Dodaj do ulubionych

Upadł na głowę

21.03.14, 19:35
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114883,15665498,Arlukowicz__Leczenie_onkologiczne_bez_limitow__Szybka_.html#BoxSlotIIMT
Najlepsze są premie za wykrycie raka. Od jutra raka wykryją u każdego pacjenta.
Ku radości księgowych i w wielkim smutku pacjentów.

ps

Znam przypadek kiedy kobietę wysłano na USG jąder,bo akurat były aktywne limity w NFZ.
Przynajmniej się nic nie zmarowało.........
Obserwuj wątek
    • rossdarty Re: Upadł na głowę 21.03.14, 21:16
      migreniasta napisała:

> Znam przypadek kiedy kobietę wysłano na USG jąder,bo akurat były aktywne limity
      > w NFZ.
      > Przynajmniej się nic nie zmarowało.........

Dobre...
      A teraz, zgodnie z artykułem który zalinkowałaś zaczną wykrywać u mężczyzn raka piersi i jajników...
      Ale cóż...taki (k)raj...
      • dunajec1 Re: Upadł na głowę 22.03.14, 01:29
        zytajac ten artykul w gazecie to samo pomyslalem co migreniasta, dostane premie? znajde to za co mi zaplaca.
        • migreniasta Re: Upadł na głowę 22.03.14, 10:49
          Jest tylko jeden szkopuł. Musisz kupić dyplom lekarza na Bazarze Różyckiego.
      • aiwom2 rak piersi u mężczyzn 22.03.14, 01:49
        rossdarty napisał:

> migreniasta napisała:
        >
        > > Znam przypadek kiedy kobietę wysłano na USG jąder,bo akurat były aktywne
        > limity
        > > w NFZ.
        > > Przynajmniej się nic nie zmarowało.........
        >
        > Dobre...
        > A teraz, zgodnie z artykułem który zalinkowałaś zaczną wykrywać u mężczyzn raka
        > piersi i jajników...

Rak piersi u mężczyzn akurat występuje. Jest rzadki, ale występuje. Mężczyźni maj powiem pierwsi, płaskie wprawdzie, ale maja ;)

> Ale cóż...taki (k)raj...
      • migreniasta Re: Upadł na głowę 22.03.14, 10:48
        No i okaże się,że mizerny lekarzyna medycyny pracy jest wziętym onkologiem.
    • piwi77.0 Re: Upadł na głowę 22.03.14, 15:45
      Znaczy moce przerobowe na usługi onkologiczne były i jedynie stały niewykorzystane (onkolodzy oglądali w czasie pracy seriale, albo po prostu siedzieli w domu), bo NFZ limitował środki. Teraz, po odblokowaniu środków przez NFZ, wszystkie dotąd wolne moce zostaną w pełni wykorzystane.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka