Dodaj do ulubionych

dyrektorka zakazała przynosz. rzeczy z hello Kitty

17.09.13, 10:09
www.gloswielkopolski.pl/artykul/994065,szatan-w-katolickiej-szkole-tak-to-zeszyty-z-hello-kitty,id,t.html#komentarze
Tak powinien postępować rozważny pedagog. Te demoniczne postacie sa bardzo niebezpieczne i demoralizujace. taki zakaz powinien być we wszystkich szkołach a nie tylko tych katolickich!
Wielkie brawa dla pani dyrektor za odwazną decyzję. Już widzę jak GW i inne lewackie piśmidła czy mendia elektroniczne z TVN na czele ją zaatakuja i sflekują. Będzieciu tu pluc jadem na panią dyrektor, wiem bo zawsze tak reagujecie w podobnych przypadkach, tylko jak sie co złego wydarzy to miejscie pretensje tylko do siebie żeście w porę nie zareagowali. ta pani wie i działa. Pokazuje że Polak moze byc mądry i przed szkoda a nie dopiero po...
Obserwuj wątek
    • yoma Re: dyrektorka zakazała przynosz. rzeczy z hello 17.09.13, 10:15
      Bogowie, a ten znowu niusa sprzed tygodnia... Oszoł, uaktualnij się.
      • kolter-xl Re: dyrektorka zakazała przynosz. rzeczy z hello 17.09.13, 20:04
        yoma napisała:

> Bogowie, a ten znowu niusa sprzed tygodnia... Oszoł, uaktualnij się.

Tylko tydzień ? to nic przy tym newsie o pedofilii wśród niemieckich zielonych sprzed 30 lat :))
    • piwi77.0 Re: dyrektorka zakazała przynosz. rzeczy z hello 17.09.13, 10:26
      Taka Hello Kitty wygląda bardzo groźnie, sam się przestraszyłem jak ja pierwszy raz zobaczyłem. Zamiast pokazywać tę okropność dzieciom, lepiej niech się relaksują przy zdjęciach zakrwawionych płodów, albo nabieraja sił podczas oglądania tortur na pokazie filmu Pasja.
      • obraza.uczuc.religijnych Re: dyrektorka zakazała przynosz. rzeczy z hello 17.09.13, 10:28
        Jeden krzyżyk zamiast Hell(o) Kitty i dzieci będą zdrowe psychicznie!
      • oszolom-z-radia-maryja Re: dyrektorka zakazała przynosz. rzeczy z hello 17.09.13, 10:29
        film pasja jest dozwolony od lat bodajze 12 albo nawet 16
        • obraza.uczuc.religijnych Re: dyrektorka zakazała przynosz. rzeczy z hello 17.09.13, 10:56
          A powinien od 21.
        • kolter-xl Re: dyrektorka zakazała przynosz. rzeczy z hello 17.09.13, 20:12
          oszolom-z-radia-maryja napisał:

> film pasja jest dozwolony od lat bodajze 12 albo nawet 16

No a od ilu lat powinno się czytać biblijną opowieść jak to Lot po tym jak uciekł z miasta w którym Pan dokonał masakry ludności, zapładniał swoje córki w jaskini ??
    • mila2712 Re: dyrektorka zakazała przynosz. rzeczy z hello 17.09.13, 10:40
      Mój ty Boże.....czym zawinił kucyk pony ?

Jak to dobrze, ze mam syna, który uwielbia lego i star wars

Oszołku wstrzymaj się z tymi brawami.....
      • oszolom-z-radia-maryja Re: dyrektorka zakazała przynosz. rzeczy z hello 17.09.13, 10:43
        widziałem bajkę o kucyjkach na mini mini.. okropność. kucyki są wrzaskliwe agresywne i wredne i pełno tam okultyzmu..
        • mila2712 Re: dyrektorka zakazała przynosz. rzeczy z hello 17.09.13, 10:49
          Niepodobna
          prosze podać przykład okultyzmu - z tej bajki oczywiście
        • ziner Re: dyrektorka zakazała przynosz. rzeczy z hello 17.09.13, 10:50

> widziałem bajkę o kucyjkach na mini mini.. okropność. kucyki są wrzaskliwe agre
          > sywne i wredne i pełno tam okultyzmu..

Jesteś pewien że przez przypadek nie włączyłeś relacji ze zlotu fanów JedynieSłusznegoRadia?
          • oszolom-z-radia-maryja Re: dyrektorka zakazała przynosz. rzeczy z hello 17.09.13, 10:51
            w radiu Maryja nie ma ani krztyny agresji zwł w programach dla dzieci
            • piwi77.0 Re: dyrektorka zakazała przynosz. rzeczy z hello 17.09.13, 10:57
              To prawda. Czasami zdarza się, że kogoś katrupią, wbijają nóż w plecy, albo tylko pedagogicznie łoją skórę, no ale to nic złego, skoro tak było w Biblii.
            • ziner Re: dyrektorka zakazała przynosz. rzeczy z hello 17.09.13, 10:59

> w radiu Maryja nie ma ani krztyny agresji zwł w programach dla dzieci

Oczywiście że nie ma...
              Tylko skąd jego słuchacze tą agresję biorą...

www.fakt.pl/Zwolennicy-Radia-Maryja-zaatakowali-dziennikarzy,artykuly,108728,1.html
        • angelfree Kucyki 17.09.13, 19:31
          Nie są agresywne, nie są wrzaskliwe, nie są wredne.
          Żadnej takiej bajki nie oglądałeś.
          Kucyki są o przyjaźni.
          Każdy kucyk ma odrębny charakter.
          Kucyki są antydyskryminacyjne. Jeden ma objawy Zespołu Aspergera, jeden jest zebrą (czyli jest inny fizycznie), jeden chorobliwie nieśmiały, ale mimo tego się dogadują, współpracują i przyjaźnią.
          Kucyki są popularne nie tylko wśród dzieci, także wśród nastolatków, bo nie jest to historyjka płaska i dziecinna, tylko o wartościach takich jak przyjaźń i tolerancja.
          • matylda1001 Re: Kucyki 17.09.13, 21:49
            angelfree napisała:

>Kucyki są popularne nie tylko wśród dzieci, także wśród nastolatków, bo nie jest to historyjka płaska i dziecinna, tylko o wartościach takich jak przyjaźń i tolerancja.<

No i może właśnie tolerancja przeszkadza? Dzieciaki, co nie daj Boże, nauczą się tolerancji i potem przestaną sie brzydzić innością.
    • kot.w.kapeluszu Ciekawe... 17.09.13, 10:49
      Kitty jej nie odpowiada, ale jedzenie w szkole zwłok zwierzęcych jej nie przeszkadza? Ciekawe...
      • oszolom-z-radia-maryja Re: Ciekawe... 17.09.13, 10:51
        co masz na myśli bo nie rozumiem o co ci chodzi?
        • obudzone.dziecko Re: Ciekawe... 17.09.13, 11:00

> co masz na myśli bo nie rozumiem o co ci chodzi?

Chodzi mu o pozwalanie na jedzenie mięsa (np. podczas posiłków szkolnych), a tym samym popieranie okrucieństwa i przemocy.
          • oszolom-z-radia-maryja Re: Ciekawe... 17.09.13, 12:38
            co ma jedno z drugim wspólnego?
            • obudzone.dziecko Re: Ciekawe... 18.09.13, 07:19

> co ma jedno z drugim wspólnego?

A jak myślisz?
      • ziner Jedzenie w szkole zwłok zwierzęcych to pryszcz 17.09.13, 10:52
        Przynajmniej w porównaniu z rytualnym ludożerstwem. Jak byś nie wiedział o co chodzi, to zobacz pojęcie transsubstancjacja.
        • oszolom-z-radia-maryja Re: Jedzenie w szkole zwłok zwierzęcych to pryszc 17.09.13, 12:40
          jest obrzydliwe ale toest też miara upadku gospodarczego kraju skoro ludzie żywią sie padliną to naprawde sytuacja jest tragiczna ale najpierw ja musze mieć pewność czy w ogóle w naszymkraju do czegoś takiego dochodzi bo ja co do tego mimo wszystko pewności nie mam
          • ziner Re: Jedzenie w szkole zwłok zwierzęcych to pryszc 17.09.13, 14:49

> jest obrzydliwe ale toest też miara upadku gospodarczego kraju skoro ludzie żyw
            > ią sie padliną to naprawde sytuacja jest tragiczna ale najpierw ja musze mieć p
            > ewność czy w ogóle w naszymkraju do czegoś takiego dochodzi bo ja co do tego m
            > imo wszystko pewności nie mam

Ależ to nie kwestia upadku gospodarczego, ale chorych rytuałów religijnych.
            Przeczytaj sobie:
            Transsubstancja
          • yoma Re: Jedzenie w szkole zwłok zwierzęcych to pryszc 17.09.13, 15:48
            >
            > jest obrzydliwe ale toest też miara upadku gospodarczego kraju

Oszołek, ty jesteś pewien, że ty o transsubstancjacji tak? Bluźnierco?
    • mila2712 Autorze 17.09.13, 11:04
      Mam prosbę.
      Podobno jesteś młodym ojcem ( tak to twierdziłeś nie masz nawet 40 tki ). Tak więc napisz jakie bajki oglądają / oglądały twoje dzieci
      • billy.the.kid Re: Autorze 17.09.13, 11:52
        dzieciskami chwalił się ten poprzedni osiol.

ten teraz to chiba laqkiś impotent.
      • oszolom-z-radia-maryja Re: Autorze 17.09.13, 13:35
        te z kanału mini mini plus. Ostatnio mają mocno okrojone, dwie bajki dziennie . (Tomek i Przyjaciele oraz przygody Adasia i Tosi)W zasadzie tylko zajączek Parauszek jest chlubnym wyjątkiem do którego nie mam zadnych zatsrzeżeń bo nawiązuje do najlepszych tradycji polskiej animacji przypomina trochę Misia Uszatka. Ponoć wielki sukces na który .. wypieła sie TVP kasując wieczorynkę
        • mila2712 Re: Autorze 17.09.13, 14:12
          O widzisz mój syn też ogladał bajki na mini mini.

Ale doprawdy nie pisz, że bajka o kucykach jest nasiąknięta okultyzmem. To bzdura.

Transformers to tez okultyzm ?
          • yoma Re: Autorze 17.09.13, 15:49
            Oraz Bolek i Lolek.

Zajączek Tadeuszek?
            • mila2712 Re: Autorze 17.09.13, 21:25
              O tak
              dodajmy do kompletu " O dwóch takich, co ukradli księżyc"
              :)
          • oszolom-z-radia-maryja Re: Autorze 18.09.13, 11:09
            alż jest i ten demoniczny Wiscord czy jak to sie pisze, mój syn potem miał koszmary nocne.. a z tych pozytwnych bajek dodam do tego ciekawskiego Georga. Ani krztyny przemocy czy magii za to pełno racjonalizatorskich pomysłow
            • mila2712 Re: Autorze 18.09.13, 11:20

> alż jest i ten demoniczny Wiscord czy jak to sie pisze, mój syn potem miał kosz
              > mary nocne.. a z tych pozytwnych bajek dodam do tego ciekawskiego Georga. Ani k
              > rztyny przemocy czy magii za to pełno racjonalizatorskich pomysłow

Transformers okutystyczny ? W którym miejscu ?
              Bajki / filmy muszą być dostosowane do wieku dziecka. Twój syn jest za mały i tyle w temacie.

• kolter-xl Osioł powinni ci odebrać dzieci !! 17.09.13, 20:02

> Tak powinien postępować rozważny pedagog.

Masz pecha juz sie wariatka z tej debilnej decyzji wycofała :))

>Te demoniczne postacie sa bardzo niebezpieczne i demoralizujace. taki zakaz powinien być we wszystkich szkołach a nie tylko tych katolickich!

No a konkretnie co tam jest takiego demonicznego :))

> Wielkie brawa dla pani dyrektor za odwazną decyzję.

Już głupol ogonek powinął :))

>Już widzę jak GW i inne lewackie piśmidła czy mendia elektroniczne z TVN na czele ją zaatakuja i sflekują

Dzięki Bogu jest komu w tym kraju bronić nas od kleszego terroru .

Będzieciu tu pluc jadem na panią dyrektor, wiem bo zawsze tak reagujecie w po
      > dobnych przypadkach, tylko jak sie co złego wydarzy to miejscie pretensje tylko
      > do siebie żeście w porę nie zareagowali. ta pani wie i działa. Pokazuje że Polak moze byc mądry i przed szkoda a nie dopiero po...

Ta pani pokazała ze jest chorą psychicznie i niezrównywaną dewotką parafialna i jej miejsce nie w nowoczesnej placówce oświatowej a tylko w chórze parafialnym
      • oszolom-z-radia-maryja Re: Osioł powinni ci odebrać dzieci !! 18.09.13, 11:10
        wy to potraficie zastraszyć...
        • kolter-xl Re: Osioł powinni ci odebrać dzieci !! 19.09.13, 11:49

> wy to potraficie zastraszyć...

My normalni ludzie powinniśmy reagować kiedy krzywda dzieje się dzieciom , twoim sie dzieje
      • oszolom-z-radia-maryja jeśli to prawda ze sie wycofała 18.09.13, 11:11
        to wielka szkoda.. widać interesy biznesowe okultystów sa wazniejsze niż dobro naszych dzieci..
        • kolter-xl Osioł głupcze 19.09.13, 11:50

> to wielka szkoda.. widać interesy biznesowe okultystów sa wazniejsze niż dobro
          > naszych dzieci..

Głupcze to zdrowy rozsądek ludzi !!
    • tigertiger dyrektorka rezygzygnuje z zakazu 17.09.13, 20:11
      > Tak powinien postępować rozważny pedagog.
      Rozważny pedagog powinien przed wprowadzeniem zakazu zweryfikować informacje dotyczące postaci z kreskówek aby się nie ośmieszać na cała Polskę. Dyrektorka już przeprosiła za brak rozwagi i wycofała się z absurdalnego zakazu.

www.tvn24.pl/mroczna-sceneria-i-okultyzm-w-hello-kitty-szkola-rezygnuje-z-kontrowersyjnego-zakazu,354669,s.html
      • aiwom Kucyki Pony tez byly zakazane : ) 17.09.13, 21:44
        tigertiger napisała:

> > Tak powinien postępować rozważny pedagog.
        > Rozważny pedagog powinien przed wprowadzeniem zakazu zweryfikować informacje do
        > tyczące postaci z kreskówek aby się nie ośmieszać na cała Polskę. Dyrektorka ju
        > ż przeprosiła za brak rozwagi i wycofała się z absurdalnego zakazu.
        >
        > www.tvn24.pl/mroczna-sceneria-i-okultyzm-w-hello-kitty-szkola-rezygnuje-z-kontrowersyjnego-zakazu,354669,s.html

Kucyki Pony tez byly zakazane : )
        • tigertiger Re: Kucyki Pony tez byly zakazane : ) 17.09.13, 22:11
          Ksiądz Kostrzewa ma na temat kucyków swoją teorię, od 2010 roku różowe, błękitne niewinne kucyki Ponny przezbroiły się w szatańskie jednorożce -symbolika antychrysty bo ma jak on róg, jedne ale zawsze:)).
          wykład ks. Sławomira Kostrzewy na temat szkodliwych kreskówek, które odbierają dzieciom niewinność (min. o Kitty i Ponny) tu:
          www.gloswielkopolski.pl/artykul/993601,hello-kitty-i-kucyki-pony-zakazane-w-jednej-z-poznanskich-szkol,id,t.html
    • aiwom Tak samo powinno sie zakazac krzyzy 17.09.13, 21:42

> www.gloswielkopolski.pl/artykul/994065,szatan-w-katolickiej-szkole-tak-to-zeszyty-z-hello-kitty,id,t.html#komentarze
      > Tak powinien postępować rozważny pedagog. Te demoniczne postacie sa bardzo nieb
      > ezpieczne i demoralizujace. taki zakaz powinien być we wszystkich szkołach a ni
      > e tylko tych katolickich!
      > Wielkie brawa dla pani dyrektor za odwazną decyzję. Już widzę jak GW i inne le
      > wackie piśmidła czy mendia elektroniczne z TVN na czele ją zaatakuja i sflekują
      > . Będzieciu tu pluc jadem na panią dyrektor, wiem bo zawsze tak reagujecie w po
      > dobnych przypadkach, tylko jak sie co złego wydarzy to miejscie pretensje tylko
      > do siebie żeście w porę nie zareagowali. ta pani wie i działa. Pokazuje że Pol
      > ak moze byc mądry i przed szkoda a nie dopiero po...

Z tego samego powodu powinno sie zakazac krzyzy w szkolach - bo to symbol demoralizujacy.
      • karbat Re: Tak samo powinno sie zakazac krzyzy 17.09.13, 22:11
        prawdziwi katolicy zwieraja szeregi w obronie swoich tradycyjnych prawdziwych wartosci .
        Helo Kitty , kucyki pony , krasnoludki , Harry Potter sa w stanie podwazyc te ich wartosci .
        ich wiara, moralnosc, tradycje ... jest jak prezrwatywa . - Hello Kitty moze ja podwazyc .

• oszolom-z-radia-maryja już zakazali 18.09.13, 11:12
        w radomskiej komendzie policji a wczesniejw 2009 trybunał w Strassburgu który po trzech latach sie z tego wycofał na wskutek licznych protestów
    • grrrrw Re: dyrektorka zakazała przynosz. rzeczy z hello 19.09.13, 08:52
      Uwzam,ze statut szkoly powinien zabraniac przynoszenia rzeczy, ubran, bizuterii, ktora promuje tresci aspoleczne - narkomanie, rasizm, nietolerancje....
      • kolter-xl Re: dyrektorka zakazała przynosz. rzeczy z hello 19.09.13, 11:53
        grrrrw napisała:

> Uwzam,ze statut szkoly powinien zabraniac przynoszenia rzeczy, ubran, bizuterii, ktora promuje tresci aspoleczne - narkomanie, rasizm, nietolerancje....

Czyli jako symbol nietolerancji w pierwszej kolejności powinni usunąć krzyże katolickie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka