Dodaj do ulubionych

Dlaczego "Perfect day" Lou Reeda jest samobójców p

06.10.05, 23:05
iosenka?
czy ktoś ma na to odpowiedź, czemu jest to piosenka tych którzy zamierzaja
albo juz to zrobili ???

Obserwuj wątek
    • wiktoryna25 Re: Dlaczego "Perfect day" Lou Reeda jest samobój 07.10.05, 08:42
      ja ten kawalek akurat bardzo lubie ( i sluchac i grac ) ....a wcale nie
      zamierzam ze sobą konczyć ;)
    • okrutny_kamikadze Re: Dlaczego "Perfect day" Lou Reeda jest samobój 07.10.05, 10:50
      mnie ten kawałek nasuwa skojarzenia z człowiekeim śmeirtelnie chorym który być
      może spędza ostatni weekend w swoim życiu
      wiktoryna, skąd jestes?
      • wiktoryna25 Re: Dlaczego "Perfect day" Lou Reeda jest samobój 07.10.05, 11:48
        warszawa
    • yoma Re: Dlaczego "Perfect day" Lou Reeda jest samobój 07.10.05, 11:40
      Twoim zdaniem samobójcy są po tamtej stronie karani wiecznym słuchaniem Lou
      Reeda? No, to jeszcze nie najgorzej...

piosenka tych którzy
      > juz to zrobili ???
      • Gość: hihi Re: Dlaczego "Perfect day" Lou Reeda jest samobój IP: 212.160.172.* 07.10.05, 12:19
        tak, płyty "Metal Machine Music"
        buhaha, kto nie zna polecam posłuchać próbki
        • yoma Re: Dlaczego "Perfect day" Lou Reeda jest samobój 07.10.05, 12:25
          Daj linka.
          • pederasta.weselny Re: Dlaczego "Perfect day" Lou Reeda jest samobój 27.10.05, 08:24
            Nie bierz linki do ręki przy Lou Reedzie :)
            • yoma Re: Dlaczego "Perfect day" Lou Reeda jest samobój 27.10.05, 10:34
              Tylko przy Bad Seedsach :)
    • Gość: Andżela Re: Dlaczego "Perfect day" Lou Reeda jest samobój IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.05, 00:04
      właśnie dlaczego??
      • braineater Re: Dlaczego "Perfect day" Lou Reeda jest samobój 27.10.05, 14:06
        czemu samobójców to nie wiem, ale wiem, że doskonale sprawdziła sie na moim
        slubie zamiast obrzyganego Mendelhsona
        :)
        • yoma Re: Dlaczego "Perfect day" Lou Reeda jest samobój 27.10.05, 14:15
          Było kazać zagrać "Home of the Brave" :)
          • braineater Re: Dlaczego "Perfect day" Lou Reeda jest samobój 27.10.05, 14:19
            projekt pierwotny był "Sex with flies" Tiger Lillies, z niezapomnianą frazą 'I
            want make sex with flies, and i stick in it, but i'm too big, too big' ale
            niestety, moralnośc i hipokryzja zwycięzyły:)
            • yoma Re: Dlaczego "Perfect day" Lou Reeda jest samobój 27.10.05, 14:21
              Bo jak zaczęliście przed ślubem, to na grzyba na ślubie.
              • braineater Re: Dlaczego "Perfect day" Lou Reeda jest samobój 27.10.05, 14:24
                modyfikacja: to na grzyba ślub:)
                Ale ja tam instytucji małżeństwa bronić mogę, mnie sie podba:)
                • yoma Re: Dlaczego "Perfect day" Lou Reeda jest samobój 27.10.05, 14:27
                  Ślub po to, żeby potem problemów ze spadkiem nie było ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka