17.01.13, 20:21
Mieszkam na dużym osiedlu w Lublinie. Jakiś czas temu został wybudowany tutaj kościół. Koszmarne jest w tym to że w lecie nie można uchylić okna bo słychać modły i śpiewy a w zimie również nie bo z kolei strasznie dusi dym z kominów domu parafialnego. Zastanawiam się jak to jest możliwe, że powstaje budynek na dużym osiedlu, którego bloki są ogrzewane z LPC-u a ten budynek smrodzi "swoim" dymem. Kto powinien teraz to naprawić ,żeby nie truł nas ten święty dym?:-(
Obserwuj wątek
    • Gość: inkwizytor Re: Smog IP: *.warszawa.vectranet.pl 17.01.13, 21:12
      sekow5 napisał(a):

> Mieszkam na dużym osiedlu w Lublinie. Jakiś czas temu został wybudowany tutaj k
      > ościół. Koszmarne jest w tym to że w lecie nie można uchylić okna bo słychać mo
      > dły i śpiewy a w zimie również nie bo z kolei strasznie dusi dym z kominów domu
      > parafialnego.

Czym oni palą, że Cię tak dusi?
      • sekow5 Re: Smog 17.01.13, 22:00
        Gość portalu: inkwizytor napisał(a):

> sekow5 napisał(a):
        >
        > > Mieszkam na dużym osiedlu w Lublinie. Jakiś czas temu został wybudowany t
        > utaj k
        > > ościół. Koszmarne jest w tym to że w lecie nie można uchylić okna bo słyc
        > hać mo
        > > dły i śpiewy a w zimie również nie bo z kolei strasznie dusi dym z kominó
        > w domu
        > > parafialnego.
        >
        > Czym oni palą, że Cię tak dusi?
        Co za róznica czym? Dym jest duszący a spalanie to spalanie. Bardziej czy mniej toksyczne ale toksyczne.
    • Gość: Jojo Re: pomyliles fora IP: *.dip.t-dialin.net 17.01.13, 21:42
      Dobra,dobra masz problemy z kosciolem twoja sprawa...namow gosci na to a nie zawracaj tutaj dooopy:
      jaworzno.naszemiasto.pl/artykul/1046667,elektrownia-sloneczne-na-kosciele-takie-rzeczy-tylko-w,id,t.html
      • sekow5 Re: pomyliles fora 17.01.13, 21:56
        Ja?
        Z kościołem ? Cos Ty Misiu. Za to Ty masz i nie tylko z kościołem. Z ortografią na pewno też. Miłego obcowania z kościołem Misiaczku ;-)
      • misiu-1 Re: pomyliles fora 18.01.13, 09:51
        Faktycznie pomylił. Powinien iść albo na f. religia, albo na f. środowisko. Czego tutaj szuka?
        Ja to się nawet dziwię, że michnikowszczyzna nie zrobi osobnego forum "Tu dopier***lamy kościołowi kat." i wtedy te różne wielonickowe sieroty po Leninie i Trockim, jak np. "aborcjonista", miałyby odpowiednie miejsce do wylewania swojej nienawiści.
    • man_sapiens Re: Smog 17.01.13, 22:55
      Możesz poskarżyć się w Wojewódzkim Inspektoracie Ochrony Środowiska. Oni mogą zmierzyć te zanieczyszczenia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka