opinie, które są oględne i beznamiętne, nie wzbudzające kontrowersji. Forma ponad treścią.

Błędny wniosek.
          • paco_lopez Re: Protestuję. 18.07.12, 18:32
            ja widzę , że pojęli u niego w stazi, że bez linków będzie poczytniejszy i bardziej sensowny.
    • piwi77.0 Nie zwalajmy całego problemu na jednego oszołoma. 18.07.12, 08:30
      Przyznajmy szczerze, że wszystkie tematy mające coś wspólnego z tematyką forum już dawno zostały wymaglowane i to po dziesięciokroć. Kościół, pedalstwo, Żydzi, to nie są tematy bez dna. Społeczeństwo to nie jest Kraj, Świat, albo choćby Turystyka, że każdego dnia mamy nowe sensacje dające strawę forum. Tu nie ma o czym pisać. Rozwiązaniem byłoby poruszanie tematów debilnych i są czynione takie próby, które zawsze aktywnie wspieram, ale są one natychmiast wygaszane jako nie licujące z powagą tego miejsca. Dawno wyniósłbym się na Oślą, bo tamta tematyka najbardziej trafia w mój gust, tyle, że tam nie wolno sie udzielać. No i mamy dziurę, w którą wszedł oszołom ze swoimi wątkami. Są one jakie są, ale aż tak tragiczne nie są, żeby go za nie potępiać. Niektóre są nawet całkiem niezłe. Najbardziej zawziętym krytykom oszołoma polecam powzięcie prób przyćmienia jego twórczości własną, dlaczego nie są czynione? Byłoby to o wiele efyktywniejsze niż tłumne potępianie oszołoma, któremu bardziej należy się wdzięczność, że w ogóle chce mu się podtrzymywać to miejsce przy życiu.
      • pocoo Re: Nie zwalajmy całego problemu na jednego oszoł 18.07.12, 09:03
        piwi77.0 napisał:

> Najbardziej zawziętym krytykom oszołoma polecam powzięcie prób przyćmienia jeg
        > o twórczości własną, dlaczego nie są czynione? Byłoby to o wiele efyktywniejsze
        > niż tłumne potępianie oszołoma, któremu bardziej należy się wdzięczność, że w
        > ogóle chce mu się podtrzymywać to miejsce przy życiu.

Mogę zrozumieć Twoją wdzęczność.
        Ja jego wątki omijam szerokim łukiem i mam ku temu powody.Nie będzie nigdy więcej taki cymbał wycierał mną podłogi. Z wdzięczności kup mu mopa.
        • piwi77.0 Re: Nie zwalajmy całego problemu na jednego oszoł 18.07.12, 09:14
          Czyżby oszołom kiedykolwiek zdobył się na złe słowo pod Twoim adresem? Wielu tu wiesza psy na innych, ale nie oszołom, masz jakiś przykład, że było inaczej?
          • pocoo Re: Nie zwalajmy całego problemu na jednego oszoł 18.07.12, 10:07
            piwi77.0 napisał:

> Czyżby oszołom kiedykolwiek zdobył się na złe słowo pod Twoim adresem? Wielu tu
            > wiesza psy na innych, ale nie oszołom, masz jakiś przykład, że było inaczej?

Widzę,że zwątpiłeś w moją prawdomówność.
            Dyskusja z kim chcesz i Twoje odczucia, to Twoje prawo i nic mi do tego.
            • piwi77.0 Re: Nie zwalajmy całego problemu na jednego oszoł 18.07.12, 10:10
              Wyczuwam agresję w Twoich słowach, czyżbym napisał coś nie tak?
              • pocoo Re: Nie zwalajmy całego problemu na jednego oszoł 18.07.12, 12:18
                piwi77.0 napisał:

> Wyczuwam agresję w Twoich słowach, czyżbym napisał coś nie tak?

W mojej ocenie,nie tak.
                Zobaczyłam w tym co napisałeś to pieprzone chasydowe "udowodnij".
                Niczego tłumaczyć nie zamierzam.Nie jestem "ateistyczną szmatą" i gnojek ,który mnie tak nazwał przestał dla mnie istnieć.
                Wszystko na ten temat.
                • piwi77.0 Re: Nie zwalajmy całego problemu na jednego oszoł 18.07.12, 13:29
                  On pierwszy z takiego kalibru (ateistyczna szmata) nie uderza. Mnie już też tam kiedyś czymś podobnym obrzucił, ale nie mogę mu mieć tego za złe, bo pierwszy zbluzgałem mu jego Kościół - tym samym zapaliłem mu zielone światło do odwetu. Wielu na tym forum wyzywa nie będąc sprowokowanymi, ale nie oszołom.
                  • massaranduba Re: Nie zwalajmy całego problemu na jednego oszoł 18.07.12, 13:46
                    piwi77.0 napisał:

> Mnie już
                    > też tam kiedyś czymś podobnym obrzucił, ale nie mogę mu mieć tego za złe, bo pi
                    > erwszy zbluzgałem mu jego Kościół - tym samym zapaliłem mu zielone światło do o
                    > dwetu.

No i dochodzimy do sedna sprawy : odpowiadajmy na spam spamem, na agresje- agresja i na chamstwo- chamstwem. I propagujmy pospolite pieniactwo.Tylko zmienmy od razu nazwe forum, bo dyskusyjne to ono juz na pewno nie bedzie...
                    • piwi77.0 Re: Nie zwalajmy całego problemu na jednego oszoł 18.07.12, 13:58
                      Ze względu na mnie nie ma potrzeby zmieniać nazwy tego forum, bo akcje wymiany nieeleganckich ciosów, których to inicjatorem byłem ja, można policzyć na palcach jednej ręki. To przy liczbie napisanych przeze mnie postów, daje bardzo znikomą kwotę.
                    • pocoo Re: Nie zwalajmy całego problemu na jednego oszoł 18.07.12, 15:36
                      massaranduba napisała:

> No i dochodzimy do sedna sprawy : odpowiadajmy na spam spamem, na agresje- agre
                      > sja i na chamstwo- chamstwem.

Ignoruję takie posty.

• pocoo Re: Nie zwalajmy całego problemu na jednego oszoł 18.07.12, 15:31
                    piwi77.0 napisał:

> Wielu na tym forum wyzywa nie będąc sprowokowanymi, ale nie oszołom.

Może być nawet aniołem,nie jestem tym zainteresowana.
                    Już Ci pisałam,masz prawo do własnego zdania.

• voxave Re: Nie zwalajmy całego problemu na jednego oszoł 18.07.12, 15:37
                      pocoo napisała:

> piwi77.0 napisał:
                      >
                      > > Wielu na tym forum wyzywa nie będąc sprowokowanymi, ale nie oszołom.
                      >
                      > Może być nawet aniołem,nie jestem tym zainteresowana.
                      > Już Ci pisałam,masz prawo do własnego zdania.

Mnie tez Oszołom kiedys zwyzywał wulgarnym jezykiem ale nie pamietam jak to szło.....nie pamietam tez komplementów---skleroza psia kość :)

>
                      • piwi77.0 Re: Nie zwalajmy całego problemu na jednego oszoł 18.07.12, 15:57
                        Na jaką literę Cię zwyzywał? Oszołom, słowa wulgarne? Dziwne.
                        • voxave Re: Nie zwalajmy całego problemu na jednego oszoł 18.07.12, 16:07
                          piwi77.0 napisał:

> Na jaką literę Cię zwyzywał? Oszołom, słowa wulgarne? Dziwne.

Bardzo wulgarny zestaw czego sie po nim nie spodziewałam,pozostał mi gorzki osad----a to znaczy,że porządnie mnie zwyzywał.

• piwi77.0 Re: Nie zwalajmy całego problemu na jednego oszoł 18.07.12, 16:27
                            Jeżeli na k to było, to jest z niego paskudna kanalia. A niby taki święty i religijnego udaje.
                            • voxave Re: Nie zwalajmy całego problemu na jednego oszoł 18.07.12, 19:02
                              piwi77.0 napisał:

> Jeżeli na k to było, to jest z niego paskudna kanalia. A niby taki święt
                              > y i religijnego udaje.

Było paskudnie ale nie ręczę czy na k---nie chcialabym nikogo nieścisłością skrzywdzić--było, minęło :)

• kalllka Re: złote myśli idioty 18.07.12, 10:29
      nie wiem czy po powrocie z Bulgarii,,
      mysle, ze i po powrocie z Kasperii bylby taki jakim go portal stworzyl.
      od poczatku ( w nicku) i jego wieloletniej dzialalnosci, widoczna byla przewrotna mysl zabawiania sie cudzym kosztem. zabawiania sie nami ( calym spoleczenstwem) a przez zle skonstruowana formule ( forow) zabawiania sie mediami ( komunikacja) w sumie- nasza codziennoscia.
      oszolom z radia itd,, to taki Tempora Zygmunt, uprzejmie skrojony Anonim , za to odpowiedzialnie zaslaniajacy sie sasiadem,, np piwim.

ps
      pako nie domysliles czy nie przeszkadza ci gdy ( z pomoca magicznej inwektywy- IDiota) dzielisz na srod_dzidzie_dzidy, tak juz podzielone stado ?
      • paco_lopez Re: złote myśli idioty 18.07.12, 18:38
        jak wrócił z bułgarii naciągał rzeczywistość jak antykoncepcję, na niewyraźnego pasażera. jak przychodzi 11.11 to jego potakiwacze mają ochotę zatłuc sztukę, ale policja jest z nami, a my raczej za sztuką niż za silnymi pocurvieniami.
    • Gość: Anna Paco, twoje mysli nas nie interesuja! IP: *.dsl.pltn13.pacbell.net 19.07.12, 07:07
      I nie mysl tak nisko o sobie.
      • pocoo Re: Paco, twoje mysli nas nie interesuja! 19.07.12, 07:50
        Gość portalu: Anna napisał(a):

Błąd.Powinnaś napisać ,że jego myśli Ciebie nie interesują.Jeżeli mnie coś nie interesuje to zwyczajnie to olewam.
    • paco_lopez Re: złote myśli idioty 19.07.12, 13:14
      agent znowu nadaje. co to się będzie działo bliżej wyborów. jesteśmy pod rozbiorami, w totalitaryzmie w bezmiarze dezynwoltury moralnej. polska idioty to kraj z bezwzględnym zakazem przerywania ciąży. bez środków antykoncepcyjnych, z dużym przyrostem naturalnym.
      • kalllka Re: złote myśli 19.07.12, 13:25
        ano zauwazylam ze nadaje.
        ale pewnam ze luzak z niego ideowy i drwi tak z lewicowcow jak z bishopow. liczy sie tylko pozycja -blisko wysoko.
        • paco_lopez Re: złote myśli 19.07.12, 16:09
          ctrlc+ctrlv na akord.
          • kalllka Re: złote myśli 19.07.12, 16:17
            nie.
            pewnam, ze przypial sie do kozic w tour de france.
      • Gość: Anna Re: złote myśli idioty IP: *.dsl.pltn13.pacbell.net 19.07.12, 17:14
        > polska idioty to kra
        > j z bezwzględnym zakazem przerywania ciąży. bez środków antykoncepcyjnych, z du
        > żym przyrostem naturalnym.

Polska antypolskiego idioty to wlasnie kraj ktory mamy: z negatywnym przyrostem naturalnym.
        • massaranduba Re: złote myśli idioty 19.07.12, 17:25

> Polska antypolskiego idioty to wlasnie kraj ktory mamy: z negatywnym przyrostem
          > naturalnym.

Nieprawda.
          www.stat.gov.pl/gus/5840_12442_PLK_HTML.htm
          • Gość: Anna Re: złote myśli idioty IP: *.dsl.pltn13.pacbell.net 19.07.12, 18:11
            > > Polska antypolskiego idioty to wlasnie kraj ktory mamy: z negatywnym przy
            > rostem
            > > naturalnym.
            >
            > Nieprawda.

No to przeczytaj sobie jednoznaczna "zlota mysl" paco:

"polska idioty to kraj z bezwzględnym zakazem przerywania ciąży. bez środków antykoncepcyjnych, z dużym przyrostem naturalnym."

Poniewaz mamy negatywny przyrost naturalny wiec o co tu idzie? "Ludzie postepu" nigdy nie chcieli istnienia Polski i tu mamy postepawe zlote mysli idioty.
            • massaranduba Re: złote myśli idioty 19.07.12, 18:20

> Poniewaz mamy negatywny przyrost naturalny

Nie jestem specjalista od demografii, ale wydaje mi sie, ze przyrost moze byc ujemny, a nie negatywny. W Polsce, w zeszlym roku byl dodatni.
              • Gość: Anna Re: złote myśli idioty IP: *.dsl.pltn13.pacbell.net 19.07.12, 18:35
                > Nie jestem specjalista od demografii, ale wydaje mi sie, ze przyrost moze byc [
                > i]ujemny[/i], a nie negatywny.

Polska jest na 208 miejscu pod wzgledem przyrostu naturalnego z 1.31 dziecka na kobiete (potrzeba ponad 2 zeby kraj sie nie wyludnial). To ze sie w jakims roku rodzi wiecej ludzi niz umiera, to jeszcze nie swiadczy ze kraj sie nie starzeje czyli wyludnia w perspektywie 2-3 pokolen. Paco-podobne zlote mysli albo nie wiaza sie z mysleniem albo jak juz pisalam to jeszcze jeden postepawy belkot jak zniszczyc Polske.

>W Polsce, w zeszlym roku byl dodatni.

Powaznie?????

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114873,10290868,Po_raz_pierwszy_od_6_lat_mamy_ujemny_przyrost_naturalny_.html
                • massaranduba Re: złote myśli idioty 19.07.12, 18:43
                  > >W Polsce, w zeszlym roku byl dodatni.
                  >
                  > Powaznie?????

Powaznie. Dolaczylam link GUS-u, sprawdz jesli nie wierzysz.
                  Twoje dane dotycza pierwszej polowy tego roku, a mamy dopiero lipiec. Z Twojego linka wynika tez, ze jest ujemny po raz pierwszy od szesciu lat. Nie jest wiec to kompletna kleska demograficzna.
                  • Gość: Anna Re: złote myśli idioty IP: *.dsl.pltn13.pacbell.net 19.07.12, 19:20
                    > Powaznie. Dolaczylam link GUS-u, sprawdz jesli nie wierzysz.
                    > Twoje dane dotycza pierwszej polowy tego roku, a mamy dopiero lipiec. Z Twojego
                    > linka wynika tez, ze jest ujemny po raz pierwszy od szesciu lat. Nie je
                    > st wiec to kompletna kleska demograficzna.

Szkoda ze nie potrafisz czytac. Artykul jest z wrzesnia ubieglego roku (o zeszlym roku pisalas, nieprawda?). A juz zupelnie nie lapiesz ze 1.3 dziecka na kobiete to kompletna kleska demograficzna ktora stawia Polske na 208 miejscu wsrod krajow swiata.
                    • massaranduba Re: złote myśli idioty 19.07.12, 19:29

> Artykul jest z wrzesnia ubieglego roku

Nieprawda.
                      Data publikacji: 27 stycznia 2012.
                      (...)W minionym 2011 roku odnotowano dodatni przyrost naturalny ludności; (...)
                      • Gość: Anna Re: złote myśli idioty IP: *.dsl.pltn13.pacbell.net 19.07.12, 19:53
                        > Nieprawda.
                        > Data publikacji: 27 stycznia 2012.
                        > (...)[i]W minionym 2011 roku odnotowano dodatni przyrost naturalny ludności; [/
                        > i](...)

Czyli zrodla za 2011 sa sprzeczne. Wazniejsza jest jendak nie przewaga urodzen nad zgonami w danym roku ktora moze sie wahac, ale liczba urodzen na kobiete ktora od lat jest bardzo niska w Polsce i mowi ze kraj sie bedzie kurczyl jesli nie bedzie sie rodzilo 2.3 dziecka na kobiete (od lat mamy 1.3 dziecka na kobiete ). Zloci idioci chca wiecej aborcji, srodkow antykoncepcyjnych i mniej urodzin.
            • paco_lopez Re: złote myśli idioty 19.07.12, 18:40
              a ludzie na wstecznym chcieli polski , która ma wielki przyrost naturalny glusia pospolitego. jak się kobiety zlitują nad glusiem, tez dramat z tego wychodzi. jak z glusiem można rozmnażac kraj ? gluś musi wyginąć a jest tego z 17 000 000.
              • Gość: Anna Re: złote myśli idioty IP: *.dsl.pltn13.pacbell.net 19.07.12, 19:13
                paco_lopez napisał:

> a ludzie na wstecznym chcieli polski , która ma wielki przyrost naturalny glusi
                > a pospolitego. jak się kobiety zlitują nad glusiem, tez dramat z tego wychodzi.
                >gluś musi wyginąć a jest tego z 17 000 00
                > 0.

Od wstecznych biegow sa pewne ludy kore braly natchnienie w rewolucji francuskiej i ci co ich nasladuja. Trzeba byc idiota zeby ponizac masowo innych ludzi w imie złotych urojen oczywiscie. O niszczeniu Polakow marzyl juz Hitler i jego postepawi nastepcy.
                • paco_lopez Re: złote myśli idioty 19.07.12, 19:34
                  musimy się jakoś posegregować. wy się dymajcie i rozmnażajcie w tempie co rok . a my bedziemy mieli góra dwoje dzieci. jak myslisz kto zachowa wyższy dochód na mieszkańca ? u kogo bedzie mniejsze bezrobocie ?
                  • Gość: Anna tak sie koncza złote myśli idioty..... IP: *.dsl.pltn13.sbcglobal.net 24.07.12, 22:59
                    paco_lopez napisał:

> musimy się jakoś posegregować. wy się dymajcie i rozmnażajcie w tempie co rok .
                    > a my bedziemy mieli góra dwoje dzieci.

Juz pisalam ze potrzeba 2.3 dziecka na rodzine do przetrwania narodu i ze idiotom na przetrwaniu narodu nie zalezy. Wulgarnie, bo wulgarnie, ale potwierdzasz to co napisalam.

• kalllka Re: tak sie koncza złote myśli idioty..... 25.07.12, 11:26
                      uhym, zatem podsumujmy wyliczAnke:
                      dwoje za malo, troje- za duzo ,jak na biedna polska familie, tym bardziej za, ze swoim bardzoprawdopodobnym miesozerstwem przyczynilo by niekontrolowanej wydojnosci krow polskich,,,(?)

ale jak sobie zrobic 2.3 dziecka? ( zachowujac rownowage umyslowa)
                      • Gość: Anna Re: tak sie koncza złote myśli idioty..... IP: *.dsl.pltn13.pacbell.net 27.07.12, 05:03
                        > ale jak sobie zrobic 2.3 dziecka? ( zachowujac rownowage umyslowa)

Zacznijmy od prostych przykladow. Nie da sie miec srednio 2.3 dziecka na rodzine jesli rodziny beda mialy maximum 2 dzieci (jak czytamy w zlotych myslach idiotow). Zatem 3 dzieci jest nastepny wybor. Jesli podzielic przez rodziny homoseksualne, i ludzi ktorzy nie chca lub nie moga miec dzieci, to wychodzi mniej wiecej przetrwanie. Dlatego minimalna rodzina powinna sie skladac z matki, ojca i 3 dzieci. cbdo.
        • paco_lopez Re: złote myśli idioty 19.07.12, 18:33
          a ty normę wyrobiłaś ?
          • Gość: Anna Re: złote myśli idioty IP: *.dsl.pltn13.pacbell.net 19.07.12, 18:41
            paco_lopez napisał:

> a ty normę wyrobiłaś ?

Jeszcze jedna złota myśl idioty?
            • paco_lopez Re: złote myśli idioty 19.07.12, 19:09
              pytanie ,na które trudno ci odpowiedzieć , dlatego odpowiadasz pytaniem zaczepnym. to typowe. nie jesteś w stanie zbilansować zagrożeń w wyniku powiększania populacji czterdziesto milionowej do sześćdziesięciu milionów za pomocą ograniczenia dostępu do środków antykoncepcyjnych i zmniejszania populacji do dwudziestu pięciu milionów wobec skali zużycia surowców itp. jakby tak w uk chcieli zwiększać ciągle liczbe ludności, to by z wyspy kiedyś pospadali do morza.
              • Gość: Anna Re: złote myśli idioty IP: *.dsl.pltn13.pacbell.net 19.07.12, 19:16
                > enia dostępu do środków antykoncepcyjnych i zmniejszania populacji do dwudziest
                > u pięciu milionów wobec skali zużycia surowców itp. jakby tak w uk chcieli zwię
                > kszać ciągle liczbe ludności, to by z wyspy kiedyś pospadali do morza.

I co to ma wspolnego z negatywnym przyrostem naturalnym w Polsce?????
                • paco_lopez Re: złote myśli idioty 19.07.12, 19:26
                  nic aniu . nic. zupełnie nic.
    • bling.bling idiota jest reżyserowany 21.07.12, 10:19
      Ktoś chyba wziął przykład z naszego osła i go skopiował.

wroclaw.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,12167737,_Chce_jej_przypier_______internauci_o_Grazynie_Zarko.html
      • paco_lopez Re: idiota jest reżyserowany 25.07.12, 21:05
        kto reżyseruje idiote i po co?
        • bling.bling Re: idiota jest reżyserowany 26.07.12, 20:57
          paco_lopez napisał:

> kto reżyseruje idiote i po co?

sam się reżyseruje. Ot kreacja jednego aktora.
          Po co?
          Dla rozrywki? Ze znudzenia? Zwykłe trolowanie? Ot element krajobrazu...
          Ośmieszyć tego się nie da, zwalczyć tym bardziej. Myślę, że trzeba brać takim jakie jest.
          Ja proponuję ciągnąć to trololo....
          youtu.be/1orMXD_Ijbs
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka