Dodaj do ulubionych

Martyna Wojciechowska-podoba sie wam?

IP: *.tnt7.str2.deu.da.uu.net 18.09.04, 16:22
nie
Obserwuj wątek
    • Gość: Maja Re: Martyna Wojciechowska-podoba sie wam? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.04, 16:24
      Nie.
      • Gość: marek Re: Martyna Wojciechowska-podoba sie wam? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.09.04, 18:02
        Pewno ze tak - zgrabna, ładna i zadbana, ale jeszcze nie przerobiona wszedzie
        gdzie sie da.
        • look2me Re: Martyna Wojciechowska-podoba sie wam? 18.09.04, 18:29
          Chirurg niezłe żelatynki jej wpasował. Nadaje się teraz na robota.
    • Gość: mw Re: Martyna Wojciechowska-podoba sie wam? IP: *.aster.pl 18.09.04, 19:03
      No nieee... ciągle razi ją światło.
      • Gość: Nie Re: Martyna Wojciechowska-podoba sie wam? IP: *.aster.pl 18.09.04, 20:03
        3 x NIE
    • Gość: maTADor 3xTak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.04, 22:29
      mi sie podoba
      • Gość: sorka Re: 3xTak IP: *.gdynia.mm.pl 18.09.04, 22:58
        Nie nie i nie. a ponadto ma wkur....... głos
    • blinski Re: Martyna Wojciechowska-podoba sie wam? 18.09.04, 23:28
      za wysoka, za sztuczna (silikony), za sztywna (tu akurat mam na myśli
      zachowanie:), w sumie nieźle zbudowana.. no i interesuje się (czynnie nawet:)
      motoryzacją.
      ale suma sumarum i tak jestem na nie:)
    • Gość: All Bano nie IP: 81.190.171.* 20.09.04, 01:06
      Prowadziła beznadziejnie "dzieciaków", brzydko ubrana. Ale i tak znacznie gorsze
      są chamka -Olewnik i Drzyzga i tamta co prowadzi Najsłabsze Ogniwo.
      • Gość: gaan Re: nie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.09.04, 08:42
        Wojciechowskiej jest zdecydowanie za dużo wszędzie!!
        W czasach gdy zajmowała się tylko rajdami, była gwiazda to fakt, była jedyna i
        dodatkowy atut: ładna babka, która zna sie na swoim fachu, a teraz -
        komercyjna, wymalowana lala, porzuciła to, co ja wyróżniało pozytywnie wśród
        tłumu i teraz robi z sibie drugiego Huberta Urbańskiego - ohyda!!

Choć przyznam Ci rację All Bano, ten sepleniący belfegor grasujący
        w "Najsłabszym Ogniwie", jak nazwali ją Sobczak i Szpak jest zdecydowanie
        jeszcze gorszy...
      • blinski Re: nie 20.09.04, 09:40
        bez przesady stary, dziennikarze nie są po to by włazić wszystkim w du.ę i
        gdyby uważali tylko by kogoś nie zranić to debaty z udziałem chamowatych
        polityków byłyby o ch.ja potłuc. ojelnik to profesjonalistka, szmatowatej zetki
        słucham tylko w niedzielę dla 7. dnia tygodnia, w zasadzie tylko z programów z
        olejnik w tvn mogłem zobaczyć jak z nędznych politykierów naprawdę wychodzi
        prawdziwa buta i głupota, i już nie są tacy pewni siebie jak np. w programach
        publicystycznych 1tvp.
        drzyzga mnie drażni bo wchodzi w słowo i za bardzo dopowiada. a szczukę, mimo
        że w ogóle nie przepadam za feministkami, i tak lubię. dosrywa trochę za
        bardzo, ale i tak jest to miłe oderwanie się od tego słodkiego ulepku typu
        agata młynarska czy tomasz kamel.

• Gość: Jajo Re: nie IP: *.tnt8.str2.deu.da.uu.net 22.09.04, 17:37
          Panowie odbiegacie od tematu chodzi bowiem o Martyne W.
          • blinski Re: nie 22.09.04, 17:53
            ja już powiedziałem:)
            a poza tym martyna w. wydaje się strasznie zimna, w garażu bym ją widział, ale
            w łóżku - nie za bardzo:)
    • Gość: boliek Re: Martyna Wojciechowska-podoba sie wam? IP: 212.160.172.* 23.09.04, 14:52
      ludzie jak ona moze sie komus podobac???? przeciez ona wygląda jak rozdeptana
      żaba (szczegolnie w programie dzieciaki z klasa) wymiotuje jak ja widze
      • Gość: koral Re: Martyna Wojciechowska-podoba sie wam? IP: *.pool.mediaWays.net 26.09.04, 12:19
        boliek - dobrze powiedziane
    • Gość: depresja Re: Martyna Wojciechowska-podoba sie wam? IP: *.dami.pl / *.dami.pl 23.09.04, 23:36
      Beznadziejna
    • Gość: Alex Zatkany nos i ramiaczka na okraglo.... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 26.09.04, 16:06
      Gada ciagle przez zatkany nos. No i ma zajoba na punkcie tych ramiaczek. Wywala
      cycki w programach z dziecmi. Ohyda.
      • Gość: iwa Re: IP: *.aster.pl 26.09.04, 20:12
        nie podoba mi sie. ale co z tego?
    • ksieg.pl Re: Martyna Wojciechowska-podoba sie wam? 27.09.04, 17:45
      w sumie nie jest zła, ale nie lubię jej bo pokazują ją na siłę
      przy każdej nadarzającej się okazji na tvn-ie
      • Gość: Alex ODETKAC NOS MARTYNIE.... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 27.09.04, 21:13
        Jest duzo niezlych dziewczyn na swiecie( i nawet nosy maja drozne , a nie
        zatkane tak jak Martyny), ale sie ich nie pokazuje. Nie maja szans bo pelno
        wszedzie Martyny. A moze by tak odetkac jakos ten nos i nie meczyc tym juz
        wiecej ludzi?
    • margala Re: Martyna Wojciechowska-podoba sie wam? 28.09.04, 13:26
      nie podoba mi sie jej twarz. jest niefotogeniczna. jest kurczakowata.

inna medialna 'pieknosc' to Natalia Kukulksa. Nie podoba mi sie jej zez.
      kolejna Steczkowska. sami wiecie dlaczego...
    • Gość: helga Re: Martyna Wojciechowska-podoba sie wam? IP: 195.116.92.* 29.09.04, 10:44
      jeden z moich kolegów powiedział kiedyś o niej cytując podobno nauczyciela
      fizyki z liceum "potwor- nie potwór, ale ma otwór".
    • Gość: Dada Re: Martyna Wojciechowska-podoba sie wam? IP: *.pool.mediaWays.net 04.10.04, 18:46
      katastrofa
      • anka_florian Re: Martyna Wojciechowska-podoba sie wam? 05.10.04, 22:12
        roztyła się na twarzy i jest podobna do pekińczyka
        • starywirus Re: Martyna Wojciechowska-podoba sie wam? 10.10.04, 01:00
          Raczej do Hanny Bakuly.
    • Gość: DeMaro Re: Martyna Wojciechowska-podoba sie wam? IP: *.pool.mediaWays.net 09.10.04, 21:59
      Dzisiaj ja znowu pokazywali.Ta baba to "Szok na maxa"
    • Gość: Martyn Re: Martyna Wojciechowska-podoba sie wam? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 18.10.04, 19:00
      obrzydliwa
    • Gość: man Re: Martyna Wojciechowska-podoba sie wam? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 01:14
      niby ma wszystko na miejscu ale jakos nie kreci jako kobieta
      • Gość: stek Re: Martyna Wojciechowska-podoba sie wam? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 27.10.04, 18:36
        ma uczulenie na swiatlo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka