Dodaj do ulubionych

Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains

30.08.12, 20:49
Belzebup z Bilgoraja miesza wam w waszeh jusz i tak empty muzgach glosujta sobie dalej na jego sodomitow to zabaczytsa prenego day jak tam u was wcale children nima.
Obserwuj wątek
    • Gość: marbor1 Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains IP: *.dynamic.chello.pl 30.08.12, 21:37
      Zofio, mylisz się "belzebup" pochodzi z Olkusza, nie z Biłgoraja. Zobacz jak pięknie wygląda:
      upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/83/Os_rydzyk.jpg
      Masz rację, on miesza w mózgach starych ludzi i co gorzej, wyłudza od nich pieniądze.
    • kolter-xl Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 30.08.12, 21:45
      Ciekawe kto ze stałych forumowiczów przekształca się w zośkę ??
      • yoma Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 30.08.12, 22:13
        Nie, Zosia to osobny wynalazek. Wałęsa się po różnych dziwnych forach, z dużych uznaje tylko Krajówkę, nie wiem, co tu robi.
        • kolter-xl Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 30.08.12, 22:34
          yoma napisała:

> Nie, Zosia to osobny wynalazek. Wałęsa się po różnych dziwnych forach, z dużych
          > uznaje tylko Krajówkę, nie wiem, co tu robi.

Znaczy sie łajza patologiczna ??
          • yoma Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 30.08.12, 22:35
            Łazęga wręcz.
          • zofiakatoliczka Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 30.08.12, 23:40
            To ze twoja mom byla lajza to nie znaczy ze kazda older kobieta taka jest ja have 87 years i wypraszams sobie
            • yoma Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 31.08.12, 08:59
              Zosiu, ranisz moje uszy, mówi się: ja am 87...
              • zofiakatoliczka Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 31.08.12, 10:35
                Ja uciekla do the USA w 56 rok i nie znam tak good English jak muj syn Jan
                • yoma Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 31.08.12, 11:37
                  A nie uwarza, rze pszes ponat puł wieku mogła sie naóczyć głomp?

Qrde, jak można tak pisać, toż to trzeba poważnie brains wysilić :)
                  • zofiakatoliczka Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 31.08.12, 13:12
                    Starseh od siebie sie nie wyzywa
                    • yoma Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 31.08.12, 13:35
                      A dziękuję za komplement :)
                      • zofiakatoliczka Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 31.08.12, 13:39
                        Jestes prostaczka
                        • yoma Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 31.08.12, 15:57
                          I ładnie to tak wyzywać starszych?
                          • zofiakatoliczka Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 31.08.12, 17:55
                            I am 87 years i nie zycze tego zebys to ty mnie wyzywala ja sie only bronie jak chrzescijanie na calem world
                          • voxave Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 31.08.12, 19:49
                            yoma napisała:

> I ładnie to tak wyzywać starszych?

Ale masz uczte z pania Zofią---burza muzgu :)
                            • yoma Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 31.08.12, 20:08
                              Brejnsa, Vox, brejnsa :)
                              • voxave Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 01.09.12, 06:19
                                yoma napisała:

> Brejnsa, Vox, brejnsa :)

A co to za słowo,ta brerja ?

• zofiakatoliczka Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 31.08.12, 20:10
                              Jak mozna napisac niepoprawnie slowo brain?
                              • voxave Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 01.09.12, 06:22

zofiakatoliczka napisała:

> Jak mozna napisac niepoprawnie slowo brain?
                                bądź uprzejma na polskim forum pisać po polsku:)nie znam twojego języka.

• zofiakatoliczka Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 01.09.12, 07:49
                                  ja jus po tyle years w The USA ze lepiej mnie po English co nie co pisac
                                  gdybys ty chlopcze widzial tyle swiata co ja to bys nie patsyl na ortografie czy jak to tam w POland nazywajo
                                  • yoma Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 01.09.12, 09:16
                                    I coś ty, Zośka, widziała? Sklep z pierogis na Jackowie?
                                    • zofiakatoliczka Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 01.09.12, 15:43
                                      Taka prosta dziewczyna jak ty to ji w Czikago nie byla wyjazd na Mazurian lakes to ni jest big podroz
                                      • yoma Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 01.09.12, 16:16
                                        > dziewczyna

Ponownie dziękuję za komplement :)
        • zofiakatoliczka Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 30.08.12, 23:39
          I jestem na krajowem usuwana bo tam moderancja jest jak komuchy tu jest better moderancja
          • matylda1001 Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 31.08.12, 01:51
            Poczekaj, Zosiu cierpliwie ;) Oszołek się wyśpi to sobie jutro pogadacie.
            • zofiakatoliczka Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 31.08.12, 10:36
              Kto to ten oszołek
              • yoma Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 31.08.12, 11:38
                Tutejsza gwiazda. Tępi zapamiętale Kościół i Prezesa, za to z uporem lansuje Nergala.
    • Gość: :))) Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains IP: *.uznam.net.pl 31.08.12, 02:34
      Gdzie to mają takich profesorów-analfabetów? Zosiu, napisz proszę! Naprawdę wierzysz, że jakiś brodaty bożek zrobił Kosmos i Ziemię w sześć dni? Jaja sobie robisz prawda? Nie można być aż tak gupim, NIKT przecież w to nie wierzy. Katolików są dwa rodzaje: bezmyśli wytresowani i cyniczni manipulatorzy. Zechciej też zauważyć, że przyrost natualny zmalał dramatycznie, kiedy nasz kraj dostał się pod but Watykanu - wszędzie msze, kapelani, programy katolickie, pielgrzymki, pokropki. Jak tu w tym świętym otoczeniu myśleć o brudnym seksie? No to i go nie uprawiają! Chcesz większego przyrostu? Ogranicz wpływ religii.
      • yoma Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 31.08.12, 09:01
        Ja tam uprawiam. Ale moja religia nie zagląda ludziom w majtki.
      • zofiakatoliczka Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 31.08.12, 10:38
        Ja uprawiala seks only 8 razy i miala 9 children ale troje zmarlo w niemowlenctwie i mam 6 jedno sie do mnie nie odzywa ale potem mi husband zabili pod Czikago Murzyni i jestem wdowa i na wieki wiekow ja dobrze wyhowala swoje children oprucz tego jednego bo on za Obama mam nadzieje ze mi Bog wybaczy
        • lepian4 Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 31.08.12, 11:31
          Bog ci wybaczy. Dziadek Obamy wyzwolil Oswiecim. Tak przynajmniej twierdzi jego wnuk, Mr. President.
          • voxave Zofijo 31.08.12, 19:46

Jestes lepsza od wszystkich innych trolli---lubie czytac jak piszesz w tym swoim dziwnym języku.
            Brawo,areszcie jakas rozrywka.
            • zofiakatoliczka Re: Zofijo 31.08.12, 20:12
              Jestem glownie better than takie wysmiewcy od palikota jak ty ateuszu kalwinie koserny
        • yoma Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 31.08.12, 11:41
          Z ciekawości: husband miał drugą rodzinę w Filadelfii, oficjalną kochankę w Chicago czy po prostu chodził na dziwki? To by wyjaśniało tę gwałtowną śmierć, porachunki mafijne. Uuuu, Zocha. Tylko nie mów, że o niczym nie wiedziałaś.
          • zofiakatoliczka Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 31.08.12, 13:13
            On pracowal pod Czikago przy wodociongach
            • yoma Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 31.08.12, 13:36
              Praca drugiego życia nie wyklucza, a nie ma ludzkiej siły, żeby zdrowy dorosły chłop uprawiał seks tylko 8 razy w życiu.
              • zofiakatoliczka Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 31.08.12, 13:38
                Moze u ciebie ladacznico
                • yoma Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 31.08.12, 15:58
                  Ale co u mnie, chłop czy seks? Oba mają się dobrze, dziękuję.
                  • zofiakatoliczka Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 31.08.12, 17:56
                    Takie jak ty to only obcem rodzo children take nowoczesne
                    • yoma Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 31.08.12, 20:09
                      Obcem, czyli tym ze Stanów?
                      • zofiakatoliczka Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 31.08.12, 20:13
                        Muj husband to byl Polak mieszkajoncy w The USA.
                        • voxave Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 01.09.12, 06:24

> Muj husband to byl Polak mieszkajoncy w The USA.

Wyrazy szczerego wspólczucia dla twojego hasbenda składam.
                          • zofiakatoliczka Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 01.09.12, 07:49
                            dobze sie nam zylo i po bozemu nie tak jak wy slugusy tuskopalikota
                            • voxave Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 01.09.12, 09:57
                              Jak ten świat ma byc nowoczesny, jak takich* dziwnych* mamy profesorów.
                              • zofiakatoliczka Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 01.09.12, 15:45
                                Dla ciebie nowoczesnosc is zabijanie nienarodzonech children i malzenstwa sodomituw
                                • yoma Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 01.09.12, 16:17
                                  Zosia, a powiedz ty mi proszę, po coś ty założyła ten wątek? Bo chyba nie po to, żeby poopowiadać o swoim bogatym życiu erotycznym?
                                  • narfi Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 01.09.12, 16:20
                                    To przeciez babcia Oszolka. Przyszla sprawdzic jak sie wnusio sprawuje :D
                                    • zofiakatoliczka Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 01.09.12, 22:36
                                      Co wy tak s tem oszolkem ja don't know kto to jest
                                  • zofiakatoliczka Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 01.09.12, 22:35
                                    Ja nawet jak opowiadam o tem co robila w mlodosci to daje WAM SWIADECTWO JAK ZYC I POSTEMPOWAC CALE SWOJE LIFE
                                    • voxave Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 02.09.12, 04:43
                                      Nie ma takiego człowieka który wie jak zyć---tylko dążymy do ideału :)
                                      • Gość: voxknox Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains IP: *.pools.arcor-ip.net 02.09.12, 11:12
                                        A skad ta bezczelna pewnosc;) Jakis guru z gory synaj moze tak sie wypowiadac:(
                                        • zofiakatoliczka Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 02.09.12, 12:12
                                          Prawdziwie wierzoncy Katolik wie rze jego waira jest silna i sluszna i ze zyje good
                                      • zofiakatoliczka Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 02.09.12, 12:11
                                        Ja zyje zgodnie z regulami WIARY i moje zycie zawiezone BOGU jest najbardziej wartosciowe
                                        • voxave Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 02.09.12, 12:19
                                          Milł Zofio----pier.dzielisz jak pogryziona.......przez muchę tse-tse,słyszałam że w czikago sie takie pojawiły.
                                          • 6burakow Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 02.09.12, 15:26
                                            voxave napisała:

> ... pier.dzielisz jak pogryziona...

No wreszcie, voxi, a juz myslalem ze nigdy na cos takiego sie nie zdobedziesz.
                                            • voxave Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 02.09.12, 16:58
                                              Burakow--to mnie jeszcze nie znasz....:)
                                            • zofiakatoliczka Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 02.09.12, 17:52
                                              to prostak od tuskopaligota
                                          • zofiakatoliczka Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 02.09.12, 17:51
                                            Maybe u ciebie w kanalach dzie mieszkasz prostaku z POland
                                            • 6burakow Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 02.09.12, 23:42

> My w Czikago....

Rob tak dalej, Zosiu.
                                              • zofiakatoliczka Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 03.09.12, 20:50
                                                To ze ty live w jakiejs pupidowie bialoleka albo inny sieradz to nie znaczy ze ja tes ja mam beautiful home w Czikago podlog kturego twoj jest jak karton menela pijaka
                                                • yoma Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 04.09.12, 17:40
                                                  Białołenka to Warsiawa!

W sensie masz podług z kartonu? Ech ta Hameryka, domy ze sklejki, podłogi z kartonu, a lasy deszczowe giną.
                                                  • zofiakatoliczka Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 04.09.12, 19:08
                                                    Do siebie to ty mie nie rownaj polaku z tuskolandu
                                                  • gucio71.2 Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 04.09.12, 19:13
                                                    Ten zespół to jakaś przybudówka PO? Poważnie pytam bo już wielokrotnie spotkałem się z tym zespołem w necie i jedyne co mi przychodzi do głowy to to że komuś zależy na tym by wyborców pisu przedstawić jako totalnych przygłupów. Cholera ale ten tusk ma szatańskie pomysły
                                                  • zofiakatoliczka Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 04.09.12, 22:18
                                                    Nasz zespol team jest niejednorodny mamy profesorow jak ja, we have tehnikow jak my syn Janek mamy geologow jak zlota20 i mamy mlodech przebojowech students jak bartoszzzambrowa
                                                  • yoma Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 05.09.12, 13:35
                                                    A gdzieżbym śmiała. Ja się nie dorobiłam podług z kartonu, chlip...
                                                  • zofiakatoliczka Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 05.09.12, 16:36
                                                    Odwracasz cat ogonem
                                                  • yoma Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 05.09.12, 16:52
                                                    Odwracać catu ogona, się mówi.
                                                  • zofiakatoliczka Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 05.09.12, 21:15
                                                    Nie umiesz w jezyki obce to sie nie kompromituj dziewczynisko pyskate
                                                  • yoma Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 05.09.12, 21:28
                                                    Ty mnie musisz bardzo lubić, już trzeci komplement. Tylko proszę nie łaź za mną po forach jak niektórzy.
                                                  • zofiakatoliczka Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 05.09.12, 22:29
                                                    Ja laze only po teh forach dzie mnie cenzura komusza nie zbanowac i nie usunonc
    • zlota_20 Re: Belzebup z Bilgoraja miesza wam w brains 03.09.12, 22:45
      Niech się Pani, Pani Zofia nie przejmuje paligłupem. On już w następnych wyborach będzie gorszy od Ozjasza Goldberga.
    • bling.bling kocham cię zofjo 05.09.12, 12:38
      zośka ożenisz się ze mną?
      • zofiakatoliczka Re: kocham cię zofjo 05.09.12, 16:37
        Jesli you jestes praktykujoncy katolik to mozemy polonczyc nasze souls w modlitwie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka