Gość: piżama w paski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 02:08 nie chce mi sie spac, robie pranie i czytam ktos jeszcze cierpi na bezsennosc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piżamki brak Re: nie moge spac IP: *.icpnet.pl 16.02.05, 02:37 No, ktoś na pewno ;) myślę, że jakbyś wyłączyła komputer, położyła się do wyrka i zamknęła oczka, tobyś zasnęła w 3 minuty. Taki też jest mój plan ;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatek Re: nie moge spac IP: *.in-indianap0.sa.earthlink.net 16.02.05, 03:53 obudz sie bo przespisz zycie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hans teraz pewnie nie mozesz wstac? IP: *.enovation.oper / *.enovation.nl 16.02.05, 10:45 Odpowiedz Link Zgłoś
0slica Re: nie moge spac 16.02.05, 13:38 bezsennosc to moja specjalnosc byl moment kiedy sie "wyleczylam" ale juz od jakiegos czasu znowu jest to samo wcale by mi to nie przeszkadzalo, gdyby nie to, że jak już zasnę na chwilę nad ranem, to jestem potem średnio skuteczna w działaniu:) czytaj "otępiona" bezsenność jest problemem jesli wiaze się z gonitwa mysli w innym przypadku ma same dobre strony i mozna ja polubic pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pizama w paski Re: nie moge spac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 13:45 cale szczescie ze jestem jeszcze na zwolnieniu;-) bo usnelam ok. 5 nad ranem i moglam polezec do 12 heheh Ale w pracy po 3 kawach i obiadku, od 14 bylabym juz na pelnym chodzie na szczescie:-) z ta gonitwa mysli to masz racje, tez pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
0slica Re: nie moge spac 16.02.05, 17:42 ja natomiast dzisiaj nie spalam prawie wcale, zabawne z tym zwolnieniem, bo to i mnie dotyczy wlasnie wracam do siebie po przewleklej grypie, blee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pizama snoopy Re: nie moge spac IP: *.lubin.dialog.net.pl 16.02.05, 23:47 To nie pij wcale kawy,a nie,piszesz,ze wypilas na dodatek:3. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pizama w paski Re: nie moge spac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 23:51 napisalam ze BYLABYM na chodzie gdybym wypila.... zreszta czytaj uwaznie siedze na zwolnieniu, a nie w pracy dzis tez nie moge spac, a jutro juz do pracy... ehhh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pizama w paski Re: gramy w statki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 00:31 teraz to juz chyba nie bo bede sie klasc niedlugo... po 2-tygodniowym zwolnieniu musze wpasc w miare lagodnie w tryby szarej codziennosci...:/ c'est la vie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pizama snooopy Re: nie moge spac IP: *.lubin.dialog.net.pl 17.02.05, 08:25 Niewazne,ale z twojej wypowiedzi wynika,ze pijesz 3 kawy w ciagu dnia.To czyli jak nie pracujesz to nie pijesz ani jednej mam rozumiec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina pmysl o samobojstwie, to takie modne IP: *.yournetplus.com / 63.110.140.* 16.02.05, 17:52 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KInga K. Re: nie moge spac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 03:34 O Jezu, ja codziennie zasypiam okolo 6 rano ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pizama w paski Re: nie moge spac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 01:16 a o ktorej wstajesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pizama w paski Re: nie moge spac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 01:24 heheeh no nie da sie inaczej funkcjonowac, albo np spi do polnocy a potem urzeduje;-) ja ide lulu za moment czego i panstwu zycze:DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lora Re: nie moge spac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 20:25 Kochani, spać należy od 22 do 5 rano :) I ja tej wersji się trzymam :DD O 22.00 poruszam się już jak cielątko, żadnego ze mnie pożytku :DD Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka19 Re: nie moge spac IP: *.spm.pl / *.spm.pl 23.02.05, 14:27 najbardziej podoba mi się >>>O 22.00 poruszam się już jak cielątko, żadnego ze mnie pożytku :DD chciałabym tak, ale bez tabletek nasennych ani rusz-nie zasnę. Nie zaczynajcie brać bo się wkopiecie jak ja-a nie warto, tzn. sen jest ale bez nie zasnę... Odpowiedz Link Zgłoś
kingakunowska Re: nie moge spac 19.02.05, 03:02 A jak zdarzy mi sie, ze musze caly dzien lazic, to ide spac o 18, wstaje okolo 23 ... i dalej siedze az do rana ... fatalny tryb zycia ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pizama snoopy Re: zasypiam IP: *.lubin.dialog.net.pl 18.02.05, 23:50 A ja wlasnie ide spac,wygodnie mi tu przed kompem,ale bardzo chce mi sie spac.Szkoda,ze nikt nie zaniesie mnie do lozka,tak isc mi sie tam nie chce,ale...chyba musze,dotrzec tam o wlasnych silach,innej rady nie ma.3mcie sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dancer Re: nie moge spac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 00:21 dobrej nocy..i niech ci się przysni.. wymarzony ala.snhs.uz.zgora.pl/~casha/swf/dancer.swf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: nie moge spac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 02:44 Ciekawa jestem czy dzieiejszej nocy jestem jedyna czuwajaca? ;) Stres nie pozwala mi spac i tak siedze i czekam do rana.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: nie moge spac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 03:05 Juz mi lepiej ze nie jestem sama. Ale musze przyznac ze chetnie poszla bym spac a tu nic... Odpowiedz Link Zgłoś
kingakunowska Re: nie moge spac 19.02.05, 03:09 Nio. Ja tak siedze juz ktoras noc z kolei ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: nie moge spac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 03:14 Mnie stres i "przejmowanie sie wszystkim" funduje nieprzespane noce od czasu do czasu. I tak sie "nakrecam" i nie spie... A Ty dlaczego nie mozesz spac? Moze wymienimy doswiadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś
kingakunowska Re: nie moge spac 19.02.05, 03:25 Przede wszystkim dlatego, ze siedze za dlugo przed monitorem. Jestem przez to rozdrazniona, pobudzona i niespokojna, i nawet jak sie poloze, to nie moge zasnac. Po drugie, bo mam nieustabilizowane zycie i nie mam pracy, kompletnie sie rozstroilam przez brak regularnego trybu funkcjonowania. A jak sie czlowiek nakreci, to juz w ogole nie moze zasnac... Odpowiedz Link Zgłoś
elmoa Re: nie moge spac 19.02.05, 03:30 To mamy duzo wspolnego. ;) Mnie to troche przeraza. W dzien problemy i stresy=nieprzespana noc. Ja jeszcze dodatkowo sie nakrecam ze to nie normalna (zakladajac ze taka jest) bezsennosc tylko nie wiadomo jakie dolegliwosci zdrowotne... Anka Odpowiedz Link Zgłoś
kingakunowska Re: nie moge spac 19.02.05, 03:32 Oj, bo po takim niespaniu to faktycznie pieknie sie czlowiek czuje, a jak wyglada ...uuuuuu. Gdybym ograniczyla kompa, zdecydowanie lepiej bym spala, ale to moja jedyna rozrywka w tej chwili Odpowiedz Link Zgłoś
elmoa Re: nie moge spac 19.02.05, 03:38 Sama nie wiem. Moze sa jakies sposoby na malostresujace zycie i smaczne spanie? Przypuszczam, ze banalnie proste i oczywiste... Odpowiedz Link Zgłoś
kingakunowska Re: nie moge spac 19.02.05, 03:41 Moze sie zapisze na silownie ... moze jak sie zmecze i bede dzialac o stosownych porach, to po prostu bede spala, nie ma cudow ... Odpowiedz Link Zgłoś
elmoa Re: nie moge spac 19.02.05, 03:45 ide sprobowac zasnac... Pewnie za 20 min znowu bede przy kompie. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kingakunowska Re: nie moge spac 19.02.05, 03:46 Ja tez ide ... trudno bedzie, bo po tylu godzinach przed kompem normalnie rece mi sie trzesa :-) Dzisiaj postaram sie juz nie wracac, czego i Tobie zycze, ale pewnie spotkamy sie jutro :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: nie moge spac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 05:34 I znowu tu jestem... Zmeczona, niewyspana, obolala... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: nie moge spac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 20:53 Dziewczyny, wykończycie się! Przecież tak nie można. Ja sobie tego zupełnie nie mogę wyobrazić - jestem śpiochem i o 22.00-23.00 jestem już do niczego. To pewnie dlatego, że wczas wstaję. Do łóżek!!! :DDD i kolorowych snów Wam życzę:) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
kingakunowska Re: nie moge spac 20.02.05, 02:32 Hey! Dzisiaj to samo, ale juz wylaczam kompa, bo faktycznie oszaleje ...chcialam tylko powiedziec Ance, jesli jest, ze tez nie spie i lacze sie z nia mentalnie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: nie moge spac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 22:06 Wyluzowalam sie i spalam!! Jednak stres moze czlowieka wykonczyc na rozne sposoby... Odpowiedz Link Zgłoś
jazzkam Re: nie moge spac 19.02.05, 23:11 o 20 jak to czytałem to myślę sobie ekstremalni ludzie... ale teraz mnie dorwało coś czuję - dwie trzy godzinki to dzisiejsze minimum jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
blanka_z Re: nie moge spac 20.02.05, 23:18 W lutym, po zaśnieżonym lesie chodzi wściekły niedźwiedź. To kopnie jedno drzewo, to inne walnie pięścią. Zza krzaka obserwuje go zajączek i drżącym głosem pyta: - Misiu, dlaczego jesteś taki wściekły? - Po cholerę wypiłem tę kawę jesienią!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Torunianka Re: nie moge spac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 02:48 Proponuję wieczorny spacer, potem ciepła kąpiel i ...miłych snów. Odpowiedz Link Zgłoś