Gość: Jajo IP: *.tnt7.str2.deu.da.uu.net 18.09.04, 16:22 nie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maja Re: Martyna Wojciechowska-podoba sie wam? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.04, 16:24 Nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Martyna Wojciechowska-podoba sie wam? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.09.04, 18:02 Pewno ze tak - zgrabna, ładna i zadbana, ale jeszcze nie przerobiona wszedzie gdzie sie da. Odpowiedz Link Zgłoś
look2me Re: Martyna Wojciechowska-podoba sie wam? 18.09.04, 18:29 Chirurg niezłe żelatynki jej wpasował. Nadaje się teraz na robota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mw Re: Martyna Wojciechowska-podoba sie wam? IP: *.aster.pl 18.09.04, 19:03 No nieee... ciągle razi ją światło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie Re: Martyna Wojciechowska-podoba sie wam? IP: *.aster.pl 18.09.04, 20:03 3 x NIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sorka Re: 3xTak IP: *.gdynia.mm.pl 18.09.04, 22:58 Nie nie i nie. a ponadto ma wkur....... głos Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Martyna Wojciechowska-podoba sie wam? 18.09.04, 23:28 za wysoka, za sztuczna (silikony), za sztywna (tu akurat mam na myśli zachowanie:), w sumie nieźle zbudowana.. no i interesuje się (czynnie nawet:) motoryzacją. ale suma sumarum i tak jestem na nie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: All Bano nie IP: 81.190.171.* 20.09.04, 01:06 Prowadziła beznadziejnie "dzieciaków", brzydko ubrana. Ale i tak znacznie gorsze są chamka -Olewnik i Drzyzga i tamta co prowadzi Najsłabsze Ogniwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaan Re: nie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.09.04, 08:42 Wojciechowskiej jest zdecydowanie za dużo wszędzie!! W czasach gdy zajmowała się tylko rajdami, była gwiazda to fakt, była jedyna i dodatkowy atut: ładna babka, która zna sie na swoim fachu, a teraz - komercyjna, wymalowana lala, porzuciła to, co ja wyróżniało pozytywnie wśród tłumu i teraz robi z sibie drugiego Huberta Urbańskiego - ohyda!! Choć przyznam Ci rację All Bano, ten sepleniący belfegor grasujący w "Najsłabszym Ogniwie", jak nazwali ją Sobczak i Szpak jest zdecydowanie jeszcze gorszy... Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: nie 20.09.04, 09:40 bez przesady stary, dziennikarze nie są po to by włazić wszystkim w du.ę i gdyby uważali tylko by kogoś nie zranić to debaty z udziałem chamowatych polityków byłyby o ch.ja potłuc. ojelnik to profesjonalistka, szmatowatej zetki słucham tylko w niedzielę dla 7. dnia tygodnia, w zasadzie tylko z programów z olejnik w tvn mogłem zobaczyć jak z nędznych politykierów naprawdę wychodzi prawdziwa buta i głupota, i już nie są tacy pewni siebie jak np. w programach publicystycznych 1tvp. drzyzga mnie drażni bo wchodzi w słowo i za bardzo dopowiada. a szczukę, mimo że w ogóle nie przepadam za feministkami, i tak lubię. dosrywa trochę za bardzo, ale i tak jest to miłe oderwanie się od tego słodkiego ulepku typu agata młynarska czy tomasz kamel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajo Re: nie IP: *.tnt8.str2.deu.da.uu.net 22.09.04, 17:37 Panowie odbiegacie od tematu chodzi bowiem o Martyne W. Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: nie 22.09.04, 17:53 ja już powiedziałem:) a poza tym martyna w. wydaje się strasznie zimna, w garażu bym ją widział, ale w łóżku - nie za bardzo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boliek Re: Martyna Wojciechowska-podoba sie wam? IP: 212.160.172.* 23.09.04, 14:52 ludzie jak ona moze sie komus podobac???? przeciez ona wygląda jak rozdeptana żaba (szczegolnie w programie dzieciaki z klasa) wymiotuje jak ja widze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koral Re: Martyna Wojciechowska-podoba sie wam? IP: *.pool.mediaWays.net 26.09.04, 12:19 boliek - dobrze powiedziane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: depresja Re: Martyna Wojciechowska-podoba sie wam? IP: *.dami.pl / *.dami.pl 23.09.04, 23:36 Beznadziejna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Zatkany nos i ramiaczka na okraglo.... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 26.09.04, 16:06 Gada ciagle przez zatkany nos. No i ma zajoba na punkcie tych ramiaczek. Wywala cycki w programach z dziecmi. Ohyda. Odpowiedz Link Zgłoś
ksieg.pl Re: Martyna Wojciechowska-podoba sie wam? 27.09.04, 17:45 w sumie nie jest zła, ale nie lubię jej bo pokazują ją na siłę przy każdej nadarzającej się okazji na tvn-ie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex ODETKAC NOS MARTYNIE.... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 27.09.04, 21:13 Jest duzo niezlych dziewczyn na swiecie( i nawet nosy maja drozne , a nie zatkane tak jak Martyny), ale sie ich nie pokazuje. Nie maja szans bo pelno wszedzie Martyny. A moze by tak odetkac jakos ten nos i nie meczyc tym juz wiecej ludzi? Odpowiedz Link Zgłoś
margala Re: Martyna Wojciechowska-podoba sie wam? 28.09.04, 13:26 nie podoba mi sie jej twarz. jest niefotogeniczna. jest kurczakowata. inna medialna 'pieknosc' to Natalia Kukulksa. Nie podoba mi sie jej zez. kolejna Steczkowska. sami wiecie dlaczego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: helga Re: Martyna Wojciechowska-podoba sie wam? IP: 195.116.92.* 29.09.04, 10:44 jeden z moich kolegów powiedział kiedyś o niej cytując podobno nauczyciela fizyki z liceum "potwor- nie potwór, ale ma otwór". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dada Re: Martyna Wojciechowska-podoba sie wam? IP: *.pool.mediaWays.net 04.10.04, 18:46 katastrofa Odpowiedz Link Zgłoś
anka_florian Re: Martyna Wojciechowska-podoba sie wam? 05.10.04, 22:12 roztyła się na twarzy i jest podobna do pekińczyka Odpowiedz Link Zgłoś
starywirus Re: Martyna Wojciechowska-podoba sie wam? 10.10.04, 01:00 Raczej do Hanny Bakuly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DeMaro Re: Martyna Wojciechowska-podoba sie wam? IP: *.pool.mediaWays.net 09.10.04, 21:59 Dzisiaj ja znowu pokazywali.Ta baba to "Szok na maxa" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyn Re: Martyna Wojciechowska-podoba sie wam? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 18.10.04, 19:00 obrzydliwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: man Re: Martyna Wojciechowska-podoba sie wam? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 01:14 niby ma wszystko na miejscu ale jakos nie kreci jako kobieta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stek Re: Martyna Wojciechowska-podoba sie wam? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 27.10.04, 18:36 ma uczulenie na swiatlo Odpowiedz Link Zgłoś