Dodaj do ulubionych

Barmanka boso

01.09.18, 16:15
Kilka tygodni temu, jak były jeszcze wielkie upały, weszłam do jednej z warszawskich kawiarni. Zauważyłam, że dużo młodych osób Dąbia dawniej na opłacenie studiow Nie była to jakaś wysokiego standardu, ale klimatyczna, gdzie można wypić i piwo i kawę, zjesc desery.
To co mnie zaskoczyło to to, że gdy zamówiłam kawę, to ta baranka (kelnerka?) przyszła do mnie z tą kawa na tacy... na bosaka. W bluzę na ramiączkach i krótkich spodenkach, takich ledwo zarabiających uda. Trochę mnie to zdziwiło, mało codzienny widok. Paru klientów nic nie mówili ale widać, że zwrócili na to.uwage, inni w ogóle.
Czy spotkało Was kiedykolwiek coś podobnego? Co myślicie na ten temat? Gdyby to była wysokiej klasy kawiarnia np. W Sheratonie, to rozumiem, że to by nie przeszło, ale w takiej przeciętnej w centrum Warszawy, nie widzę w tym nic złego choć i tak to trochę dla mnie dziwne.
Obserwuj wątek
    • czuk1 Re: Barmanka boso 14.09.18, 21:04
      Dlaczego ? To było diabelskie kuszenie :)
      • dunajec1 Re: Barmanka boso 15.09.18, 01:32
        Wszystkie diably to samice, ciekawe kim byly jak byly w raju przed wypedzeniem?
        • czuk1 Re: Barmanka boso 15.09.18, 06:05
          Jak to. Ta pierwsza, skusiła diabła. Trudno uwierzyć, że było inaczej. Inaczej ....to bóg wygoniłby diabła z raju.
      • matek_34 Re: Barmanka boso 25.09.18, 11:12
        Wam tylko diably w glowie :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka